- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.081
slm nasılsınız bugün ?
slm....arkadaslar herkese ıyı günlerrr nasılsınız....ben bugun bıraz sinirliyim...eşim 8 uyanmıstı...benı uyandırmaya calısıyordu bende uyanmak ıstemedım daha dogrusu uyanamadım sonrada esim de uyumus...10 da uyandı...benle uyus uyus konustu...cok asabım bozuldu...hamıle oldugumu bıle bıle benı sinirli uyandırmak hosuna gıdıyor...hırsımı alamadım uyku sersemı...bazen benı cıldırtıyor...anlayıs denılen sey yok buadamda ya allah yardımcım olsun...:çok üzgünüm:
iyiyiz canım sen nasilsin?slm nasılsınız bugün ?
kuşum şahsım adına çoook yoğunum mafoldumbenbir sürü kişi var ama muhabbet yok
sagolun iyi sayılırım..berra iyi sanırım hafif hafif kıpırdanma hissediyorum.. c.tesiyi bekliyorum işte ayrıntılıya girecez...
saolun kızlar....iiki varsınız valla en azından derdimi size anlata bılıyorum hilalcım huylu huyundan vaz gecmıyormus bunu anladım...evlenmeden once cok farklıydı ya ustume tıtrıyordu sımddııı nerdee...hayırlısı..
öyle olur zaten gerçi benimki hep aynıydı hatta şimdi daha çok düşüo ama herşey tam olmuo işte koçişle birbirimizi çok seviyoruz ama hayat şartları ayırıp duruo bizi işte :gitme: siz nasıl evlendiniz görücü usülü falan mı
amanınnnn deme öle kızzz zaten korkuom güvenemiorum kimseye hepten soğumayayımm :uhm: ama alışkanlık oluşunca her ilişkide oluyodur böyle şeyler canım üzme sen kendiniii bayanlar daha hassas olduğu için çoğu erkek bunu anlayamayacak kadar anlayışsız olabiliosaolun kızlar....iiki varsınız valla en azından derdimi size anlata bılıyorum hilalcım huylu huyundan vaz gecmıyormus bunu anladım...evlenmeden once cok farklıydı ya ustume tıtrıyordu sımddııı nerdee...hayırlısı..
canımm sende bide gebeliğin vermiş olduğu bi hassasiyette var onun için sen elinden geldiğince umursamayok bitanem severek evlendık belkı gorucu olsaydı boyle olmazdı...artık umursamayayım dıyorum elımde deıl ya ....uyus edıyor benı allah hayırlısı versın...
hoşgeldiniz, mavi deniz, sevtap :) detaylı ultrason ctesi ha? az kalmış kızını görmeye :) ben de ptesi ya da salı günü gideceğim doktora, bu hafta amniyosenteze gideceğiz...
sevtapcım en iyi ben anlarım sanırım seni... benim eşimin de ne zaman nasıl olacağını kestiremezsin, bir bakarsın dünya iyisi, bir bakarsın dünyanın en büyük odunu... tabii odun haline dönüşünce ağzının payını alıyor ama her seferinde de olmaz ki, sıkıntı geliyor bana.... bu adam ne zaman bu hale dönüştü diye düşünmeden edemiyorum, çünkü evlenmeden önce en nazik, en kibar, en anlayışlı, en düşünceli insanlardan biriydi... şu kanal D'deki yarışmaya bile göndermeyi düşünüyorum ama 1 hafta yetmez ona, en az 1 ay
amanınnnn deme öle kızzz zaten korkuom güvenemiorum kimseye hepten soğumayayımm :uhm: ama alışkanlık oluşunca her ilişkide oluyodur böyle şeyler canım üzme sen kendiniii bayanlar daha hassas olduğu için çoğu erkek bunu anlayamayacak kadar anlayışsız olabilio
cok sekersın fılız ablacım:roflol:valla bende dusundumde gıtmezkı erkek adamın neısı var orda dıyor....ıplerı kadınların elıne vermısler dıyor...oyuzden soylemekten bıle vazgecıyorum...artık kendııı halıne bıraktımm....allah ıslah etsın yav barı dıyorum hamıleyken ustume gelme yokkk anlayıss (0) valla....bazende dıyorkı tedavı olucam cok kıskanc eşim kıskançlıgım sanada banada zarar verıyor dıyor sabah bu soyleyen adam aksam baska bırı oluverıyor...artık sasırdım umursamamaya calısıyorumm..hoşgeldiniz, mavi deniz, sevtap :) detaylı ultrason ctesi ha? az kalmış kızını görmeye :) ben de ptesi ya da salı günü gideceğim doktora, bu hafta amniyosenteze gideceğiz...
sevtapcım en iyi ben anlarım sanırım seni... benim eşimin de ne zaman nasıl olacağını kestiremezsin, bir bakarsın dünya iyisi, bir bakarsın dünyanın en büyük odunu... tabii odun haline dönüşünce ağzının payını alıyor ama her seferinde de olmaz ki, sıkıntı geliyor bana.... bu adam ne zaman bu hale dönüştü diye düşünmeden edemiyorum, çünkü evlenmeden önce en nazik, en kibar, en anlayışlı, en düşünceli insanlardan biriydi... şu kanal D'deki yarışmaya bile göndermeyi düşünüyorum ama 1 hafta yetmez ona, en az 1 ay
canımm sende bide gebeliğin vermiş olduğu bi hassasiyette var onun için sen elinden geldiğince umursama
ya size bişey sorcam.siz doktora nerelere gidiosunuz muayenehane mi,devlet mi özel mi acil bi cevap virin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?