E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.481
sağol ablacım hepimizin inşallah abla ya hepimizin amin aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:oooo çok güzeeeeel :) aferim kocişine :) Allah mutluluğunuzu bozmasın, ömür boyu sürdürsün canım, nice yıllara :) Allah ayırmasın
ohh barbunyalar pişiyor tencereler kaynıyor bizde kızkmla yemeğimiz yedik geldik teyzeleri hepimize afiyet olsun antalyada meşhur beyaz barbunya vardır iri iri aynı barbunya gibi ama bembeyaz tombul tombul tadıda rengide süper olur bende alayım bari yarın yaparım yanınada cacık pilav tamamdır bende difrize beyaz barbunya ve bamya atıcam en çok sevdiğim ve zor bulduğum şeyler beyaz barbunya herzaman omuyor bamyada zamanı geçince bulamıyorum vakti değilken alıp pişirmek çok güzel oluyor bayılırım bamyaya
oo süper yaa ne mutlu sananörüyonuz kızlar nereye kayboldunuz yemek olayından sonra ağırlıkmı çöktü alüüüüü ses verin ayoll az önce eşimden kocaman bir buket çiçek geldi çoook mutlu oldum ya normalde romantik not falan yazamaz birde not yazmış içine büyük ihtimal çiçekçiye yazdırmıştır ama bu bile benim için büyük bir şey çünkü hiç yazmazdı okudum çok hoşuma gitti bakın şöyle yazmış "hayat denilen bu yolu seninel paylaşıyor olmak ne büyük bir talih benim için,iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte..."ay belkide içinden geldi kendi yazdı bilmiyorum ama ne olursa olsun çok hoşuma gitti bu kartı hep saklıcam allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kızlar yaa sevincimi paylaşmak istedim sizinle böyle işteeopuyorumnanaktan
uzan canım uzan bende mayıştım iyice mirmirmirmirherkes gibi ben de mayıştım kızlar, çooooooooooook sıcak burası, ben biraz uzanıyorum, hepinizi öptüm canlarım :)
çiğdemcim o fasulyeden bizim burdada var sarı fasulye şeker gibi ohhh kuru fasulye varii bişe eğer oysa ben çok severim iri iri zemuszemusohh barbunyalar pişiyor tencereler kaynıyor bizde kızkmla yemeğimiz yedik geldik teyzeleri hepimize afiyet olsun antalyada meşhur beyaz barbunya vardır iri iri aynı barbunya gibi ama bembeyaz tombul tombul tadıda rengide süper olur bende alayım bari yarın yaparım yanınada cacık pilav tamamdır bende difrize beyaz barbunya ve bamya atıcam en çok sevdiğim ve zor bulduğum şeyler beyaz barbunya herzaman omuyor bamyada zamanı geçince bulamıyorum vakti değilken alıp pişirmek çok güzel oluyor bayılırım bamyaya
kızzzz hade kocan görevini yapmış bundan sonrası sana düşüoo akşama yeni action fantaziler düşün kocanın göynünün hoş tut bakem :mymeka:nörüyonuz kızlar nereye kayboldunuz yemek olayından sonra ağırlıkmı çöktü alüüüüü ses verin ayoll az önce eşimden kocaman bir buket çiçek geldi çoook mutlu oldum ya normalde romantik not falan yazamaz birde not yazmış içine büyük ihtimal çiçekçiye yazdırmıştır ama bu bile benim için büyük bir şey çünkü hiç yazmazdı okudum çok hoşuma gitti bakın şöyle yazmış "hayat denilen bu yolu seninel paylaşıyor olmak ne büyük bir talih benim için,iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte..."ay belkide içinden geldi kendi yazdı bilmiyorum ama ne olursa olsun çok hoşuma gitti bu kartı hep saklıcam allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kızlar yaa sevincimi paylaşmak istedim sizinle böyle işteeopuyorumnanaktan
ay çok güzel nice senelere canım allah bozmasınnörüyonuz kızlar nereye kayboldunuz yemek olayından sonra ağırlıkmı çöktü alüüüüü ses verin ayoll az önce eşimden kocaman bir buket çiçek geldi çoook mutlu oldum ya normalde romantik not falan yazamaz birde not yazmış içine büyük ihtimal çiçekçiye yazdırmıştır ama bu bile benim için büyük bir şey çünkü hiç yazmazdı okudum çok hoşuma gitti bakın şöyle yazmış "hayat denilen bu yolu seninel paylaşıyor olmak ne büyük bir talih benim için,iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte..."ay belkide içinden geldi kendi yazdı bilmiyorum ama ne olursa olsun çok hoşuma gitti bu kartı hep saklıcam allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kızlar yaa sevincimi paylaşmak istedim sizinle böyle işteeopuyorumnanaktan
banada uyku bastırdı canım hiç bişi yapmak istemiyoherkes gibi ben de mayıştım kızlar, çooooooooooook sıcak burası, ben biraz uzanıyorum, hepinizi öptüm canlarım :)
Bir anneden pasta tarifi..
FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Johnny’nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin.
Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Johnny’nın kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Johnny’nin ellerini kabın içinden çıkarın. Johnny’yi yıkayın.
Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Johnny’yi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün.
Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
ohh bebekler gibim uyu valla benimde çok uykum var yaaa evimde olsam hemen kıvrılırıdm kedi gibimm bir köşeyeee mııırrrrr mırrrrrherkes gibi ben de mayıştım kızlar, çooooooooooook sıcak burası, ben biraz uzanıyorum, hepinizi öptüm canlarım :)
evet canım burda köfte piyaz meşhur tahinli bir sos yaparlar en güzel yapan yerde sanayide doyum dur eski doyum bir daha gelirsen orda ye kabak tatlısınada tahin ve ceviz koyarlar süper olur başta çok garip gelmişti bana şimdi kabak tatlısını tahinsiz yiyemiyorumafiyet olsun çiğdemcim
evet bende berbunya enginar ve bamya koyuyorum cokacimcoook
sisin orda ben bi piyaz dedim tadı damağımda tahinliydi cokacimcoook
sağol canımmmopuyorumnanaktanoo süper yaa ne mutlu sana
notta süper valla alkisalkisalkis
uzan canım uzan bende mayıştım iyice mirmirmirmir
çiğdemcim o fasulyeden bizim burdada var sarı fasulye şeker gibi ohhh kuru fasulye varii bişe eğer oysa ben çok severim iri iri zemuszemus
kızzzz hade kocan görevini yapmış bundan sonrası sana düşüoo akşama yeni action fantaziler düşün kocanın göynünün hoş tut bakem :mymeka:
:roflol::roflol: süperrr :roflol::roflol:
harikaymış süper çok beğendim yaa sağaol kumsalcımmBir anneden pasta tarifi..
FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Johnny’nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin.
Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Johnny’nın kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Johnny’nin ellerini kabın içinden çıkarın. Johnny’yi yıkayın.
Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Johnny’yi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün.
Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
amin kumsalcımm sağolasınay çok güzel nice senelere canım allah bozmasın
banada uyku bastırdı canım hiç bişi yapmak istemiyo
evet canım burda köfte piyaz meşhur tahinli bir sos yaparlar en güzel yapan yerde sanayide doyum dur eski doyum bir daha gelirsen orda ye kabak tatlısınada tahin ve ceviz koyarlar süper olur başta çok garip gelmişti bana şimdi kabak tatlısını tahinsiz yiyemiyorum
:
o delü herbişeye gülüyor çatlak bacım çok afedersin çatlak kaydirigubbakcemile3 al yengeci vur burcuya :roflol:ne gülüyon burcu hanım seninde sonun oooo miraç yapma miraç etme diye
peşinde dolaşıcan sıpanınkaydirigubbakcemile
o delü herbişeye gülüyor çatlak bacım çok afedersin çatlak kaydirigubbakcemile3 al yengeci vur burcuya :roflol:
çiğdeeeemmmm kapat gözlerini hayal et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 azma azmaaaaa hııııı dethhh -tatlicadiarzu-valla canım sarı değil bembeyaz oluyor aynı iri kuru fasulye gibi ama dış kabuğu sarı gibi sanırım aynı şeydir bende çok seviyorum bu akşam iş çıkışı alıcam yarına yaparımcokacimcoook
he kocamgörevini yaptı sağolsunda sen dayak istiyon şimdi gel bakem buraya senkaydirigubbakcemile ben dötümü yırtıyom burda aylardır yasaklıyız bi poh yiyemiyoz kıstırıp uyuyom diyom sen beni duymuyonmu yengeç hee gel gel kaç adaha bitmedikaydirigubbakcemile resmen başıma vurdu deyom,paçalıdon deyom,pozisyonlar yalan oldu hep ofsayt deyom duymuyonmu kız sen beniii:mymeka::mymeka: sende gelmiş bana fantazi bul kocanın göynünü hoş et deyon ben seni ne edem heee deyiverin gari kızlar ne edemmm çiğdem gacı burda yansın tutuşsun arzular şelale olsun ama bir damla bile akmasın sular kesik olsun bu yengeç gacısı ordan atsın tutsun vallaha geliyo oklava kaç benceeklava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şekerim ben aynı .okun lacivertiyim burcu kahverengi yerimseniben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?