Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım, benim doktorum da havuza girme dedi... deniz varken havuzu tercih etmem zaten :)
kolay gelsin ablacım ne yemeği yapcan kaydirigubbakcemile3
zeytinyağlı barbunya yaptım canım, yazın sıcak yemek yenmiyor bizde,o yüzden hep zeytinyağlı yemekler yapıyorum, yanına da pirinç ıslattım, birazdan da onu yapacağım, barbunyayı ayıklarken ıslatsaydım onu da yapar çıkarırdım aradan, neyse kafam dalgın işte :)
canım demek alışverişe başlıyorsunuz, işin en keyifli yanı :) ohhh ne güzel babası hevesli demek odasını hazırlamakta :) hadi bakalım hayırlısı olsun, sen de iyice dinlen izne çıktığın zaman, sakın yorma kendini şu sıcaklarda :)

ne çabuk geçiyor günler değil mi?

evet canım, önümde mis gibi deniz dururken hayatta havuza girmem :)
kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
görüşürüz tatlım, dikkat et kendine :)

gülge güle canım iyi dersler

yaa bu sıcakda kuru vardı yiyemedim bende benneyaptımki

delikafadulden sakın söleeemeee
yicek stoklarım varr onalrı tüketicem bugun
kuru yenmezmi ya delimisin sen yaa ben bayılırım sıcakta soğukta yerim valla zaten iştahım çok arttı kendimi zor tutuyorum geceleri 64 kilo oldum gacılar korkuyorum 59 ile kaldığımı varsayarsak 5 kilo almış oluyorum sizce nasıl abartımı ? siz yaza durum ben yemeğimi yiyip geleyim türlü varmış eh işte idare eder sebze sonuçtacokacimcoook

afiyet olsun canım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 5
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benimkilerde akşam ayıklandı pişmeyi bekliyor kaydirigubbakcemile3
evet yazın anca zeytinyağlılar ve salata tarzı şeyler gidiyor

afiyet olsun ciğdemcim

bence normal bende 4 kilo aldım vermemiş olsaydım ben 6 kilo almış olcaktım
yani 4-5-6 ideal şu dönemde
afiyet olsun

ohh barbunyalar pişiyor tencereler kaynıyor bizde kızkmla yemeğimiz yedik geldik teyzeleri hepimize afiyet olsun antalyada meşhur beyaz barbunya vardır iri iri aynı barbunya gibi ama bembeyaz tombul tombul tadıda rengide süper olur bende alayım bari yarın yaparım yanınada cacık pilav tamamdır bende difrize beyaz barbunya ve bamya atıcam en çok sevdiğim ve zor bulduğum şeyler beyaz barbunya herzaman omuyor bamyada zamanı geçince bulamıyorum vakti değilken alıp pişirmek çok güzel oluyor bayılırım bamyaya

kızlar cerenden haberi olan varmı bugün için ne yaptı acaba 5 günü kaldı geri sayımda hayırlısıyla doğursada kutlasak ayol valal ilk haber alan hemen yazsın heee

ohhh afiyet olsun şimdiden o zaman :)

nörüyonuz kızlar nereye kayboldunuz yemek olayından sonra ağırlıkmı çöktü alüüüüü ses verin ayoll az önce eşimden kocaman bir buket çiçek geldi çoook mutlu oldum ya normalde romantik not falan yazamaz birde not yazmış içine büyük ihtimal çiçekçiye yazdırmıştır ama bu bile benim için büyük bir şey çünkü hiç yazmazdı okudum çok hoşuma gitti bakın şöyle yazmış "hayat denilen bu yolu seninel paylaşıyor olmak ne büyük bir talih benim için,iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte..."ay belkide içinden geldi kendi yazdı bilmiyorum ama ne olursa olsun çok hoşuma gitti bu kartı hep saklıcam allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kızlar yaa sevincimi paylaşmak istedim sizinle böyle işteeopuyorumnanaktan

oooo çok güzeeeeel :) aferim kocişine :) Allah mutluluğunuzu bozmasın, ömür boyu sürdürsün canım, nice yıllara :) Allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…