Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar şimdi hastaneyi aradım randevu için yarın bütün randevuları doluymuş kadını ben netçem şimdi

arifecim bu akşam sağlık ocağı falan herhanibi yere kan testi yaptırsan
sonucunda kendimizde anlcaız nede olsa p.teside doktoruna gidersin olmazmı
sonuçda bi şekilde merak ediyosun ve buda strese neden oluyo

oh oh gül bakalım sen bigün binersen görrüm seni :mymeka:

sağol gene de canım ii oldu keşke ilk bindiğimde senden duysaydım bunları hava boşluğunu kimse dememişti çok korktum o yüzden ama artık çok korkmam

günaydın güzeller güzeli çıtırlar... hepinize hayırlı bir cuma diliyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :) eee dünden beri ne var ne yok canlarım? ben de bugün temizlik var, akşama evim misler gibi olacak :) dün gece bol bol dua ettim kızlar Allah kabul etsin inşallah, Allahım güzel haberler almamıza izin versin :)

Kızlar az sonra dr gidiyorum kontrol edecxek, nasip olursa bugün 2. aşılamam var ne olur dua edin. Şuanda en çok buna ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum...
canım benim, rahat ol, inşallah olacak... her zaman ettiğim bir dua vardır, aynen şöyle "Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah :)
günaydınnnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
günaydın birtanem, sana da hayırlı cumalar... akşam senden haber alana kadar göbeğimiz çatladı kız... Allah inşallahı en hayırlı olanı verecektir birtanem, yukarıda neşeye yazdığım bir dua var, hepimiz için geçerli :) ben hep buna dua ederim, inşallah güzelim, dualarım seninle :)
günaydin kızlar..cumanız mübarek olsun..
günaydın güzelim, nasılsın? kurtlar döküldü mü bakiim? nasıl geçti?
günaydın güzeller güzeli oğlan annesi, nasılsın akşamdan beri? benden sonra çok geyik yaptınız mı bakem?
maşallah oğluşumuza
ay inşallah burcum inşallah valla çok garip hissediyorum
hayrola? nasıl garip?
selam fıstıklar günaydın herkese
günaydın cancağızım, nasılsın?
ya biri topik açmış ölcek miyim die okudunuz mu ben cesaret edemedim okumaya da
hadiiii... millet kafayı yedi... müneccim miyiz len biz? fisfisfis
ben varıııııııımmmm... hiç korkmam hayatım, üstelik çoooooooooook severim, çok zevklidir, senelerce neredeyse 20 saatlik yolculuklar yaptım uçakla... ayyy keşke senin yerinde olsam da binsem :)
günaydınnnn kızlar
günaydın tatlı şey? nasılsın bakalım? ohhh az da olsa uykunu almışsındır, iyi olmuş boşver :)
güzelim Edremit havaalanı vardı ama şimdi uluslararası olacağı için tadilata girdi kapattılar, çok iyiydi yaaa, şimdi kötü oldu kapalı olması, kaç kere istanbula uçakla gidip gelmiştim
kızlar şimdi hastaneyi aradım randevu için yarın bütün randevuları doluymuş kadını ben netçem şimdi
hadiiiiiiiiiiii... bence gidip hemen ya idrar ya kan tahlili yapacaksın, etçeğin şey bu gülüm

kaydirigubbakcemile3
evet uçak rahatlık bazı bölgeler için
bursadan antlayaya uçak seferleri kondu geçen sene 45 dakkda gidiyosun otobüsle 9 saat. önceden istanbula gitmekle uğraşıyodu millet

evet canım öyle uçak olmaa 24 saat zaten uçakla 1 saatte gidiosun

arifecim bu akşam sağlık ocağı falan herhanibi yere kan testi yaptırsan
sonucunda kendimizde anlcaız nede olsa p.teside doktoruna gidersin olmazmı
sonuçda bi şekilde merak ediyosun ve buda strese neden oluyo
sağlık ocağında 10 gün geçmeden yapmıyorlar çünkü onların baktığı test 10 gün gecikmeli olan testlerdenmiş, ben gitmiştim çünkü bir keresinde
valla iyi sanırım ama kasıgımdaki batmalar agrı hala geçmedi buna alışmam gerek sanırım sürekli olacak galiba..
ne tür batmalar mavicim?
arkadaslar günaydın gününüz güzel olsun:)))
günaydın canikom :)

ay ablacım sağol ya moral oldu ne güsel rahatladım valla bide ben korkmasam

oh oh gül bakalım sen bigün binersen görrüm seni :mymeka:
böyle uçucaaamm
valla iyi sanırım ama kasıgımdaki batmalar agrı hala geçmedi buna alışmam gerek sanırım sürekli olacak galiba..
evet onalrla yaşamayı öğrencezz :bbo:

arkadaslar günaydın gününüz güzel olsun:)))
günaydın canım seninde güzel olsun inşallahhh zemuszemus

günaydın ablacım duların kabul olsun inşallah :Saruboceq:
yok abla senden sonra bende çıktım malum bornozla pc başında kalakaldım kaydirigubbakcemile3 benden sonra neler oldu bilmiyorum ama kaynatmışlardır kesin :1rolleyes:

ay ablacım sağol ya moral oldu ne güsel rahatladım valla bide ben korkmasam

korkma güzelim, korkacak bir şey yok çünkü, en güvenli yolculuk şekli üstelik :) özellikle bizim pilotlarımız son derece eğitimli ve tecrübeli, hiç endişelenecek bir şey yok, memeleketine en kısa sürede ve en güvenli şekilde ulaşacaksın :)

amiiiiin canım :)

kesin kaynatmışlardır, di mi mavi denizim?

hilal ucaktanmı korkuyosun kısss:roflol:korkulcak hıc bısı yok bak gercekten....sen hıc kucukken gondola yada on a benzer oyun makınalarına bınmedınmı kıssss....ondanlardan korkulur ucaktan korkulmazzz...zemuszemus

ben de süpürgeyle uçsam olmaz mı ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inş.inş. :Saruboceq: :Saruboceq:

bak bu da gülüo dalga geçio kıss bana bakın çok seviosanız gelin beni almayada görelim ordan atması kolay:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…