Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın beyazcım iyiyiz sen nasılsın canım
zeynep ateşlenmemiş çok sevindim inşallah böyle devam eder
fazla yorma sakın kendi yavaş yavaş yap işlerini kolay gelsin canım

bende iyiim cnm ya ne olsun işte ;aynı işler,zeynebi emzir,altını değiş,gazını çıkar,gelen giden,yemek,.....temizliğe pek vakit bulamıyoruz cnm,annem geldikçe yapıyorum işte:kedi:birkaç gündür bende kalıyor,anne gibisi yok valla,dün herşeyi mi yaptı sağolsun,bana sadece ikram etmek kaldı misafirlere,zeynebede baktı sonra:asigim:
arifem güzel haberler duydum ,kırmızı kartıgörmemişsin hala cnm,inş bakalım hayırlısıŞeniz

kumsalım duygusuz olmak degil sadece karışık oluyorsun bu dönemde zaten bend eöyle var oldugunu hissetmedim inan bana ben regl olucam diye gittim doktoruma aradım bende leke geldi ama hala tam sökülmedi diye sonuçta biliyorsun adetin 3 günü gidiliyor bana hemen yarın gel diye çagırdı ultrasonla baktı etti yarın kan ver dedi akşam saati gittigimden o gün verememiştim rahim duvarı kalınlaşmış bu yüzden gebelik olabilir di,ye düşünmüştü ama ben ihtimal vermiyordum..ve ben o zman eger gebelik olmasaydı bekleyip eylülde tekrar gidecektim doktora ve sonra yeniden aşılama olmazsa direk tüp bebege gecektim maum 3 yıl dolması için..ama bak o vazgeçmeyi düşündügümde bebegim gümbür gümbür geldi ve halada çektiriyor gördügün gibi...ama sabırlı ol yakında senden de güzel heberler duyacagız ümidini hiç yitirme ..bir iki gün daha bekle doktorunu ara sor sonra..

günaydın çiğdemcim nasılsın
ooohhh senden iyisi yok valla
günaydın canım iyiyim tatlım biraz halsizim işte çok onları halledicem 2 günde stajer bakıcak yerime iyi olucak kafam rahat 4 gün dinlenicem inşallah ama nedendir bilmiyorum bugün kolum kalkmıyor kahvaltıyı biraz ağır yaptım ondan sanırım bu aralar çok pis boğaz oldum tatil bitsin pzt den itibaren yediklerime çok dikkat edicem yoksa bu gidişle ipin ucu kaçacak
sen nasılsın kuşum demek hala gelmedi adetin dur bakalım Allah büyüktür canım inşallah iyi haberler alırız ttalım içini ferah tut sabret balım

çiğdeemmm bi mrb dedin o kadar noldu meşgul müsün konuşsanaaaaa

merhaba canım ya halsizim biraz okuyorum cevap yazmaya derman bulamadım birazda işler sıkışık öyle canım ya nasılsın

hoşgeldin beyazcım
zeynepcim iyiymiş aşı etkilememiş çok şükürr
misafirleri uyarmak lazım yere dökmeden yiyin lmaz:
malum çok misafir gelcek daha kaydirigubbakcemile3

beyazcım ne haber nasılsın..nasıl gidiyor?zeynep ateşlenmemiş şükür sende çok yorulmamışsın allah bu annelrimizden razı olsun nasıl yardımcı oluyorlar dimi..

allah kolaylık versin canım napıyım ben de iyiyim evde pinekliorm ööle ben de 3 gündür cips yiyom midem bulana bulana bişeyler oldu bana da sapıttım iice :bbo:

allah kolaylık versin canım napıyım ben de iyiyim evde pinekliorm ööle ben de 3 gündür cips yiyom midem bulana bulana bişeyler oldu bana da sapıttım iice :bbo:
cancağazım cips yemesende şölee taa sağlıklı şeyler beslesen kendinide bebişide biz burcuyla nette okuduk cipslerin için kötü katkı maddeleri var kestik yemioruz insanın canı çekio ama sağlık daha önemli sen bide gebesin lmaz:

hoşgeldin beyazcım
zeynepcim iyiymiş aşı etkilememiş çok şükürr
misafirleri uyarmak lazım yere dökmeden yiyin lmaz:
malum çok misafir gelcek daha kaydirigubbakcemile3
öyle valla cnm ya,çerezleri koyarken de yanına not yazmak lazım,'2 lütfen yerlere dökmeyiniz'':roflol::roflol::roflol:ne güzel olurdu:roflol:
sen naıslsın bakalım burcucum,miracımız nasıl keyfi yerinde mi?
beyazcım ne haber nasılsın..nasıl gidiyor?zeynep ateşlenmemiş şükür sende çok yorulmamışsın allah bu annelrimizden razı olsun nasıl yardımcı oluyorlar dimi..

