E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.841
hiç sorma valla... herşey yasak
bir şekilde Gülçin haber verirdi birimize, habersiz bırakmaz bizi :)
slm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda
canım merhaba ben oldum tetenoz hatta geçen lerde ikinci aşım yapıldı hiçbirşey olmuyor korkma ateş falan yok kolda azıcık ağrız oluyor şişlik oda geçiyor sonra ben iki adet vuruldum diğerleri doğumdan sonra olacak karne veriyorlar zaten orda tarihleri yazıyor ordan takip ediyorusn canım rahatlıkla vurulabilirisnslm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda
sıcakta lafmı fırın gibi alev esiyo yüzünegercekdenmi cokmu sicak giii
olur tabide hani nezaman gerci bana atdi tekmelerde yeter
kiz ola bilir haaaa bakalim belki gelir birazdan gelmesede var birseyler o zaman
allah hayirlisini versin insallah
aa kız bak bende merak ettim şimdi olur olur valla ceren hanım gelmiş olabilir CADIARZU
olur canım sen hiç takma kafana onu :1hug:
rica ederim canım :) :1hug:anladım rüzgarcığım saol canımmm
verir dimii verir doğru diyosun çatlar ay o zaten söylemese aman sağlıkla doğursada kutlasak dimi yaa
ben hala olmadım olcammı onu bile bilmiyorum
ama olanlrdan duyduğum kadarıyla hafif kolda ağrı yapıyomuş o kadar
ok dogumdasim benimvereliniortak:teselli:
inşallah inşallah:Saruboceq:rica ederim canım :) :1hug:
hayırlısıyla doğursun inşallah kutlarız :) kesin haber verir bize bir şekilde :)
canım merhaba ben oldum tetenoz hatta geçen lerde ikinci aşım yapıldı hiçbirşey olmuyor korkma ateş falan yok kolda azıcık ağrız oluyor şişlik oda geçiyor sonra ben iki adet vuruldum diğerleri doğumdan sonra olacak karne veriyorlar zaten orda tarihleri yazıyor ordan takip ediyorusn canım rahatlıkla vurulabilirisn
sıcakta lafmı fırın gibi alev esiyo yüzüne
evin tam karşısında sağlık ocağı var, üşengeçliğimden gitmiyorum yaaa
ya bende kayıt oldum eşim yaptırdı hatta kaydımı telefonumu falan almışlar bayada oldu
ne arayan var ne soran 4de kapattıkları için iş çıkışı uğrayamıyorum bende
ablam vurulsan iyi olur aslında tembellik etme yaaa kaldır popoyu bakimmmkaydirigubbakcemile haydin aşıyaaakaydirigubbakcemileevin tam karşısında sağlık ocağı var, üşengeçliğimden gitmiyorum yaaa
yok balım hiç korkma sinek ısırığı gibi oluyor kolun bir kaç gün ağrıyabilir çok az şişebilir hepsi bu ateş mateş yok korkma canım rica ederimmmçiğdemcim saol ben ilk dozu olcamda ateş falan lursa telaşederim die sorayım dedim saol bitanemmmmmmmmmmmmm
ablam vurulsan iyi olur aslında tembellik etme yaaa kaldır popoyu bakimmmkaydirigubbakcemile haydin aşıyaaakaydirigubbakcemile
yok balım hiç korkma sinek ısırığı gibi oluyor kolun bir kaç gün ağrıyabilir çok az şişebilir hepsi bu ateş mateş yok korkma canım rica ederimmm
ay canim ya bulundun yerde kilima varmi bari
senin koruteline gitme zamanin gelmiskaydirigubbakcemile
var canım var allahtan klimasız çalışmak zorunda kalanlara allah sabırlar versin yarın kısmetse gidiyorum canım 4 gün tatil yapıcam korkutelindeyimm hihoyyyt
bazı yerler çok ilgili, bazı yerlerse çok ilgisiz... erken kapatmaları kötü işte, çalışan insanlar hiç düşünülmüyor, hele ki bu sağlık ocağı yani
var canım var allahtan klimasız çalışmak zorunda kalanlara allah sabırlar versin yarın kısmetse gidiyorum canım 4 gün tatil yapıcam korkutelindeyimm hihoyyyt
bana mesela mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?