- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.721
günaydın beyazcım iyiyiz sen nasılsın canım
zeynep ateşlenmemiş çok sevindim inşallah böyle devam eder
fazla yorma sakın kendi yavaş yavaş yap işlerini kolay gelsin canım
günaydın canım iyiyim tatlım biraz halsizim işte çok onları halledicem 2 günde stajer bakıcak yerime iyi olucak kafam rahat 4 gün dinlenicem inşallah ama nedendir bilmiyorum bugün kolum kalkmıyor kahvaltıyı biraz ağır yaptım ondan sanırım bu aralar çok pis boğaz oldum tatil bitsin pzt den itibaren yediklerime çok dikkat edicem yoksa bu gidişle ipin ucu kaçacakgünaydın çiğdemcim nasılsın
ooohhh senden iyisi yok valla
çiğdeemmm bi mrb dedin o kadar noldu meşgul müsün konuşsanaaaaa
günaydınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasıslınız bacılarrrrrrrrrr keyifler yerinde mi
malum ben böyle arada bi gelip ceee deyip kaçmak orundakalıyorum,geçmişi okuyamıyorum
akşam zeynep hanım ateşlenmedi çok şükür ama uykusuzdu,bir misafirler bir zeynep derken arada helak oldum,iyiki annem vardı valla,canım annemopuyorumnanaktan
ortalık berbat durumda,çerez falan yediğimizi için akşam bugün biraz temizlik yapmak lazım
zeynepi annem uyuttu şimdi,ama dalamıyor bir türlü onun dalmasını bekliyorum süpürgeyi açmak içinkaydirigubbakcemile3
günaydın canım iyiyim tatlım biraz halsizim işte çok onları halledicem 2 günde stajer bakıcak yerime iyi olucak kafam rahat 4 gün dinlenicem inşallah ama nedendir bilmiyorum bugün kolum kalkmıyor kahvaltıyı biraz ağır yaptım ondan sanırım bu aralar çok pis boğaz oldum tatil bitsin pzt den itibaren yediklerime çok dikkat edicem yoksa bu gidişle ipin ucu kaçacak
sen nasılsın kuşum demek hala gelmedi adetin dur bakalım Allah büyüktür canım inşallah iyi haberler alırız ttalım içini ferah tut sabret balım
merhaba canım ya halsizim biraz okuyorum cevap yazmaya derman bulamadım birazda işler sıkışık öyle canım ya nasılsın
cancağazım cips yemesende şölee taa sağlıklı şeyler beslesen kendinide bebişide biz burcuyla nette okuduk cipslerin için kötü katkı maddeleri var kestik yemioruz insanın canı çekio ama sağlık daha önemli sen bide gebesinallah kolaylık versin canım napıyım ben de iyiyim evde pinekliorm ööle ben de 3 gündür cips yiyom midem bulana bulana bişeyler oldu bana da sapıttım iice :bbo:
öyle valla cnm ya,çerezleri koyarken de yanına not yazmak lazım,'2 lütfen yerlere dökmeyiniz'':roflol::roflol::roflol:ne güzel olurdu:roflol:hoşgeldin beyazcım
zeynepcim iyiymiş aşı etkilememiş çok şükürr
misafirleri uyarmak lazım yere dökmeden yiyinlmaz:
malum çok misafir gelcek daha kaydirigubbakcemile3
beyazcım ne haber nasılsın..nasıl gidiyor?zeynep ateşlenmemiş şükür sende çok yorulmamışsın allah bu annelrimizden razı olsun nasıl yardımcı oluyorlar dimi..
sağol canım sanada iyi hafta sonları mavicimne güzel çigdem son günün güzel bir hafta sonu diliyorum sana ..
cancağazım cips yemesende şölee taa sağlıklı şeyler beslesen kendinide bebişide biz burcuyla nette okuduk cipslerin için kötü katkı maddeleri var kestik yemioruz insanın canı çekio ama sağlık daha önemli sen bide gebesinlmaz:
ben onu burda Filiz abladan öğrendim zaten kaydirigubbakcemile3cancağazım cips yemesende şölee taa sağlıklı şeyler beslesen kendinide bebişide biz burcuyla nette okuduk cipslerin için kötü katkı maddeleri var kestik yemioruz insanın canı çekio ama sağlık daha önemli sen bide gebesinlmaz:
öyle valla cnm ya,çerezleri koyarken de yanına not yazmak lazım,'2 lütfen yerlere dökmeyiniz'':roflol::roflol::roflol:ne güzel olurdu:roflol:
sen naıslsın bakalım burcucum,miracımız nasıl keyfi yerinde mi?
cancağazım cips yemesende şölee taa sağlıklı şeyler beslesen kendinide bebişide biz burcuyla nette okuduk cipslerin için kötü katkı maddeleri var kestik yemioruz insanın canı çekio ama sağlık daha önemli sen bide gebesinlmaz:
:teselli: tamam hade tamamm affettikk :1hug: ama cips kola hazır çorba yokkkcanım doğru diosun valla ben hep meyve falan yiyorum sağlıklı besleniorm aslında ama dedim ya sapıttım bu ara bi kaçamak oldu 3 gündür dediğim bi paketi 3 gündür yüyorm tamam tamam yemicem ya pişman etmeyin zaten bi suçluluk duygusu oluştu :kedi: kaydirigubbakcemile3
canım benim yaaa işaret vermiş kızz sana anne ben sana kıpraşıorum sende babama kıpraş dieee opuyorumnanaktan lafı attım gene ortaya ama kaçmam lazımmm ofis dışında olucam seviorum sizi tontişlerrrrbirazda güzel şeylerden bahsedeyim dün minik kıızmız bize evlilik yıldönümü hediyemizi verdi çok belirgin kıpırdadı eşim eliyle hissetti o kadar yani benimki durdu durdu son anda al anne sana hareket dedi sanırım çok mutlu oldum gece baya kıpırdadı miniğim bugün sabah çok az şimdi tık yok gene ama olsun dün geceki bana yeter çok mutlu oldum çook gerçekten ne güzel bir duyguymuş kelebek gibi pırpır
beyazcım,nurcum kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?