Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyi bari ooohhhh negüzel benim yerimede ya tatil korkutelinde ora simdi negüzeldir üfür üfür
tamam canım senin yerinede dinlenir mis gibi hava yı çekerim içime evet buz gibiymiş püfür püfür esiyormuş akşamlarıı ay heyecanlandım valla

bana mesela mafoldumben
kıyamam sana ya o domuz patrıonun cimriliğinden oluyo hep bunlar vantilatör falan alsın bari yada sen al koy masanın yanına adi herif yaa allhtan antalyada değilsin gerçi burda bu kadar vicdansız kimse yoktur herhalde klimasız iş yeri görmedim hiç çünkü çalışmak mümkün değil hastanelik olursun yani o kadar

vanitlatör tarzı bişeyim var açıyorum arada hoş sıcak havayı savuruyo çok etkli olmuyo
:sm_confused:

apartmandaki doğum yapan kediden bahsetmiştim size
akşam eşim yavrusunu göreyim diye getirdi kapıya çok şeker bişi minicik
ama anneside hemen geldi ou seviyoruz diye miyavladı bizde yanına koyduk
ikisini seyrettim ne kadar güzllerdi annesi yalıyo seviyo sarılıyo yavrucakda mest oluyo ay ben bi duygulandım ağlıcaktım nerdeysee senağlama

tahmin edebiliyorum çok güzel bi manzara

allah hayvanlara bile o duyguyu vermiş nasıl koruyo yavrusunu dimii şu sıralar çok duygusalız bende herbişeye ağlamaya hazır bekliyorum dün zeynebin odasın abakıp bakıp bi tuhaf oluyom tvde bişey çıkıyo gene aynı sulu zırtlak bişi olduk çıktık kızlar yaa senağlamasenağlama

ay canimmsenağlamasenağlamasenağlama

kizlar ben cikiyorum namazimi kilip hazirlancam teyzemlere gidicem bugün yaprak dökümünü izlicez hep beraber hepinizi öptümmmmmm byee

canim allah yardimcin olsun.ben bursayi cok seviyorum bu gelisimd bursayada gitdik ulucamiinin orda otelde kaldik cok mubarek yer bursa
evet ya canım Bursam opuyorumnanaktan bende çok seviyorum

tahmin edebiliyorum çok güzel bi manzara
senağlama

ya dimi her bi şey göz yaşı akıtır oldum :gitme:
ay canimmsenağlamasenağlamasenağlama
senağlama

kizlar ben cikiyorum namazimi kilip hazirlancam teyzemlere gidicem bugün yaprak dökümünü izlicez hep beraber hepinizi öptümmmmmm byee
güle güle canım Allah kabul etsin

selam kızlarrr ben geldimmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…