Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin kuşumm asıl sen nasılsın senden beklioruz haberlerizemuszemus

hoş bulduk cicim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
adet olmuşsun ansızın yakalanmışsın sanırım geçmiş olsun :):):)
bende haber yok valla bizde beklemedeyiz işte bakalım bu bekleyiş ne kadar sürücek kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz canım nasılsın
yok şimdilik bi durum
sende varmı bişiler ağrı sızı

hoş gördük bitanemmmmm
bizde iyiyiz çok şükür ağrı sızı hak getire ben doğurmucam galiba b çocuğu o kendiliğinden gelicek kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın birtanem varmı bir gelişme?
det oldunmu?

selam kızlarrrrr biz geldikkk
geçmişe hiç bakmadım valla sayfalar çok ilerlemiş
yine çenenize vurmş belli
varmı bir olay bir gelişme nedir durumlar çıtırlar?

amanda günışığım gelmiş canım benim balım benim hoşgeldin cerenin güzel annesi gülçin hanım gelmiş
tatlım herşey yolunda boşver geçmişi geleceğe bakalım kayda değer bir durum yok merak etme hepimzi cereni bekjliyoz dört gözle hatta sekiz gözle sen rahatça doğur başka birşey istemiyoz biz burda boş boş konuşuyoz işte vakit geçsin deyiii senide çok özlüyoz emme napacan bekliyoz sabırlann işte böyle balım peteğim

ay tam arızalı bir tip varmı hala öyle antikalar ya fener hee :roflol: kesin şişme erkekte vardır onda yada kıpraşımlı vibratörlerden :):roflol::roflol: tam techizatlı karıı

bu demek oluyorki ne yaparsan yapıcan pedini asla unutmucan o kadın bugün ped verir yarın başka şey sen pek yaklaşma neme lazım demi yakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kabusum olmasın sooraa benimm ama antikalığına gelince antikalığıdan geçtim tarihi eser :))))

kızlar ben birazdan yavaş yavaş uzayanzi malum tatil başlıyor 4 kocaman gün benimm yarın ayrıntılı ultrasonumuz var sabah sekiz buçukta kızımla buluşucaz yani inşallah iyidir herbişeyi sonra evdeyim işlerimi halledip evimi toparlayıp ertesi gün ver elini korkuteli annemler ablamlar büyük buluşma inşallah hepsinyle hasret gidericem pzt iş başı eğer girebilirsem yarın akşam üzeri evden girerim giremez isem hepiciğinizi şimdiden tek tek öperim gülçinim hayırlı doğumlar diliyorum sana şlimdiden Allah bir avazda kurtarsın balımmmm cerenimize iyi bak annesi hiçbirşeye üzülme son günlerin rahat olki kızımız rahatça gelsin emi balımm seni çoook seviyoruz

geç olsun güçolmasın canım bi avazada ağrısız acısız inşallah hiç anlamadan alırsın cereni kucağına bende iyiyim canım aynı çalışıyoz yok canımın içi olmadım daha

güle güle çiğdemcim iyi tatiller kendine çok dikkat et sakın üşütme
dönğştede odanızın resimlerini bekliyoz çok öpüyorum opuyorumnanaktanŞeniz

ay yazamadım kızlar patron gelmişti gitti şimdi
dünürüm gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan
çiğdem gittinmi kız e hadi güle güle madem sana kaydirigubbakcemile5

patronum ne dedi biliyonuzmu kızlarr
yerine birini bakamıyoruz yoğunlukdan arkaya bi beşik alıcaz galiba burda uyutcan dedi
espri altında gerek payı vardır mutlaka -tatlicadiarzu-

ay ne gıcık bi insan bu burcu
allah sabır versin sana
sen çalışcan o pişpişlicek herhal

selam kızlar nasılsınız? ben bugün çok yoruldum. duruşmaya gittim, geç başladı, geç bitti. yolda da trafik vardı dönüşte. evime geldim uzandım şimdi. kociş yemek getirecek. yemekten yırttım allahtan.

kızlar az önce vajinamın üst kısmında bir dalga gibi birşeye sürtünür gibi birşey hissettim bu bebktenmidir?

fisfisfis hımm 19 .haftada sanırım bende öyle şeyler hissetmeye başlamıştım
bebekmi gazmı diye arada kalmıştım
kızlar hepinize hayırlı akşamlar öpüorumm opuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar cicikom opuyorumnanaktan

slm canım
biz iyyiz çok şükür senin meslekte baya yorucu Allah kolaylık versin valla
oh en azından yemek derin olmıcak bi güzel ye dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…