- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.361
ablacım sende aynı şeyleri düşünüyomusun bilmem ama benim ikili temiz 3 lü temiz ayrıntılı iyi fakat annelik içgüdüsü olarak yersiz telaşmıdır bilmem ama bazen çoçuğumun eli kolu düzgünmü zekası yerindemi diye düşündüğümde oluyooo bunu tatlı end,işeler diye geçiştiriyorum
bu nedenle çiğdemin kendini nasıl hissedebileceğini tam olmasada anlayabiliyorummm
fakat bence zeynebimiz iyiii ama çiğdemcim boşa ağlayıp üzülüp miniğimizi rahatsız ediyoo
evet hep bir kaygı ve endişe olacak hayatımızda, doğumdan önce ve doğumdan sonra diye de ayrılacaklar sonra bu endişe ve kaygılar... ne zormuş yaaaa.... çok çok zor bir yola çıkmışız arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun
hehehe bekliyoruz haberi :)
ablacım sende aynı şeyleri düşünüyomusun bilmem ama benim ikili temiz 3 lü temiz ayrıntılı iyi fakat annelik içgüdüsü olarak yersiz telaşmıdır bilmem ama bazen çoçuğumun eli kolu düzgünmü zekası yerindemi diye düşündüğümde oluyooo bunu tatlı end,işeler diye geçiştiriyorum
bu nedenle çiğdemin kendini nasıl hissedebileceğini tam olmasada anlayabiliyorummm
fakat bence zeynebimiz iyiii ama çiğdemcim boşa ağlayıp üzülüp miniğimizi rahatsız ediyoo
ooyyyy benim damadım dünürümü korkutmuş kıyamaammmm
korkma annesi korkmaaaa o büyüdükçe daha neler hissedeceksin varya
ayağa kalktığında sanki düşüyormuş gibi olucak ve birden oturacaksın ellerinle göbeğini tutmaya başlayacaksın düşmesin diye daha neler neler :):):)
burcum hayatım korkma bendede senin haftalarında oluyodu ve hala ara ara oluyo alta vajinaya doğru sıksık tekmeler atıyooo hatta ben çıkıcak diye korkumdan sırt üstü yatıp yer değişmesini bekliyodum
hatta dr sormuştum o nere denk gelirse yer genişletmeye çalışıyo tatlım korkma demişti
bunun için sende korkma normal hayatım bende hala ara sıra oluyo cemrem orayı denk getiriyo tepikliyo valla
haklısın tatlım, hepimiz kendimizi boşuna üzüp hırpalıyoruz... inşallah Çiğdemin üzüntüsü ve endişesi yersiz çıkacak... işin en kötü tarafı bu amniyosentez sonucu 2 ya da 3 hafta gibi uzun bir sürede çıkıyor... bekleme süreci çok yıpratıcı
gülçin kız allahıma şükürler olsun iyiyim 35 içindeyim şükür sıkıntım yok sıcaklar haricinde bi o kötü ayaklarım özellikle sol ayağım çok şişiyo ben bunu hep soluma yatmaya bağlıyorum yarın allahın izniyle dr uma gidiyorum asıl ay sonunda idi randevum ama bir haftalık tatile gidecekmiş gitmeden önce seni bi göreyim dedi
herhangi bi gelişme yada tehlike arz edicemmi diye gali,ba en son 32 de gitmiştim 2 kilo idi kızım şimdi bakıyım kaç kilo
kızlar kumsalın heyecanı beni hem sardı hem kastı valla onun yerine bende heyecan yapıyom inşallah bizi müjdesiyle delirtirde çığlıklar atarız
şimdilik ben kaçar herkese hayırlı akşamlar
gülçin kız allahıma şükürler olsun iyiyim 35 içindeyim şükür sıkıntım yok sıcaklar haricinde bi o kötü ayaklarım özellikle sol ayağım çok şişiyo ben bunu hep soluma yatmaya bağlıyorum yarın allahın izniyle dr uma gidiyorum asıl ay sonunda idi randevum ama bir haftalık tatile gidecekmiş gitmeden önce seni bi göreyim dedi
herhangi bi gelişme yada tehlike arz edicemmi diye gali,ba en son 32 de gitmiştim 2 kilo idi kızım şimdi bakıyım kaç kilo
tam olarak yarın 34+4 de oluyorum bakalım ne dicek dr yinede heyecan yapıyorum her gitmemde kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi
hepimiz birbirimiz için hep dua edelim dualarımızla herşey daha iyi olucak
slm kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim görüsmeyeli
eeee kizlar kacirdim sizi galiba ee naparsin bu saatte ancak girebiliyorum neyse kizlar hepinizede selam kendinize iyi bakin öpüldünüz
Kızlar az sonra dr gidiyorum kontrol edecxek, nasip olursa bugün 2. aşılamam var ne olur dua edin. Şuanda en çok buna ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?