Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben hala olmadım olcammı onu bile bilmiyorum
ama olanlrdan duyduğum kadarıyla hafif kolda ağrı yapıyomuş o kadar

canım merhaba ben oldum tetenoz hatta geçen lerde ikinci aşım yapıldı hiçbirşey olmuyor korkma ateş falan yok kolda azıcık ağrız oluyor şişlik oda geçiyor sonra ben iki adet vuruldum diğerleri doğumdan sonra olacak karne veriyorlar zaten orda tarihleri yazıyor ordan takip ediyorusn canım rahatlıkla vurulabilirisn

gercekdenmi cokmu sicak giii

olur tabide hani nezaman gerci bana atdi tekmelerde yeter
kiz ola bilir haaaa bakalim belki gelir birazdan gelmesede var birseyler o zaman
allah hayirlisini versin insallah
sıcakta lafmı fırın gibi alev esiyo yüzüne

çiğdemcim saol ben ilk dozu olcamda ateş falan lursa telaşederim die sorayım dedim saol bitanemmmmmmmmmmmmm

ay canim ya bulundun yerde kilima varmi bari
senin koruteline gitme zamanin gelmiskaydirigubbakcemile

ya bende kayıt oldum eşim yaptırdı hatta kaydımı telefonumu falan almışlar bayada oldu
ne arayan var ne soran 4de kapattıkları için iş çıkışı uğrayamıyorum bende

bazı yerler çok ilgili, bazı yerlerse çok ilgisiz... erken kapatmaları kötü işte, çalışan insanlar hiç düşünülmüyor, hele ki bu sağlık ocağı yani

evin tam karşısında sağlık ocağı var, üşengeçliğimden gitmiyorum yaaa
ablam vurulsan iyi olur aslında tembellik etme yaaa kaldır popoyu bakimmmkaydirigubbakcemile haydin aşıyaaakaydirigubbakcemile

çiğdemcim saol ben ilk dozu olcamda ateş falan lursa telaşederim die sorayım dedim saol bitanemmmmmmmmmmmmm
yok balım hiç korkma sinek ısırığı gibi oluyor kolun bir kaç gün ağrıyabilir çok az şişebilir hepsi bu ateş mateş yok korkma canım rica ederimmm

valla okul kapandı kapanalı tembellik had safhaya ulaştı, doğru diyorsun :)

ay canim ya bulundun yerde kilima varmi bari
senin koruteline gitme zamanin gelmiskaydirigubbakcemile

var canım var allahtan klimasız çalışmak zorunda kalanlara allah sabırlar versin yarın kısmetse gidiyorum canım 4 gün tatil yapıcam korkutelindeyimm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…