Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yua kızlar ben antalyadayım ve cok sıcak bunaltıcı ve ben cok bunalıorum... ya herkese allah kolaylık versın

tokat yazıyor yaşadığın yerde demek antalyadasın bende Antalyadayım evet çok fena bugün alev esiyor resmen başladı meşhur sıcakları güzel Antalyamızınn

tam cerene göre hediye aslında :roflol::roflol: kafa arkadaşlarmışsırnaşık şey

ya sormayın ya bıde ben pek kılo almadım bebege zarar olurmu kılolarınızı yazarmısınz ben 57 basladım 55 dustum 3 ayda sora bı kılo almısım
doktorun ne diyor beray tabi az almışın ama bebeğe zararı olacağını sanmıyorum herkeste değişiyor bu kilo olayı ama sana zarar senin depolarından yiyor çocuk doğumdan sonra sağlam olmaya çok ihtiyacın olucak yediklerine dikkat etmen gerek hem bebek hem kendin için

benım bıde esım 12 agustosta askere gıtcek ya uzuntumde var
Allah kavuştursun ah bu erkekler neden böyle yaparlar önceden yapsaymış keşke askerliğini ne diyeyim allah sabır versin süpriz oldu galiba bebek planlamışmıydınız

karnımı doyurdum kuşummm bide regli oldum üstüne afiyet karnım ağrıyooo senağlama
ohh afiyet olsun ılık birşeyler iç yada bir ağrı kesici at hafif birşey dayanılmaz ise dayanabiliyorsan sabret napıcan kadınlık halleri yada evlen hamile kal bak o zaman adet olmuyosun benim pedler ölece duruyor banyoda :)

aynen ya kızlar offffff bebegımızı dogdugunda lık bakısını gorsun ısterdım
hepimiz istiyoruz tabi bunu neden böyle ayarladınzı be canım zor olucak sana yalnız:teselli:

ben tokatlıyım burda gorev ıcabı burdayıs
geçicimi kalıcımı burdasınız eşinin işi icabı herhalde ee oda askere gidince tokata gerimi dönüceksiniz anlamadım

antalya gusel ama fecı bunaltıcı yav of ben kızlar dus alcam yoksa catlıcam bana yazabılırsınız okucam

evdesin sanırım aç klimanı serin serin oh duşunuda al uzat ayaklarını keyif yap ya keşke bende evde olsam gerçi az kaldı mesai bitince bende güzel bir duş alıcam yumuşak yumuşakk

kız bugun diş doktoruna gittim dişçi koltuğunda adet oldum iimi doktor ağzıma düşerkene delikafadulden benim iş arkadaşımda hamiş 2.ye geçen ay ofiste adet oldum ped yok yanımda aman bu hamile napcam şimdi dedim bi umut gittim yanına sizin için taşıorum merak etme demezmi wuhuuuuu oldummm kaydirigubbakcemile3

ya sormayın ya bıde ben pek kılo almadım bebege zarar olurmu kılolarınızı yazarmısınz ben 57 basladım 55 dustum 3 ayda sora bı kılo almısım
43le hamile kaldım şimdi 47 yim canım kaydirigubbakcemile3

benım bıde esım 12 agustosta askere gıtcek ya uzuntumde var
asker beklicen hee tez zamanda gidip tez zamanda gelir işallah

kaydirigubbakcemile3

ay çok fena kız madem adetin yaklaştı ne diye ped almıyon yanına deli zırtlak ben hep çantamda taşırıdm allahtan temkinli bir karı bulmuşunda onda varmış ben pedlere elveda diyeli çok oldu doğum sonrası inşallah yeniden buluşucaz pedlerimle :) o kadıan sor bakem daha neler çıkar ondan belli potansiyel var kameraman cevat kelle gibi demekki

bende ped taşıyom yanımda ne olur ne olmaz diye
kullanmamak çok güzel bşeymş hele benim gibi 10 gün boyunca adet olan biri için delikafadulden

ay çok kötü ne zaman adet olucağını bilmiyomu kuzum atsana çantana bi paket
zorda kalmazsın hiç değilse

selam kızlarrrrr biz geldikkk
geçmişe hiç bakmadım valla sayfalar çok ilerlemiş
yine çenenize vurmş belli
varmı bir olay bir gelişme nedir durumlar çıtırlar?

içinemi doğdu kız sana anlatamam çantasında neler olup olmadığını el feneri bile var yani o derece kaydirigubbakcemile3

ay çok kötü ne zaman adet olucağını bilmiyomu kuzum atsana çantana bi paket
zorda kalmazsın hiç değilse
yaa aslında boy boy taşırım ama o dönem taşınma işimiz vardı çantamdaki stokları tüketmiştim yerine koymayı telaştan unutanda bi insanım yoksa adetim düzenlidir aslında da bende düzen yokmuş demekki kaydirigubbakcemile3

anladım canım aman sen dikkatli ol yinede ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…