- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.421
kızlar şimdi hastaneyi aradım randevu için yarın bütün randevuları doluymuş kadını ben netçem şimdi
hee tırlatmışl millet valla laelaelaelaelae
:çok üzgünüm: oy oyy kuzucumlan ilglineyim ben evet opuyorumnanaktan
ben korkmuyorum zira hiç binmedim kaydirigubbakcemile3
ama binmek için can atıyorum keşke gitcek bi yer olsada binsem
acaba işten eve uçaklamı gitsem :uhm:
bi an kendimi ibrahim tatlıses kızı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn kızlar bu sabah uyuyakalmışım yarım saat geçiktik işe yeni kendime geldim..birazda işler..çigdeme üzüldüm ama hiç bir ihtimali göz ardı edemedikleri için yaptırılar sonuç kötü çıkacak diye bir şey yok ne olur ne olmaz diye ama inanıyorum ki zeynebin hiç birşeyi yok turp gibi içeride yaramazlık bile yapıyor..kumsalda test yapmamış gerçi ben akşamdan aldım haberlerinii hayırlısı olsun yarın güzel haberlerini alırız inşallah.....burcu iyiyim cnm ben sen nasılsın?miraç sert tekmelere başlamış hadi bakalım daha tekmeler yiyecez ...bana da tek cvp veren ablam olmuş bende öyle düşünüyorum bakalım uyabilirse önümüzde bir iki engel var ama ... şimdi hilalcim gelelim uçak konusuna aslında çok korkunç birşey :roflol: korkma güzelim şaka zaten kaç saat sürecekki ilk bindigimde bende diken üstündeydim ama sonra öyle bir alışıyorsun ki artık rahat bırakıyorsun ilk kalkarken bir de inerken biraz tedirgin olabilirsin ama korkacak birşey yok ben birde pencere kenarında oturmuştum dışarıya bakıyorum birde hızlanıveriyor uçak karada iken yerdeki çizgilerden nasıl hızlı gittigini görüyorsun öbür türlü anlamıyorsun zaten sonra yavaş yavaş havalanmaya başlıyor hafif arkaya dogru kayıyorsun yani koltuga yaslanmış oluyorsun istek dışı yani öyle sarsıntılı bir durum olmuyor hafif oldugundada panik yapma hemen geçiyor bir kaç kez ben öyle eşime baktım ne oluyor diye korkma hava boşluguna denk gelmiştir geçer şimdi demişti aynen de öyle oldu..ama öncelikle sen panik yapmamalısın yoksa her harekette iyice panik olursun..bitkisel bir surup var bebk için bir sıkıntı olmadıgını biliyorum ama onu içtiginde daha sakin oluyorsun istersen eczaneye yada doktoruna danışarak alabilirsin ama ben onu hiç hamile iken almadım o yüzden sor sadece..bir kaç kez kullandım tedavi süreci içerisinde ben çok bırakıyorum kendimi endişeleniyorum kasıyorum kendimi diye kayınvalidem almıştı rahat bırak kendini sen kastıkça dahada zorlanırsın diye...benim gibi kendiside o yüzden biliyor..
ya o bahsettiginiz topik neresi bende okuyayım?
canım benim, rahat ol, inşallah olacak... her zaman ettiğim bir dua vardır, aynen şöyle "Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah :)Kızlar az sonra dr gidiyorum kontrol edecxek, nasip olursa bugün 2. aşılamam var ne olur dua edin. Şuanda en çok buna ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum...
günaydın birtanem, sana da hayırlı cumalar... akşam senden haber alana kadar göbeğimiz çatladı kız... Allah inşallahı en hayırlı olanı verecektir birtanem, yukarıda neşeye yazdığım bir dua var, hepimiz için geçerli :) ben hep buna dua ederim, inşallah güzelim, dualarım seninle :)günaydınnnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
günaydın güzelim, nasılsın? kurtlar döküldü mü bakiim? nasıl geçti?günaydin kızlar..cumanız mübarek olsun..
