- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.781
biliyom ablam biliyomda içimden ne geliyo omu bilmiyom çok karışığımmm
ben yemğee gidiyorum kızlarr
herkese afiyet olsun
iyi bakalım be sabahın köründe eşim gidince geldiğim için bu saatlerde çıkıorum.ondan görüşemiyoruz demek ki.birazdan kociş gelcek gene çıkıcam işi olluo pc de bana kalmıo :1closedeyes:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımmm ablam:1hug: :teselli: a.s.
evet çok karışık bi dönem gerçekten zırt pırt bakıo musun çamaşırına geldi mi gelmedi mi die?bi tane teyze bana kadınların yarı ömrü donlarına bakamakla geçer demişti çok doğru söölemiş ben her tuvalette bakıom valla akıntı,bişey var mı die boynum tutulcak kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun daaaa... ne yedin de geldin kız? bu kadar hızlı yemek mi yenir, midene oturacakgeldim bile kızlar sağolunn opuyorumnanaktan
sizede afiyet olsun yarasın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımmm ablam
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm çok yaşa emiii hilal
neyse sağlık olsun hayatım :) gittiğin yerde internet olacak mı? kendinden habersiz bırakma bizi, merak ederiz seni :)
afiyet olsun daaaa... ne yedin de geldin kız? bu kadar hızlı yemek mi yenir, midene oturacaklmaz:
:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımmm ablam
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm çok yaşa emiii hilal
manisa da evimizde internet var önce esk.e gidicez orda da var büyük ihtimal sizi bırakmam ben ablacım tabii elimde olmadan bi sorun olmadığı sürece yani ben yokken internetlere bişey olmadıysa zemuszemus
bizi ara ara haberdar et güzelim, sonra endişeleniyoruz ses çıkmayınca :)
Erdoğan, Gül'e "uçaktan aşaği 100 lira atip, bir vatandasi
sevindirebilirim" demis.
Bunun uzerine, Gül, "ben ise 10 tane 10 lira atip, 10 vatadasi
sevindirebilirim" diye atlamis ortaya.
Konuşmaları dinleyen pilot iç geçirmiş ve yanindaki yardımci pilot'a
dönmüş :" Şu ukalalari duyuyor musun? Ben bu 2 aptalı aşaği atip
milyonlarca vatandaşı mutlu edebilirim, hala farkinda bile
degiller"!!! demis.
merhaba güzelim, hoşgeldin :) yok bir yenilik canım, herşey dün bıraktığın gibigünnaaayyyyyyyddddddiiiiiinnnn arkadaslar nasilsiniz
ben iyiyim cok sükür bugün.
gecmisi okumadim varmi bir yenilik
bağımlılık yapıyor di mi?ederim ederim hatta aynen böyle gelirim sohbete inş.hergün olmazsa bile ben de sizi özlerim zate opuyorumnanaktan
merhaba güzelim, hoşgeldin :) yok bir yenilik canım, herşey dün bıraktığın gibi
bağımlılık yapıyor di mi?
merhaba güzelim, hoşgeldin :) yok bir yenilik canım, herşey dün bıraktığın gibi
bağımlılık yapıyor di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?