- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.821
afiyet olsun ablacımkızlar ben de bir yemek yiyip geliyorum
cidden önceden tarlada orda burda doktorsuz ilaçsız doğuruyormuş kadınlarne folik asit ne elevit nede kan ilacı gerçi o zaman herşey daha doğlamış katkısızmış ama ne bileyim bazen biz abartıyoruz galiba diyorum birazda rahat geniş olmak gerek galiba ya bu arada rüyamda o kadar rahat bir doğum yaptımki süperdi bütüngün dua ettim allahım böyle doğum ver diye çok güzeldi rüyam bebeişimi kokladım emzirdim gerçek gibiydi ya sabah hayrına olsun
evet aynen çok yorgun oluyorum o anda benim evim dik bi bayır ama anormal dik bayır öyle böyle değil kaydirigubbakcemile3 eve giderken son halimi görmeniz lazım -tatlicadiarzu-
yaaaaa ben evde olmıcam büyük ihtimal arkadaşımla bulşçaktım iptalmi etsem acaba buluşmayı :uhm:
evet valla zemin fark etmez sert yumuşak hatta yatay olmama bile gerek yok mirmirmirmir
canim yaa git bi elini yüzünü yikada uykun acilsin
evet izlemem lazımmmkızlaaaaaaaaaaaaar bu akşam Yaprak Dökümünün sezon finali vaaaaaaaaaar... şimdi fragmanını veriyor tv'de... kaçırmamak lazım
afiyet bal şeker olsun ablacımkızlar ben de bir yemek yiyip geliyorum
cidden önceden tarlada orda burda doktorsuz ilaçsız doğuruyormuş kadınlarne folik asit ne elevit nede kan ilacı gerçi o zaman herşey daha doğlamış katkısızmış ama ne bileyim bazen biz abartıyoruz galiba diyorum birazda rahat geniş olmak gerek galiba ya bu arada rüyamda o kadar rahat bir doğum yaptımki süperdi bütüngün dua ettim allahım böyle doğum ver diye çok güzeldi rüyam bebeişimi kokladım emzirdim gerçek gibiydi ya sabah hayrına olsun
yıkadım yıkadım :1rolleyes:
canim sen miracin sadece tekmelerinimi hisediyorsun yoksa boyle dalga gibide hisediyormusun
valla haklısın çiğdem, ama eskiden ne hormon varmış ne de yiyeceklerde katkı maddesi falan... bu sabah okuldan arkadaşlar aradı beni, aman kablosuz internette çok fazla vakit geçirme, çok tehlikeliymiş bebek için dediler, ulen bundan başka bir lüksüm ve vakit geçirebildiğim bir şey yok ki... ne yapayım şimdi? şaşırdım kaldım... ben elimden geldiğince dikkat ediyorum yediğim içtiğim şeye ama bunun ötesindekilere de bir şey yapamam. Allah'a emanet bebeğimcidden önceden tarlada orda burda doktorsuz ilaçsız doğuruyormuş kadınlarne folik asit ne elevit nede kan ilacı gerçi o zaman herşey daha doğlamış katkısızmış ama ne bileyim bazen biz abartıyoruz galiba diyorum birazda rahat geniş olmak gerek galiba ya bu arada rüyamda o kadar rahat bir doğum yaptımki süperdi bütüngün dua ettim allahım böyle doğum ver diye çok güzeldi rüyam bebeişimi kokladım emzirdim gerçek gibiydi ya sabah hayrına olsun
oooohhhh çok haklısın hayatım, ben de 3 kat merdiven çıkıyorum ama 2. katta şöyle bir durup dinlenmek ihtiyacı hissediyorum :)evet aynen çok yorgun oluyorum o anda benim evim dik bi bayır ama anormal dik bayır öyle böyle değil kaydirigubbakcemile3 eve giderken son halimi görmeniz lazım -tatlicadiarzu-
yaaaaa ben evde olmıcam büyük ihtimal arkadaşımla bulşçaktım iptalmi etsem acaba buluşmayı :uhm:
evet valla zemin fark etmez sert yumuşak hatta yatay olmama bile gerek yok mirmirmirmir
dalga gibide hissediyorum sağdan sola geçerken dönerken elimizi koydumuzdada hissediyor takla atıyo gibi sanki içerde napıyosa artık kaydirigubbakcemile3 daha çok pc ye yakın olduğumda hareketleniyor istemiyo sanırım rahatsız oluoyo pc yi kucağıma alamıyorum o yüzden evde
sen nasıl hissediyosun
beni sadece dürtüyor tekme gibi ben senin gibi okadar hisetmiyorum:çok üzgünüm:
ama olur deme
canııııım olur merak etme :) sonra da bir dur oğlum demeye başlarsın kaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle netten falan bi şekilde izlerimoooohhhh çok haklısın hayatım, ben de 3 kat merdiven çıkıyorum ama 2. katta şöyle bir durup dinlenmek ihtiyacı hissediyorum :)
bence kaçırma bu akşam ya da yarın internette seyret :)
merak etme canım ya ne tekemeler yice daha iki dakak uyu yavrum diye dular etcezbeni sadece dürtüyor tekme gibi ben senin gibi okadar hisetmiyorum:çok üzgünüm:
ama olur deme
sağol gönülcüm bende iyiyim sıcaklarla boğuşuyoruz burası bugünyanıyorrrrr alev alev resmeniyiyim canim bugün cok sükür.varmi kiz sende degisiklik yani geldimi
ben iyiyim canim sen nasilsin.sagol canim
