Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

şuan o kadar rahat görüorum ki kendimi ekmeğim elimde kafam sakin vs..vs..ama sevdiğinle birlikte olmakta güsel bişedir sonuçta zemuszemus

evliliğin tek avantajı çocuk sahibi olabilmek... başka da bir poh yok
ablacımm çocuk sahibi olabilmek gerçekten sorumluluk isteyen ama dünyanın en güzel şeyidir heralde allah isteyen herkese nasip etsin o konuda sana hak veriorum ama dediğim gibi sevdiğine çocuk vermek en güzeli olsa gerek Şeniz

ya size bişey sorcam.siz doktora nerelere gidiosunuz muayenehane mi,devlet mi özel mi acil bi cevap virin
benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyor ama onun özel muayenehanesine gidiyorum ben... testlerimi hastanede yaptırıyorum
canım valla benim eşim benle pek başa çıkamıyor çünkü beni sinirlendirdiği anda tırnaklarımı çıkarttığım için sinmek zorunda kalıyor, hiçbir zaman ipleri eline vermedim evlendiğimizden beri... hiç eyvallahım olmadığını da biliyor

sende sağol canım takma kafana evlendikden sonra ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin lafını benimsicez hepimiz

bizde maşallah diim çok zıt karakterler olmamıza rağmen nası uyduk birbimez hayret ediyorum :sm_confused:

yok bitanem severek evlendık belkı gorucu olsaydı boyle olmazdı...artık umursamayayım dıyorum elımde deıl ya ....uyus edıyor benı allah hayırlısı versın...

şimdi hamilelik gerginliğide var üzerimizde :CüvCüv: sen bebişini düşün boşver kocayı
:roflol::roflol: ablacım süper fikir yontulmaya yollayalım
erkekler herzaman ince düşünemiyo incelik onalr için görev içlerinden gelmiyo görev olduğu içinde her zaman akıllarına gelmiyo buda tutarsız davranışlarına yol açıyo
anam be bilimsel konuştumm :umursamaz:
ablacım sen ikili üçlü testler oldunmuydu :uhm:

ayy evlilikte güzel be kocada güzell opuyorumnanaktan beraber uyumak hele :kedi:
ya size bişey sorcam.siz doktora nerelere gidiosunuz muayenehane mi,devlet mi özel mi acil bi cevap virin

ben yarı özel hastaneye gidiyorum hani şu sgk ile anlaşmalrı olan özellere

ablacım sagol burcu gelsinde o gün hele sonra eklerim buraya merak etme bende sabırsızlanıyorum daha net görürüm umuduyla valla yan bakmaktan boyunum agıyor nette anlayamıyorum eşim gözlerini bile görüyor ben göremiyorum sanırım cd verilmiyor gittim yerde eger izin olursa fotograf makinanın kamerasıyla çekecez bari acemide olsa görüntü olur diye bakalım.. eve t ablacım burcu sordu bende merak ettim yoksa direk amniyosentez yapılacagı içinmi digerlerini yaptırmadı.?

hayatım evlendikten sonra bu romantik düşünceler puffff diye uçuuuup gidiveriyor... yok ailesiydi, yok maddi sorunlardı... yok kardeşleriydi derken bir bakıyorsun "biz" diye bir şey kalmamış ve sırf bu sorunlarla uğraşıyorsun... tabii herkesin aynı sorunları olacak diye bir şey yok... komik bir şey anlatayım, geçenlerde kayınvalidem rahatsızlanmış, eşim aradı bana haber verdi, ben de aradım nasılsın, iyi misin, bir şeye ihtiyacın var mı, geleyim doktora götüreyim dedim... yok yok ben iyiyim dedi... ertesi gün karşılaştık nasılsın dedim bana sitem ediyor insan bir yanına gelirmişte falanmış filanmış... ulan benim hamileliğm boyunca evimde yemek pişiremedim biriniz ne yapıyorsunuz diye sormadınız, üstelik üç tane kızın varken bana mı düşer sana bakmak bu halimle? neyse tabii söylemedim bunları ama sitem etmesi beni sinir etti... gıcık oldum... ne kadar bencil insanlar... sonra da diyor ki ben kaynanalık yapmam... bu yaptığın ne? allahtan eşimin yanında oldu bu olanlar... valla romantizmden vazgeçtim bari ailesini benden uzak tutsun ve onların problemleri benden uzak olsun

o konuda haklısın ablacımm orda işte kocaya büyük görev düşüo idare etmeyi bilcek ailesiyle senin yerini ayırt edebilcek yoksa o aşamada sorunlar çok çıkıyo görüoruz duyuyoruz şahit oluoruz allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin

