- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.461
gülge güle canım iyi dersler
yaa bu sıcakda kuru vardı yiyemedim bende benneyaptımki
delikafadulden sakın söleeemeee
yicek stoklarım varr onalrı tüketicem bugun
evet canım, benim doktorum da havuza girme dedi... deniz varken havuzu tercih etmem zaten :)benım kendı aılemın yazlıgıda balıkesır orende ayvalıga cok yakın annnemlerde ordalar suan...havuz ıcın oyle dıyorlar fakat havuzlar dezenfeksiyon için kullandıkları kimyasallar trihalometan fazla kullanıldıgı havuzlarda düşük riski tasıdıgını bılıyorum...lakın cevremden cok fazla bisey olmaz ben hamıleyken havuzda yuzdum falan dediler hep....hatta bır arkadasımın dr.yonermıs havuzu..benım dr.onermıyor..
zeytinyağlı barbunya yaptım canım, yazın sıcak yemek yenmiyor bizde,o yüzden hep zeytinyağlı yemekler yapıyorum, yanına da pirinç ıslattım, birazdan da onu yapacağım, barbunyayı ayıklarken ıslatsaydım onu da yapar çıkarırdım aradan, neyse kafam dalgın işte :)kolay gelsin ablacım ne yemeği yapcan kaydirigubbakcemile3
canım demek alışverişe başlıyorsunuz, işin en keyifli yanı :) ohhh ne güzel babası hevesli demek odasını hazırlamakta :) hadi bakalım hayırlısı olsun, sen de iyice dinlen izne çıktığın zaman, sakın yorma kendini şu sıcaklarda :)Selam kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyiz. İşler biraz yoğun sadece. Ama az kaldı temmuzda bırakıyorum artık. Hafta sonu bebişime alışverişe çıkacağız. Yavaş yavaş almaya başlayalım artık. Ben izne ayırılnca da odasını hazırlayacağız. Babası ben boyayacağım kızımın odasını diyor. Ağustos ayında herşeyin hazır olmasını istiyorum inşaallah. Erken gelir bebiş falan elimiz ayağımıza dolaşmasın.
Kumsalcığım günün gelmiş öyle mi? Hayırlısı olsun canım. İnşaallah gönlüne göre olur bu sefer.
Nesemese senin için de dua ediyorum. İnşaallah bu sefer olur.
Ceren ben olmadığım zamanlar giriyor daha ziyade. Geçmişi okudum sabah keyfi yerinde maaşallah. Onun yerine ben heycanlanıyorum valla. Daha dün gibiydi topiğe geldiği, yeni evli olduğunu sürpriz olarak hamile kaldığını anlattığı.
Nur da normal doğum yapabilecekmiş çok sevindim. Ben de normal istiyorum ama kilolar müsaade edecek mi bakalım.
Filiz abla, ben de denize girmek havuzdan daha güvenilir diye duymuştum. Havuzda bakteri olabiliyor.
Mavi Deniz, Bulcuk, Çiğdem, Jasmiin sizler nasılsınız kızlar. Umarım keyifler yerindedir.
görüşürüz tatlım, dikkat et kendine :)kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim öpüldünüz
kuru yenmezmi ya delimisin sen yaa ben bayılırım sıcakta soğukta yerim valla zaten iştahım çok arttı kendimi zor tutuyorum geceleri 64 kilo oldum gacılar korkuyorum 59 ile kaldığımı varsayarsak 5 kilo almış oluyorum sizce nasıl abartımı ? siz yaza durum ben yemeğimi yiyip geleyim türlü varmış eh işte idare eder sebze sonuçtacokacimcoookgülge güle canım iyi dersler
yaa bu sıcakda kuru vardı yiyemedim bende benneyaptımki
delikafadulden sakın söleeemeee
yicek stoklarım varr onalrı tüketicem bugun
kuru yenmezmi ya delimisin sen yaa ben bayılırım sıcakta soğukta yerim valla zaten iştahım çok arttı kendimi zor tutuyorum geceleri 64 kilo oldum gacılar korkuyorum 59 ile kaldığımı varsayarsak 5 kilo almış oluyorum sizce nasıl abartımı ? siz yaza durum ben yemeğimi yiyip geleyim türlü varmış eh işte idare eder sebze sonuçtacokacimcoook
zeytinyağlı barbunya yaptım canım, yazın sıcak yemek yenmiyor bizde,o yüzden hep zeytinyağlı yemekler yapıyorum, yanına da pirinç ıslattım, birazdan da onu yapacağım, barbunyayı ayıklarken ıslatsaydım onu da yapar çıkarırdım aradan, neyse kafam dalgın işte :)
kuru yenmezmi ya delimisin sen yaa ben bayılırım sıcakta soğukta yerim valla zaten iştahım çok arttı kendimi zor tutuyorum geceleri 64 kilo oldum gacılar korkuyorum 59 ile kaldığımı varsayarsak 5 kilo almış oluyorum sizce nasıl abartımı ? siz yaza durum ben yemeğimi yiyip geleyim türlü varmış eh işte idare eder sebze sonuçtacokacimcoook
benimkilerde akşam ayıklandı pişmeyi bekliyor kaydirigubbakcemile3
evet yazın anca zeytinyağlılar ve salata tarzı şeyler gidiyor
hazırlayıp deepfreeze'e atmak en güzeli, hazır oluyor, sadece pişiriyorsun, kolaylık oluyor :)
Kızar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
görüşürüz hayatım, dikkat et kendine :)Kızar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
bence de zamanı geldi, yavaş yavaş kışa hazırlamak iyi olur :)evet deepfreeze'i doldurma zamanı geldi artık
geçen yaz baya bi doldurdum kışın rahat ettim
ohh barbunyalar pişiyor tencereler kaynıyor bizde kızkmla yemeğimiz yedik geldik teyzeleri hepimize afiyet olsun antalyada meşhur beyaz barbunya vardır iri iri aynı barbunya gibi ama bembeyaz tombul tombul tadıda rengide süper olur bende alayım bari yarın yaparım yanınada cacık pilav tamamdır bende difrize beyaz barbunya ve bamya atıcam en çok sevdiğim ve zor bulduğum şeyler beyaz barbunya herzaman omuyor bamyada zamanı geçince bulamıyorum vakti değilken alıp pişirmek çok güzel oluyor bayılırım bamyaya
kızlar cerenden haberi olan varmı bugün için ne yaptı acaba 5 günü kaldı geri sayımda hayırlısıyla doğursada kutlasak ayol valal ilk haber alan hemen yazsın heee
sağol abla sanadaohhh afiyet olsun şimdiden o zaman :)
bekleriz biz burdayız kocasını uğurlasın gelsin bakalımkocası işe gittikten sonra gelir herhalde :)
nörüyonuz kızlar nereye kayboldunuz yemek olayından sonra ağırlıkmı çöktü alüüüüü ses verin ayoll az önce eşimden kocaman bir buket çiçek geldi çoook mutlu oldum ya normalde romantik not falan yazamaz birde not yazmış içine büyük ihtimal çiçekçiye yazdırmıştır ama bu bile benim için büyük bir şey çünkü hiç yazmazdı okudum çok hoşuma gitti bakın şöyle yazmış "hayat denilen bu yolu seninel paylaşıyor olmak ne büyük bir talih benim için,iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte..."ay belkide içinden geldi kendi yazdı bilmiyorum ama ne olursa olsun çok hoşuma gitti bu kartı hep saklıcam allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kızlar yaa sevincimi paylaşmak istedim sizinle böyle işteeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?