- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.101
şuan o kadar rahat görüorum ki kendimi ekmeğim elimde kafam sakin vs..vs..ama sevdiğinle birlikte olmakta güsel bişedir sonuçta zemuszemusyok be güzelim... bekarlık sultanlıkmış valla... ben onu bilir onu söylerim... boşveeeeeer bekarlığının tadını çıkar hayatım... evlendikten sonra hep eşine göre hareket etmeye çalışıyorsun
ablacımm çocuk sahibi olabilmek gerçekten sorumluluk isteyen ama dünyanın en güzel şeyidir heralde allah isteyen herkese nasip etsin o konuda sana hak veriorum ama dediğim gibi sevdiğine çocuk vermek en güzeli olsa gerek Şenizevliliğin tek avantajı çocuk sahibi olabilmek... başka da bir poh yok
benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyor ama onun özel muayenehanesine gidiyorum ben... testlerimi hastanede yaptırıyorumya size bişey sorcam.siz doktora nerelere gidiosunuz muayenehane mi,devlet mi özel mi acil bi cevap virin
canım valla benim eşim benle pek başa çıkamıyor çünkü beni sinirlendirdiği anda tırnaklarımı çıkarttığım için sinmek zorunda kalıyor, hiçbir zaman ipleri eline vermedim evlendiğimizden beri... hiç eyvallahım olmadığını da biliyorcok sekersın fılız ablacım:roflol:valla bende dusundumde gıtmezkı erkek adamın neısı var orda dıyor....ıplerı kadınların elıne vermısler dıyor...oyuzden soylemekten bıle vazgecıyorum...artık kendııı halıne bıraktımm....allah ıslah etsın yav barı dıyorum hamıleyken ustume gelme yokkk anlayıss (0) valla....bazende dıyorkı tedavı olucam cok kıskanc eşim kıskançlıgım sanada banada zarar verıyor dıyor sabah bu soyleyen adam aksam baska bırı oluverıyor...artık sasırdım umursamamaya calısıyorumm..
sende sağol canım takma kafana evlendikden sonra ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin lafını benimsicez hepimizsaolun kızlar....iiki varsınız valla en azından derdimi size anlata bılıyorum hilalcım huylu huyundan vaz gecmıyormus bunu anladım...evlenmeden once cok farklıydı ya ustume tıtrıyordu sımddııı nerdee...hayırlısı..
bizde maşallah diim çok zıt karakterler olmamıza rağmen nası uyduk birbimez hayret ediyorum :sm_confused:öyle olur zaten gerçi benimki hep aynıydı hatta şimdi daha çok düşüo ama herşey tam olmuo işte koçişle birbirimizi çok seviyoruz ama hayat şartları ayırıp duruo bizi işte :gitme: siz nasıl evlendiniz görücü usülü falan mı
yok bitanem severek evlendık belkı gorucu olsaydı boyle olmazdı...artık umursamayayım dıyorum elımde deıl ya ....uyus edıyor benı allah hayırlısı versın...
:roflol::roflol: ablacım süper fikir yontulmaya yollayalımhoşgeldiniz, mavi deniz, sevtap :) detaylı ultrason ctesi ha? az kalmış kızını görmeye :) ben de ptesi ya da salı günü gideceğim doktora, bu hafta amniyosenteze gideceğiz...
sevtapcım en iyi ben anlarım sanırım seni... benim eşimin de ne zaman nasıl olacağını kestiremezsin, bir bakarsın dünya iyisi, bir bakarsın dünyanın en büyük odunu... tabii odun haline dönüşünce ağzının payını alıyor ama her seferinde de olmaz ki, sıkıntı geliyor bana.... bu adam ne zaman bu hale dönüştü diye düşünmeden edemiyorum, çünkü evlenmeden önce en nazik, en kibar, en anlayışlı, en düşünceli insanlardan biriydi... şu kanal D'deki yarışmaya bile göndermeyi düşünüyorum ama 1 hafta yetmez ona, en az 1 ay
ayy evlilikte güzel be kocada güzell opuyorumnanaktan beraber uyumak hele :kedi:yok be güzelim... bekarlık sultanlıkmış valla... ben onu bilir onu söylerim... boşveeeeeer bekarlığının tadını çıkar hayatım... evlendikten sonra hep eşine göre hareket etmeye çalışıyorsun