günaydın güzeller güzeli oğlan annesi, nasılsın akşamdan beri? benden sonra çok geyik yaptınız mı bakem?neşecim mübarek cuma günü dularım sizinlee :Saruboceq:
günaydın canım
sanada hayırlu cumalar
naptın test yaptınmı alabildinmi akşam
günaydın opuyorumnanaktan
seninde mübarek olsun inşallah
hayrola? nasıl garip?maşallah oğluşumuza
ay inşallah burcum inşallah valla çok garip hissediyorum
günaydın cancağızım, nasılsın?selam fıstıklar günaydın herkese
hadiiii... millet kafayı yedi... müneccim miyiz len biz? fisfisfisya biri topik açmış ölcek miyim die okudunuz mu ben cesaret edemedim okumaya da
ben varıııııııımmmm... hiç korkmam hayatım, üstelik çoooooooooook severim, çok zevklidir, senelerce neredeyse 20 saatlik yolculuklar yaptım uçakla... ayyy keşke senin yerinde olsam da binsem :)of ya aranızda uçaktan korkmayan var mı?varsa bana teselli versin çünkü gitme zamanımız yaklaştıkça beni afakanlar basıo bu uçak yüzünden çok korkuorm ya..biz burdan ankaraya uçakla gidioz da.kötü bişey yazmayın gebertirim. mafoldumben
günaydın tatlı şey? nasılsın bakalım? ohhh az da olsa uykunu almışsındır, iyi olmuş boşver :)günaydınnnn kızlar
güzelim Edremit havaalanı vardı ama şimdi uluslararası olacağı için tadilata girdi kapattılar, çok iyiydi yaaa, şimdi kötü oldu kapalı olması, kaç kere istanbula uçakla gidip gelmiştimibrahim tatlısesin kızı mı :roflol::roflol::roflol: allah iyiligini versin anacım oo bizim aslınd agittigimiz yer hep 9 saat hataya gittigm ben uçakla bayramda..akçayada gideyim diyorum akşçya olmazda balıkesirde bilem yok en yakın izmir var orayda gidecen 3 saat şehirler arası zaten havalanı ile merkez ortalama 1 saat miş yani 4 saati gözden çıkartcan neymiş uçakla gidiyorsun o yüzdne o tarafa gidemiyoruz yoksa ne güzel hem zmanda tasarruf olacaktı bize..
hadiiiiiiiiiiii... bence gidip hemen ya idrar ya kan tahlili yapacaksın, etçeğin şey bu gülümkızlar şimdi hastaneyi aradım randevu için yarın bütün randevuları doluymuş kadını ben netçem şimdi
kaydirigubbakcemile3
evet uçak rahatlık bazı bölgeler için
bursadan antlayaya uçak seferleri kondu geçen sene 45 dakkda gidiyosun otobüsle 9 saat. önceden istanbula gitmekle uğraşıyodu millet
sağlık ocağında 10 gün geçmeden yapmıyorlar çünkü onların baktığı test 10 gün gecikmeli olan testlerdenmiş, ben gitmiştim çünkü bir keresindearifecim bu akşam sağlık ocağı falan herhanibi yere kan testi yaptırsan
sonucunda kendimizde anlcaız nede olsa p.teside doktoruna gidersin olmazmı
sonuçda bi şekilde merak ediyosun ve buda strese neden oluyo
ne tür batmalar mavicim?valla iyi sanırım ama kasıgımdaki batmalar agrı hala geçmedi buna alışmam gerek sanırım sürekli olacak galiba..
günaydın canikom :)arkadaslar günaydın gününüz güzel olsun:)))
günaydın güzeller güzeli çıtırlar... hepinize hayırlı bir cuma diliyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :) eee dünden beri ne var ne yok canlarım? ben de bugün temizlik var, akşama evim misler gibi olacak :) dün gece bol bol dua ettim kızlar Allah kabul etsin inşallah, Allahım güzel haberler almamıza izin versin :)
canım benim, rahat ol, inşallah olacak... her zaman ettiğim bir dua vardır, aynen şöyle "Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah :)
günaydın birtanem, sana da hayırlı cumalar... akşam senden haber alana kadar göbeğimiz çatladı kız... Allah inşallahı en hayırlı olanı verecektir birtanem, yukarıda neşeye yazdığım bir dua var, hepimiz için geçerli :) ben hep buna dua ederim, inşallah güzelim, dualarım seninle :)
günaydın güzelim, nasılsın? kurtlar döküldü mü bakiim? nasıl geçti?
