Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar benim yemek yapmam lazım, şimdilik yüksek müsaadelerinizle huzurunuzdan ayrılıyorum canlarım, yemeğimi yaptıktan sonra gelirim, şimdilik hoşçakalın :)

iyi olamana sevindim canım yeterki gelsin ben herşeye razı vehazır olarak bekliyom
inşallah canım sağol:Saruboceq:

benım kendı aılemın yazlıgıda balıkesır orende ayvalıga cok yakın annnemlerde ordalar suan...havuz ıcın oyle dıyorlar fakat havuzlar dezenfeksiyon için kullandıkları kimyasallar trihalometan fazla kullanıldıgı havuzlarda düşük riski tasıdıgını bılıyorum...lakın cevremden cok fazla bisey olmaz ben hamıleyken havuzda yuzdum falan dediler hep....hatta bır arkadasımın dr.yonermıs havuzu..benım dr.onermıyor..

Selam kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyiz. ışler biraz yoğun sadece. Ama az kaldı temmuzda bırakıyorum artık. Hafta sonu bebişime alışverişe çıkacağız. Yavaş yavaş almaya başlayalım artık. Ben izne ayırılnca da odasını hazırlayacağız. Babası ben boyayacağım kızımın odasını diyor. Ağustos ayında herşeyin hazır olmasını istiyorum inşaallah. Erken gelir bebiş falan elimiz ayağımıza dolaşmasın.

Kumsalcığım günün gelmiş öyle mi? Hayırlısı olsun canım. ınşaallah gönlüne göre olur bu sefer.

Nesemese senin için de dua ediyorum. ınşaallah bu sefer olur.

Ceren ben olmadığım zamanlar giriyor daha ziyade. Geçmişi okudum sabah keyfi yerinde maaşallah. Onun yerine ben heycanlanıyorum valla. Daha dün gibiydi topiğe geldiği, yeni evli olduğunu sürpriz olarak hamile kaldığını anlattığı.

Nur da normal doğum yapabilecekmiş çok sevindim. Ben de normal istiyorum ama kilolar müsaade edecek mi bakalım.

Filiz abla, ben de denize girmek havuzdan daha güvenilir diye duymuştum. Havuzda bakteri olabiliyor.

Mavi Deniz, Bulcuk, Çiğdem, Jasmiin sizler nasılsınız kızlar. Umarım keyifler yerindedir.

allah gönlüne göre versin canım o hayaller çok güzeldir bende kuruyorum bolcana kızımla geçireceğim zamanların hayalini opuyorumnanaktan

kızlar benim yemek yapmam lazım, şimdilik yüksek müsaadelerinizle huzurunuzdan ayrılıyorum canlarım, yemeğimi yaptıktan sonra gelirim, şimdilik hoşçakalın :)
kolay gelsin abla ellerine sağlık görüşrüz mujkk

iyi olamana sevindim canım yeterki gelsin ben herşeye razı vehazır olarak bekliyom
inşallah canım sağol:Saruboceq:
kıaymam sana ya canım benim:1hug:

kolay gelsin ablacım ne yemeği yapcan kaydirigubbakcemile3
meraklı çatladın dimiii

merhaba canım hoşgeldin hepimiz iyiyiz çok şükür sende iyiymişsin ne güzel allah iyilik versin demek ciciler alınacak kızımıza oh ne güzel en zevkli kısmı güle güle giysin inşallah canım bende kızımın odasını boyattım şeker pembe açık çok güzel oldu tavsiye ederim şu bebek odaları için satılan özel boyalar var harika duruyor saten alçı gibi oldu resmen plastik boya halbuki aklında olsun canım filli boyanındı bizimkisi

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın işler yoğun kolay gelsin hayatım temuzda rahat rahat dinlenirsin hazırlıkalrda başlıyor tatlı ve heycanlı telaşlar
evet canım günüm geldi geçti sağol canım inşallahhhh

Sağol canım. ben de düşünüyordum acaba bebek odaları için farklı bir boya var mı diye. Söylediğin iyi oldu.

geldim bile kızlarrr
kız ne çabuk geldin yemiyomusun sen yoksa bak dünürüne söylerim oklavayı sallar hee damadını iyi besle vermez valla kızı ona göree

kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
güle güle canım öpüldün

Sağol canım. ben de düşünüyordum acaba bebek odaları için farklı bir boya var mı diye. Söylediğin iyi oldu.
rica ederim canım

kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
gülge güle canım iyi dersler
yine sadece çorbamı içtin burcuuu
yaa bu sıcakda kuru vardı yiyemedim bende benneyaptımki

kız ne çabuk geldin yemiyomusun sen yoksa bak dünürüne söylerim oklavayı sallar hee damadını iyi besle vermez valla kızı ona göree
delikafadulden sakın söleeemeee
yicek stoklarım varr onalrı tüketicem bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…