Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ohh en güzel hediye valla Çiğdem
yeriz biz onun tekmelerini kıpraşımlarını
zaten kıprdadıkça aynen böyle oluyo insanın yüz ifadesi :CüvCüv:
son ayda herhalde o ifade -tatlicadiarzu- bu hal alır gerçikaydirigubbakcemile3

canım benim yaaa işaret vermiş kızz sana anne ben sana kıpraşıorum sende babama kıpraş dieee opuyorumnanaktan lafı attım gene ortaya ama kaçmam lazımmm ofis dışında olucam seviorum sizi tontişlerrrr

:roflol::roflol::roflol:
dilber hala gibi lafı ortaya kodun sen

burcu o konuda haklısın bu örnek sadece bizim odaya o koltuk sıgar mı bilmem ölçmedik aslında ama odanın sıgacagını düşünüyorum bakalım artık..zamanı gelince daha net ölçümler yapıp ona göre karar verecegiz..bazen diyorum odanın acelesi yok zaten ilk 6 ay falan neyse çocuk yanımızda yatacak diye ama sonra fiyorum ben onun eşyalarını nereye koyacam bir sürü sıkıntı olur..mecbur dogmadna odasını alıp hazır tutmamız lazım her yer derli toplu olsun..zaten şimdi o oda depo gibi gerçi dolap çalışma masası falan var oda gibi aslında yanına ona uygun dolap alsan tamam ama ben yeni almak istiyorum bakalım artık..

benim ektra bi odam yok oturma odamı çocuk odası yapıcam ve bi üçlü koltuk odada kalıcak beşik ve dolap alıcam ağsutos ayı sonuna doğru oda hazır olur diye düşünüyorum

ay ne güzel işlermiş onlar ne güzel yazdın kız beyaz bütün zamanın cimcimeyle geçiyor
anneler ne yapsak hakkını ödeyemeyiz .evet canım görmedim daha inşallah canım bekliyoz bakalım hayırlısı
bende bilmiyom mavim valla çözemiyom kendimi ne hissttiğimi anlayamıyom içim boş sanki ay neyse inşallah canım evet beklicem sonra ararız doktoru hayırlısıyla:Saruboceq:
niye halsizsin çiğdem ne olduki baksın tabii tek başına olmaya alışsın iyice dinlen canım tatilin keyfini çıkar temiz hava ohh mis ama dediğin gibi yediklerine dikkat et canım havalarda ısınoyo artık ağır ve yağlı şeyler tüketme fazla dokunabilir allah korusun
bende iyiyim çok şükür inşallah canım sağolasın sabırla bekliyoz işte
ay çok sevindim gözün aydın canımmm senin kızda nerde ne yapacağını iyi biliyo hee
günaydın şekerler nasılsınız bakalım biz ders çalışıyoruz 12dede dershaneye gidecez geçmişe bakamadım kusura bakmayın

günaydın nurcum nasılsın canım

slm kızlar cmt gunu tatıle gıtmeyı düşünüyorum.henuz 1 aylık hamıleyım.denıze gırmemeın bı sakıncası yoktur heralde dımı yaaaaa

:teselli: tamam hade tamamm affettikk :1hug: ama cips kola hazır çorba yokkklmaz: tarhana en besleyici çorbaymış çocuklar içinde öyle doğal olan herşey serbest gelsin kilolarrrrrzemuszemus

sağol cınım bi daa yok söz zemuszemus ah canım ben burda nerden bulayım tarhana memelekete gidince bol bol içicerim artık inş.kaynanamın gözlemelerinide özledim bak şimdi geliolar bana gene yiyemiom da ama herşeyden canım çekio :bbo:

evet canım az kaldı nş hayırlısıyla atlatırız..
sanada geçmiş olsun canım hamilelikte normal diyorlar böyle durumlara

sağol nurcum evet hamilelik her bi haltı normal hale getirdi valla kaydirigubbakcemile3
slm kızlar cmt gunu tatıle gıtmeyı düşünüyorum.henuz 1 aylık hamıleyım.denıze gırmemeın bı sakıncası yoktur heralde dımı yaaaaa

doktoruna danışsan kesin bi bilgi almış olursun

oyy gözlemeye bayılırım cokacimcoook pazar günü yiyyim bari

çigdem cim ne güzel hissetmişsin darısı başımıza bak zeynebin ne zaman hareket edecegini biliyor..filiz abla hoşgeldin..nur nasılsın bugün erken bitecekti dersin dimi ne zman gelirsin bak yorma kendini artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…