- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.441
günaydin kuşummm nasilsin keyifler nasil zemuszemusarkadaslar günaydın gününüz güzel olsun:)))
günaydin ablacımmm evt evtt döktük kurtları eğlendik işte güsel olduu walla :lepi:günaydın güzelim, nasılsın? kurtlar döküldü mü bakiim? nasıl geçti?
kız burç sen okursun korkmazsin delikafadulden
okumuş bileee kaydirigubbakcemile3 rüyayla geleceği bu şekilde yorumlamak günah bi kere ne insanlar var yaaaa :1shok:
evttt kuşummmm yedik içtik oynadık deniz keranrı bi yerdi müthişte rüzgar vardı üstüme şal bişe almamışım arkadaş verdi sarındım oturdum :kedi:
şekercan ben binmedim ama kardeşim vanda askerlik yaptı kaç kere gitti geldi hiç korkmamış kii 2 saat havada kalıosun yani van istanbul arasında :lepi: teknolojiyi kullanmak lazım yeawruuuumm :jeyyar:
bak bu da gülüo dalga geçio kıss bana bakın çok seviosanız gelin beni almayada görelim ordan atması kolay:umursamaz:
günaydin kuşummm nasilsin keyifler nasil zemuszemus
günaydin kuşummm nasilsin keyifler nasil zemuszemus
günaydin ablacımmm evt evtt döktük kurtları eğlendik işte güsel olduu walla :lepi:
ayyyy yerimmm seniii.....arabayla otobusle okadar yol hamılelıkte cekılmıez valla....10 haftalık hamileyken antalyaya anneme aktarmalıda olsa gıttım...hamılelıkte en rahat seyahat valla....korkma derimm..esımde korkuyoda oyuzden guluyorummm:roflol::roflol:
heh ben o gondoldan falan korkuom çok delikafaduldenhilal ucaktanmı korkuyosun kısss:roflol:korkulcak hıc bısı yok bak gercekten....sen hıc kucukken gondola yada on a benzer oyun makınalarına bınmedınmı kıssss....ondanlardan korkulur ucaktan korkulmazzz...zemuszemus
atla arkamaben de süpürgeyle uçsam olmaz mı ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol:hamile olmasan olurdu ama hamile olduğun için olmaz, üşütürsün sonra kaydirigubbakcemile3
hakkaten mavi koca ankarada gezcek yer bulamdınmı kıı kaydirigubbakcemile3ohh ne güzel yengeçcim dökün kurtları ahh bir akçaya gitsem hiç evde durmayacam. ..dünde herkes bir yerlere gidiyor diyorum bizim 1 2 komşu dışarı çıktı istiyorsan bizde çıkalım diyor bende mana nere gidecez gezecek yermi var diyorum koskaca ankarada gezecek yer bulamadım :roflol::roflol::roflol: eşim de diyor sen mi bulamadın bende biraz açık havaya gidelim gzelim istedim ama çok büyük parklar var ankarada onlarda uzak neredeyse ankara dışına yakın o saattede çıkılmaz yanii..bunaldım da acayip bu aralar gerçekten sıkılıyorum...acilen tatile ihtiyacım var yaaa..
ya aşk ı memnu da noldu ya akşam felaket başağrım ve bulantım vardı inleye inleye uyudum çok kötüydü mafoldumben
ya aşk ı memnu da noldu ya akşam felaket başağrım ve bulantım vardı inleye inleye uyudum çok kötüydü mafoldumben
ben eve gittiğimde sağlık ocakları çoktan kapanmış oluyor burcum
bu akşama idrar yad yarın başka hastanede kan tahlili yaptırırım heral
offff canım sıkıldı
ablacım igne batar gibi ama daha çok agrı oluyor yogun hissediyorum o batmaları ama ..elim bazen orada geziyorum istem dışı...edremiti duymuştum cnm çok büyük rahatlık aslında kayınpederimde demişti kapatıldı diye açık olsa ne iyi olurdu valla...neyse tadilata girdi ise açılır yakında inan çanakkaleye baktım varmı diye çanakkale bile olsa gidecektik ama yok oradada..neyse bundan sonra zaten bebkle gidecegiz seneye en azından eşimden ayrı 15 gün gitmeyi istiyorum sonrasında eşimd egelir 20 25 güne kadar kalmış olurum ama bebkle uzun yolculuk ilk yaşına girene kadar sıkıntı olabilir ..aslında tecrübe edindik ilk sene ikizler biraz mızıldanmıştı biri sürekli agladı durdu kustu hep agladıktan sonrada meger yol tutuyormuş araba falan bu senede doktor demiş şurup vermiş kah uyuyarak kah oturarak hak oynayarak gitmişler hemde öyle uzunda süremmiş yolculukları..bende tek gidemem herhalde...valla bende bir süre sonra çıktım malum biraz da aşkı memnu yorumları..ütüden dolayı evde kalabalık olmuştu onları yerleştirdim derken yatmaya hazırlanmam zaten 12 buldu..ama sonra bilemem..
sıkma canını yarın başka bi hastanede yaptır kan testini hafta sou meraksız geçir
ohh ne güzel yengeçcim dökün kurtları ahh bir akçaya gitsem hiç evde durmayacam. ..dünde herkes bir yerlere gidiyor diyorum bizim 1 2 komşu dışarı çıktı istiyorsan bizde çıkalım diyor bende mana nere gidecez gezecek yermi var diyorum koskaca ankarada gezecek yer bulamadım :roflol::roflol::roflol: eşim de diyor sen mi bulamadın bende biraz açık havaya gidelim gzelim istedim ama çok büyük parklar var ankarada onlarda uzak neredeyse ankara dışına yakın o saattede çıkılmaz yanii..bunaldım da acayip bu aralar gerçekten sıkılıyorum...acilen tatile ihtiyacım var yaaa..
yaw Ayvalık desen anlayacağım da, burada fazla seçenek yok, ama Ankara'da da mı gidecek yer yok???ohh ne güzel yengeçcim dökün kurtları ahh bir akçaya gitsem hiç evde durmayacam. ..dünde herkes bir yerlere gidiyor diyorum bizim 1 2 komşu dışarı çıktı istiyorsan bizde çıkalım diyor bende mana nere gidecez gezecek yermi var diyorum koskaca ankarada gezecek yer bulamadım :roflol::roflol::roflol: eşim de diyor sen mi bulamadın bende biraz açık havaya gidelim gzelim istedim ama çok büyük parklar var ankarada onlarda uzak neredeyse ankara dışına yakın o saattede çıkılmaz yanii..bunaldım da acayip bu aralar gerçekten sıkılıyorum...acilen tatile ihtiyacım var yaaa..
Arife bu akşam bu işi hallet ve bizi de haberdar et canım, meraktan çatlayacağız anacımben eve gittiğimde sağlık ocakları çoktan kapanmış oluyor burcum
bu akşama idrar yad yarın başka hastanede kan tahlili yaptırırım heral
offff canım sıkıldı
zati merak falan kalmadı canım olacaına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?