- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.741
birazda güzel şeylerden bahsedeyim dün minik kıızmız bize evlilik yıldönümü hediyemizi verdi çok belirgin kıpırdadı eşim eliyle hissetti o kadar yani benimki durdu durdu son anda al anne sana hareket dedi sanırım çok mutlu oldum gece baya kıpırdadı miniğim bugün sabah çok az şimdi tık yok gene ama olsun dün geceki bana yeter çok mutlu oldum çook gerçekten ne güzel bir duyguymuş kelebek gibi pırpır
günaydın şekerler nasılsınız bakalım biz ders çalışıyoruz 12dede dershaneye gidecez geçmişe bakamadım kusura bakmayın
canım benim yaaa işaret vermiş kızz sana anne ben sana kıpraşıorum sende babama kıpraş dieee opuyorumnanaktan lafı attım gene ortaya ama kaçmam lazımmm ofis dışında olucam seviorum sizi tontişlerrrr
burcu o konuda haklısın bu örnek sadece bizim odaya o koltuk sıgar mı bilmem ölçmedik aslında ama odanın sıgacagını düşünüyorum bakalım artık..zamanı gelince daha net ölçümler yapıp ona göre karar verecegiz..bazen diyorum odanın acelesi yok zaten ilk 6 ay falan neyse çocuk yanımızda yatacak diye ama sonra fiyorum ben onun eşyalarını nereye koyacam bir sürü sıkıntı olur..mecbur dogmadna odasını alıp hazır tutmamız lazım her yer derli toplu olsun..zaten şimdi o oda depo gibi gerçi dolap çalışma masası falan var oda gibi aslında yanına ona uygun dolap alsan tamam ama ben yeni almak istiyorum bakalım artık..
ay ne güzel işlermiş onlar ne güzel yazdın kız beyaz bütün zamanın cimcimeyle geçiyorbende iyiim cnm ya ne olsun işte ;aynı işler,zeynebi emzir,altını değiş,gazını çıkar,gelen giden,yemek,.....temizliğe pek vakit bulamıyoruz cnm,annem geldikçe yapıyorum işte:kedi:birkaç gündür bende kalıyor,anne gibisi yok valla,dün herşeyi mi yaptı sağolsun,bana sadece ikram etmek kaldı misafirlere,zeynebede baktı sonra:asigim:
arifem güzel haberler duydum ,kırmızı kartıgörmemişsin hala cnm,inş bakalım hayırlısıŞeniz
bende bilmiyom mavim valla çözemiyom kendimi ne hissttiğimi anlayamıyom içim boş sanki ay neyse inşallah canım evet beklicem sonra ararız doktoru hayırlısıyla:Saruboceq:kumsalım duygusuz olmak degil sadece karışık oluyorsun bu dönemde zaten bend eöyle var oldugunu hissetmedim inan bana ben regl olucam diye gittim doktoruma aradım bende leke geldi ama hala tam sökülmedi diye sonuçta biliyorsun adetin 3 günü gidiliyor bana hemen yarın gel diye çagırdı ultrasonla baktı etti yarın kan ver dedi akşam saati gittigimden o gün verememiştim rahim duvarı kalınlaşmış bu yüzden gebelik olabilir di,ye düşünmüştü ama ben ihtimal vermiyordum..ve ben o zman eger gebelik olmasaydı bekleyip eylülde tekrar gidecektim doktora ve sonra yeniden aşılama olmazsa direk tüp bebege gecektim maum 3 yıl dolması için..ama bak o vazgeçmeyi düşündügümde bebegim gümbür gümbür geldi ve halada çektiriyor gördügün gibi...ama sabırlı ol yakında senden de güzel heberler duyacagız ümidini hiç yitirme ..bir iki gün daha bekle doktorunu ara sor sonra..
niye halsizsin çiğdem ne olduki baksın tabii tek başına olmaya alışsın iyice dinlen canım tatilin keyfini çıkar temiz hava ohh mis ama dediğin gibi yediklerine dikkat et canım havalarda ısınoyo artık ağır ve yağlı şeyler tüketme fazla dokunabilir allah korusungünaydın canım iyiyim tatlım biraz halsizim işte çok onları halledicem 2 günde stajer bakıcak yerime iyi olucak kafam rahat 4 gün dinlenicem inşallah ama nedendir bilmiyorum bugün kolum kalkmıyor kahvaltıyı biraz ağır yaptım ondan sanırım bu aralar çok pis boğaz oldum tatil bitsin pzt den itibaren yediklerime çok dikkat edicem yoksa bu gidişle ipin ucu kaçacak
sen nasılsın kuşum demek hala gelmedi adetin dur bakalım Allah büyüktür canım inşallah iyi haberler alırız ttalım içini ferah tut sabret balım
merhaba canım ya halsizim biraz okuyorum cevap yazmaya derman bulamadım birazda işler sıkışık öyle canım ya nasılsın
ay çok sevindim gözün aydın canımmm senin kızda nerde ne yapacağını iyi biliyo heebirazda güzel şeylerden bahsedeyim dün minik kıızmız bize evlilik yıldönümü hediyemizi verdi çok belirgin kıpırdadı eşim eliyle hissetti o kadar yani benimki durdu durdu son anda al anne sana hareket dedi sanırım çok mutlu oldum gece baya kıpırdadı miniğim bugün sabah çok az şimdi tık yok gene ama olsun dün geceki bana yeter çok mutlu oldum çook gerçekten ne güzel bir duyguymuş kelebek gibi pırpır
günaydın şekerler nasılsınız bakalım biz ders çalışıyoruz 12dede dershaneye gidecez geçmişe bakamadım kusura bakmayın
günaydın canım
iyi dersler az kaldı ha gayret :teselli:
beyazcım,nurcum kızlar nasılsınız?
:teselli: tamam hade tamamm affettikk :1hug: ama cips kola hazır çorba yokkklmaz: tarhana en besleyici çorbaymış çocuklar içinde öyle doğal olan herşey serbest gelsin kilolarrrrrzemuszemus
evet canım az kaldı nş hayırlısıyla atlatırız..
sanada geçmiş olsun canım hamilelikte normal diyorlar böyle durumlara
slm kızlar cmt gunu tatıle gıtmeyı düşünüyorum.henuz 1 aylık hamıleyım.denıze gırmemeın bı sakıncası yoktur heralde dımı yaaaaa
sağol cınım bi daa yok söz zemuszemus ah canım ben burda nerden bulayım tarhana memelekete gidince bol bol içicerim artık inş.kaynanamın gözlemelerinide özledim bak şimdi geliolar bana gene yiyemiom da ama herşeyden canım çekio :bbo:
günaydın canım ben hiç çalışmıom valla gümlücem bu gidişle :bbo: sen nasılsın
oyy gözlemeye bayılırım cokacimcoook pazar günü yiyyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?