Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

okudum ben psişik galiba biraz o rüya görmüş tabirinde rüya görenin ölümü yazıomuş buda nası bi inançsa böyle bişeye kaptırmış kendini :umursamaz:

okudum ben psişik galiba biraz o rüya görmüş tabirinde rüya görenin ölümü yazıomuş buda nası bi inançsa böyle bişeye kaptırmış kendini :umursamaz:

aman ben de okudum bişey sandım ya yorum da yazdım milletin psikoloji iice tırtlamış valla. kaydirigubbakcemile3

canım benim olumlu düşünüyom ama naparsın alışkanlık olmuş işte:)))
şaka biyana ben bile şaşıyom kendime bu sefer nasıl bu kadar rahatım diye hayırlısı olsun inşallah güzel hberler verebilirim size allahımın izniyle
ben yarın cerene msj atarım o buraya yazar yazabilirse olmazsa akşam ben bi şekilde yazarım artık burcudan öğrenirsin dediğin gibi canım

günaydın cınım.döktünmü kıs kurtları cimcime?

of ya aranızda uçaktan korkmayan var mı?varsa bana teselli versin çünkü gitme zamanımız yaklaştıkça beni afakanlar basıo bu uçak yüzünden çok korkuorm ya..biz burdan ankaraya uçakla gidioz da.kötü bişey yazmayın gebertirim. mafoldumben

ben bikaç kere bindim hayatım sakın korkma hayatımda gördüğüm en rahat yolculuk çok güzel hiç bişi anlamıyon kalkış ve iniş hariç uçak kalkarken mutlaka arkana yaslan
ayrıca manzara muhteşem ilk bindiğimde bende ürkmüşrüm ama boşunaymış

hadi yaa delikafadulden
kız burç sen okursun korkmazsin delikafadulden

okumuş bileee kaydirigubbakcemile3 rüyayla geleceği bu şekilde yorumlamak günah bi kere ne insanlar var yaaaa :1shok:

günaydın cınım.döktünmü kıs kurtları cimcime?
evttt kuşummmm yedik içtik oynadık deniz keranrı bi yerdi müthişte rüzgar vardı üstüme şal bişe almamışım arkadaş verdi sarındım oturdum :kedi:

şekercan ben binmedim ama kardeşim vanda askerlik yaptı kaç kere gitti geldi hiç korkmamış kii 2 saat havada kalıosun yani van istanbul arasında :lepi: teknolojiyi kullanmak lazım yeawruuuumm :jeyyar:

sağol canım gelirken bindim yanımda eşim yoktu gerçi bu kez olucak ama ben de bi tersim kalkış ve inişler değil de uçuş mahvedio işte

günaydınnnn kızlar bu sabah uyuyakalmışım yarım saat geçiktik işe yeni kendime geldim..birazda işler..çigdeme üzüldüm ama hiç bir ihtimali göz ardı edemedikleri için yaptırılar sonuç kötü çıkacak diye bir şey yok ne olur ne olmaz diye ama inanıyorum ki zeynebin hiç birşeyi yok turp gibi içeride yaramazlık bile yapıyor..kumsalda test yapmamış gerçi ben akşamdan aldım haberlerinii hayırlısı olsun yarın güzel haberlerini alırız inşallah.....burcu iyiyim cnm ben sen nasılsın?miraç sert tekmelere başlamış hadi bakalım daha tekmeler yiyecez ...bana da tek cvp veren ablam olmuş bende öyle düşünüyorum bakalım uyabilirse önümüzde bir iki engel var ama ... şimdi hilalcim gelelim uçak konusuna aslında çok korkunç birşey :roflol: korkma güzelim şaka zaten kaç saat sürecekki ilk bindigimde bende diken üstündeydim ama sonra öyle bir alışıyorsun ki artık rahat bırakıyorsun ilk kalkarken bir de inerken biraz tedirgin olabilirsin ama korkacak birşey yok ben birde pencere kenarında oturmuştum dışarıya bakıyorum birde hızlanıveriyor uçak karada iken yerdeki çizgilerden nasıl hızlı gittigini görüyorsun öbür türlü anlamıyorsun zaten sonra yavaş yavaş havalanmaya başlıyor hafif arkaya dogru kayıyorsun yani koltuga yaslanmış oluyorsun istek dışı yani öyle sarsıntılı bir durum olmuyor hafif oldugundada panik yapma hemen geçiyor bir kaç kez ben öyle eşime baktım ne oluyor diye korkma hava boşluguna denk gelmiştir geçer şimdi demişti aynen de öyle oldu..ama öncelikle sen panik yapmamalısın yoksa her harekette iyice panik olursun..bitkisel bir surup var bebk için bir sıkıntı olmadıgını biliyorum ama onu içtiginde daha sakin oluyorsun istersen eczaneye yada doktoruna danışarak alabilirsin ama ben onu hiç hamile iken almadım o yüzden sor sadece..bir kaç kez kullandım tedavi süreci içerisinde ben çok bırakıyorum kendimi endişeleniyorum kasıyorum kendimi diye kayınvalidem almıştı rahat bırak kendini sen kastıkça dahada zorlanırsın diye...benim gibi kendiside o yüzden biliyor..

ya o bahsettiginiz topik neresi bende okuyayım?

aman ben de okudum bişey sandım ya yorum da yazdım milletin psikoloji iice tırtlamış valla. kaydirigubbakcemile3

hee tırlatmışl millet valla laelaelaelaelae

oh iyi olmuş aklını başına topla sen de sadece çooocuğunla ilgilen kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm: oy oyy kuzucumlan ilglineyim ben evet opuyorumnanaktan

ben korkmuyorum zira hiç binmedim kaydirigubbakcemile3
ama binmek için can atıyorum keşke gitcek bi yer olsada binsem
acaba işten eve uçaklamı gitsem :uhm:
bi an kendimi ibrahim tatlıses kızı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3

mavicim binmiş kadar oldum valla uçağakaydirigubbakcemile3
bizim topiğin bi üstündeydi aynı sayfada yani
ben ölecekmiyim diye açmış topiği :)))))))))))))

ibrahim tatlısesin kızı mı :roflol::roflol::roflol: allah iyiligini versin anacım oo bizim aslınd agittigimiz yer hep 9 saat hataya gittigm ben uçakla bayramda..akçayada gideyim diyorum akşçya olmazda balıkesirde bilem yok en yakın izmir var orayda gidecen 3 saat şehirler arası zaten havalanı ile merkez ortalama 1 saat miş yani 4 saati gözden çıkartcan neymiş uçakla gidiyorsun o yüzdne o tarafa gidemiyoruz yoksa ne güzel hem zmanda tasarruf olacaktı bize..

kaydirigubbakcemile3
evet uçak rahatlık bazı bölgeler için
bursadan antlayaya uçak seferleri kondu geçen sene 45 dakkda gidiyosun otobüsle 9 saat. önceden istanbula gitmekle uğraşıyodu millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…