Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman canım valla sıkıldım iyice dershaneye gidecem şimdi önemli dersler kaldı resmen

of ben bu sene istemiyorum aslında bizim işler çok karışık hedefim daha belli değil kafamda farklı projeler var kocam beni de kaydetti sınava öğüre öğüre sınav mı olucam bilmiom artık

canım benim yaaa işaret vermiş kızz sana anne ben sana kıpraşıorum sende babama kıpraş dieee opuyorumnanaktan lafı attım gene ortaya ama kaçmam lazımmm ofis dışında olucam seviorum sizi tontişlerrrr
bak gene sabah sabah başladın azgın :)) ee az kıpraştım kocama canım yasakları ihlal etmeden fingirdedik azcık yanii:kedi::kedi:

iyiyiz canım sen nasılsın bakalım
sağol canım bnede iyiyim dün odamızın tülü güneşliği takıldı çok şirin oldu nur teyzezi bir iki hafat içinde yeni resimleri koyucam zaten

valla gerçekten en güzel hediye oldu cicim ya tekmeleri yiyince aynen öyle olucaz bencede burcu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
dilber hala gibi lafı ortaya kodun sen
:roflol: kaşınıyo kaşınıyo :)

benim ektra bi odam yok oturma odamı çocuk odası yapıcam ve bi üçlü koltuk odada kalıcak beşik ve dolap alıcam ağsutos ayı sonuna doğru oda hazır olur diye düşünüyorum
görümcemde senin gibi yaptı gayette şirin oldu odası süsleyince değişiyor çok tatlı oluyor oda bahane bebekler şahanee

canım yediklerimden halsizdimde şimdi daha iyi gibiyim dikkat edicem artık hem çok hızlı kilo alınacak dönemdeyim
evet canım gerçekten bizim kız bizi çok sevindirdi akşam akıllı bıdık:ecrin_bebek:

iyiyiz cnm sen naıslsın?
minik zeynep hareket etmeye başlamış he çok sevindim cnmalkisalkisalkis
sağol canım bende çok sevindim ne güzel bir duyguymuşalkisalkisalkis

slm kızlar cmt gunu tatıle gıtmeyı düşünüyorum.henuz 1 aylık hamıleyım.denıze gırmemeın bı sakıncası yoktur heralde dımı yaaaaa
yok anacım heç bir şey olmaz girebildiğin her bir yere gir sonra zor girersinkaydirigubbakcemile3

çigdem cim ne güzel hissetmişsin darısı başımıza bak zeynebin ne zaman hareket edecegini biliyor..filiz abla hoşgeldin..nur nasılsın bugün erken bitecekti dersin dimi ne zman gelirsin bak yorma kendini artık..
evet canım nihayet hissettim bizimkini çok hoş bir duygu darısı başınıza canım

günaydın kızlaaaar... bu sabah telefon çalmasa hala uyurdum sanırım... uzun zamandan beri ilk kez bu kadar uyudum :) akşam benden sonra da sohbet devam etmiş :) eee başka ne var ne yok kızlar?

günaydın tatlım :) merak etme hamilelikte kan oranı %40-50 artarmış bu da burun tıkanıklığı ve kanamalara sebep olurmuş, maalesef buna katlanmak zorundayız... ben de kaç gündür burun kanaması ve tıkanıklık var ama hamileliğin doğal seyri olduğu için korkmadım ben :)
günaydın burucum nasılsın geçmiş olsun canım hamilelikte normal diye duymuştum
canım ama inşallah kanamaz yine
günaydın hayatım, nasılsın?
günaydııınnnnnnnn herkese nasılsınız sabah şekerleri
günaydın fıstık :)
günaydinnn kızlaaarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydııııııııııııın
Günaydın kızlar ve hoşçakalın, sınava gidiyorum. Bugün doktora gidicem ve aşılama tarihim belli olacak inşallah dua edin ne olur. Kumsalım test yaptın mı meraktan çatladım...
canım dualarımız seninle, hadi bakalım başarılar :)
günaydın hayatım, nasılsın? evet akşam iyi kaynattık, güzel bir bilgi alışverişinde bulunduk :)
günaydın kızlar yarın tatilim başlıyor çok mutluyum yupiiihihoyyyt
günaydın güzeliiiiiiiiiiiim... oooooh ne güzel, hadi bakalım sana şimdiden iyi tatiller canımcım :)
filiz ablayla bi denk gelemiyorum bu ara ya
öyle oldu güzelim :) ama şimdi buradayım
günaydın hayatım... Zeynep'in ateşlenmemesine sevindim, ne güzel, huzursuzluğu da olmamıştır pek bateş olmayınca :) misafirlerin pek ardı arkası kesilmez şu günlerde, Allah yardımcın olsun, çok yorma kendini canım :)
filiz ablacım nasılsın
iyiyim hayatım, sen nasılsın?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 4
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşgeldin ablacım demek bebekler gibi uyudun ohh yarasın ilk 3 ay bende çok uyudum sonradan normale döndüm eve gider gitmez uykum geliyordu sanki bayılmış gibi uyuyordum süper bi ruyku oluyor tadını çıkar ablam karın büyüdükçe birazdaha zor uyuyor insan :CüvCüv: sağa sola dönüp yaramazı düşünüyorsun gerçi öyleside çok güzell oluyor:CüvCüv:

evet canım, artık uyukularım tuhaflaştı, istediğim gibi uyuyamıyorum, daha doğrusu huzursuz oluyor nedense uykularım, ilk kez dün gece rahat bir uyku uyumuşum... özlemişim böyle uyumayı :)

cnm bu listede nie ben yokum:1no2r dan geldim şimdi minicik bir kese görebildik henüzdr adetim daha 3 gün geçtiği için normal olduğunu söyledi.yerinin iyi olduğunu söyledi ve bir sürü kan verip geldim kan pıhtılaşması içinde yaptırdım önlemimi almak istedim bu sefer.bizden bu kadar teyzeleri.

evet canım, artık uyukularım tuhaflaştı, istediğim gibi uyuyamıyorum, daha doğrusu huzursuz oluyor nedense uykularım, ilk kez dün gece rahat bir uyku uyumuşum... özlemişim böyle uyumayı :)
ablacım yeni bir insan oluşuyor içimizde kolay değil çok büyük değişiklikler herşey değişiyor uykumuz ruh halimiz hepsi normal yani

ben yemğee gidiyorum kızlarr
herkese afiyet olsun
afiyet olsun şeker

canım dün öğlene kadar buradaydım, öğleden sonra işlerim vardı :)

afiyet olsun canım

iyi bakalım be sabahın köründe eşim gidince geldiğim için bu saatlerde çıkıorum.ondan görüşemiyoruz demek ki.birazdan kociş gelcek gene çıkıcam işi olluo pc de bana kalmıo :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…