- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.761
iyiyim arifecim sen nasılsın canım
aman canım valla sıkıldım iyice dershaneye gidecem şimdi önemli dersler kaldı resmen
bak gene sabah sabah başladın azgın :)) ee az kıpraştım kocama canım yasakları ihlal etmeden fingirdedik azcık yanii:kedi::kedi:canım benim yaaa işaret vermiş kızz sana anne ben sana kıpraşıorum sende babama kıpraş dieee opuyorumnanaktan lafı attım gene ortaya ama kaçmam lazımmm ofis dışında olucam seviorum sizi tontişlerrrr
sağol canım bnede iyiyim dün odamızın tülü güneşliği takıldı çok şirin oldu nur teyzezi bir iki hafat içinde yeni resimleri koyucam zateniyiyiz canım sen nasılsın bakalım
valla gerçekten en güzel hediye oldu cicim ya tekmeleri yiyince aynen öyle olucaz bencede burcu kaydirigubbakcemile3ohh en güzel hediye valla Çiğdem
yeriz biz onun tekmelerini kıpraşımlarını
zaten kıprdadıkça aynen böyle oluyo insanın yüz ifadesi :CüvCüv:
son ayda herhalde o ifade -tatlicadiarzu- bu hal alır gerçikaydirigubbakcemile3
:roflol: kaşınıyo kaşınıyo :):roflol::roflol::roflol:
dilber hala gibi lafı ortaya kodun sen
görümcemde senin gibi yaptı gayette şirin oldu odası süsleyince değişiyor çok tatlı oluyor oda bahane bebekler şahaneebenim ektra bi odam yok oturma odamı çocuk odası yapıcam ve bi üçlü koltuk odada kalıcak beşik ve dolap alıcam ağsutos ayı sonuna doğru oda hazır olur diye düşünüyorum
canım yediklerimden halsizdimde şimdi daha iyi gibiyim dikkat edicem artık hem çok hızlı kilo alınacak dönemdeyimay ne güzel işlermiş onlar ne güzel yazdın kız beyaz bütün zamanın cimcimeyle geçiyor
anneler ne yapsak hakkını ödeyemeyiz .evet canım görmedim daha inşallah canım bekliyoz bakalım hayırlısı
bende bilmiyom mavim valla çözemiyom kendimi ne hissttiğimi anlayamıyom içim boş sanki ay neyse inşallah canım evet beklicem sonra ararız doktoru hayırlısıyla:Saruboceq:
niye halsizsin çiğdem ne olduki baksın tabii tek başına olmaya alışsın iyice dinlen canım tatilin keyfini çıkar temiz hava ohh mis ama dediğin gibi yediklerine dikkat et canım havalarda ısınoyo artık ağır ve yağlı şeyler tüketme fazla dokunabilir allah korusun
bende iyiyim çok şükür inşallah canım sağolasın sabırla bekliyoz işte
ay çok sevindim gözün aydın canımmm senin kızda nerde ne yapacağını iyi biliyo hee
günaydın nurcum nasılsın canım
sağol canım bende çok sevindim ne güzel bir duyguymuşalkisalkisalkisiyiyiz cnm sen naıslsın?
minik zeynep hareket etmeye başlamış he çok sevindim cnmalkisalkisalkis
yok anacım heç bir şey olmaz girebildiğin her bir yere gir sonra zor girersinkaydirigubbakcemile3slm kızlar cmt gunu tatıle gıtmeyı düşünüyorum.henuz 1 aylık hamıleyım.denıze gırmemeın bı sakıncası yoktur heralde dımı yaaaaa
evet canım nihayet hissettim bizimkini çok hoş bir duygu darısı başınıza canımçigdem cim ne güzel hissetmişsin darısı başımıza bak zeynebin ne zaman hareket edecegini biliyor..filiz abla hoşgeldin..nur nasılsın bugün erken bitecekti dersin dimi ne zman gelirsin bak yorma kendini artık..
