Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren gıııı sesin çıkmıyoo ya yaprak dökümünü izliyon yada ekranı açık unutup doğuma gittin diye düşünücem heee

canım benim önceden alınmıyor randevu ancak hastaneye gidip ordan alıyoruz randevuyu yarım saat içinde giriyorsun duruma göre muayeneye. biz öğleden önce gideriz büyük ihtimalle sonra geç oluyor.
ama akşama gelirim mutlaka balım arada bakarsın. Gün içinde de fırsat bulursam gelir yazarım. bakalım yarın ne dicek dr. gerçi ne diyeceğini az çok tahmin ediyorum bekleyeceğiz pazartesi tekrar gel dicek. :):)

canım benim ilaydam kıpır kıpır demek yerim ben onu bizimkide öyle ya kıçını dayadı göğsümün altına yukarı doğru ittiriyor kendisini batıyor hareketleri resmen :):)
canım yaaa üzülme lütfen geç olsun güç olmasın inşallah hayırlısı ile gelsin eşin gerisi mühim değil birtanem.

sen ve cerenden kuvvet alıyorum siz gününüzü doldurdukça ben erken doğum korkumu yeniyorum

canım öncelikle kafanda bitiyor sen içini ferah tut kuzucuğun zamanında gelir..
ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü oluyor..
ilaydamda çok iyi teyzesi kıpırdanıyor içerde annesine ben burdayım diyor

ceren gıııı sesin çıkmıyoo ya yaprak dökümünü izliyon yada ekranı açık unutup doğuma gittin diye düşünücem heee

yok yavrum burdayım
malumm yaprak dökümü sezon finali heyean var bu akşam :):):)

sen ve cerenden kuvvet alıyorum siz gününüzü doldurdukça ben erken doğum korkumu yeniyorum

şişşttt ne biçim söz o öyle yawwwww
erken doğumda ne demek olurmu hiç öyle şey
bu tür şeler düşünme güzelim ya panik yapma kendine daha dur
vaktin var senin heyecan yapma yok yere.

maşallah bak gülçin 40. haftaya girdi sen 38 e girdin maşallah diyorumm

maşallah maşallah darısı sizinde başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…