Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inşallah canım keşke öyle olsa sağol

dlm kızlar nasılsınız?dün akşam filiz ablam ceren nur kaynatmışlar faydalı bilgilerde vermişler bize sagolsun..süt olayında bende ek birşey verilmeyecegini duymuştum ama sanki suda bir kaşık veriyorlardı kızlarda bu arada en yakınımda ikizler oldugu için aklıma hep onlardan geliyor örnek.. ama onalr fazla süt emmediler ilk hemen gelmedi daha dogrusu emmeyş beceremediler küçük dogdukları için mecbur hastanede bile biberon vermek zorunda kalındı sonra biraz emdiler ama onu ek besin olarak aldılar fazla beceremeyince emmeyi zor geldi meme emmek sonra biberonla hep ama o mamdan sonra agızlarına küçük kaşıkla bi kaşık su verdiler agızdaki pamukçuk gitsin çalkalansın diye..pek bir sorun olmadı ama dedigim gibi onlar normal biberon mamasında içtiler suyu..aman inşallah hepimizin sütü bol bol gelirde bir tek 6 ay degil uzun süre emdirebiliriz ...bu arada sandalye resmi koydun sanırım ama ben görmedim malumm.ama onalrı tahmin ediyorum hatta bazı bebk odası takımları satan yerlerde oluyor bazıları odaya göre ayarlanıyor bende düşündüm onlardan ama odaya sıgarmı ondan biraz şüphem oldu..sallanan koltuk sanırım onda bebegi emziriyorsun falan bebk odasında daha rahat edersin sanırım yani eger sonraki zmanlarda odasında emzirnek durumunda kalırsan malum bebk odasında oturacak yer olmuyor o zman ona oturursun ...yani kullanılacak birşey eger fiyatı uygun olursa al..yerinde müsaitse tabii hatta ben bir iki oda ile örnekte gösterebilirim senin dedigin ondanmı bilmiyorum ama ...

ee kumsal burcu yengeç hilal nasılsınız ?çabuk geçen güzel bir gün diliyorum...

iyiyiz canimm sende iyisin inşallah yoğun bi gun uğraşmaca zaten hep yoğun hep yoğun mafoldumben

biz iyiyiz canım sen nasılsın?

başka ne şikaytin var bakıım senin kıss?
valla hamileliğimin başından beri bacağım kasılıo kalçamdan normal demişti başlarda ama şimdi yürümemi zorlaştırmaya başladı çok fazla şikayetim şükür işte bu bacak olayı zorlucak beni

mavicim hoşgeldin şekerim işallah çabuk geçer dilediğin gibi gün :Saruboceq:
bende o sandalyeleri çok seviyorum ama ben oanlrda emzirirken kesin uyyakalırım kaydirigubbakcemile3

burcu cnm benim geçmiş olsun uamrım olmaz bir daha burun kanaması ama sorun olacak birşey degil diye biliyorum yani gebelikte olması normal birşey bende de bazen tuhaf bir tıkanıklık ve heran birşey gelcekmiş gibi hissediyorum va tuhaf koku geliyor sanki yani normal olmayan hissedersin ya..bazen diyorum olabilir bende sık kan basıncı oluyor başımda falan agrı gibi doktor demişti sıcak tan olabilir birde bol su iç diye bol suda içemiyorum malum bulantıyı tetikliyor çok içtigimde bazende çıkıyor..sen yine doktoruna sor en azından ne yapman gerektigini yada yapmaman gerektigini söyler tuzlu suyuda söyle ben yapsam acaba gelirmiydi kan acayip tıkanıyorum çünkü..

kumsalım bekle biraz boşver umutlanmakta umutsuz olmakta kötü sonucu bilmedigimiz için sonuçta sen ne hissediyorsan onu yap ve üzülme ..zaten günün yeni geçtiyse idrarda belli olmayacaktır kan vermen gerekir..ben idrar yaptırmadım biliyormusun leklenme olunca özellikle tamam dedim yine hüsran ve ihtimal vermedim ama doktoruma gittikten sonra biraz ümitlenmeye başlamıştım ertesi günü bekleyene kadar. önceleri hep biliyorsun her geçikmeden hemen çıakcakmış gibi gidip test yapıyordum idrarda. baktım gelmiyor sonra gidip kan her sonucu almak sıkıntı veriyor ..sen acele etme inan o geldiyse zaten sana bir şekilde haber veriyor..bu arada doktora ne zaman gideceksin.?cnm yazdıklarımda seni kıracak birşey varmı bilmiyorum ama eger varsa şimdiden özür dilemek istiyorum benimd ebaşımdan geçti ki senden bunu gayet iyi biliyorsun neler yaptım neler bekledim kolay gelmedi bebgimiz bunuda biliyorsun önceleri neler yaşadıgımı ...

sen sakın alma öle bişeee uyursun sen kesin çok tehlikeli ve sakıncalı annenin uyuması lmaz:lmaz:

mavicim evet normal bişi hamilelikte burun kanaması dediğin gibi hep tıkalı bişi gelckemiş gibi sıcak da tetikliyorr bu durumu zaten iş ortamı stres bol bol su içiyorum bugun o yüzden

günaydın kızlar yarın tatilim başlıyor çok mutluyum yupiiihihoyyyt

günaydın şekerim opuyorumnanaktan
ohh ne güzel darısı bize işallahhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
2 ay 13 günüm var izine çıkmama

sagolun kızlar bend eiyi sayılırım dün 12 yi geçiyordu yattıgımda acayip uykum var uykumu tam olarak almadıgımda sbahları kötü oluyorum özellikle bulantı hissi çok yogun yaşıyorum gebelikte oldu özellikle gün boyu düzelemiyorum bulantı ilacı alamıyorumda acayip uyku yapıyor zaten uykum var..

günaydın canım nasılsın ben iyiyim çok şükür biraz karışığım sadece

canım benim bend ebeklemeyi düşünüyorum zaten idrar testi yapmak istemiyorum negatif çıkıyor bu sefer ya sonuç yalnışsa diye beynimi kemiriyorum dediğin gibi kesin sonuç kan bikerede çıkıyor .nasılllll hbaer vericek mavişim ben hiç hissetmiyom bişi iyice duygusuz oldum ben yamafoldumben bazen bu kadar soğunkanlı olmama şaşıyorum odun gibi hissediyom kendimi doktorum adetin 3.günü çağırmıştı malum gelen giden yok gelmezse cumartesi giderim heralde mavicim ne demek kırmak çok teşekkür ederim a.s.

günaydınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasıslınız bacılarrrrrrrrrr keyifler yerinde mi
malum ben böyle arada bi gelip ceee deyip kaçmak orundakalıyorum,geçmişi okuyamıyorum
akşam zeynep hanım ateşlenmedi çok şükür ama uykusuzdu,bir misafirler bir zeynep derken arada helak oldum,iyiki annem vardı valla,canım annemopuyorumnanaktan
ortalık berbat durumda,çerez falan yediğimizi için akşam bugün biraz temizlik yapmak lazım
zeynepi annem uyuttu şimdi,ama dalamıyor bir türlü onun dalmasını bekliyorum süpürgeyi açmak içinkaydirigubbakcemile3

günaydın beyazcım iyiyiz sen nasılsın canım
zeynep ateşlenmemiş çok sevindim inşallah böyle devam eder
fazla yorma sakın kendi yavaş yavaş yap işlerini kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…