iyyim mavişim,sen naıslsın cnm,bulantılar devam sanırım,Allah kolaylık versin cnm,inş geçer artık,bundan sonrasını rhat geçirirsin hamileliğiniŞenizevet cnm ya ateşlenmedi çok şükür,ben korktum biraz tetikteydim hep,kontrol ettim sürekli,şişmiş mi ayağı diye de baktıma.s
şu anneler olmasa en yapardık bilmiyorum cnm ya,Allah anaların ayağı altındadır cennet diye boşuna dememişler onu anladım
annemin kıymetini daha bir bilir oldum şimdi,gözüne bakmaya kıyamıyorum desem yalan olmazopuyorumnanaktano kadar destek ve yardımcı oldu ki anlatamam,kelimeler yetersiz kalı,canım benim o ya:asigim::asigimpuyorumnanaktan

ne güzel çigdem son günün güzel bir hafta sonu diliyorum sana ..
sağol canım sanada iyi hafta sonları mavicim

evet ya bir son vermeli bu işe ben bayadır yemiyordum dün sapıttım resmen yediklerimi yazmaya utanıyorum yani o kadar abarttım cips,çikolata,etipuf vs.. çorba gibi oldu midem sonra kendimi iğrenç hissettim çöplük gibi bu sabahta kahvaltıyı abarttım ve içim sıkıldı resmen kötü şeyler yediğim için kendime söz veriyorum tatildede gene dikkat ederim ama özellikle önümüzdeki pzt den itibaren adam akıllı yemekler yicem ve dozu ayarlıcam böyle olmuyor iç sıkıntısı yapıyor resmen yaa pok çuvalı gibi oluyor insan ve yenegçe dediğin gibi o cipsler iğrenç yağlarda defalarca kızartılıyor abur cubur ların hepsinde iğrenç şeyler var normalde bile yememek gerekiyor ki biz şimdi dahada dikkat etmeliyiz bebişler için inanın içinizdeki şeyler ferahsa içinizde ferah oluyor ya sebze balık meyvayı ölçülü yediğim zaman kendimi çok ferah ve dinamik hissediyorum kiloda almıyorum ama bu abur cuburlar varya resmen dana gibi yapıyor insanı ya ıyy nasıl yedim onca şeyi bennn ay neyse susutum tamam kapattım konuyu özetlen sağlıklı beslenin kızlarr ben ettim siz etmeyin:bbo:

ben onu burda Filiz abladan öğrendim zaten kaydirigubbakcemile3
öyle valla cnm ya,çerezleri koyarken de yanına not yazmak lazım,'2 lütfen yerlere dökmeyiniz'':roflol::roflol::roflol:ne güzel olurdu:roflol:
sen naıslsın bakalım burcucum,miracımız nasıl keyfi yerinde mi?

iyyim bende beyazım aylar günler sayyırozu zaman geçsin diyee
Miraç da iyi çok şükür kıpır kıpır teyzesi

maviii bu oda çok güzel ama hepsinini sığması için büyük bi odan olması lazımm
benim odaya bu takım asla sığmazz :bbo:

canım doğru diosun valla ben hep meyve falan yiyorum sağlıklı besleniorm aslında ama dedim ya sapıttım bu ara bi kaçamak oldu 3 gündür dediğim bi paketi 3 gündür yüyorm tamam tamam yemicem ya pişman etmeyin zaten bi suçluluk duygusu oluştu :kedi: kaydirigubbakcemile3

birazda güzel şeylerden bahsedeyim dün minik kıızmız bize evlilik yıldönümü hediyemizi verdi çok belirgin kıpırdadı eşim eliyle hissetti o kadar yani benimki durdu durdu son anda al anne sana hareket dedi sanırım çok mutlu oldum gece baya kıpırdadı miniğim bugün sabah çok az şimdi tık yok gene ama olsun dün geceki bana yeter çok mutlu oldum çook gerçekten ne güzel bir duyguymuş kelebek gibi pırpır

:teselli: tamam hade tamamm affettikk :1hug: ama cips kola hazır çorba yokkklmaz: tarhana en besleyici çorbaymış çocuklar içinde öyle doğal olan herşey serbest gelsin kilolarrrrrzemuszemus

günaydın şekerler nasılsınız bakalım biz ders çalışıyoruz 12dede dershaneye gidecez geçmişe bakamadım kusura bakmayın

canım benim yaaa işaret vermiş kızz sana anne ben sana kıpraşıorum sende babama kıpraş dieee opuyorumnanaktan lafı attım gene ortaya ama kaçmam lazımmm ofis dışında olucam seviorum sizi tontişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…