Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben de bir yemek yiyip geliyorum
afiyet olsun ablacım

evet ya rahat olmak lazım koşullarda farklı dediğin gibi şimdi herşey hormon heryer radyasyon :sm_confused:
rüyan hayır olsun işallah gerçektede öyle kolay güzel doğum yaparsın

canim yaa git bi elini yüzünü yikada uykun acilsin

kızlaaaaaaaaaaaaar bu akşam Yaprak Dökümünün sezon finali vaaaaaaaaaar... şimdi fragmanını veriyor tv'de... kaçırmamak lazım
evet izlemem lazımmm
kızlar ben de bir yemek yiyip geliyorum
afiyet bal şeker olsun ablacım

aynen öyle canım şimdi herşeyin bi ilacı var hayırlara vesile olsun canım

canim sen miracin sadece tekmelerinimi hisediyorsun yoksa boyle dalga gibide hisediyormusun

dalga gibide hissediyorum sağdan sola geçerken dönerken elimizi koydumuzdada hissediyor takla atıyo gibi sanki içerde napıyosa artık kaydirigubbakcemile3 daha çok pc ye yakın olduğumda hareketleniyor istemiyo sanırım rahatsız oluoyo pc yi kucağıma alamıyorum o yüzden evde
sen nasıl hissediyosun

valla haklısın çiğdem, ama eskiden ne hormon varmış ne de yiyeceklerde katkı maddesi falan... bu sabah okuldan arkadaşlar aradı beni, aman kablosuz internette çok fazla vakit geçirme, çok tehlikeliymiş bebek için dediler, ulen bundan başka bir lüksüm ve vakit geçirebildiğim bir şey yok ki... ne yapayım şimdi? şaşırdım kaldım... ben elimden geldiğince dikkat ediyorum yediğim içtiğim şeye ama bunun ötesindekilere de bir şey yapamam. Allah'a emanet bebeğim
oooohhhh çok haklısın hayatım, ben de 3 kat merdiven çıkıyorum ama 2. katta şöyle bir durup dinlenmek ihtiyacı hissediyorum :)

bence kaçırma bu akşam ya da yarın internette seyret :)

beni sadece dürtüyor tekme gibi ben senin gibi okadar hisetmiyorum:çok üzgünüm:
ama olur deme

oooohhhh çok haklısın hayatım, ben de 3 kat merdiven çıkıyorum ama 2. katta şöyle bir durup dinlenmek ihtiyacı hissediyorum :)

bence kaçırma bu akşam ya da yarın internette seyret :)
evet kesinlikle netten falan bi şekilde izlerim

ama olur deme
merak etme canım ya ne tekemeler yice daha iki dakak uyu yavrum diye dular etcez
benim acık alanım dar o yüzden hareketlerini hissedebiliyorum kaydirigubbakcemile3:kedi:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 4
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyiyim canim bugün cok sükür.varmi kiz sende degisiklik yani geldimi

ben iyiyim canim sen nasilsin.sagol canim
sağol gönülcüm bende iyiyim sıcaklarla boğuşuyoruz burası bugünyanıyorrrrr alev alev resmen
arap atı gibim yani :)) olmadı vall allahtan

amin canım inşallah hepimiz rahatça yaparızzz

evet izlemem lazımmm

afiyet bal şeker olsun ablacım

aynen öyle canım şimdi herşeyin bi ilacı var hayırlara vesile olsun canım
a
amin canım aminnnn

ya evet abla haklısın valla onu yapma bunu yapma nereye kadar ya dün hürriyette vardı o haber ondan arkadaşların söylemiştir bende okudum heryer kablosuz ağlarla dolu nereye kaçıcazki sanki zor ya Allaha emanet gidicez yoksa yaşanmaz ya o yok bu yok aaa gelemem ben daralırım yaa

ama olur deme
olmamı gıı olur tabi bugün dürtükleyen yarın tekmeler elbet benimkide daha yteni tık tık atıyor az daha büyüsünler güçlensinler ceren gibi fır dönerler içeride ya kızlar ceren demişken acaba benim rüya cerene çıkmasın doğum falanmı yaptı acaba bazen olurya rüyalar birine çıkar ayy hadi hayırlısı:Saruboceq:

hiç sorma valla... herşey yasak

bir şekilde Gülçin haber verirdi birimize, habersiz bırakmaz bizi :)

gercekdenmi cokmu sicak giii

olur tabide hani nezaman gerci bana atdi tekmelerde yeter
kiz ola bilir haaaa bakalim belki gelir birazdan gelmesede var birseyler o zaman
allah hayirlisini versin insallah

slm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda

aa kız bak bende merak ettim şimdi olur olur valla ceren hanım gelmiş olabilir CADIARZU
heee ola bilir neyse olur daha yaaa

olur canım sen hiç takma kafana onu :1hug:

merhaba canım :) benim bildiğim Nur olmuştu tetanoz aşısı ama o da bugün dershanede ama erken geleceğini söyledi, kaçta gelir bilmiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…