- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.981
sagolun kizlar ben bebis istiyorum valla zaten herkesinde derdi bu hep okuyorum yazdiklarinizi umarim bende teselli bulurum
sagolun kizlar sevindim burda oldugunuza hep konusup birbirinize yardimci olmaya calisiyosunuz ne kadar guzel benide alin araniza bende bebis istiyrum ve kimseye anlatamiyorum duygularimi ancak yasayan bilir galiba
canım üzme kendini herşeyin bir vakti saati vardır mutlaka
ne zamandır bebek istiyorsun? Doktora gittinmi? Nedir durumun?
ne kadar zamandır istiyorsun canım
evet canim gittim doktora hersey yolunda hersey cok guzel dedi 8 ay oldu neredeyse.herkes öyle söylüyo zaten zamanini bekliyorum bende ama kolay olmuyoki
8 ay oldu ben hala bekliyorum hic bi problemde yok hayirlisi bakalim ama butun arkadaslarim hep hamis onlara bakinca insan hevesleniyo tuhaf bi duygu yaaa
evet arkadaslar cok haklisiniz henuz yeniyim ama bu gurbette bi tutunacak dal ariyo insan ailemden vatanimdan uzakta bi destek isdigim ama rabbim görüyo beni ve hepmizi dilerim allahimdan önce arkadaslara sonrada bana nasip etsin insallah
kizlar ciktinizmi kimsecikler yok galiba valla önümde leptop karsimda tv yaprak dökümüne bakiyom herkes orda galiba suan
aminnn canım aminnnn
rabbim herkesin gönlündekini nasip eylesin inşallah
allahım bu yolda kimseyi bırakmasın
sende sabırlı ve sakin ol güzelim elbet yaradan sabrının sonunda seni ödllendirecektir meleğinle ama öncelikle sakin olmalısın.
evet canım sanırım herkes yaprak dökümünde
bu topiktekilerin çoğu hamile cicim bu yüzden aslında akşamları pek kimsecikler olmaz malum dinlenme zamanı. dilerim meleğin seni fazla bekletmeden gelir.
evet kızlarrrrr bu sezonu kapattık nihayetinde
bakalım yeni sezonu izleme fırsatımız imkanımız olacakmı?
eeee kimseler yok sanırsam neyse bende kaçayım o halde kocişim gelir zaten 1 saate kadar
o gelene kadar accık ütü yapayım akşam serinliğinde.
sagol canim fikirlerin icin desene ben araniza kötü katilmisim herkes hamis ayyy allahim insallah hepside hayirla alirlar kucaklarina
herkes dinlenmede öyle gözüküyo allahim insallah birgün bende bende anne olurum tek yoldasim önce rabbim sonra bebegim olcak bana
bende geldimmm
kız sen ya fidanlıkta ya da ütü başında doğuracan bırak kalsın
cikcanmi ceren valla bende cikmistim geri girdim cok sikiliyorum valla neyse ben tutmayim seni isin varsa sohbetin icin tesekkur ederim canim sende varmi bebis
hmm cerencim sen söylemeden ben ögrendim allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et canim sen cok degerlisin simdi
evet nur banada öyle geliyor
bana derken sen dershane yollarında doğurmada kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ile şu sınavınıda bir ver sonra rahat rahat bekle miniğimizi
gerçi ben baya bir rahatım buna istinaden bizim kızda baya rahat gelmiyor baksana kaydirigubbakcemile3
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?