- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.461
heh ben o gondoldan falan korkuom çok delikafadulden
atla arkama
:roflol:
hakkaten mavi koca ankarada gezcek yer bulamdınmı kıı kaydirigubbakcemile3
olan oldu anacımm :kedi:
canııııııım hoşgeldin... sana bir şey soracaktım güzelim, bana da Gülçin hatırlattı... senin tek ayağın mı şişiyordu? benim sol ayağım devamlı şiş, uzatınca hafifliyor ama geçmiyor, sadece tek ayakta şişlik olur mu ya?
canım gülçin yemek yiyor şimdi, birazdan gelir :)
Çiğdem'i okuyunca hepimzi kendimizi unuttuk valla, inşallah güzel haberlerle gelecek ben inanıyorum
hilalcım aklıma geldı sen panık atakdan dolayımı korkuyosun...ondansa ustune gıt...yen o korkunu.
cok gıcık yerınde bıttı uyus oldum ya ınsan orda kesermı yaa....sımdı meraktan catlıyorum yarın gunduz tekrarı var sekerım ızle.
hmmm anladım canım, bende de oluyor o batmalar, doktora gidince sorayım diyordum, böyle iğne batar gibi birşeyler, bazen kısa bazen uzun sürüyor... demek ki normalmiş, sizden duyunca rahatladım :) çocuklarla yolculuk zor tabii, ya özel araçla ya da uçakla gitmek gerekiyor ve yanında sana yardımcı olacak biri şart tabii ki... miniminnacık şeyler, hırpalanıyorlar tabii yol boyunca :)
nur ve ceren'in ifadesini alırız artık... hehehe
bence onalrı orda ya şöför çocuk bastı yada bihterin anası
:umursamaz:
delikafaduldendelikafadulden ödleğim kı benpehhh beee burcu bende senı hıcbısıden korkmaz bu kız dıyodum walla:roflol::roflol:
bizdeki merak nolcakzati merak falan kalmadı canım olacaına varır
herkese merhaba,naıslsınız bakalım?
hayırlı cumalar diliyorum
neşemin aşılaması varmış bugün sevindim,inş bu sefer olacak,hayırlısı bakalım,hayırlı bir günde yaptırıyor güzel haberlerini duymak nasip olur umarım.
geçmişi okuyamadım şöyle yarım yamalak geçtimkusuruma bakmayaın
hoşgeldin canım beniiiiiiiim, sağol birtanem, ben de endişelenmeye başlamıştım, ağrı yok sızı yok, ne oldu ayağıma dedim, çünkü bu durumda röntgen falan da çektiremem, hiç hamileliğe yormamıştım ben, dün Gülçinle konuşurken o söyledi beyaz'ın da tek ayağı şişiyordu diye, sonradan hatırladım, ama bayağı bir endişelenmiştim güzelim :) şimdi rahatladım :) Zeynep'im nasıl annesi? gaz sıkıntısını atlattınız mı?ablacım,evet başlangıçta tek ayağım şişiyordu,sağ ayağım,hemde oldukça fazla
ilk başlarda dinlenince geçiyordu ama sonraları inmemeye başladı şişi,daha sonbra diğer ayağımda şişmeye başladı,ama diğeri kadar çok şişmedi,geçmiş olsun ablama.s.
inşallah ablacım öğleden sonra kesin olarak ne yapacığımı sölücemyaw Ayvalık desen anlayacağım da, burada fazla seçenek yok, ama Ankara'da da mı gidecek yer yok???
Arife bu akşam bu işi hallet ve bizi de haberdar et canım, meraktan çatlayacağız anacım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi an aklımdan çıkmış doğrukaydirigubbakcemile3sen de kalmamış olabilir deeee, bizlerin merakı nolceeek?
neşemin aşılaması varmış bugün sevindim,inş bu sefer olacak,hayırlısı bakalım,hayırlı bir günde yaptırıyor güzel haberlerini duymak nasip olur umarım.
delikafaduldendelikafadulden ödleğim kı ben
e o zaman dizi biter canım :)bencede bihterin annesi
kesin yani....kısss ya adnan bastıysa ne guzel olur....:lepi:
olsun boşver, bütün yaz döndürür döndürür koyarlar merak etmeanaaaaaa basıldılar mı ya yarın ben yolda olurum belki izleyemem ama delikafadulden
inşallah ablacım öğleden sonra kesin olarak ne yapacığımı sölücem
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi an aklımdan çıkmış doğrukaydirigubbakcemile3
hoşgeldin beyazcım nasılsın canım minik kızımız nasıl
adnan bassada anlamaz salak o kaydirigubbakcemile3bencede bihterin annesi
kesin yani....kısss ya adnan bastıysa ne guzel olur....:lepi:
bihterin anasına bayılıom en çok onu seviom o dizide kaydirigubbakcemile3bende deniz hanım yada bihterin annesi diye düşündüm,ama anne olma ihtimali yüksek
çünkü ortalığı en fazla karıştırıp heyecan yaratabilecek kişi o cadı:roflol::roflol::roflol:
anaaaaaa basıldılar mı ya yarın ben yolda olurum belki izleyemem ama delikafadulden
:roflol::roflol::rofloldlekkkk odlekkklülülülülülü
e o zaman dizi biter canım :)
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?