- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.041
RealAge : Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi - bi hastalık ancak bu kadar güzel anlatılır heralde
mübarek veletlerle adet belirtileride aynı insan anlayamıyo
umutlanmakda gerek aslında sonucda istiyoruz bekliyoruz sonucunda üzüntü bile olsa
beklemek bile güzel böyle bi mucizeyi:CüvCüv:
ya evet ben de adet ağrım oluodu gelicek die ağrıkesici içip durdum salak gibi ama hiç umudum yoktu tam adet belirtileriydi yani anlaşılmıo gerçekten
RealAge : Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi - bi hastalık ancak bu kadar güzel anlatılır heralde
ben bebek istemeye başladım günden beri ağrı kesici ilaç içmiyorum 7 ay bekledim adet sancıların can çekiştim yinede içmedim inatla adetliyken bile umutlandım valla üstüne görmedir diye kaydirigubbakcemile3 oyy bi seneyi geçmiş ilaç içmiyorum işallahda hiç gerekemz böyle şeyler
ben bebek istemeye başladım günden beri ağrı kesici ilaç içmiyorum 7 ay bekledim adet sancıların can çekiştim yinede içmedim inatla adetliyken bile umutlandım valla üstüne görmedir diye kaydirigubbakcemile3 oyy bi seneyi geçmiş ilaç içmiyorum işallahda hiç gerekemz böyle şeyler
güzel olmazmı canım acabamı derken bile içimde olan kıpırtının heycanı bile farkli
siz bide beni tets yaparken görün testi yapıyom güya hemen bakmıcam sonuca elimle kapıyom gözlerimi çocuk gibi dayanamayıp parmaklarımın arasından bakıyom eee neoldu
sonuç koca bi tek çizçi sonra olsun bunuda yaşamak güzeldi diyom .ertesi gün herşey geçince yaptıklarım aklıma gelip kendime gülüyom minik velet daha gelmeden maymuna çevirdi beni diye
ay ben eskileri okuyup duruorm çok değişik ya nur un hamilyimmm dediğinide buldum çok değişik sanki siz ezelden beri hamileymişsiniz gibi geliodu bana böyle okuyunca bi tuhaf oluo sositososito
güzel olmazmı canım acabamı derken bile içimde olan kıpırtının heycanı bile farkli
siz bide beni tets yaparken görün testi yapıyom güya hemen bakmıcam sonuca elimle kapıyom gözlerimi çocuk gibi dayanamayıp parmaklarımın arasından bakıyom eee neoldu
sonuç koca bi tek çizçi sonra olsun bunuda yaşamak güzeldi diyom .ertesi gün herşey geçince yaptıklarım aklıma gelip kendime gülüyom minik velet daha gelmeden maymuna çevirdi beni diye
biz doğuşştan gebeydik kaydirigubbakcemile3
benim sayfam kaçtı acaba merak ettim bi ara bulam bakam neler yazmışım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bakıom ara ara denkgelirse söölerim.
önce bi maymun ediolar canım.beni de öyle 2 kere kandırdı yaramaz velet
biz doğuşştan gebeydik kaydirigubbakcemile3
benim sayfam kaçtı acaba merak ettim bi ara bulam bakam neler yazmışım
oo sen beni görcektin o testleri yaparken bende hemen bakmamak için evin alakasız bi bölümüne koyup üstünü kapatıodum gidip gidip bakıodum önümde dursa nolcak sanki kaydirigubbakcemile3
hakkaten daha yerine gelmeden maymun ediyo insanı bu veletler
burcu sen hamileliğini öğrenmeden önce idrar testi yapmamıştın dimi
filiz ablacım nasılsınnnn
ben 7 ay bekledim yaa ilk dört ay idrar testi yaptım
zaten ilk yaptığım testte çift çizgi çıktı çok olmuştum ilk denemde bravo bana die
hemen kan testine koştuk ve anladıkki çift çizgi oyun oynamış bize ikinci ayda çift çizgiyi gördüm yine doğru değildi sonradan hep kan testi yaptırdım idrar testine güvenmedim bi daha
günaydın kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, dün gece bayağı bir sohbet olmuş, ben bir ara geldim ama sohbet etmeye fırsat bulamadan net gitti ve bütün gece gelmedi...
Nurcum kusura bakma hayatım, bana seslenmişsin ama ben maalesef göremedim, dediğim gibi net koptu... demek İlayda kıpır kıpır, yerim ben o minnoşu zemuszemus
Ceren'cim güzel haberlerini bekliyoruz hayatım Şeniz
Kumsalcım, inşallah düşündüğümüz gibidir hayatım, dualarım seninle birtanem :1hug:
Burcu, Hilal nasılsınız kızlar?
günaydın Filiz ablacım
iyyiz biz çok şükür sen nasılsın bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?