Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canim gittim doktora hersey yolunda hersey cok guzel dedi 8 ay oldu neredeyse.herkes öyle söylüyo zaten zamanini bekliyorum bende ama kolay olmuyoki

güzelim herşey normal ve yolunda ise iş kafanda bitiyor tatlım
stresten uzak durucaksın ve kafana takmayacaksın
taktıkça olmuyor çünkü
hem sekiz ay neki burda yıllarca bebeğinin yolunu gözleyen ne tedaviler gören arkadaşlarımız var sabırlı olman gerek en başta ve bir gün anne olacağına yürekten inanmalısın ve dediğim gibi stres olmamalı bu çok önemli.

8 ay oldu ben hala bekliyorum hic bi problemde yok hayirlisi bakalim ama butun arkadaslarim hep hamis onlara bakinca insan hevesleniyo tuhaf bi duygu yaaa

canım bak benim 7. ayımda oldu ...
tam artık oluruna bırakıyorum dediğimde oldu sadece bu stresten uzak durman gerekiyor

evet arkadaslar cok haklisiniz henuz yeniyim ama bu gurbette bi tutunacak dal ariyo insan ailemden vatanimdan uzakta bi destek isdigim ama rabbim görüyo beni ve hepmizi dilerim allahimdan önce arkadaslara sonrada bana nasip etsin insallah

evet arkadaslar cok haklisiniz henuz yeniyim ama bu gurbette bi tutunacak dal ariyo insan ailemden vatanimdan uzakta bi destek isdigim ama rabbim görüyo beni ve hepmizi dilerim allahimdan önce arkadaslara sonrada bana nasip etsin insallah

aminnn canım aminnnn
rabbim herkesin gönlündekini nasip eylesin inşallah
allahım bu yolda kimseyi bırakmasın
sende sabırlı ve sakin ol güzelim elbet yaradan sabrının sonunda seni ödllendirecektir meleğinle ama öncelikle sakin olmalısın.

kizlar ciktinizmi kimsecikler yok galiba valla önümde leptop karsimda tv yaprak dökümüne bakiyom herkes orda galiba suan

evet canım sanırım herkes yaprak dökümünde
bu topiktekilerin çoğu hamile cicim bu yüzden aslında akşamları pek kimsecikler olmaz malum dinlenme zamanı. dilerim meleğin seni fazla bekletmeden gelir.

evet kızlarrrrr bu sezonu kapattık nihayetinde
bakalım yeni sezonu izleme fırsatımız imkanımız olacakmı?
eeee kimseler yok sanırsam neyse bende kaçayım o halde kocişim gelir zaten 1 saate kadar
o gelene kadar accık ütü yapayım akşam serinliğinde.

sagol canim fikirlerin icin desene ben araniza kötü katilmisim herkes hamis ayyy allahim insallah hepside hayirla alirlar kucaklarina
herkes dinlenmede öyle gözüküyo allahim insallah birgün bende bende anne olurum tek yoldasim önce rabbim sonra bebegim olcak bana

bende geldimmm
kız sen ya fidanlıkta ya da ütü başında doğuracan bırak kalsın

cikcanmi ceren valla bende cikmistim geri girdim cok sikiliyorum valla neyse ben tutmayim seni isin varsa sohbetin icin tesekkur ederim canim sende varmi bebis

GÜZELİM burda gerek tedavi ile gerek normal yolla hamile kalan bir çok arkadaşımız var ve iki tanede hamile kalmak için gün sayan arkadaşımız var eğer takılmaya ve takip etmeye devam edersen belki sana faydamız dokunur
benim dokunmaz belki yardımcı olamam ama arkadaşlar eminim tüm tecrübe ve bilgilerini seve seve paylaşırlar. Kendini sakın ama sakın yalnız hişssetme.

bende geldimmm
kız sen ya fidanlıkta ya da ütü başında doğuracan bırak kalsın

evet nur banada öyle geliyor
bana derken sen dershane yollarında doğurmada kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ile şu sınavınıda bir ver sonra rahat rahat bekle miniğimizi
gerçi ben baya bir rahatım buna istinaden bizim kızda baya rahat gelmiyor baksana kaydirigubbakcemile3

cikcanmi ceren valla bende cikmistim geri girdim cok sikiliyorum valla neyse ben tutmayim seni isin varsa sohbetin icin tesekkur ederim canim sende varmi bebis

canım ben hamileyim şuan topikte bayrak bende herkes benden doğum haberimi bekliyor merak ve sabırla bende o ahberi vereceğim güzel anı bakalım ne zaman nasip olucak.
rabbim sana ve sen gibi isteyenlere bebeğinin yolunu bekleyenlerede nasip etsin inşallah...

hmm cerencim sen söylemeden ben ögrendim allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et canim sen cok degerlisin simdi

canım benim ederim tabii etmez olurmuyum hepiniz için dua ederim allah hepimizi meleklerine kavuştursun hayırlısı ile.

ama çok durmucam az öncde açtım net gitti beni online görmüşsünüz o yüzden sanırım net gelincede bida açmadım topiği malum diziye baktım şimdide uzandım uyyaklırım diye kocişi bekliyorum

iyigeceler uyyakalırsam eğer

Tamam dünür yat sen uyu boşver kapat pc fazla durma başında
zaten gün boyu pc başındasın canım benim
haydin sana iyi gecelerrrrr

kız 2 gün kaldı dershane benimikide aşağı inmedi daha gelmeye niyetleri yok yani...
şu sıcakta napacaz diyor çocuklar muhtemelen...
benim ilayda içerde savaş açtı göbüş bi o tarafa bi diğer tarafa gidip geliyor

tesekkür ederim cerencim cok sagol dilerim rabbimden allah seni bebegini ve aileni hayirla ansin cok iyibirine benziyosun seni tanidiktan sonra valla gitmeye niyetim yok
en kisa zamanda tabiki hayirlisiyla bebeginin haberini verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…