- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.941
selam kızlar nasılsınız? ben bugün çok yoruldum. duruşmaya gittim, geç başladı, geç bitti. yolda da trafik vardı dönüşte. evime geldim uzandım şimdi. kociş yemek getirecek. yemekten yırttım allahtan.
iyiyiz canım hoşgeldin nasılsıın bebişin nasıl
gayet iyi kumsalcığım. kırmızılar gelmemiş henüz. hadi hayırlısı canım.
burcu bilmiyorum ama bariz hissettim degişik birşeydi..sanırım bebkti ayy ne bileyim doktorum zaten hissedersin demişti sordu hissettinmi diye..benim bebiş çok hareketli ne zman gitsek öyle ..
burcu bilmiyorum ama bariz hissettim degişik birşeydi..sanırım bebkti ayy ne bileyim doktorum zaten hissedersin demişti sordu hissettinmi diye..benim bebiş çok hareketli ne zman gitsek öyle ..
kızlar benim çıkış vakti geldi çattı
bugunlük bu kadar
hepiniz sağlıcakla kalın iyi akşamlar
çok çok öpüyorumm opuyorumnanaktan
kızlar biraz geçmişi okudum ama uyukluyorum. ben çıkayım. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
sagolun kızlar artık hissedebiliyorum..bende çıkacam malum mesai bitiyor yarın görüşürüz..iyi akşamlar..
kızlar naber
benim cerenim geleceği zamanı bilir annesi yarın ben evdeyim sen yoksun ya dr randevun kaçtaselam kızlarr pek kimse yok ama ben yazayım gelince okursunuz
bu gün pat diye kayboldum topikten çünkü lektrikler kesildi canlarım sonrada uyuyup kalmışım zaten şuan da yaprak dökümünü izliyorum bilenler bilir hiç kaçırmam hazır reklam arası size bir yazayım dedim.
Kızım benim sözümü dinledi ve erken gelmedi yaprak dökümünün finalini izlemek nasip oldu :)
tabii sezon başlayıncada izlemek nasip olurmu bilemicem :):):):)
bu arada hanımlar yarın dr. kontrolümüz var akşam üzeride şirkete uğrayıp işlere hesaplara bakıcam akşam 6-7 gibi en geç gelir size haber veririm beni merak etmeyin canlarım. ama baktınız o saate kadar hala ses seda yok bilinki ben doğuruyorum :):)
gerçi hiç sanmıyorum ya bakarsınız cerenin geleceği tutar ::)):):):)
nurrrr burdayım balım şimdi gördüm yazını kuşum
tv izliyorum geç yazmam ondan şekerim nasılsın?
İlaydamız nasıl? Eşin geldimi güzelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?