yok hayatım ben o testleri yaptırmadım çünkü yaşım itibariyle zaten bir risk çıkacak, bile bile kendimi strese sokmak istemedim, ayrıca önceden dört düşüğüm olduğu için kesin kes sonuç almak için amniyosentezi tercih ettim... Allah ayrdımcımız olsun bakalım, onun sonucuda 2-3 haftada geliyormuş
ben yemeğe gidiyorum hatunlar
çabucak gelirim bildiğiniz gibi
herkese afiyet olsun
afiyet olsun tatlım :)

yukarıda da açıkladığım gibi %100 sonuç almak için bunu tercih ettim canım, diğer testlerden daha kesin sonuç veriyor

sevtapcım işin içine aile girince çok zor... daha dün akşam eşime söyledim, aile problemlerin yüzünden 3 senedir ben evliliğimden bir şey anlamadım dedim... artık yoruldum ve bıktığımı söyledim... hepsi de benden uzak allaha yakın olsun çünkü gerçekten tahammül edemiyorum hiçbirine artık

cok haklısın ablacım....gecenlerde bendede oldu boyle bı olay..ılk hamileligim oldugu için ve eşi asagıdaymıs oyuzden kendını yorucak ısler yapma,strese gırme,fazla ayakta kalma dedı...gecenlerde kaynanamlara gıttık...halıları sılkenecekmıs...bende ben yapamam bebege zarar verebılırım dedım bana demesınmı bızım zamanımızda ılk gebelıkmı vradı her ısı yapıyoduk falan fılan sınır oldummm orda aglayı verdım...esım geldı aksam eve getırırken ne oldu senın nıye suratın asık dedı yok bısey dedım...kaynama sormus ne dedın kıza dıye ....oda temızlık yapmazmz hamıleymıs dedı...daha uyus oldum... esımde dr. dedıklerıne sahıt olmasa belkı oda kızacaktı bana ama neysekı benı savundu ben onu sıze temızlık yapması ıcınmı aldım anne dedı...1 gelının 2 kızın var gelsın yapsınlar dedıı...uyus aluyorum kaynanama...Çok üzgünüm çoook

ablacım ne kadar haklısın ama şükür ki bizim aileden yana sorunumuz yok ben nadiren takılıyorum ama hep iyiler ben ön plandayım onlar için..benimde çok yemek yapamadıgım zmanalr oldu çok fazla yanıma gelemediler ama beni eşim onlara götürdü aklım sende kalıyor evde teksin diye malum bazen başım dönüyordu düşüyordum..haklıydı o durumlarda gittim..zaten yemek sorunumuz pek olmuyordu eşimin ellerinden öpüyor o zaten. ama romantik degil tabii ki eskisi kadar yani öyle ama göstermiyor biliyorum hiç bir zaman sevgiliyken yada nişanlıyken gibi olmazama insan bekliyor tamam bende eskisi gibi degilim aynı şekilde ondan istemem normal olmayabiliyor ya ben hamileyim yinede bekliyorum işte bazen aklıma gelince maziler vay bee falan oluyorum .. şu ahlimize bakın bugünde kocalarımı çekiştiriyoruz...duyun be adamlar .

gerçekten de uyuzmuş kaynanan... neyse Allahtan eşin neyin ne olduğunu biliyormuş

sevtapcım cidden anlayışsız kayınvalidem varmış filiz ablamınki gibi allah yardımcınız olsun bana ikizleri bile kucagıma aldırmadılar bazen unutup alıyordum kızıyorlardı bana ..onlarda çok büyük degil 1 buçuk yaşlarındalar..halı silkelenecekmiş hay allahım yaaa.

ben geldim nasılsınız şekerler...
amma yazmışınız ya maşallah bizde kaynanamla ev süpürüp silecektik sular gitti depoda temizlik varmış onu bekliyoruz

evet valla yandan yandan bakam zor oluyor en son gittiğimide benim karşımdada ekran vardı ordan baktım rahat rahat yoksa dediğin gibi görcem derken boynum tutuluyo kaydirigubbakcemile3

afıyet olsun canımmm...sen sımdı 5 dk ver gelıverırsıncokacimcoook:roflol::roflol:
sağol canım geldim bilee

aile fakötürü iştee onları uzak tutmak lazım kendimizden
benim kayınvalidem yanlız Allaha şükürde problem yaşamadık
bi eltim var oda bana göre fazla lüks zaten yılda 3defa anca görüşüyoruzdur eşim abisiyle hergün görüşüyo aynı iş sektöründe oldukları için böyle görüşmemek işime geliyor benimde ama seninkiler bi sopayı hakettiklava:

sanada afiyet olsun canım
ay bende acıktım biraz zaman geçsin diye bekliyomcokacimcoook
sağol canım sanada olsun

evet herkese hayırlı eş ve ale nasip etsin :Saruboceq:

anladım ablacım ne zamandır sorcam unutuyorum hep
amniyosentezde temiz çıkıcak hiç merak etme :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…