günaydın tatlım :) merak etme hamilelikte kan oranı %40-50 artarmış bu da burun tıkanıklığı ve kanamalara sebep olurmuş, maalesef buna katlanmak zorundayız... ben de kaç gündür burun kanaması ve tıkanıklık var ama hamileliğin doğal seyri olduğu için korkmadım ben :)günaydın kızlaaarrrr opuyorumnanaktan
gece kuşları muhabbet etmişsiniz yine ne güzel okudum hepsini tek tek
kızlar benim dün gece çok burnum kanadı mafoldumben
sürekli bi tıkanıklık hissediyorum nefes almakta zorlanıyorum eşimde tuzlu su çek burnuna iyi gelir dedi ilk çekişte bi kanadı şaldır şuldur zor durdu
şimdi yine aynı tıkanıklığı hissediyorum işallah kanamaz :sinifsinif:
günaydın hayatım, nasılsın?günaydın burucum nasılsın geçmiş olsun canım hamilelikte normal diye duymuştum
canım ama inşallah kanamaz yine
günaydın fıstık :)günaydııınnnnnnnn herkese nasılsınız sabah şekerleri
günaydıııııııııııııngünaydinnn kızlaaarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım dualarımız seninle, hadi bakalım başarılar :)Günaydın kızlar ve hoşçakalın, sınava gidiyorum. Bugün doktora gidicem ve aşılama tarihim belli olacak inşallah dua edin ne olur. Kumsalım test yaptın mı meraktan çatladım...
günaydın hayatım, nasılsın? evet akşam iyi kaynattık, güzel bir bilgi alışverişinde bulunduk :)dlm kızlar nasılsınız?dün akşam filiz ablam ceren nur kaynatmışlar faydalı bilgilerde vermişler bize sagolsun..süt olayında bende ek birşey verilmeyecegini duymuştum ama sanki suda bir kaşık veriyorlardı kızlarda bu arada en yakınımda ikizler oldugu için aklıma hep onlardan geliyor örnek.. ama onalr fazla süt emmediler ilk hemen gelmedi daha dogrusu emmeyş beceremediler küçük dogdukları için mecbur hastanede bile biberon vermek zorunda kalındı sonra biraz emdiler ama onu ek besin olarak aldılar fazla beceremeyince emmeyi zor geldi meme emmek sonra biberonla hep ama o mamdan sonra agızlarına küçük kaşıkla bi kaşık su verdiler agızdaki pamukçuk gitsin çalkalansın diye..pek bir sorun olmadı ama dedigim gibi onlar normal biberon mamasında içtiler suyu..aman inşallah hepimizin sütü bol bol gelirde bir tek 6 ay degil uzun süre emdirebiliriz ...bu arada sandalye resmi koydun sanırım ama ben görmedim malumm.ama onalrı tahmin ediyorum hatta bazı bebk odası takımları satan yerlerde oluyor bazıları odaya göre ayarlanıyor bende düşündüm onlardan ama odaya sıgarmı ondan biraz şüphem oldu..sallanan koltuk sanırım onda bebegi emziriyorsun falan bebk odasında daha rahat edersin sanırım yani eger sonraki zmanlarda odasında emzirnek durumunda kalırsan malum bebk odasında oturacak yer olmuyor o zman ona oturursun ...yani kullanılacak birşey eger fiyatı uygun olursa al..yerinde müsaitse tabii hatta ben bir iki oda ile örnekte gösterebilirim senin dedigin ondanmı bilmiyorum ama ...
ee kumsal burcu yengeç hilal nasılsınız ?çabuk geçen güzel bir gün diliyorum...
günaydın güzeliiiiiiiiiiiim... oooooh ne güzel, hadi bakalım sana şimdiden iyi tatiller canımcım :)günaydın kızlar yarın tatilim başlıyor çok mutluyum yupiiihihoyyyt
öyle oldu güzelim :) ama şimdi buradayımfiliz ablayla bi denk gelemiyorum bu ara ya
günaydın hayatım... Zeynep'in ateşlenmemesine sevindim, ne güzel, huzursuzluğu da olmamıştır pek bateş olmayınca :) misafirlerin pek ardı arkası kesilmez şu günlerde, Allah yardımcın olsun, çok yorma kendini canım :)günaydınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasıslınız bacılarrrrrrrrrr keyifler yerinde mi
malum ben böyle arada bi gelip ceee deyip kaçmak orundakalıyorum,geçmişi okuyamıyorum
akşam zeynep hanım ateşlenmedi çok şükür ama uykusuzdu,bir misafirler bir zeynep derken arada helak oldum,iyiki annem vardı valla,canım annemopuyorumnanaktan
ortalık berbat durumda,çerez falan yediğimizi için akşam bugün biraz temizlik yapmak lazım
zeynepi annem uyuttu şimdi,ama dalamıyor bir türlü onun dalmasını bekliyorum süpürgeyi açmak içinkaydirigubbakcemile3
iyiyim hayatım, sen nasılsın?filiz ablacım nasılsın
çigdem cim ne güzel hissetmişsin darısı başımıza bak zeynebin ne zaman hareket edecegini biliyor..filiz abla hoşgeldin..nur nasılsın bugün erken bitecekti dersin dimi ne zman gelirsin bak yorma kendini artık..