ya size bişey sorcam.siz doktora nerelere gidiosunuz muayenehane mi,devlet mi özel mi acil bi cevap virin
benim burda rahatım çok iyiydi normalde muayenehanesine gidiodum tahlilleri falan hastanede yaptırıodum ben öyle istiyorum ya hem muayenehanesi olsun hem devlette olsun şimdi eskişehirde nerden bulcam yaaaaa mafoldumben
ben yemeğe gidiyorum hatunlar
çabucak gelirim bildiğiniz gibi
herkese afiyet olsun
şuan o kadar rahat görüorum ki kendimi ekmeğim elimde kafam sakin vs..vs..ama sevdiğinle birlikte olmakta güsel bişedir sonuçta zemuszemus
ablacımm çocuk sahibi olabilmek gerçekten sorumluluk isteyen ama dünyanın en güzel şeyidir heralde allah isteyen herkese nasip etsin o konuda sana hak veriorum ama dediğim gibi sevdiğine çocuk vermek en güzeli olsa gerek Şeniz
ben yemeğe gidiyorum hatunlar
herkese afiyet olsun
o konuda haklısın ablacımm orda işte kocaya büyük görev düşüo idare etmeyi bilcek ailesiyle senin yerini ayırt edebilcek yoksa o aşamada sorunlar çok çıkıyo görüoruz duyuyoruz şahit oluoruz allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsinhayatım evlendikten sonra bu romantik düşünceler puffff diye uçuuuup gidiveriyor... yok ailesiydi, yok maddi sorunlardı... yok kardeşleriydi derken bir bakıyorsun "biz" diye bir şey kalmamış ve sırf bu sorunlarla uğraşıyorsun... tabii herkesin aynı sorunları olacak diye bir şey yok... komik bir şey anlatayım, geçenlerde kayınvalidem rahatsızlanmış, eşim aradı bana haber verdi, ben de aradım nasılsın, iyi misin, bir şeye ihtiyacın var mı, geleyim doktora götüreyim dedim... yok yok ben iyiyim dedi... ertesi gün karşılaştık nasılsın dedim bana sitem ediyor insan bir yanına gelirmişte falanmış filanmış... ulan benim hamileliğm boyunca evimde yemek pişiremedim biriniz ne yapıyorsunuz diye sormadınız, üstelik üç tane kızın varken bana mı düşer sana bakmak bu halimle? neyse tabii söylemedim bunları ama sitem etmesi beni sinir etti... gıcık oldum... ne kadar bencil insanlar... sonra da diyor ki ben kaynanalık yapmam... bu yaptığın ne? allahtan eşimin yanında oldu bu olanlar... valla romantizmden vazgeçtim bari ailesini benden uzak tutsun ve onların problemleri benden uzak olsun
yok hayatım ben o testleri yaptırmadım çünkü yaşım itibariyle zaten bir risk çıkacak, bile bile kendimi strese sokmak istemedim, ayrıca önceden dört düşüğüm olduğu için kesin kes sonuç almak için amniyosentezi tercih ettim... Allah ayrdımcımız olsun bakalım, onun sonucuda 2-3 haftada geliyormuş:roflol::roflol: ablacım süper fikir yontulmaya yollayalım
erkekler herzaman ince düşünemiyo incelik onalr için görev içlerinden gelmiyo görev olduğu içinde her zaman akıllarına gelmiyo buda tutarsız davranışlarına yol açıyo
anam be bilimsel konuştumm :umursamaz:
ablacım sen ikili üçlü testler oldunmuydu :uhm:
ayy evlilikte güzel be kocada güzell opuyorumnanaktan beraber uyumak hele :kedi:
afiyet olsun tatlım :)ben yemeğe gidiyorum hatunlar
herkese afiyet olsun
ablacım sagol burcu gelsinde o gün hele sonra eklerim buraya merak etme bende sabırsızlanıyorum daha net görürüm umuduyla valla yan bakmaktan boyunum agıyor nette anlayamıyorum eşim gözlerini bile görüyor ben göremiyorum sanırım cd verilmiyor gittim yerde eger izin olursa fotograf makinanın kamerasıyla çekecez bari acemide olsa görüntü olur diye bakalım.. eve t ablacım burcu sordu bende merak ettim yoksa direk amniyosentez yapılacagı içinmi digerlerini yaptırmadı.?
