Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım aynen katılıyorum sana a.s

evet ablam aynen öyle
m.ö m.s.
gibi
doğumdan önce ve doğumdan sonra

valla ben mesajımı attım ablacım cevap yazarmı yazmazmı bilemicem artıkın :)

haklısın tatlım, hepimiz kendimizi boşuna üzüp hırpalıyoruz... inşallah Çiğdemin üzüntüsü ve endişesi yersiz çıkacak... işin en kötü tarafı bu amniyosentez sonucu 2 ya da 3 hafta gibi uzun bir sürede çıkıyor... bekleme süreci çok yıpratıcı

içimi rahatlattınız kızlaar şimdi istediği kadar tekmeleyebilir güzel oğlum opuyorumnanaktan

gülçin kız allahıma şükürler olsun iyiyim 35 içindeyim şükür sıkıntım yok sıcaklar haricinde bi o kötü ayaklarım özellikle sol ayağım çok şişiyo ben bunu hep soluma yatmaya bağlıyorum yarın allahın izniyle dr uma gidiyorum asıl ay sonunda idi randevum ama bir haftalık tatile gidecekmiş gitmeden önce seni bi göreyim dedi
herhangi bi gelişme yada tehlike arz edicemmi diye gali,ba en son 32 de gitmiştim 2 kilo idi kızım şimdi bakıyım kaç kilo

evet süre biraz sorunlu bu testte bekleme aşamasını yavrulrımza inanarak geçiricez hepbirlikte:CüvCüv:

tam olarak yarın 34+4 de oluyorum bakalım ne dicek dr yinede heyecan yapıyorum her gitmemde kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi
hepimiz birbirimiz için hep dua edelim dualarımızla herşey daha iyi olucak

bakalım küçük hanım büyümüşmü bize güzel haberlerini getir canım

kızlar kumsalın heyecanı beni hem sardı hem kastı valla onun yerine bende heyecan yapıyom inşallah bizi müjdesiyle delirtirde çığlıklar atarız
şimdilik ben kaçar herkese hayırlı akşamlar

kızlar kumsalın heyecanı beni hem sardı hem kastı valla onun yerine bende heyecan yapıyom inşallah bizi müjdesiyle delirtirde çığlıklar atarız
şimdilik ben kaçar herkese hayırlı akşamlar

işallah canım yaa hepimize iyi gelicek kumsalın güzel haberi
iyi akşamlar kendine iyi bak

oy oy maşallah de maşalalh
aman nazar değmesin böyle devam et inşallah balım
sıcaklar evet zor ya bol bol su iç güzelim ve sakın güneşte durma çok dikkatli ol
bak filiz ablanında tek ayağı şişiyor normal bir durum bu sanırm bende hiç şişme ödem gibi şeyler olmadı millet halen bana 7 aylık gibi deyip duruyır kız çıkacak nerdeyse :):):)

tam olarak yarın 34+4 de oluyorum bakalım ne dicek dr yinede heyecan yapıyorum her gitmemde kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi
hepimiz birbirimiz için hep dua edelim dualarımızla herşey daha iyi olucak

hayırlısı canım hepimiz bir birimiz için dua ediyoruz zaten
sen hiç korkma telaş yapma bak bizimki kırkıncı hataya geldi hala yerinde ama kaydirigubbakcemile3

nuuurrrrr hoşgeldin bacım nassen?
kavuştun kocişe hadi gözün aydın canım umarım bir daha gitmesi gerekmez :):)

bu arada kızlar arife şimdi mesaj attı test alamamış alabilir ve yapabilirse haber edicek mesaj atıcak haberiniz olsun canlarım.

slm kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim görüsmeyeli

eeee kizlar kacirdim sizi galiba ee naparsin bu saatte ancak girebiliyorum neyse kizlar hepinizede selam kendinize iyi bakin öpüldünüz

evet güzelim geç gelmişsin bu saatte burası durgun olur genelde pek kimsecikler olmaz.
Daha erken gelme gibi bir şansın yokmu senin?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kızlar az sonra dr gidiyorum kontrol edecxek, nasip olursa bugün 2. aşılamam var ne olur dua edin. Şuanda en çok buna ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum...

Kızlar az sonra dr gidiyorum kontrol edecxek, nasip olursa bugün 2. aşılamam var ne olur dua edin. Şuanda en çok buna ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum...

canım benim dularımız seninle sen sakin ol tamammı.az kaldı nesecim az kaldı inşallah hayırlı hbaerler alıcaz sonunda:Saruboceq::Saruboceq:

günaydin kızlar..cumanız mübarek olsun..
çiğdemcim canimmm üzme kendini bebeğin allah emanet güzel haberler alıcaksın allahın izniyle..senin üzülmene çok üzüldüm ama kızımızın hiç birşeyi yok inşallah..
benim ablamın yüzüne karşı doktor direkt mongol bebek almamız lazım dedi 4,5 aylıkken kahrolduk sonra amniyosentez yaptırdı allahımıza bin şükür hiç birşeyi çıkmadı ve geçen yıl okula başladı oğlumuz..
sende o sağlıklı mutlu gunleri görüceksin inşallah..allaha emanet olasın canım dualardasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…