günaydın ablacım iyiyim sağol sen nasılsın
günaydın kızlaaaar... bu sabah telefon çalmasa hala uyurdum sanırım... uzun zamandan beri ilk kez bu kadar uyudum :) akşam benden sonra da sohbet devam etmiş :) eee başka ne var ne yok kızlar?
günaydın tatlım :) merak etme hamilelikte kan oranı %40-50 artarmış bu da burun tıkanıklığı ve kanamalara sebep olurmuş, maalesef buna katlanmak zorundayız... ben de kaç gündür burun kanaması ve tıkanıklık var ama hamileliğin doğal seyri olduğu için korkmadım ben :)
günaydın hayatım, nasılsın?
günaydın fıstık :)
günaydııııııııııııın
canım dualarımız seninle, hadi bakalım başarılar :)
günaydın hayatım, nasılsın? evet akşam iyi kaynattık, güzel bir bilgi alışverişinde bulunduk :)
günaydın güzeliiiiiiiiiiiim... oooooh ne güzel, hadi bakalım sana şimdiden iyi tatiller canımcım :)
öyle oldu güzelim :) ama şimdi buradayım
günaydın hayatım... Zeynep'in ateşlenmemesine sevindim, ne güzel, huzursuzluğu da olmamıştır pek bateş olmayınca :) misafirlerin pek ardı arkası kesilmez şu günlerde, Allah yardımcın olsun, çok yorma kendini canım :)
iyiyim hayatım, sen nasılsın?
hoşgeldin ablacım demek bebekler gibi uyudun ohh yarasın ilk 3 ay bende çok uyudum sonradan normale döndüm eve gider gitmez uykum geliyordu sanki bayılmış gibi uyuyordum süper bi ruyku oluyor tadını çıkar ablam karın büyüdükçe birazdaha zor uyuyor insan :CüvCüv: sağa sola dönüp yaramazı düşünüyorsun gerçi öyleside çok güzell oluyor:CüvCüv:
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
ŞAFAK: 4
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)
7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)
8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))
11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}
12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)
13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)
14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)
16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım dün öğlene kadar buradaydım, öğleden sonra işlerim vardı :)ben iyiyim filiz ablacım ya özledim seni valla nerelerdesin neler yapıosun
afiyet olsun canımben yemğee gidiyorum kızlarr
herkese afiyet olsun
sağol tatlım iyiyim... farkındaysan sormuyorum, sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap :)
ben yemğee gidiyorum kızlarr
herkese afiyet olsun
biliyom ablam biliyomda içimden ne geliyo omu bilmiyom çok karışığımmm
ablacım yeni bir insan oluşuyor içimizde kolay değil çok büyük değişiklikler herşey değişiyor uykumuz ruh halimiz hepsi normal yanievet canım, artık uyukularım tuhaflaştı, istediğim gibi uyuyamıyorum, daha doğrusu huzursuz oluyor nedense uykularım, ilk kez dün gece rahat bir uyku uyumuşum... özlemişim böyle uyumayı :)
afiyet olsun şekerben yemğee gidiyorum kızlarr
herkese afiyet olsun
ablacım yeni bir insan oluşuyor içimizde kolay değil çok büyük değişiklikler herşey değişiyor uykumuz ruh halimiz hepsi normal yani
afiyet olsun şeker
canım dün öğlene kadar buradaydım, öğleden sonra işlerim vardı :)
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?