Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay ben eskileri okuyup duruorm çok değişik ya nur un hamilyimmm dediğinide buldum çok değişik sanki siz ezelden beri hamileymişsiniz gibi geliodu bana böyle okuyunca bi tuhaf oluo sositososito

mübarek veletlerle adet belirtileride aynı insan anlayamıyo

umutlanmakda gerek aslında sonucda istiyoruz bekliyoruz sonucunda üzüntü bile olsa
beklemek bile güzel böyle bi mucizeyi :CüvCüv:

güzel olmazmı canım acabamı derken bile içimde olan kıpırtının heycanı bile farkli
siz bide beni tets yaparken görün testi yapıyom güya hemen bakmıcam sonuca elimle kapıyom gözlerimi çocuk gibi dayanamayıp parmaklarımın arasından bakıyom eee neoldu
sonuç koca bi tek çizçi sonra olsun bunuda yaşamak güzeldi diyom .ertesi gün herşey geçince yaptıklarım aklıma gelip kendime gülüyom minik velet daha gelmeden maymuna çevirdi beni diye

ya evet ben de adet ağrım oluodu gelicek die ağrıkesici içip durdum salak gibi ama hiç umudum yoktu tam adet belirtileriydi yani anlaşılmıo gerçekten

ben bebek istemeye başladım günden beri ağrı kesici ilaç içmiyorum 7 ay bekledim adet sancıların can çekiştim yinede içmedim inatla adetliyken bile umutlandım valla üstüne görmedir diye kaydirigubbakcemile3 oyy bi seneyi geçmiş ilaç içmiyorum işallahda hiç gerekemz böyle şeyler

inş.canım ben onu yapamadım işte hep dikkat ediodum aslında bu kez gene olmadı die sinirlenip ağtım olunca hemen içtim.doktor bişey olmaz dedi allahtan işte bazen insanın salaklığına denk gelio gerçi minoset falan içmiştim zaten izin varmış onlara.

aynen bende burcu amin canım inşallalh sonuçta ilaç içmemk için hamile olmak gerekmiyor bilinçli kullanmak lazım.benim bi tanıdığım var sürekli başı ağrıyodu dahiliye nörölojiye sevk etti film falan hiç bişi yok sonuçlar temiz doktor ağro kesici kullanıyomusun demiş evet deyince bilinçsiz ağrı kesici kullanımı sonuca bakarmısın

önce bi maymun ediolar canım.beni de öyle 2 kere kandırdı yaramaz velet

ay ben eskileri okuyup duruorm çok değişik ya nur un hamilyimmm dediğinide buldum çok değişik sanki siz ezelden beri hamileymişsiniz gibi geliodu bana böyle okuyunca bi tuhaf oluo sositososito

biz doğuşştan gebeydik kaydirigubbakcemile3
benim sayfam kaçtı acaba merak ettim bi ara bulam bakam neler yazmışım

oo sen beni görcektin o testleri yaparken bende hemen bakmamak için evin alakasız bi bölümüne koyup üstünü kapatıodum gidip gidip bakıodum önümde dursa nolcak sanki kaydirigubbakcemile3
hakkaten daha yerine gelmeden maymun ediyo insanı bu veletler

önce bi maymun ediolar canım.beni de öyle 2 kere kandırdı yaramaz velet

galiba herkesaynı şeyleri yaşıyooo

burcu sen hamileliğini öğrenmeden önce idrar testi yapmamıştın dimi

ben 7 ay bekledim yaa ilk dört ay idrar testi yaptım
zaten ilk yaptığım testte çift çizgi çıktı çok olmuştum ilk denemde bravo bana die
hemen kan testine koştuk ve anladıkki çift çizgi oyun oynamış bize ikinci ayda çift çizgiyi gördüm yine doğru değildi sonradan hep kan testi yaptırdım idrar testine güvenmedim bi daha

günaydın kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, dün gece bayağı bir sohbet olmuş, ben bir ara geldim ama sohbet etmeye fırsat bulamadan net gitti ve bütün gece gelmedi...

Nurcum kusura bakma hayatım, bana seslenmişsin ama ben maalesef göremedim, dediğim gibi net koptu... demek ılayda kıpır kıpır, yerim ben o minnoşu zemuszemus

Ceren'cim güzel haberlerini bekliyoruz hayatım Şeniz

Kumsalcım, inşallah düşündüğümüz gibidir hayatım, dualarım seninle birtanem :1hug:

Burcu, Hilal nasılsınız kızlar?

anladım canım ama rabbim kısmet ederde hamile kalırsam kantestinden sonra bile bile idararda bakıcam inat işte görücem o çizgileri hırs yaptım

günaydın ablacım nasılsın inşallah ablammm çok sağol
bebişin nasıl tatil nasıl gidyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…