Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım inş. öğretmen olarak yapsın die dua ediorm bakalım hayırlısı.okuldan sonra zart die evlenince böyle oluo işte benneyaptımki

:roflol::roflol: süperrr
evet öyle olucak galiba
ay yerim onu ben artık net hissediyosun dimi hareketleriini

evet net hissediyorum dıştan bakınca hareketlerini görebiliyorum inip çıkıo hareket ettikçe opuyorumnanaktan

canım bendede hem sağ hemde solda hafif batmalar oluyor sağ daha ağırlıklı ama
bende uyuyamıyom ama sıcaktan galiba benimkisi
göğüslerimdede dokununca ağrı falan yok ama sanki içten karıncalanıyor gibi oluyor arda bir bu kadar

fıkram güzelmi kıslar uykunuz açılsın rehavetiniz kalksın die yaptım zemuszemus
sağol canım güzeldi güldüm sabah sabah
:roflol::roflol: süperrr

evet net hissediyorum dıştan bakınca hareketlerini görebiliyorum inip çıkıo hareket ettikçe opuyorumnanaktan
süperrr maşallalh çok merak ediyorum yaaaaaaa
arifecim gelmedi mi daha.akıntın var mı su gibi

yok canım gelmedi akıntım öyle sürekli yok arada sanki adet oluyomusum gibi oluyor koşarak gidiyom akıntı oluyo öyle yani

sağol canım inş. öğretmen olarak yapsın die dua ediorm bakalım hayırlısı.okuldan sonra zart die evlenince böyle oluo işte benneyaptımki

göz açıp kapayıncaya kadar geçer işallah
kolay yapar görevini
ben asker beklmedim okul bitti baya sonra evlendim iyide olmuş valla asker yolu beklmek zor olur

işallah nazlı yavrumuzun işaretleridir bunlar c.tesi bekliyorum sabırsızlıkla haberlerin için

ay ne güsel maşallah.ben de istiyorum ya ben de ben de kaydirigubbakcemile2

sende hissetcen yaşıcaksın ben hayal bile edemiyodum bu günleri görüceğimi
Allah herkese nasip etsin :Saruboceq:

ay inşallahhhhm burcum inşallah

yok canım gelmedi akıntım öyle sürekli yok arada sanki adet oluyomusum gibi oluyor koşarak gidiyom akıntı oluyo öyle yani

bi arkadaşım var bebek istiyolar onalarda
yeni tatilden döndüler yeşil akıntısı oldu bir iki gün
bende doktor önerdim iltihap falandır diyee denizden havuzdan mikrop kapmış olabilceğini düşünüdüm doktor kan testi yapmış değeri 13,11 çıkmış bu akşam kesinleşçek hamile olma ihtimali var aknıtısıda birden geçmiş

arifecim işallah sende böyle süprizle karşılaşırsın c.tesi günü :Saruboceq:

ne diyim burucum inşallah rabbim biliyo ya gene aynı şeyler olucakış gibime geliyor
inşallah rabbim bu sefer sevindirir:Saruboceq::Saruboceq:

o iyi ve rahat bi yerde olsun da önemli değil.ben çabuk kavuştum hiç ayrılmadım onun yerine sayarım artık öğretmenleri askeri dersanelere veriolarmış ama hayırlısı bakalım. zemuszemuszemuszemus

ne diyim burucum inşallah rabbim biliyo ya gene aynı şeyler olucakış gibime geliyor
inşallah rabbim bu sefer sevindirir:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben de seni umutlandırmak istemiyorum ama duramıyorum da benim de öyle oluodu birden akıntı geliodu tuvalete koşuodum adet oldum die.ama neyse herkesin aynı olmayabilir.sonra benim yüzümden hayal kırıklığına uğrama canım opuyorumnanaktan

canım niye senin yüzünden olsun rabbim ol derse olur her belirtide olucak bişide yok
ümitlenmiyom ben merak etme canım:1hug:

canım niye senin yüzünden olsun rabbim ol derse olur her belirtide olucak bişide yok
ümitlenmiyom ben merak etme canım:1hug:

mübarek veletlerle adet belirtileride aynı insan anlayamıyo

umutlanmakda gerek aslında sonucda istiyoruz bekliyoruz sonucunda üzüntü bile olsa
beklemek bile güzel böyle bi mucizeyi :CüvCüv:

mübarek veletlerle adet belirtileride aynı insan anlayamıyo

umutlanmakda gerek aslında sonucda istiyoruz bekliyoruz sonucunda üzüntü bile olsa
beklemek bile güzel böyle bi mucizeyi :CüvCüv:

ya evet ben de adet ağrım oluodu gelicek die ağrıkesici içip durdum salak gibi ama hiç umudum yoktu tam adet belirtileriydi yani anlaşılmıo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…