- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.861
kızlar ben şimdilik kaçıyorum, sonra görüşürüz, öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaan kocamaaaaaaaaaaaaan :) byeeeee
tamam canım senin yerinede dinlenir mis gibi hava yı çekerim içime evet buz gibiymiş püfür püfür esiyormuş akşamlarıı ay heyecanlandım vallaiyi bari ooohhhh negüzel benim yerimede ya tatil korkutelinde ora simdi negüzeldir üfür üfür
kıyamam sana ya o domuz patrıonun cimriliğinden oluyo hep bunlar vantilatör falan alsın bari yada sen al koy masanın yanına adi herif yaa allhtan antalyada değilsin gerçi burda bu kadar vicdansız kimse yoktur herhalde klimasız iş yeri görmedim hiç çünkü çalışmak mümkün değil hastanelik olursun yani o kadarbana mesela mafoldumben
ay yokmu canim allah yardimcin olsun sen hangi sehirdeydin
kıyamam sana ya o domuz patrıonun cimriliğinden oluyo hep bunlar vantilatör falan alsın bari yada sen al koy masanın yanına adi herif yaa allhtan antalyada değilsin gerçi burda bu kadar vicdansız kimse yoktur herhalde klimasız iş yeri görmedim hiç çünkü çalışmak mümkün değil hastanelik olursun yani o kadar
kızlar ben şimdilik kaçıyorum, sonra görüşürüz, öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaan kocamaaaaaaaaaaaaan :) byeeeee
vanitlatör tarzı bişeyim var açıyorum arada hoş sıcak havayı savuruyo çok etkli olmuyo
:sm_confused:
yok mallesef Bursadayım cam bile yok odamda
karantinaya alındım mafoldumben
o vantilatörü takıcan senin patronun dötüne dönüp durcek pis cimri
apartmandaki doğum yapan kediden bahsetmiştim size
akşam eşim yavrusunu göreyim diye getirdi kapıya çok şeker bişi minicik
ama anneside hemen geldi ou seviyoruz diye miyavladı bizde yanına koyduk
ikisini seyrettim ne kadar güzllerdi annesi yalıyo seviyo sarılıyo yavrucakda mest oluyo ay ben bi duygulandım ağlıcaktım nerdeysee senağlama
ikisini seyrettim ne kadar güzllerdi annesi yalıyo seviyo sarılıyo yavrucakda mest oluyo ay ben bi duygulandım ağlıcaktım nerdeysee senağlama
kizlar ben cikiyorum namazimi kilip hazirlancam teyzemlere gidicem bugün yaprak dökümünü izlicez hep beraber hepinizi öptümmmmmm byee
kizlar ben cikiyorum namazimi kilip hazirlancam teyzemlere gidicem bugün yaprak dökümünü izlicez hep beraber hepinizi öptümmmmmm byee
selam kızlarrr ben geldimmmm opuyorumnanaktan
evet ya canım Bursam opuyorumnanaktan bende çok seviyorumcanim allah yardimcin olsun.ben bursayi cok seviyorum bu gelisimd bursayada gitdik ulucamiinin orda otelde kaldik cok mubarek yer bursa
senağlamatahmin edebiliyorum çok güzel bi manzara
ya dimi her bi şey göz yaşı akıtır oldum :gitme:allah hayvanlara bile o duyguyu vermiş nasıl koruyo yavrusunu dimii şu sıralar çok duygusalız bende herbişeye ağlamaya hazır bekliyorum dün zeynebin odasın abakıp bakıp bi tuhaf oluyom tvde bişey çıkıyo gene aynı sulu zırtlak bişi olduk çıktık kızlar yaa senağlamasenağlama
senağlamaay canimmsenağlamasenağlamasenağlama
güle güle canım Allah kabul etsinkizlar ben cikiyorum namazimi kilip hazirlancam teyzemlere gidicem bugün yaprak dökümünü izlicez hep beraber hepinizi öptümmmmmm byee
selam kızlarrr ben geldimmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?