Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

heh ben o gondoldan falan korkuom çok delikafadulden

atla arkama

:roflol:

hakkaten mavi koca ankarada gezcek yer bulamdınmı kıı kaydirigubbakcemile3

olan oldu anacımm :kedi:

kaydirigubbakcemile3 noldu kıs biraz kopya verin merak ettim şifreli şifreli konuşuosunuz bi halt mı yediler sonunda eşek sıpaları

ablacım,evet başlangıçta tek ayağım şişiyordu,sağ ayağım,hemde oldukça fazla
ilk başlarda dinlenince geçiyordu ama sonraları inmemeye başladı şişi,daha sonbra diğer ayağımda şişmeye başladı,ama diğeri kadar çok şişmedi,geçmiş olsun ablama.s.

herkese merhaba,naıslsınız bakalım?
hayırlı cumalar diliyorum
neşemin aşılaması varmış bugün sevindim,inş bu sefer olacak,hayırlısı bakalım,hayırlı bir günde yaptırıyor güzel haberlerini duymak nasip olur umarım.
geçmişi okuyamadım şöyle yarım yamalak geçtimkusuruma bakmayaın

evet evet bende de oluo o batmalar ben de rahatladım şimdi merak ediodum a.s

pehhh beee burcu bende senı hıcbısıden korkmaz bu kız dıyodum walla:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden ödleğim kı ben
zati merak falan kalmadı canım olacaına varır
bizdeki merak nolcak lmaz:

hoşgeldin beyazım sanada hayırlı cumalar

hoşgeldin canım beniiiiiiiim, sağol birtanem, ben de endişelenmeye başlamıştım, ağrı yok sızı yok, ne oldu ayağıma dedim, çünkü bu durumda röntgen falan da çektiremem, hiç hamileliğe yormamıştım ben, dün Gülçinle konuşurken o söyledi beyaz'ın da tek ayağı şişiyordu diye, sonradan hatırladım, ama bayağı bir endişelenmiştim güzelim :) şimdi rahatladım :) Zeynep'im nasıl annesi? gaz sıkıntısını atlattınız mı?

yaw Ayvalık desen anlayacağım da, burada fazla seçenek yok, ama Ankara'da da mı gidecek yer yok???

Arife bu akşam bu işi hallet ve bizi de haberdar et canım, meraktan çatlayacağız anacım
inşallah ablacım öğleden sonra kesin olarak ne yapacığımı sölücem
sen de kalmamış olabilir deeee, bizlerin merakı nolceeek?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi an aklımdan çıkmış doğrukaydirigubbakcemile3

hoşgeldin beyazcım nasılsın canım minik kızımız nasıl

hoşgeldin canımmmm sana da hayırlı cumalar

bencede bihterin annesi
kesin yani....kısss ya adnan bastıysa ne guzel olur....:lepi:
e o zaman dizi biter canım :)
anaaaaaa basıldılar mı ya yarın ben yolda olurum belki izleyemem ama delikafadulden
olsun boşver, bütün yaz döndürür döndürür koyarlar merak etme

yaaaaaaaaaaa sen bizi meraktan kurtarmak için birşeyler yap bari :)

bu arada ptesi 13.15'e randevu aldım doktordan :)

bencede bihterin annesi
kesin yani....kısss ya adnan bastıysa ne guzel olur....:lepi:
adnan bassada anlamaz salak o kaydirigubbakcemile3
aa behlül yengenin sütünemi düştün dur yardım edeyim der :roflol:

bende deniz hanım yada bihterin annesi diye düşündüm,ama anne olma ihtimali yüksek
çünkü ortalığı en fazla karıştırıp heyecan yaratabilecek kişi o cadı:roflol::roflol::roflol:
bihterin anasına bayılıom en çok onu seviom o dizide kaydirigubbakcemile3

anaaaaaa basıldılar mı ya yarın ben yolda olurum belki izleyemem ama delikafadulden

he ya hemde adananın çalışma odasında dımdızlak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…