- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.021
günaydın canımmmmm opuyorumnanaktan
bugun topikçe uyucaz ozaman belli oldu mirmirmirmir
aman aman gelmesinde zaten
Miraç iyi teyzesi uyyo şu anda sanırım kaydirigubbakcemile3
kader arkadaşı buldun bak
tez zamanda gidip gelsinler yuvalarına:Saruboceq:
kadının biri yan komşusuyla kırıştırıtyomuş.kocası gidince kuş taklidiyle anlaşıp buluşuolarmış.kadın bir gün,bu böyle olmaz başka bi şifre bulalım yakalanıcaz demiş.sen karın yokken beni melemez die çağır,ben gelirim kimse anlamaz demiş.adam hergün melemez deyince kadın hemen koşup gidiomuş.bir gün kadının kocası unuttuğu bişeyi almak için eve gelmiş ve bu olaya şahit olmuş.çok soğukkanlı davranmış.ertesi gün adam gene bağırmış melemeezzzzzzzz die.bu kez kadının kocası cevaplamış:dötünü yaktım bugün gelemeezzzzzzzzzzzzzzzz!
evet öyle olucak galiba
ay yerim onu ben artık net hissediyosun dimi hareketleriini
arifecim kusur olurmu hiç
adetim geçtiğinde bende bi sa bi solkasığım ağrıodu kısa kısa ama iyi ağrılardı
normalde adet ağrım uzun süreli olur hep olur ama o dönemlerde ağrılarım bi girio sonra geçiyodu uykusuzluk probelmi yaşıyodum geceleri ben yatarım bida sabah uyanırım ama adet öncesinden beri geceleri hep uyandım huzurszuluk hali gibi sonra sonra göğüs uclarım acımaya başladı şişkinlik yoktu ama acı vardı ellediğimde
sendeğişik bişilermi hissediyosun
:roflol::roflol: süperrr
evet net hissediyorum dıştan bakınca hareketlerini görebiliyorum inip çıkıo hareket ettikçe opuyorumnanaktan
sağol canım güzeldi güldüm sabah sabahfıkram güzelmi kıslar uykunuz açılsın rehavetiniz kalksın die yaptım zemuszemus
süperrr maşallalh çok merak ediyorum yaaaaaaa:roflol::roflol: süperrr
evet net hissediyorum dıştan bakınca hareketlerini görebiliyorum inip çıkıo hareket ettikçe opuyorumnanaktan
arifecim gelmedi mi daha.akıntın var mı su gibi
sağol canım inş. öğretmen olarak yapsın die dua ediorm bakalım hayırlısı.okuldan sonra zart die evlenince böyle oluo işte benneyaptımki
işallah nazlı yavrumuzun işaretleridir bunlar c.tesi bekliyorum sabırsızlıkla haberlerin içincanım bendede hem sağ hemde solda hafif batmalar oluyor sağ daha ağırlıklı ama
bende uyuyamıyom ama sıcaktan galiba benimkisi
göğüslerimdede dokununca ağrı falan yok ama sanki içten karıncalanıyor gibi oluyor arda bir bu kadar
ay ne güsel maşallah.ben de istiyorum ya ben de ben de kaydirigubbakcemile2
göz açıp kapayıncaya kadar geçer işallah
kolay yapar görevini
ben asker beklmedim okul bitti baya sonra evlendim iyide olmuş valla asker yolu beklmek zor olur
işallah nazlı yavrumuzun işaretleridir bunlar c.tesi bekliyorum sabırsızlıkla haberlerin için
sende hissetcen yaşıcaksın ben hayal bile edemiyodum bu günleri görüceğimi
Allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
yok canım gelmedi akıntım öyle sürekli yok arada sanki adet oluyomusum gibi oluyor koşarak gidiyom akıntı oluyo öyle yani
bi arkadaşım var bebek istiyolar onalarda
yeni tatilden döndüler yeşil akıntısı oldu bir iki gün
bende doktor önerdim iltihap falandır diyee denizden havuzdan mikrop kapmış olabilceğini düşünüdüm doktor kan testi yapmış değeri 13,11 çıkmış bu akşam kesinleşçek hamile olma ihtimali var aknıtısıda birden geçmiş
arifecim işallah sende böyle süprizle karşılaşırsın c.tesi günü :Saruboceq:
göz açıp kapayıncaya kadar geçer işallah
kolay yapar görevini
ben asker beklmedim okul bitti baya sonra evlendim iyide olmuş valla asker yolu beklmek zor olur
işallah nazlı yavrumuzun işaretleridir bunlar c.tesi bekliyorum sabırsızlıkla haberlerin için
sende hissetcen yaşıcaksın ben hayal bile edemiyodum bu günleri görüceğimi
Allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
ne diyim burucum inşallah rabbim biliyo ya gene aynı şeyler olucakış gibime geliyor
inşallah rabbim bu sefer sevindirir:Saruboceq::Saruboceq:
o iyi ve rahat bi yerde olsun da önemli değil.ben çabuk kavuştum hiç ayrılmadım onun yerine sayarım artık öğretmenleri askeri dersanelere veriolarmış ama hayırlısı bakalım. zemuszemuszemuszemus
ne diyim burucum inşallah rabbim biliyo ya gene aynı şeyler olucakış gibime geliyor
inşallah rabbim bu sefer sevindirir:Saruboceq::Saruboceq:
sen içini ferah tut yeter:1hug:
hayırlısı olsun canım allah kavuştursun
canım ben de seni umutlandırmak istemiyorum ama duramıyorum da benim de öyle oluodu birden akıntı geliodu tuvalete koşuodum adet oldum die.ama neyse herkesin aynı olmayabilir.sonra benim yüzümden hayal kırıklığına uğrama canım opuyorumnanaktan
canım niye senin yüzünden olsun rabbim ol derse olur her belirtide olucak bişide yok
ümitlenmiyom ben merak etme canım:1hug:
mübarek veletlerle adet belirtileride aynı insan anlayamıyo
umutlanmakda gerek aslında sonucda istiyoruz bekliyoruz sonucunda üzüntü bile olsa
beklemek bile güzel böyle bi mucizeyi:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?