Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla sevtap yarama tuz bastı ben de dökülüverdim... bazen çok doluyorum kızlar, benim burada oturup konuşabileceğim kimsem yok, 3 görümcem, 1 kayınbiraderim ve kayınvalidem var ama inan artık hiçbiri ilk zamanlardaki gibi değiller ve bu benim ağrıma gidiyor... beklentileri onlara bakmamızdı ama biz kendimizi zor idare ediyoruz zaten, bir de benim herşeye susup oturmamı beklediler, benim tamamen yapıma aykırı bir şey, asla susamam... konuştuğum için benden kötüsü yok, kızlarının yaptığını görmüyor ama benim söylediklerim batıyor

allah kimsenin basına vermesın valla.....:Saruboceq:

tahlillere falan para alınıo mu doğum ne kadar olur biz sgk lıyızda 2 dk çıkıorum gelicem birazdan bi cevap verir misiniz

ya burcu ve sevtap özeller ultrasona falan para istemio mu doğum çok pahalı oluomuş galiba

zaten heray rütın bir sekilde 90 ytl veriyoruz...ultrasyonu faln hep ıcınde renklı ultrasyona henuz gırmedım....2 haftam var...ozaman gıdınce gırıcegım...dogum ücretini henüz konusmadık dr.la...bagkurluyum zaten dr. herhalde sezeryan olursam bıcak parası alır sadece bagkur karsılıyormu bıcak parasını onuda bılmıyorum ıyı oldu bak soyledıgın sımdı gıdınce ogrenırım hepsını..

amiiiiin canım
ben geldim nasılsınız şekerler...
amma yazmışınız ya maşallah bizde kaynanamla ev süpürüp silecektik sular gitti depoda temizlik varmış onu bekliyoruz
hoşgeldin tatlım, sakın yorma sen kendini

valla ben de bu saatten sonra ne kaynana ne görümce çekemeyeceğim, biraz daha üstüme gelirlerse resti çekerim... eşim de ne halt yerse yer... ben bunların kahrını çekmek için evlenmedim, anam beni bunlar için de doğurmadı... hiiiiiç eyvallahım olmaz valla... koca kocalığını bilecek, kaynana kaynanalığını... biraz daha üzerlerse ben daha çok üzerim onları... eşim bunu iyi bilir de kaynanam henüz öğrenemedi, önündeki örneklere baksa o da öğrenecek ama kadıncağızın kapasitesi yok işte

inşallah temiz çıkar hayatım, büyük bir sınav olacak bizim için :)

tamam ablacım sende kendini strese sokma tamam mı bebişimiz hayırlısıyla ve sağlıkla geşlecek inş

cok sekersın abla ya bana ogret ya ben ezılıyorum galıba ....cunku ıcıme atıyorum...ben aslında ınsanlara kırmaktan hep korkmusumdur...

cok sekersın abla ya bana ogret ya ben ezılıyorum galıba ....cunku ıcıme atıyorum...ben aslında ınsanlara kırmaktan hep korkmusumdur...

canım bütün bunları hayat öğretiyor sana... içine atmak en kötüsü, karşındakileri kırmadan incindiğin şeyleri anlatmaya çalışman gerekiyor, anlamıyorlarsa kendini geri çekeceksin o insanlardan... eskiden yaptıklarını yapmayacaksın, tabii anlamıyorlar ve sen kötü oluyorsun ama en azından kendini korumuş oluyorsun

ben geldim nasılsınız şekerler...
amma yazmışınız ya maşallah bizde kaynanamla ev süpürüp silecektik sular gitti depoda temizlik varmış onu bekliyoruz
hoşgeldin canımcım nasılsın
ya burcu ve sevtap özeller ultrasona falan para istemio mu doğum çok pahalı oluomuş galiba

benimki sgkli anlaşma muayne için12 tl veriyorum
ama kan testi ultrason ayrıntılı ultrason için para alıyo

aaa inanmıyorum kaç hafta oldu daha aramadılarmı hadi bir iki gün geçti 3 gün muttlaka aramaları lazım bizimkiler nasıl heycanlıydı hemen haber verdik sonrasındada ilgilendiler sagolsun allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim..

bunu deneyecegım cok saol ablacım

yok be güzelim nerdeeee? hani kışın birtakım problemler olmuştu ya... o zamandan beri görüşmüyoruz, hamile olduğumu öğrendikten sonra hemen onlarda öğrendiler ama ne aradılar ne de sordular... eşimin de çok ağrına gidiyor ama ben asla geri adım atmam... gelseler de zaten artık eskisi gibi olmayacağından zaten gelmesinler, beni daha çok gererler... şu an halimden çok memnunum açıkçası

slm canım
bizde iyyiz çok şükür
ceren bugun doktora gidicek iş yerine uğrucakmış
topiğe sanırım ancak akşam gelebilir dğurmamış olursa kaydirigubbakcemile3

anladim canim sagol.
ben bugün rüyamda hep hastane gördümya hadi hayirlisi bakalim kime cikicak rüyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…