- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.121
ablacım ne kadar haklısın ama şükür ki bizim aileden yana sorunumuz yok ben nadiren takılıyorum ama hep iyiler ben ön plandayım onlar için..benimde çok yemek yapamadıgım zmanalr oldu çok fazla yanıma gelemediler ama beni eşim onlara götürdü aklım sende kalıyor evde teksin diye malum bazen başım dönüyordu düşüyordum..haklıydı o durumlarda gittim..zaten yemek sorunumuz pek olmuyordu eşimin ellerinden öpüyor o zaten. ama romantik degil tabii ki eskisi kadar yani öyle ama göstermiyor biliyorum hiç bir zaman sevgiliyken yada nişanlıyken gibi olmazama insan bekliyor tamam bende eskisi gibi degilim aynı şekilde ondan istemem normal olmayabiliyor ya ben hamileyim yinede bekliyorum işte bazen aklıma gelince maziler vay bee falan oluyorum .. şu ahlimize bakın bugünde kocalarımı çekiştiriyoruz...duyun be adamlar .
sevtapcım cidden anlayışsız kayınvalidem varmış filiz ablamınki gibi allah yardımcınız olsun bana ikizleri bile kucagıma aldırmadılar bazen unutup alıyordum kızıyorlardı bana ..onlarda çok büyük degil 1 buçuk yaşlarındalar..halı silkelenecekmiş hay allahım yaaa.
ya burcu ve sevtap özeller ultrasona falan para istemio mu doğum çok pahalı oluomuş galiba
amiiiiin canımsevtapcım cidden anlayışsız kayınvalidem varmış filiz ablamınki gibi allah yardımcınız olsun bana ikizleri bile kucagıma aldırmadılar bazen unutup alıyordum kızıyorlardı bana ..onlarda çok büyük degil 1 buçuk yaşlarındalar..halı silkelenecekmiş hay allahım yaaa.
hoşgeldin tatlım, sakın yorma sen kendiniben geldim nasılsınız şekerler...
amma yazmışınız ya maşallah bizde kaynanamla ev süpürüp silecektik sular gitti depoda temizlik varmış onu bekliyoruz
aile fakötürü iştee onları uzak tutmak lazım kendimizden
benim kayınvalidem yanlız Allaha şükürde problem yaşamadık
bi eltim var oda bana göre fazla lüks zaten yılda 3defa anca görüşüyoruzdur eşim abisiyle hergün görüşüyo aynı iş sektöründe oldukları için böyle görüşmemek işime geliyor benimde ama seninkiler bi sopayı hakettiklava:
anladım ablacım ne zamandır sorcam unutuyorum hep
amniyosentezde temiz çıkıcak hiç merak etme :Saruboceq:
amiiiiin canım
hoşgeldin tatlım, sakın yorma sen kendini
valla ben de bu saatten sonra ne kaynana ne görümce çekemeyeceğim, biraz daha üstüme gelirlerse resti çekerim... eşim de ne halt yerse yer... ben bunların kahrını çekmek için evlenmedim, anam beni bunlar için de doğurmadı... hiiiiiç eyvallahım olmaz valla... koca kocalığını bilecek, kaynana kaynanalığını... biraz daha üzerlerse ben daha çok üzerim onları... eşim bunu iyi bilir de kaynanam henüz öğrenemedi, önündeki örneklere baksa o da öğrenecek ama kadıncağızın kapasitesi yok işte
inşallah temiz çıkar hayatım, büyük bir sınav olacak bizim için :)
evet ablacım dogurusunu yapıyorsun konuyş kim tutar senii.
tamam ablacım sende kendini strese sokma tamam mı bebişimiz hayırlısıyla ve sağlıkla geşlecek inş
valla mavicim sustukça tepene biniyorlar, ezmeye çalışıyorlar, daha büyük görümcemle ortanca görümcem bir hayırlı olsun diye aramadılar, tebrik etmediler... sonra da halalık taslamalarına ben izin vermeyeceğim...
cok sekersın abla ya bana ogret ya ben ezılıyorum galıba ....cunku ıcıme atıyorum...ben aslında ınsanlara kırmaktan hep korkmusumdur...
hoşgeldin canımcım nasılsınben geldim nasılsınız şekerler...
amma yazmışınız ya maşallah bizde kaynanamla ev süpürüp silecektik sular gitti depoda temizlik varmış onu bekliyoruz
ya burcu ve sevtap özeller ultrasona falan para istemio mu doğum çok pahalı oluomuş galiba
canım bütün bunları hayat öğretiyor sana... içine atmak en kötüsü, karşındakileri kırmadan incindiğin şeyleri anlatmaya çalışman gerekiyor, anlamıyorlarsa kendini geri çekeceksin o insanlardan... eskiden yaptıklarını yapmayacaksın, tabii anlamıyorlar ve sen kötü oluyorsun ama en azından kendini korumuş oluyorsun
slm camolar nasilsiniz biz iyiyiz oglusumlar..
cerenden haber varmi???????????
aaa inanmıyorum kaç hafta oldu daha aramadılarmı hadi bir iki gün geçti 3 gün muttlaka aramaları lazım bizimkiler nasıl heycanlıydı hemen haber verdik sonrasındada ilgilendiler sagolsun allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim..
slm camolar nasilsiniz biz iyiyiz oglusumlar..
cerenden haber varmi???????????
slm canım
bizde iyyiz çok şükür
ceren bugun doktora gidicek iş yerine uğrucakmış
topiğe sanırım ancak akşam gelebilir dğurmamış olursa kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canııııım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?