hayatım evlendikten sonra bu romantik düşünceler puffff diye uçuuuup gidiveriyor... yok ailesiydi, yok maddi sorunlardı... yok kardeşleriydi derken bir bakıyorsun "biz" diye bir şey kalmamış ve sırf bu sorunlarla uğraşıyorsun... tabii herkesin aynı sorunları olacak diye bir şey yok... komik bir şey anlatayım, geçenlerde kayınvalidem rahatsızlanmış, eşim aradı bana haber verdi, ben de aradım nasılsın, iyi misin, bir şeye ihtiyacın var mı, geleyim doktora götüreyim dedim... yok yok ben iyiyim dedi... ertesi gün karşılaştık nasılsın dedim bana sitem ediyor insan bir yanına gelirmişte falanmış filanmış... ulan benim hamileliğm boyunca evimde yemek pişiremedim biriniz ne yapıyorsunuz diye sormadınız, üstelik üç tane kızın varken bana mı düşer sana bakmak bu halimle? neyse tabii söylemedim bunları ama sitem etmesi beni sinir etti... gıcık oldum... ne kadar bencil insanlar... sonra da diyor ki ben kaynanalık yapmam... bu yaptığın ne? allahtan eşimin yanında oldu bu olanlar... valla romantizmden vazgeçtim bari ailesini benden uzak tutsun ve onların problemleri benden uzak olsun
cok haklısın ablacım....gecenlerde bendede oldu boyle bı olay..ılk hamileligim oldugu için ve eşi asagıdaymıs oyuzden kendını yorucak ısler yapma,strese gırme,fazla ayakta kalma dedı...gecenlerde kaynanamlara gıttık...halıları sılkenecekmıs...bende ben yapamam bebege zarar verebılırım dedım bana demesınmı bızım zamanımızda ılk gebelıkmı vradı her ısı yapıyoduk falan fılan sınır oldummm orda aglayı verdım...esım geldı aksam eve getırırken ne oldu senın nıye suratın asık dedı yok bısey dedım...kaynama sormus ne dedın kıza dıye ....oda temızlık yapmazmz hamıleymıs dedı...daha uyus oldum... esımde dr. dedıklerıne sahıt olmasa belkı oda kızacaktı bana ama neysekı benı savundu ben onu sıze temızlık yapması ıcınmı aldım anne dedı...1 gelının 2 kızın var gelsın yapsınlar dedıı...uyus aluyorum kaynanama...Çok üzgünüm çoook
evet valla yandan yandan bakam zor oluyor en son gittiğimide benim karşımdada ekran vardı ordan baktım rahat rahat yoksa dediğin gibi görcem derken boynum tutuluyo kaydirigubbakcemile3ablacım sagol burcu gelsinde o gün hele sonra eklerim buraya merak etme bende sabırsızlanıyorum daha net görürüm umuduyla valla yan bakmaktan boyunum agıyor nette anlayamıyorum eşim gözlerini bile görüyor ben göremiyorum sanırım cd verilmiyor gittim yerde eger izin olursa fotograf makinanın kamerasıyla çekecez bari acemide olsa görüntü olur diye bakalım.. eve t ablacım burcu sordu bende merak ettim yoksa direk amniyosentez yapılacagı içinmi digerlerini yaptırmadı.?
sağol canım geldim bileeafıyet olsun canımmm...sen sımdı 5 dk ver gelıverırsıncokacimcoook:roflol::roflol:
hayatım evlendikten sonra bu romantik düşünceler puffff diye uçuuuup gidiveriyor... yok ailesiydi, yok maddi sorunlardı... yok kardeşleriydi derken bir bakıyorsun "biz" diye bir şey kalmamış ve sırf bu sorunlarla uğraşıyorsun... tabii herkesin aynı sorunları olacak diye bir şey yok... komik bir şey anlatayım, geçenlerde kayınvalidem rahatsızlanmış, eşim aradı bana haber verdi, ben de aradım nasılsın, iyi misin, bir şeye ihtiyacın var mı, geleyim doktora götüreyim dedim... yok yok ben iyiyim dedi... ertesi gün karşılaştık nasılsın dedim bana sitem ediyor insan bir yanına gelirmişte falanmış filanmış... ulan benim hamileliğm boyunca evimde yemek pişiremedim biriniz ne yapıyorsunuz diye sormadınız, üstelik üç tane kızın varken bana mı düşer sana bakmak bu halimle? neyse tabii söylemedim bunları ama sitem etmesi beni sinir etti... gıcık oldum... ne kadar bencil insanlar... sonra da diyor ki ben kaynanalık yapmam... bu yaptığın ne? allahtan eşimin yanında oldu bu olanlar... valla romantizmden vazgeçtim bari ailesini benden uzak tutsun ve onların problemleri benden uzak olsun
sağol canım sanada olsunsanada afiyet olsun canım
ay bende acıktım biraz zaman geçsin diye bekliyomcokacimcoook
evet herkese hayırlı eş ve ale nasip etsin :Saruboceq:o konuda haklısın ablacımm orda işte kocaya büyük görev düşüo idare etmeyi bilcek ailesiyle senin yerini ayırt edebilcek yoksa o aşamada sorunlar çok çıkıyo görüoruz duyuyoruz şahit oluoruz allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin
yok hayatım ben o testleri yaptırmadım çünkü yaşım itibariyle zaten bir risk çıkacak, bile bile kendimi strese sokmak istemedim, ayrıca önceden dört düşüğüm olduğu için kesin kes sonuç almak için amniyosentezi tercih ettim... Allah ayrdımcımız olsun bakalım, onun sonucuda 2-3 haftada geliyormuş
afiyet olsun tatlım :)
yukarıda da açıkladığım gibi %100 sonuç almak için bunu tercih ettim canım, diğer testlerden daha kesin sonuç veriyor
Sen taşınıcakmısın hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?