- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.001
kız 2 gün kaldı dershane benimikide aşağı inmedi daha gelmeye niyetleri yok yani...
şu sıcakta napacaz diyor çocuklar muhtemelen...
benim ilayda içerde savaş açtı göbüş bi o tarafa bi diğer tarafa gidip geliyor
tesekkür ederim cerencim cok sagol dilerim rabbimden allah seni bebegini ve aileni hayirla ansin cok iyibirine benziyosun seni tanidiktan sonra valla gitmeye niyetim yok
en kisa zamanda tabiki hayirlisiyla bebeginin haberini verirsin bizlere
günaydın kızlar nasılsınız
burcum günaydın nasılsın canım
günaydın arifecim iyyim sadece uykusuzum mirmirmirmir
sen nasılsın varmı gelen giden bişey
benım bıde esım 12 agustosta askere gıtcek ya uzuntumde var
günaydın canım nasılsın galiba öyle olucek yengeçgünaydin kızlaaarrr bendede bi rehavet var havadanmıdır ne?? uyuklarız bugun hep birlikte mirmirmirmir
günaydınnn herkeseeeeeeeeeee ben geldimmmmmmmmmm a.s. nasılsınız şekerler
günaydin kızlaaarrr bendede bi rehavet var havadanmıdır ne?? uyuklarız bugun hep birlikte mirmirmirmir
günaydın canımmmmm opuyorumnanaktangünaydınnn herkeseeeeeeeeeee ben geldimmmmmmmmmm a.s. nasılsınız şekerler
bugun topikçe uyucaz ozaman belli oldu mirmirmirmirbende uykusuzum gözümü açtığımdan beri esniyom mirmirmirmir
iyyiiz şükür bi yaramazlık yok gelen giden de yok beklemedeyiz haaaaaalaaaaaa
miraç nasıl annesi
ay bu kim ya benimle aynı kaderi paylaşıo canımın sıkıntısını hatırladım görünce benim de 15 ağustosta gitcek askere :gitme:
günaydın canımmmmm opuyorumnanaktan
bugun topikçe uyucaz ozaman belli oldu mirmirmirmir
aman aman gelmesinde zaten
Miraç iyi teyzesi uyyo şu anda sanırım kaydirigubbakcemile3
kader arkadaşı buldun bak
tez zamanda gidip gelsinler yuvalarına:Saruboceq:
burcumm adetin geçtiğin sende değişiklik olmuşmuydu daha öncede sordum ama hatırlamıyom kusura bakma
kadının biri yan komşusuyla kırıştırıtyomuş.kocası gidince kuş taklidiyle anlaşıp buluşuolarmış.kadın bir gün,bu böyle olmaz başka bi şifre bulalım yakalanıcaz demiş.sen karın yokken beni melemez die çağır,ben gelirim kimse anlamaz demiş.adam hergün melemez deyince kadın hemen koşup gidiomuş.bir gün kadının kocası unuttuğu bişeyi almak için eve gelmiş ve bu olaya şahit olmuş.çok soğukkanlı davranmış.ertesi gün adam gene bağırmış melemeezzzzzzzz die.bu kez kadının kocası cevaplamış:dötünü yaktım bugün gelemeezzzzzzzzzzzzzzzz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?