günaydın güzeller güzeli oğlan annesi, nasılsın akşamdan beri? benden sonra çok geyik yaptınız mı bakem?
hayrola? nasıl garip?
günaydın cancağızım, nasılsın?
hadiiii... millet kafayı yedi... müneccim miyiz len biz? fisfisfis
ben varıııııııımmmm... hiç korkmam hayatım, üstelik çoooooooooook severim, çok zevklidir, senelerce neredeyse 20 saatlik yolculuklar yaptım uçakla... ayyy keşke senin yerinde olsam da binsem :)
günaydın tatlı şey? nasılsın bakalım? ohhh az da olsa uykunu almışsındır, iyi olmuş boşver :)
güzelim Edremit havaalanı vardı ama şimdi uluslararası olacağı için tadilata girdi kapattılar, çok iyiydi yaaa, şimdi kötü oldu kapalı olması, kaç kere istanbula uçakla gidip gelmiştim
hadiiiiiiiiiiii... bence gidip hemen ya idrar ya kan tahlili yapacaksın, etçeğin şey bu gülüm
arkadaslar günaydın gününüz güzel olsun:)))
oh oh gül bakalım sen bigün binersen görrüm seni :mymeka:
evet onalrla yaşamayı öğrencezz :bbo:valla iyi sanırım ama kasıgımdaki batmalar agrı hala geçmedi buna alışmam gerek sanırım sürekli olacak galiba..
günaydın canım seninde güzel olsun inşallahhh zemuszemusarkadaslar günaydın gününüz güzel olsun:)))
günaydın ablacım duların kabul olsun inşallah :Saruboceq:günaydın güzeller güzeli çıtırlar... hepinize hayırlı bir cuma diliyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :) eee dünden beri ne var ne yok canlarım? ben de bugün temizlik var, akşama evim misler gibi olacak :) dün gece bol bol dua ettim kızlar Allah kabul etsin inşallah, Allahım güzel haberler almamıza izin versin :)
günaydın güzeller güzeli oğlan annesi, nasılsın akşamdan beri? benden sonra çok geyik yaptınız mı bakem?
ay ablacım sağol ya moral oldu ne güsel rahatladım valla bide ben korkmasam
sağlık ocağında 10 gün geçmeden yapmıyorlar çünkü onların baktığı test 10 gün gecikmeli olan testlerdenmiş, ben gitmiştim çünkü bir keresinde
günaydın ablacım duların kabul olsun inşallah :Saruboceq:
yok abla senden sonra bende çıktım malum bornozla pc başında kalakaldım kaydirigubbakcemile3 benden sonra neler oldu bilmiyorum ama kaynatmışlardır kesin :1rolleyes:
böyle uçucaaamm
evet onalrla yaşamayı öğrencezz :bbo:
günaydın canım seninde güzel olsun inşallahhh zemuszemus
günaydın ablacım duların kabul olsun inşallah :Saruboceq:
yok abla senden sonra bende çıktım malum bornozla pc başında kalakaldım kaydirigubbakcemile3 benden sonra neler oldu bilmiyorum ama kaynatmışlardır kesin :1rolleyes:
korkma güzelim, korkacak bir şey yok çünkü, en güvenli yolculuk şekli üstelik :) özellikle bizim pilotlarımız son derece eğitimli ve tecrübeli, hiç endişelenecek bir şey yok, memeleketine en kısa sürede ve en güvenli şekilde ulaşacaksın :)
ben de süpürgeyle uçsam olmaz mı ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hilal ucaktanmı korkuyosun kısss:roflol:korkulcak hıc bısı yok bak gercekten....sen hıc kucukken gondola yada on a benzer oyun makınalarına bınmedınmı kıssss....ondanlardan korkulur ucaktan korkulmazzz...zemuszemus
hamile olmasan olurdu ama hamile olduğun için olmaz, üşütürsün sonra kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?