- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.801
bende de var fıkralar ama şimdi kocam geldi yarın anlatırım hepsini bugün harcamıyalım
günnaaayyyyyyyddddddiiiiiinnnn arkadaslar nasilsiniz
ben iyiyim cok sükür bugün.
gecmisi okumadim varmi bir yenilik
hadi kızlar bana müsade ayrılmak istemiorm ama koçiş rahat vermez şimdi gıcık biraz öptüm hepinizi byeeeeeeeee opuyorumnanaktan
hadi kızlar bana müsade ayrılmak istemiorm ama koçiş rahat vermez şimdi gıcık biraz öptüm hepinizi byeeeeeeeee opuyorumnanaktan
hahaha süper demiş teyzem ya elleri öpülesi teyze ne varsa eskilerde var valla :roflol::roflol::roflol:evet çok karışık bi dönem gerçekten zırt pırt bakıo musun çamaşırına geldi mi gelmedi mi die?bi tane teyze bana kadınların yarı ömrü donlarına bakamakla geçer demişti çok doğru söölemiş ben her tuvalette bakıom valla akıntı,bişey var mı die boynum tutulcak kaydirigubbakcemile3
dünür yok tabi böle geçiştir yemekleri az kaldı yolucak saçını başını ben diyeyimgeldim bile kızlar sağolunn opuyorumnanaktan
sizede afiyet olsun yarasın
:roflol::roflol: süpermişErdoğan, Gül'e "uçaktan aşaği 100 lira atip, bir vatandasi
sevindirebilirim" demis.
Bunun uzerine, Gül, "ben ise 10 tane 10 lira atip, 10 vatadasi
sevindirebilirim" diye atlamis ortaya.
Konuşmaları dinleyen pilot iç geçirmiş ve yanindaki yardımci pilot'a
dönmüş :" Şu ukalalari duyuyor musun? Ben bu 2 aptalı aşaği atip
milyonlarca vatandaşı mutlu edebilirim, hala farkinda bile
degiller"!!! demis.
slm canım herşey aynı sayılır sen nasılsıngünnaaayyyyyyyddddddiiiiiinnnn arkadaslar nasilsiniz
ben iyiyim cok sükür bugün.
gecmisi okumadim varmi bir yenilik
tamam yarın yazarsın bizde okur gileriz ayol iyi bak kendine öperimmbende de var fıkralar ama şimdi kocam geldi yarın anlatırım hepsini bugün harcamıyalım
burcu bir şey soracağım canım, kalp atışlarında hızlanma var mı? bu da normalmiş hamilelikte, özellikle burun kanamasıyla beraber başlarmış, ben de çok fazla var, onun için soruyorum
hoşgeldin gönülcüm
nasılsın
evet ablacım var çok fazla atıyor normalden
halsiz bırakıyor ama normal olduğunu okumuştum bende o yüzden üstünde durmadım
diyorum ya hamilelikte her bi halt normal anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
annem diyo biz hiç öyle şeyler bilmedik diyo hamileliğin raconu değişti herhalde eskiden bu yana kaydirigubbakcemile3
burcu bir şey soracağım canım, kalp atışlarında hızlanma var mı? bu da normalmiş hamilelikte, özellikle burun kanamasıyla beraber başlarmış, ben de çok fazla var, onun için soruyorum
günaydın canım nasılsın bugün
hahaha süper demiş teyzem ya elleri öpülesi teyze ne varsa eskilerde var valla :roflol::roflol::roflol:
dünür yok tabi böle geçiştir yemekleri az kaldı yolucak saçını başını ben diyeyim
:roflol::roflol: süpermiş
slm canım herşey aynı sayılır sen nasılsın
tamam yarın yazarsın bizde okur gileriz ayol iyi bak kendine öperimm
iyiyim bitanem sen nasilsin
ablacım benimde burnum kanamıştı iki üç kere başlarda olmuştu panikleyip doktoru aramıştım normal demişti benim kalp atışlarımda hızlanma oldumu bilmiyorum ben birşey farketmedim ama korkunç baş ağrısı olmuştu başımı hareket ettiremiyordum iki üç kere olduy bitti şükür sanırım kalp atışıda normal olabilir ama genede doktoruna sor sen abla için rahat etsin
bende iyyim canımcım
şimdi bi uyku bastırdı mirmirmirmir
bi imkan olsada uyusam
cidden önceden tarlada orda burda doktorsuz ilaçsız doğuruyormuş kadınlarne folik asit ne elevit nede kan ilacı gerçi o zaman herşey daha doğlamış katkısızmış ama ne bileyim bazen biz abartıyoruz galiba diyorum birazda rahat geniş olmak gerek galiba ya bu arada rüyamda o kadar rahat bir doğum yaptımki süperdi bütüngün dua ettim allahım böyle doğum ver diye çok güzeldi rüyam bebeişimi kokladım emzirdim gerçek gibiydi ya sabah hayrına olsunçok iyi söylemiş valla kaydirigubbakcemile3
evet aynen çok yorgun oluyorum o anda benim evim dik bi bayır ama anormal dik bayır öyle böyle değil kaydirigubbakcemile3 eve giderken son halimi görmeniz lazım -tatlicadiarzu-herkesde tüm belirtiler olmuyor canım, sebebini şöyle açıklıyor doktorlar kan hacminin %40-50 artmasından kaynaklanan burun kanamalrı ve yine bu hacim artışından kaynaklanan artan kalp çarpıntıları, bunlar normalmiş, doktorum da normal dedi, herkeste aynı belirti olmadığı için burnu kanayınca belki burcu da olmuştur diye sordum güzelim :) bünyeden bünyeye değişiyor işte... aman iyi ki olmamış sende... sanki kilometrlerce koşmuş gibi bir çarpıntı oluyor, o da rahatsız ediyor tabii
yaaaaa ben evde olmıcam büyük ihtimal arkadaşımla bulşçaktım iptalmi etsem acaba buluşmayı :uhm:kızlaaaaaaaaaaaaar bu akşam Yaprak Dökümünün sezon finali vaaaaaaaaaar... şimdi fragmanını veriyor tv'de... kaçırmamak lazım
allah iyilik versin canim.ay bilmemi o uykuyu nere olsa insan uyumak istiyor
iyiyim canim bugün cok sükür.varmi kiz sende degisiklik yani geldimi
ben iyiyim canim sen nasilsin.sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?