- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.381
Kızlar az sonra dr gidiyorum kontrol edecxek, nasip olursa bugün 2. aşılamam var ne olur dua edin. Şuanda en çok buna ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum...
günaydın canımgünaydınnnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
günaydin kızlar..cumanız mübarek olsun..
..
günaydin kızlar..cumanız mübarek olsun..
çiğdemcim canimmm üzme kendini bebeğin allah emanet güzel haberler alıcaksın allahın izniyle..senin üzülmene çok üzüldüm ama kızımızın hiç birşeyi yok inşallah..
benim ablamın yüzüne karşı doktor direkt mongol bebek almamız lazım dedi 4,5 aylıkken kahrolduk sonra amniyosentez yaptırdı allahımıza bin şükür hiç birşeyi çıkmadı ve geçen yıl okula başladı oğlumuz..
sende o sağlıklı mutlu gunleri görüceksin inşallah..allaha emanet olasın canım dualardasın..
kıslar ben akşam test yapamadım çünkü alamadım eve gittim apar topar hazırlanıp sünnet kınasına gittik
kaldı yani size yazyım tam pc yi açıyodum eşim internet yok bi sorun var dedi .ben yine denedim ama olmadı neyse bugün doktormu arayıp randevu alıcam yarın doktora gidiyorum kan tahliili yapar diye tahmin ediyorum bakalım ne olucak
neşecim mübarek cuma günü dularım sizinlee :Saruboceq:
günaydın canım
sanada hayırlu cumalar
naptın test yaptınmı alabildinmi akşam
günaydın opuyorumnanaktan
seninde mübarek olsun inşallah
günaydın burcum nasılsın canım miraç nasıl tekmeler sertleşmiş galiba :)))
yok canım yarın doktora gidiyom inşallah ozaman kesin sonuç alırım heralde
evet valla ya akşam korkuttu beni ama öğrendimki normal şeylermş
Miraç bey güç gösterisi yapıyo annesine içerden kaydirigubbakcemile3
evet yarın işallah kesin ve güzel sonuç alırsın arifecim :Saruboceq:
maşallah oğluşumuza
ay inşallah burcum inşallah valla çok garip hissediyorum
duygular karıştı iyice dimi :uhm:
hem nasıl boşlukta gibiyim hiç bişi hissedemiyom
iyi şeyler düşün hep ki iyi olsun :teselli:
kıslar ben akşam test yapamadım çünkü alamadım eve gittim apar topar hazırlanıp sünnet kınasına gittik
kaldı yani size yazyım tam pc yi açıyodum eşim internet yok bi sorun var dedi .ben yine denedim ama olmadı neyse bugün doktormu arayıp randevu alıcam yarın doktora gidiyorum kan tahliili yapar diye tahmin ediyorum bakalım ne olucak
slm canım nasılsınselam fıstıklar günaydın herkese
galiba hiç düşünmesem daha iyi
dün akşam eşim diyoki iki ihtimal var
1.çatlamamış yumurta
2.bebek
ama ilk aklımıza gelen 1.madde oluyor o kadar alışmısızki
burcum noldu naptı miraç?kıskandırdın çocuğu dün tabii delirttin ben sana dedim ama dimi yersin öyle tekmeleri kaydirigubbakcemile3
ya biri topik açmış ölcek miyim die okudunuz mu ben cesaret edemedim okumaya da
canımmm lütfen olumlu şeyler düşün emin ol ne düşünürsen o olur önce korkularını at üstünden atmazsan o olumsuz düşündüğün şeyler sana yapışır kalır..herşeyin bi vakti zamanı vardır sen yeterki olumlu düşün dua et ve inan inşallah hayırlı haberler vericeksin..kıslar ben akşam test yapamadım çünkü alamadım eve gittim apar topar hazırlanıp sünnet kınasına gittik
bende nasıl olayım geldik çalışıoruz haftanın son gunu sen hafta sonu haber verirsen ben okuyamıcam merak etcem biz ev taşıdıkta internetimiz yok daha henüz ama pazar burcuyla beraber olcas ondan alırım haberlerini..günaydın canım nasılsın sağol cicim seninde cuman mübarek olsun
gunaydin kuşummmselam fıstıklar günaydın herkese
amiiinnnnnnnnnn canım çok sağollll inşallahhadi ya ben de merak ettim hemen kalkıp sana baktım bişey yazmışmısın die neyse hayırlısı olsun zaten kan testi daha kesin sonuç inş.olumludur sonuç :Saruboceq:
slm canım nasılsın
aa öyle ilk aklınıza olumsuz gelicekse hiç dşünmeyin bencede unutun siz bu kouyu yarına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?