- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.921
hoşgeldin kuşumm asıl sen nasılsın senden beklioruz haberlerizemuszemus
hoşgeldiniz canım nasılsın
yok şimdilik bi durum
sende varmı bişiler ağrı sızı
selam kızlarrrrr biz geldikkk
geçmişe hiç bakmadım valla sayfalar çok ilerlemiş
yine çenenize vurmş belli
varmı bir olay bir gelişme nedir durumlar çıtırlar?
ay tam arızalı bir tip varmı hala öyle antikalar ya fener hee :roflol: kesin şişme erkekte vardır onda yada kıpraşımlı vibratörlerden :):roflol::roflol: tam techizatlı karııiçinemi doğdu kız sana anlatamam çantasında neler olup olmadığını el feneri bile var yani o derece kaydirigubbakcemile3
yaa aslında boy boy taşırım ama o dönem taşınma işimiz vardı çantamdaki stokları tüketmiştim yerine koymayı telaştan unutanda bi insanım yoksa adetim düzenlidir aslında da bende düzen yokmuş demekki kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kabusum olmasın sooraa benimm ama antikalığına gelince antikalığıdan geçtim tarihi eser :))))ay tam arızalı bir tip varmı hala öyle antikalar ya fener hee :roflol: kesin şişme erkekte vardır onda yada kıpraşımlı vibratörlerden :):roflol::roflol: tam techizatlı karıı
bu demek oluyorki ne yaparsan yapıcan pedini asla unutmucan o kadın bugün ped verir yarın başka şey sen pek yaklaşma neme lazım demi yakaydirigubbakcemile3
hoş bulduk cicim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
adet olmuşsun ansızın yakalanmışsın sanırım geçmiş olsun :):):)
bende haber yok valla bizde beklemedeyiz işte bakalım bu bekleyiş ne kadar sürücek kaydirigubbakcemile3
hoş gördük bitanemmmmm
bizde iyiyiz çok şükür ağrı sızı hak getire ben doğurmucam galiba b çocuğu o kendiliğinden gelicek kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın birtanem varmı bir gelişme?
det oldunmu?
kızlar ben birazdan yavaş yavaş uzayanzi malum tatil başlıyor 4 kocaman gün benimm yarın ayrıntılı ultrasonumuz var sabah sekiz buçukta kızımla buluşucaz yani inşallah iyidir herbişeyi sonra evdeyim işlerimi halledip evimi toparlayıp ertesi gün ver elini korkuteli annemler ablamlar büyük buluşma inşallah hepsinyle hasret gidericem pzt iş başı eğer girebilirsem yarın akşam üzeri evden girerim giremez isem hepiciğinizi şimdiden tek tek öperim gülçinim hayırlı doğumlar diliyorum sana şlimdiden Allah bir avazda kurtarsın balımmmm cerenimize iyi bak annesi hiçbirşeye üzülme son günlerin rahat olki kızımız rahatça gelsin emi balımm seni çoook seviyoruz
güle güle canimmm allaha emanet ol opuyorumnanaktanhoşçakalın kızlarrrr opuyorumnanaktan
ay ne gıcık bi insan bu burcuay yazamadım kızlar patron gelmişti gitti şimdi
dünürüm gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan
çiğdem gittinmi kız e hadi güle güle madem sana kaydirigubbakcemile5
patronum ne dedi biliyonuzmu kızlarr
yerine birini bakamıyoruz yoğunlukdan arkaya bi beşik alıcaz galiba burda uyutcan dedi
espri altında gerek payı vardır mutlaka -tatlicadiarzu-
ay ne gıcık bi insan bu burcu
allah sabır versin sana
sen çalışcan o pişpişlicek herhal
delü işteee ama takamdım kafama öle bişi olursa çok mantıklı bi sebebim olmuş olur çıkmak için burdan napalım
kızlar hepinize hayırlı akşamlar öpüorumm opuyorumnanaktan
kızlar az önce vajinamın üst kısmında bir dalga gibi birşeye sürtünür gibi birşey hissettim bu bebktenmidir?
kızlar hepinize hayırlı akşamlar öpüorumm opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız? ben bugün çok yoruldum. duruşmaya gittim, geç başladı, geç bitti. yolda da trafik vardı dönüşte. evime geldim uzandım şimdi. kociş yemek getirecek. yemekten yırttım allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?