arap atı gibim yani :)) olmadı vall allahtanherkesde tüm belirtiler olmuyor canım, sebebini şöyle açıklıyor doktorlar kan hacminin %40-50 artmasından kaynaklanan burun kanamalrı ve yine bu hacim artışından kaynaklanan artan kalp çarpıntıları, bunlar normalmiş, doktorum da normal dedi, herkeste aynı belirti olmadığı için burnu kanayınca belki burcu da olmuştur diye sordum güzelim :) bünyeden bünyeye değişiyor işte... aman iyi ki olmamış sende... sanki kilometrlerce koşmuş gibi bir çarpıntı oluyor, o da rahatsız ediyor tabii
amin canım inşallah hepimiz rahatça yaparızzzafiyet olsun ablacım
evet ya rahat olmak lazım koşullarda farklı dediğin gibi şimdi herşey hormon heryer radyasyon :sm_confused:
rüyan hayır olsun işallah gerçektede öyle kolay güzel doğum yaparsın
aevet izlemem lazımmm
afiyet bal şeker olsun ablacım
aynen öyle canım şimdi herşeyin bi ilacı var hayırlara vesile olsun canım
ya evet abla haklısın valla onu yapma bunu yapma nereye kadar ya dün hürriyette vardı o haber ondan arkadaşların söylemiştir bende okudum heryer kablosuz ağlarla dolu nereye kaçıcazki sanki zor ya Allaha emanet gidicez yoksa yaşanmaz ya o yok bu yok aaa gelemem ben daralırım yaavalla haklısın çiğdem, ama eskiden ne hormon varmış ne de yiyeceklerde katkı maddesi falan... bu sabah okuldan arkadaşlar aradı beni, aman kablosuz internette çok fazla vakit geçirme, çok tehlikeliymiş bebek için dediler, ulen bundan başka bir lüksüm ve vakit geçirebildiğim bir şey yok ki... ne yapayım şimdi? şaşırdım kaldım... ben elimden geldiğince dikkat ediyorum yediğim içtiğim şeye ama bunun ötesindekilere de bir şey yapamam. Allah'a emanet bebeğim
oooohhhh çok haklısın hayatım, ben de 3 kat merdiven çıkıyorum ama 2. katta şöyle bir durup dinlenmek ihtiyacı hissediyorum :)
bence kaçırma bu akşam ya da yarın internette seyret :)
olmamı gıı olur tabi bugün dürtükleyen yarın tekmeler elbet benimkide daha yteni tık tık atıyor az daha büyüsünler güçlensinler ceren gibi fır dönerler içeride ya kızlar ceren demişken acaba benim rüya cerene çıkmasın doğum falanmı yaptı acaba bazen olurya rüyalar birine çıkar ayy hadi hayırlısı:Saruboceq:beni sadece dürtüyor tekme gibi ben senin gibi okadar hisetmiyorum:çok üzgünüm:
ama olur deme
evet kesinlikle netten falan bi şekilde izlerim
merak etme canım ya ne tekemeler yice daha iki dakak uyu yavrum diye dular etcez
benim acık alanım dar o yüzden hareketlerini hissedebiliyorum kaydirigubbakcemile3:kedi:
ya evet abla haklısın valla onu yapma bunu yapma nereye kadar ya dün hürriyette vardı o haber ondan arkadaşların söylemiştir bende okudum heryer kablosuz ağlarla dolu nereye kaçıcazki sanki zor ya Allaha emanet gidicez yoksa yaşanmaz ya o yok bu yok aaa gelemem ben daralırım yaa
olmamı gıı olur tabi bugün dürtükleyen yarın tekmeler elbet benimkide daha yteni tık tık atıyor az daha büyüsünler güçlensinler ceren gibi fır dönerler içeride ya kızlar ceren demişken acaba benim rüya cerene çıkmasın doğum falanmı yaptı acaba bazen olurya rüyalar birine çıkar ayy hadi hayırlısı:Saruboceq:
sağol gönülcüm bende iyiyim sıcaklarla boğuşuyoruz burası bugünyanıyorrrrr alev alev resmen
arap atı gibim yani :)) olmadı vall allahtan
amin canım inşallah hepimiz rahatça yaparızzz
a
amin canım aminnnn
ya evet abla haklısın valla onu yapma bunu yapma nereye kadar ya dün hürriyette vardı o haber ondan arkadaşların söylemiştir bende okudum heryer kablosuz ağlarla dolu nereye kaçıcazki sanki zor ya Allaha emanet gidicez yoksa yaşanmaz ya o yok bu yok aaa gelemem ben daralırım yaa
olmamı gıı olur tabi bugün dürtükleyen yarın tekmeler elbet benimkide daha yteni tık tık atıyor az daha büyüsünler güçlensinler ceren gibi fır dönerler içeride ya kızlar ceren demişken acaba benim rüya cerene çıkmasın doğum falanmı yaptı acaba bazen olurya rüyalar birine çıkar ayy hadi hayırlısı:Saruboceq:
aa kız bak bende merak ettim şimdi olur olur valla ceren hanım gelmiş olabilir CADIARZUolmamı gıı olur tabi bugün dürtükleyen yarın tekmeler elbet benimkide daha yteni tık tık atıyor az daha büyüsünler güçlensinler ceren gibi fır dönerler içeride ya kızlar ceren demişken acaba benim rüya cerene çıkmasın doğum falanmı yaptı acaba bazen olurya rüyalar birine çıkar ayy hadi hayırlısı:Saruboceq:
heee ola bilir neyse olur daha yaaa
slm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?