- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.401
okudum ben psişik galiba biraz o rüya görmüş tabirinde rüya görenin ölümü yazıomuş buda nası bi inançsa böyle bişeye kaptırmış kendini :umursamaz:
evet valla kıskandı çocumm akşamda sen başka çocukları severmisin al sana dedi bana kaydirigubbakcemile3
canımmm lütfen olumlu şeyler düşün emin ol ne düşünürsen o olur önce korkularını at üstünden atmazsan o olumsuz düşündüğün şeyler sana yapışır kalır..herşeyin bi vakti zamanı vardır sen yeterki olumlu düşün dua et ve inan inşallah hayırlı haberler vericeksin..
bende nasıl olayım geldik çalışıoruz haftanın son gunu sen hafta sonu haber verirsen ben okuyamıcam merak etcem biz ev taşıdıkta internetimiz yok daha henüz ama pazar burcuyla beraber olcas ondan alırım haberlerini..
gunaydin kuşummm
canımmm lütfen olumlu şeyler düşün emin ol ne düşünürsen o olur önce korkularını at üstünden atmazsan o olumsuz düşündüğün şeyler sana yapışır kalır..herşeyin bi vakti zamanı vardır sen yeterki olumlu düşün dua et ve inan inşallah hayırlı haberler vericeksin..
bende nasıl olayım geldik çalışıoruz haftanın son gunu sen hafta sonu haber verirsen ben okuyamıcam merak etcem biz ev taşıdıkta internetimiz yok daha henüz ama pazar burcuyla beraber olcas ondan alırım haberlerini..
gunaydin kuşummm
of ya aranızda uçaktan korkmayan var mı?varsa bana teselli versin çünkü gitme zamanımız yaklaştıkça beni afakanlar basıo bu uçak yüzünden çok korkuorm ya..biz burdan ankaraya uçakla gidioz da.kötü bişey yazmayın gebertirim. mafoldumben
kız burç sen okursun korkmazsin delikafaduldenhadi yaa delikafadulden
okumuş bileee kaydirigubbakcemile3 rüyayla geleceği bu şekilde yorumlamak günah bi kere ne insanlar var yaaaa :1shok:okudum ben psişik galiba biraz o rüya görmüş tabirinde rüya görenin ölümü yazıomuş buda nası bi inançsa böyle bişeye kaptırmış kendini :umursamaz:
evttt kuşummmm yedik içtik oynadık deniz keranrı bi yerdi müthişte rüzgar vardı üstüme şal bişe almamışım arkadaş verdi sarındım oturdum :kedi:günaydın cınım.döktünmü kıs kurtları cimcime?
şekercan ben binmedim ama kardeşim vanda askerlik yaptı kaç kere gitti geldi hiç korkmamış kii 2 saat havada kalıosun yani van istanbul arasında :lepi: teknolojiyi kullanmak lazım yeawruuuumm :jeyyar:of ya aranızda uçaktan korkmayan var mı?varsa bana teselli versin çünkü gitme zamanımız yaklaştıkça beni afakanlar basıo bu uçak yüzünden çok korkuorm ya..biz burdan ankaraya uçakla gidioz da.kötü bişey yazmayın gebertirim. mafoldumben
ben bikaç kere bindim hayatım sakın korkma hayatımda gördüğüm en rahat yolculuk çok güzel hiç bişi anlamıyon kalkış ve iniş hariç uçak kalkarken mutlaka arkana yaslan
ayrıca manzara muhteşem ilk bindiğimde bende ürkmüşrüm ama boşunaymış
aman ben de okudum bişey sandım ya yorum da yazdım milletin psikoloji iice tırtlamış valla. kaydirigubbakcemile3
oh iyi olmuş aklını başına topla sen de sadece çooocuğunla ilgilen kaydirigubbakcemile3
of ya aranızda uçaktan korkmayan var mı?varsa bana teselli versin çünkü gitme zamanımız yaklaştıkça beni afakanlar basıo bu uçak yüzünden çok korkuorm ya..biz burdan ankaraya uçakla gidioz da.kötü bişey yazmayın gebertirim. mafoldumben
hee tırlatmışl millet valla laelaelaelaelae
:çok üzgünüm: oy oyy kuzucumlan ilglineyim ben evet opuyorumnanaktan
ben korkmuyorum zira hiç binmedim kaydirigubbakcemile3
ama binmek için can atıyorum keşke gitcek bi yer olsada binsem
acaba işten eve uçaklamı gitsem :uhm:
bi an kendimi ibrahim tatlıses kızı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3
ibrahim tatlısesin kızı mı :roflol::roflol::roflol: allah iyiligini versin anacım oo bizim aslınd agittigimiz yer hep 9 saat hataya gittigm ben uçakla bayramda..akçayada gideyim diyorum akşçya olmazda balıkesirde bilem yok en yakın izmir var orayda gidecen 3 saat şehirler arası zaten havalanı ile merkez ortalama 1 saat miş yani 4 saati gözden çıkartcan neymiş uçakla gidiyorsun o yüzdne o tarafa gidemiyoruz yoksa ne güzel hem zmanda tasarruf olacaktı bize..
oo hilalcim bindiysen daha önce neden korkuyorsun bende ilk defa bineceksin sandım o yüzden ayrıntılı anlatıyorum allah iyiligini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?