Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

abaaawww yengeç kaç çigdemi dellendirdin anam damarına bastın...
kaydirigubbakcemile3

merhabalar aranıza katılabilirmiyim
hoşgeldin herkese kapımız açık papatya hemşerimsin bu arada hamilemisin kaç haftalıksın az anlat bakalım kendini

ya ben o baloncuyu varya ne yapacağımı biliyorum ama burda terbiyem müsade etmiyor kıyamam ben çocuğa ya ay valla içim bir garip oldusenağlama şerefsiz baloncu o balonlar dötünde patlasın emii:tomato::tomato:

ne gülüyon burcu hanım seninde sonun oooo miraç yapma miraç etme diye
peşinde dolaşıcan sıpanınkaydirigubbakcemile
valla dimi birden acı gerçeği göremedim ben :çok üzgünüm:

o delü herbişeye gülüyor çatlak bacım çok afedersin çatlak kaydirigubbakcemile3 al yengeci vur burcuya :roflol:
napalım gııı güleleimki vakit geçsin
ben güleyimki oğlumda neşe bulsun coşsun içerde zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şekerim ben aynı .okun lacivertiyim burcu kahverengi yerimseniben

o ne laf bee delüüü:roflol::roflol:

çiğdeeeemmmm beni yakalayamazzz yakalayamazsa gagalayamazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen azdın sen senin derdin başka ben anladım senin sıkıntını gagalanmak istiyon sen kız burcu bu karıya acil koca bulun siz başka türlü iflah olmaz bukaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bak böle yapcannn billiimm benim billimmm dicennn Şeniz
sen her bir pohu biliyonda uygulama sıfır abazn abazn dolanıyon ortalıkta biz unumuzu eledik eleğimizi astık sayılır ya sen hala gaga maga evlende bir poha yarakaydirigubbakcemile3

kız anası vermiyo onu memleketin dışına onanda bulamıoz kaydirigubbakcemile3
yoksa he deselerrr çoktan everdiydik biz onu

yok yoookk bölesi taa zevkli uğraş dur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selaaammmm herkese..........geçmişi okuyamadım beni merak ettiniz mi bilmem :umursamaz: bağlantı gidik bugün gene burda.dün doktora gittim ben ikili taramaya erken dedi memlekette yaptırıcam artık inş.bebek iyi sorunsuz devam ediceksin inş. dediartık bebişim çok net teyzeleri kafası kolları bacakları görünüo maşşallah alkisalkisalkis ama uyuyodu dün hareketlerini göremedim mirmirmirmir

kız anası vermiyo onu memleketin dışına onanda bulamıoz kaydirigubbakcemile3
yoksa he deselerrr çoktan everdiydik biz onu
turşusunumu kurcekmiş anacım ya ah bu anneler tamam zor tabi hasretlik ama nerde mutlu olucaksa orda olsun hayatı

yok yoookk bölesi taa zevkli uğraş dur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

evet evet benimde aynı zamanda canım bişeyler istiyo ama bende bilmiyorum tatlımı tuzlumu ekşimi :sm_confused:
hepsinden bi yesem hangini istedini anca anlıcam kaydirigubbakcemile3
aynı aynııı bendee

kuru vardı ya kaçak yapıom arada :sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gaz kaçağı var desene:sinifsinif:

ayy evet yaa kantine gidicem bennn tatlı istiyom galiba yada cipss ayyy ne bileyim bennn ortaya karışık alsammıki sonrada niye yedim derim kesin az alayım bari

ohh maşallah bebeğimize büyyo annesi artık yakında el sallıcak sana
maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…