- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.441
iyi olamana sevindim canım yeterki gelsin ben herşeye razı vehazır olarak bekliyomhoşbuldum canım evet bulantılarım var hala canım ama geçen günlere oranla daha iyi artık kusmuyorum çok şükür bak kendini bunlara hazırla arifecim kaydirigubbakcemile3 canım dualarım seninle inşallah bu kez tutmuştur aminnn
canım valla evde oturuyorum, tatil falan pek bir şey anlamadım henüz... Havuz yasak canım, doktor denize izin verdi ama bir mayom bile yok :roflol: Gözünü sevdiğim ayavalık'da hamile kıyafetleri satan bir yer yok kiiiiiiii mafoldumben... Neden bebek için havuz daha güvenilir?
kızlar benim yemek yapmam lazım, şimdilik yüksek müsaadelerinizle huzurunuzdan ayrılıyorum canlarım, yemeğimi yaptıktan sonra gelirim, şimdilik hoşçakalın :)
kızlar benim yemek yapmam lazım, şimdilik yüksek müsaadelerinizle huzurunuzdan ayrılıyorum canlarım, yemeğimi yaptıktan sonra gelirim, şimdilik hoşçakalın :)
allah gönlüne göre versin canım o hayaller çok güzeldir bende kuruyorum bolcana kızımla geçireceğim zamanların hayalini opuyorumnanaktanhoşbulduk çiğdemcim hehe haklısın canım tabiki öyle şu zor günlerimde kafamı dağıtmak için böle şeylere odaklanmaya çalışıyorum cinsiyetini felan düşünüp güzel hayaller kurmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin abla ellerine sağlık görüşrüz mujkkkızlar benim yemek yapmam lazım, şimdilik yüksek müsaadelerinizle huzurunuzdan ayrılıyorum canlarım, yemeğimi yaptıktan sonra gelirim, şimdilik hoşçakalın :)
kıaymam sana ya canım benim:1hug:iyi olamana sevindim canım yeterki gelsin ben herşeye razı vehazır olarak bekliyom
inşallah canım sağol:Saruboceq:
meraklı çatladın dimiiikolay gelsin ablacım ne yemeği yapcan kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize aifyet olsun
Selam kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyiz. İşler biraz yoğun sadece. Ama az kaldı temmuzda bırakıyorum artık. Hafta sonu bebişime alışverişe çıkacağız. Yavaş yavaş almaya başlayalım artık. Ben izne ayırılnca da odasını hazırlayacağız. Babası ben boyayacağım kızımın odasını diyor. Ağustos ayında herşeyin hazır olmasını istiyorum inşaallah. Erken gelir bebiş falan elimiz ayağımıza dolaşmasın.
Kumsalcığım günün gelmiş öyle mi? Hayırlısı olsun canım. İnşaallah gönlüne göre olur bu sefer.
Nesemese senin için de dua ediyorum. İnşaallah bu sefer olur.
Ceren ben olmadığım zamanlar giriyor daha ziyade. Geçmişi okudum sabah keyfi yerinde maaşallah. Onun yerine ben heycanlanıyorum valla. Daha dün gibiydi topiğe geldiği, yeni evli olduğunu sürpriz olarak hamile kaldığını anlattığı.
Nur da normal doğum yapabilecekmiş çok sevindim. Ben de normal istiyorum ama kilolar müsaade edecek mi bakalım.
Filiz abla, ben de denize girmek havuzdan daha güvenilir diye duymuştum. Havuzda bakteri olabiliyor.
Mavi Deniz, Bulcuk, Çiğdem, Jasmiin sizler nasılsınız kızlar. Umarım keyifler yerindedir.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın işler yoğun kolay gelsin hayatım temuzda rahat rahat dinlenirsin hazırlıkalrda başlıyor tatlı ve heycanlı telaşlarSelam kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyiz. İşler biraz yoğun sadece. Ama az kaldı temmuzda bırakıyorum artık. Hafta sonu bebişime alışverişe çıkacağız. Yavaş yavaş almaya başlayalım artık. Ben izne ayırılnca da odasını hazırlayacağız. Babası ben boyayacağım kızımın odasını diyor. Ağustos ayında herşeyin hazır olmasını istiyorum inşaallah. Erken gelir bebiş falan elimiz ayağımıza dolaşmasın.
Kumsalcığım günün gelmiş öyle mi? Hayırlısı olsun canım. İnşaallah gönlüne göre olur bu sefer.
Nesemese senin için de dua ediyorum. İnşaallah bu sefer olur.
Ceren ben olmadığım zamanlar giriyor daha ziyade. Geçmişi okudum sabah keyfi yerinde maaşallah. Onun yerine ben heycanlanıyorum valla. Daha dün gibiydi topiğe geldiği, yeni evli olduğunu sürpriz olarak hamile kaldığını anlattığı.
Nur da normal doğum yapabilecekmiş çok sevindim. Ben de normal istiyorum ama kilolar müsaade edecek mi bakalım.
Filiz abla, ben de denize girmek havuzdan daha güvenilir diye duymuştum. Havuzda bakteri olabiliyor.
Mavi Deniz, Bulcuk, Çiğdem, Jasmiin sizler nasılsınız kızlar. Umarım keyifler yerindedir.
kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize aifyet olsun
geldim bile kızlarrr
kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
merhaba canım hoşgeldin hepimiz iyiyiz çok şükür sende iyiymişsin ne güzel allah iyilik versin demek ciciler alınacak kızımıza oh ne güzel en zevkli kısmı güle güle giysin inşallah canım bende kızımın odasını boyattım şeker pembe açık çok güzel oldu tavsiye ederim şu bebek odaları için satılan özel boyalar var harika duruyor saten alçı gibi oldu resmen plastik boya halbuki aklında olsun canım filli boyanındı bizimkisi
kız ne çabuk geldin yemiyomusun sen yoksa bak dünürüne söylerim oklavayı sallar hee damadını iyi besle vermez valla kızı ona göreegeldim bile kızlarrr
güle güle canım öpüldünkızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
rica ederim canımSağol canım. ben de düşünüyordum acaba bebek odaları için farklı bir boya var mı diye. Söylediğin iyi oldu.
gülge güle canım iyi derslerkızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
yaa bu sıcakda kuru vardı yiyemedim bende benneyaptımkiyine sadece çorbamı içtin burcuuu
delikafadulden sakın söleeemeeekız ne çabuk geldin yemiyomusun sen yoksa bak dünürüne söylerim oklavayı sallar hee damadını iyi besle vermez valla kızı ona göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?