- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.061
iyiyim canım, sağol, sen nasılsın?
evet bende yapcaktım ama hep ihmal ettimanladım canım ama rabbim kısmet ederde hamile kalırsam kantestinden sonra bile bile idararda bakıcam inat işte görücem o çizgileri hırs yaptım
günaydın hayatım, sağol iyiyim ama bugün sabahtan itibaren çok sıcak, gün içinde ne olur valla billemiyorum
kızlar net bir gidip bir geliyor yine, birden kaybolursam ya da cevap veremezsem kusura bakmayın
günaydınnn herkeseeeeeeeeeee ben geldimmmmmmmmmm a.s. nasılsınız şekerler
iyiyim kızlar sadece çok yoğunum bide sıkıntılı ve sıcak bi hava var acuçlarım terlio şıp şıp mafoldumbengünaydın canım nasılsın galiba öyle olucek yengeç
günaydınn hoşgeldin nasılsın canım
:roflol::roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey süpermiş yaaaakadının biri yan komşusuyla kırıştırıtyomuş.kocası gidince kuş taklidiyle anlaşıp buluşuolarmış.kadın bir gün,bu böyle olmaz başka bi şifre bulalım yakalanıcaz demiş.sen karın yokken beni melemez die çağır,ben gelirim kimse anlamaz demiş.adam hergün melemez deyince kadın hemen koşup gidiomuş.bir gün kadının kocası unuttuğu bişeyi almak için eve gelmiş ve bu olaya şahit olmuş.çok soğukkanlı davranmış.ertesi gün adam gene bağırmış melemeezzzzzzzz die.bu kez kadının kocası cevaplamış:dötünü yaktım bugün gelemeezzzzzzzzzzzzzzzz!
inşallah allah tez zamanda sanada nasip eder hayatımmay inşallahhhhm burcum inşallah
günaydin filiz ablaaaagünaydın kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, dün gece bayağı bir sohbet olmuş, ben bir ara geldim ama sohbet etmeye fırsat bulamadan net gitti ve bütün gece gelmedi...
Nurcum kusura bakma hayatım, bana seslenmişsin ama ben maalesef göremedim, dediğim gibi net koptu... demek İlayda kıpır kıpır, yerim ben o minnoşu zemuszemus
Ceren'cim güzel haberlerini bekliyoruz hayatım Şeniz
Kumsalcım, inşallah düşündüğümüz gibidir hayatım, dualarım seninle birtanem :1hug:
Burcu, Hilal nasılsınız kızlar?
iyiyim kızlar sadece çok yoğunum bide sıkıntılı ve sıcak bi hava var acuçlarım terlio şıp şıp mafoldumben
:roflol::roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey süpermiş yaaaa
inşallah allah tez zamanda sanada nasip eder hayatımm
günaydin filiz ablaaaa
evet bende yapcaktım ama hep ihmal ettim
şimdi yapsammı acaba 4 çizgi falan çıkar herhalde kaydirigubbakcemile3
bizim bu tarafda esinti var bir iki derece düşüktür düne göre
kızlar net bir gidip bir geliyor yine, birden kaybolursam ya da cevap veremezsem kusura bakmayın
kızlar nesenin aşılama günü belli olucaktı acaba ne durumda haberi olan varmı
slm....arkadaslar herkese ıyı günlerrr nasılsınız....ben bugun bıraz sinirliyim...eşim 8 uyanmıstı...benı uyandırmaya calısıyordu bende uyanmak ıstemedım daha dogrusu uyanamadım sonrada esim de uyumus...10 da uyandı...benle uyus uyus konustu...cok asabım bozuldu...hamıle oldugumu bıle bıle benı sinirli uyandırmak hosuna gıdıyor...hırsımı alamadım uyku sersemı...bazen benı cıldırtıyor...anlayıs denılen sey yok buadamda ya allah yardımcım olsun...:çok üzgünüm:
slm nasılsınız bugün ?
dün bi ara geldi ama hemen gittigbende merak ediyorum uğramadı topiiğe hiç görmedim ben :sm_confused:
selam canım hoşgeldin nasılın sen sakin ol canım üzülmeslm....arkadaslar herkese ıyı günlerrr nasılsınız....ben bugun bıraz sinirliyim...eşim 8 uyanmıstı...benı uyandırmaya calısıyordu bende uyanmak ıstemedım daha dogrusu uyanamadım sonrada esim de uyumus...10 da uyandı...benle uyus uyus konustu...cok asabım bozuldu...hamıle oldugumu bıle bıle benı sinirli uyandırmak hosuna gıdıyor...hırsımı alamadım uyku sersemı...bazen benı cıldırtıyor...anlayıs denılen sey yok buadamda ya allah yardımcım olsun...:çok üzgünüm:
slm nasılsınız bugün ?
slm....arkadaslar herkese ıyı günlerrr nasılsınız....ben bugun bıraz sinirliyim...eşim 8 uyanmıstı...benı uyandırmaya calısıyordu bende uyanmak ıstemedım daha dogrusu uyanamadım sonrada esim de uyumus...10 da uyandı...benle uyus uyus konustu...cok asabım bozuldu...hamıle oldugumu bıle bıle benı sinirli uyandırmak hosuna gıdıyor...hırsımı alamadım uyku sersemı...bazen benı cıldırtıyor...anlayıs denılen sey yok buadamda ya allah yardımcım olsun...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?