Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çiğdemi tatil heyecanı bastı anlaşılan
nurda gelmedi
ceren zaten doktorda işte derken fırsat bulamaz bugun topiğe gelmeyi

klava:klava: üzme canım kendini amaaaaan sallamıorum de geçç :teselli:

slm nasılsınız bugün ?
iyiyiz canım sen nasilsin?

bir sürü kişi var ama muhabbet yok
kuşum şahsım adına çoook yoğunum mafoldumben

saolun kızlar....iiki varsınız valla en azından derdimi size anlata bılıyorum hilalcım huylu huyundan vaz gecmıyormus bunu anladım...evlenmeden once cok farklıydı ya ustume tıtrıyordu sımddııı nerdee...hayırlısı..

öyle olur zaten gerçi benimki hep aynıydı hatta şimdi daha çok düşüo ama herşey tam olmuo işte koçişle birbirimizi çok seviyoruz ama hayat şartları ayırıp duruo bizi işte :gitme: siz nasıl evlendiniz görücü usülü falan mı

yok bitanem severek evlendık belkı gorucu olsaydı boyle olmazdı...artık umursamayayım dıyorum elımde deıl ya ....uyus edıyor benı allah hayırlısı versın...

amanınnnn deme öle kızzz zaten korkuom güvenemiorum kimseye hepten soğumayayımm :uhm: ama alışkanlık oluşunca her ilişkide oluyodur böyle şeyler canım üzme sen kendiniii bayanlar daha hassas olduğu için çoğu erkek bunu anlayamayacak kadar anlayışsız olabilio

hoşgeldiniz, mavi deniz, sevtap :) detaylı ultrason ctesi ha? az kalmış kızını görmeye :) ben de ptesi ya da salı günü gideceğim doktora, bu hafta amniyosenteze gideceğiz...

sevtapcım en iyi ben anlarım sanırım seni... benim eşimin de ne zaman nasıl olacağını kestiremezsin, bir bakarsın dünya iyisi, bir bakarsın dünyanın en büyük odunu... tabii odun haline dönüşünce ağzının payını alıyor ama her seferinde de olmaz ki, sıkıntı geliyor bana.... bu adam ne zaman bu hale dönüştü diye düşünmeden edemiyorum, çünkü evlenmeden önce en nazik, en kibar, en anlayışlı, en düşünceli insanlardan biriydi... şu kanal D'deki yarışmaya bile göndermeyi düşünüyorum ama 1 hafta yetmez ona, en az 1 ay

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok be güzelim... bekarlık sultanlıkmış valla... ben onu bilir onu söylerim... boşveeeeeer bekarlığının tadını çıkar hayatım... evlendikten sonra hep eşine göre hareket etmeye çalışıyorsun

cok sekersın fılız ablacım:roflol:valla bende dusundumde gıtmezkı erkek adamın neısı var orda dıyor....ıplerı kadınların elıne vermısler dıyor...oyuzden soylemekten bıle vazgecıyorum...artık kendııı halıne bıraktımm....allah ıslah etsın yav barı dıyorum hamıleyken ustume gelme yokkk anlayıss (0) valla....bazende dıyorkı tedavı olucam cok kıskanc eşim kıskançlıgım sanada banada zarar verıyor dıyor sabah bu soyleyen adam aksam baska bırı oluverıyor...artık sasırdım umursamamaya calısıyorumm..

benim burda rahatım çok iyiydi normalde muayenehanesine gidiodum tahlilleri falan hastanede yaptırıodum ben öyle istiyorum ya hem muayenehanesi olsun hem devlette olsun şimdi eskişehirde nerden bulcam yaaaaa mafoldumben

ya size bişey sorcam.siz doktora nerelere gidiosunuz muayenehane mi,devlet mi özel mi acil bi cevap virin

özel canım ...normal tedavılerde dr. ılgenmıyor pek...hamıleleık hassas bır konu oyuzden ozel ...ıyı dıyorum...en azından kafana bısey takıldıgında dr.arayabılıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…