Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

afiyet olsun çiğdemcim
evet bende berbunya enginar ve bamya koyuyorum cokacimcoook
sisin orda ben bi piyaz dedim tadı damağımda tahinliydi cokacimcoook

oo süper yaa ne mutlu sana
notta süper valla alkisalkisalkis
herkes gibi ben de mayıştım kızlar, çooooooooooook sıcak burası, ben biraz uzanıyorum, hepinizi öptüm canlarım :)
uzan canım uzan bende mayıştım iyice mirmirmirmir

çiğdemcim o fasulyeden bizim burdada var sarı fasulye şeker gibi ohhh kuru fasulye varii bişe eğer oysa ben çok severim iri iri zemuszemus

kızzzz hade kocan görevini yapmış bundan sonrası sana düşüoo akşama yeni action fantaziler düşün kocanın göynünün hoş tut bakem :mymeka:

Bir anneden pasta tarifi..

FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. ıki fincan un ölçün. Johnny’nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin.

Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Johnny’nın kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Johnny’nin ellerini kabın içinden çıkarın. Johnny’yi yıkayın.

Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Johnny’yi arayın.

Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün.

Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.

ay çok güzel nice senelere canım allah bozmasın
herkes gibi ben de mayıştım kızlar, çooooooooooook sıcak burası, ben biraz uzanıyorum, hepinizi öptüm canlarım :)
banada uyku bastırdı canım hiç bişi yapmak istemiyo

:roflol::roflol: süperrr :roflol::roflol:

bir kavanozun hikayesiiii

Ne zaman hayatında bazı şeyler taşınamaz hale gelirse, ne zaman

24 saat kısa gelmeye başlarsa, o zaman mayonez kavanozu ve

2 Fincan Kahveyi hatırlayınız!

Bir gün bir Felsefe profesörü, elinde birkaç kutu olduğu halde derse gelir. Ders başladığında, hiçbir şey söylemeden, önüne büyükçe bir mayonez kavanozunu alır ve ağzına kadar tenis topları ile doldurur. Ve öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını sorar;

Öğrenciler ittifakla kavanozun dolduğunu ifade ederler, Bu sefer profesör önündeki kutulardan bir tanesinden aldığı çakıl taşlarını, çalkalayarak kavanoza döker, böylece çakıl taşları kayarak, tenis toplarının aralarındaki boşlukları doldurur ve öğrencilere tekrar kavanozun dolup dolmadığını sorar, onlar da 'evet' doldu derler, profesör bu defa masanın üzerindeki diğer kutuyu eline alır ve içindeki kumu yavaşça kavanoza döker. Tabii ki kumlar da çakıl taşlarının aralarındaki boşlukları doldurur. Ve tekrar öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını sorar, Öğrenciler de koro halinde 'evet' derler.

Bu sefer profesör masanın altında hazır bekleyen 2 fincan kahveyi alır ve kavanoza boşaltır, Kahve de kumların arasında kalan boşlukları doldurur. Öğrenciler gülerler!

Profesör öğrencilerin gülüşünü destekleyerek 'eveet' Diyerek;

Ben 'Bu kavanozun bizlerin hayatınızı simgelediğini ifade etmeye çalıştım' Der.

Şöyle ki; Bu tenis topları hayatınızdaki önemli şeylerdir; aileniz, çocuklarınız, sıhhatiniz, arkadaşlarınız ve sizin için önemli olan şeylerdir.

Diğer şeyleri kaybetseniz de, bu önemli şeyler kalır ve hayatınızı doldurur.

O çakıl taşları ise daha az önemli olan diğer şeylerdir; işiniz, eviniz, arabanız vs.

Kum ise diğer ufak tefek şeylerdir.

'Şayet Kavanoza önce kum doldurursanız...' diye, anlatmaya devam eder, 'çakıl taşlarına ve özellikle de tenis toplarına (yeterli) yer kalmaz.

Aynı şey hayatımız için de geçerlidir. Vaktinizi ve enerjinizi ufak tefek şeylere harcar, israf ederseniz, önemli şeyler için vakit kalmayacaktır . . .

Dikkatinizi mutluluğunuz için önem arz Eden şeylere çevirin. Çocuklarınızla oynayın. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizle, dostunuzla yemeğe çıkın. Evinizin ihtiyaçlarını karşılayın. Öncelikle tenis toplarını kavanoza yerleştirin. Öncelikleri, sıralamayı iyi bilin. Gerisi hep kumdur.

Bu Ara Bir öğrenci sorar; 'Peki, O iki fincan kahve nedir?'

Profesör tebessümle:

'Hayatımız ne Kadar dolu olursa olsun, her zaman dostlarımız ve sevdiklerimizle bir fincan Kahve içecek kadar yer vardır!!!'

