- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.881
hayırlı olsun kaçıncı sınıfa :)kaydirigubbakcemile3iyi günler ben yeni kaydoldum
hepimzi aynı olduk salya sümük :)evet ya canım Bursam opuyorumnanaktan bende çok seviyorum
senağlama
ya dimi her bi şey göz yaşı akıtır oldum :gitme:
senağlama
güle güle canım Allah kabul etsin
hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan
slm arkadaslar....
selam kızlarrr ben geldimmmm opuyorumnanaktan
kac ayınız vaqr doguma arkadaslar
allah iyiliğini versin Çiğdem koptum :roflol::roflol::roflol:hayırlı olsun kaçıncı sınıfa :)kaydirigubbakcemile3
hepimzi aynı olduk salya sümük :)
burdayım burdayım acık yürüdüm geldimburcu,kumsal,yengeç kız noldunuz sessolukkesildi alüüüü
çigdem koptum ya kaçıncı sınıfaymış :roflol::roflol: evet herkesler uyuyor sanırsam tamda mayışma saati hee.bende 19 haftalıgım öyleydi dimi valal saymamya çalışıyorum bir an önce geçsin diye..takvimim nerde benim..
bende 21 haftalık hamıleyım
ne biel kaydoldum dedi kaçtı birinci sınıf galiab yolunu şaşırdı cik cik :))çigdem koptum ya kaçıncı sınıfaymış :roflol::roflol: evet herkesler uyuyor sanırsam tamda mayışma saati hee.bende 19 haftalıgım öyleydi dimi valal saymamya çalışıyorum bir an önce geçsin diye..takvimim nerde benim..
amanini kopalım ayy herkesler mayıştıı kıpırdayın azcık bakim aaaa illa oklavayı sallamak gerek sizallah iyiliğini versin Çiğdem koptum :roflol::roflol::roflol:
burdayım burdayım acık yürüdüm geldim
bende koptum valla mavii kaydirigubbakcemile3
erkek benım bebegım ve hıc bı ısım yok aklımda
ne biel kaydoldum dedi kaçtı birinci sınıf galiab yolunu şaşırdı cik cik :))
amanini kopalım ayy herkesler mayıştıı kıpırdayın azcık bakim aaaa illa oklavayı sallamak gerek sizklava:e hee
yua kızlar ben antalyadayım ve cok sıcak bunaltıcı ve ben cok bunalıorum... ya herkese allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?