Son düzenleme:
ohh bebekler gibim uyu valla benimde çok uykum var yaaa evimde olsam hemen kıvrılırıdm kedi gibimm bir köşeyeee mııırrrrr mırrrrr

afiyet olsun çiğdemcim
evet bende berbunya enginar ve bamya koyuyorum cokacimcoook
sisin orda ben bi piyaz dedim tadı damağımda tahinliydi cokacimcoook
evet canım burda köfte piyaz meşhur tahinli bir sos yaparlar en güzel yapan yerde sanayide doyum dur eski doyum bir daha gelirsen orda ye kabak tatlısınada tahin ve ceviz koyarlar süper olur başta çok garip gelmişti bana şimdi kabak tatlısını tahinsiz yiyemiyorum

oo süper yaa ne mutlu sana
notta süper valla alkisalkisalkis

uzan canım uzan bende mayıştım iyice mirmirmirmir
sağol canımmmopuyorumnanaktan

valla canım sarı değil bembeyaz oluyor aynı iri kuru fasulye gibi ama dış kabuğu sarı gibi sanırım aynı şeydir bende çok seviyorum bu akşam iş çıkışı alıcam yarına yaparımcokacimcoook

he kocamgörevini yaptı sağolsunda sen dayak istiyon şimdi gel bakem buraya senkaydirigubbakcemile ben dötümü yırtıyom burda aylardır yasaklıyız bi poh yiyemiyoz kıstırıp uyuyom diyom sen beni duymuyonmu yengeç hee gel gel kaç adaha bitmedikaydirigubbakcemile resmen başıma vurdu deyom,paçalıdon deyom,pozisyonlar yalan oldu hep ofsayt deyom duymuyonmu kız sen beniii:mymeka::mymeka: sende gelmiş bana fantazi bul kocanın göynünü hoş et deyon ben seni ne edem heee deyiverin gari kızlar ne edemmm çiğdem gacı burda yansın tutuşsun arzular şelale olsun ama bir damla bile akmasın sular kesik olsun bu yengeç gacısı ordan atsın tutsun vallaha geliyo oklava kaç benceeklava:

harikaymış süper çok beğendim yaa sağaol kumsalcımm

ay çok güzel nice senelere canım allah bozmasın

banada uyku bastırdı canım hiç bişi yapmak istemiyo
amin kumsalcımm sağolasın

oy oy kabak tatlısınada bayılırım cevizli
tahinli yemedim ama oda olurrrcokacimcoook

Küçük çocuk, baloncuyu büyülenmiş gibi takip ederken şaşkınlığını gizleyemiyordu. Onu hayrete düşüren şey, "bizim eve bile sığmaz" dediği o güzelim balonların, adamı nasıl havaya kaldırmadığıydı. Baloncu dinlenmek için durakladığında o da duruyor ve sonra yine takibe koyuluyordu. Bir ara adamın kendisine baktığını fark ederek ona doğru yaklaştı ve titrek bir sesle:
— Baloncu amca!, dedi. Biliyor musun, benim hiç balonum olmadı.

Adam, çocuğu şöyle bir süzdükten sonra.

— Paran var mı? diye sordu. Sen onu söyle.

— Bayramda vardı!, diye atıldı çocuk. Önümüzdeki bayramda yine olacak.

— Öyleyse o zaman gel!, dedi adam. Acelem yok, beklerim.

Küçük çocuk sessizce geri döndü. O âna kadar balonlardan ayıramadığı gözleri dolu dolu olmuş, yürümeye bile mecali kalmamıştı. Birkaç adım attıktan sonra onlara tekrar baktığında, gördüklerine inanamadı. Balonlar, her nasılsa adamın elinden kurtulmuş ve yol kenarındaki büyük bir akasya ağacının dallarına takılmıştı.

Çocuk, olup bitenleri hayretle seyrederken, baloncu ona dönüp.

— Küçüük!. diye seslendi. Balonları ağaçtan kurtarırsan birini sana veririm.

Yapılan teklif, yavrucağın aklını başından almıştı. Kalbi sanki yerinden çıkacaktı. Ağacın altına doğru yöneldi ve ayakkabılarını aceleyle fırlatıp tırmanmaya başladı. Hedefine yaklaşırken duyduğu sevinç, bacaklarını kanatan akasya dikenlerinin acısını hissettirmiyordu.

Balonlara güç bela ulaştığında, bir müddet onları seyretti ve dallara dolanan ipi çözerek baloncuya sarkıttı. Ancak balonlardan biri gruptan kopmuş ve dalların arasına sıkışmıştı. Hemen yanında da dikenler vardı. Çocuk onu kurtarmaya çalışsa, bu dikenler onu patlatacaktı. Balona hiç dokunmayıp aşağı indi ve baloncuya dönerek:

— Birini bana verecektiniz!, dedi. Hangi balon o?

Adam, elinin tersiyle burnunu silip:

— Seninki ağaçta kaldı ufaklık!, dedi. Çıkıp alabilirsin.

Çocuk, bu sefer ayakta bile duramadı. Ve kaldırım kenarına oturup baloncunun uzaklaşmasını bekledikten sonra, dallar arasında parıldayan balonuna bakarak:

— Olsun!, diye mırıldandı. Ağaç üstünde de olsa, bir balonum var ya artık!.

çiğdeeeemmmm kapat gözlerini hayal et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 azma azmaaaaa hııııı dethhh -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…