- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.481
adnan bassada anlamaz salak o kaydirigubbakcemile3
aa behlül yengenin sütünemi düştün dur yardım edeyim der :roflol:
bihterin anasına bayılıom en çok onu seviom o dizide kaydirigubbakcemile3
he ya hemde adananın çalışma odasında dımdızlak kaydirigubbakcemile3
adnan bassada anlamaz salak o kaydirigubbakcemile3
aa behlül yengenin sütünemi düştün dur yardım edeyim der :roflol:
bihterin anasına bayılıom en çok onu seviom o dizide kaydirigubbakcemile3
he ya hemde adananın çalışma odasında dımdızlak kaydirigubbakcemile3
aaaaaa burcu'ma niye ödlek diyorsunuz kiiiiiiiiiiiii? neyi kaçırdım ben?
burcuuuuuu bu senle dalga geçio ama kendi de alası panik atak var bunda benden duymuş olmakaydirigubbakcemile3
hemen sattın beni hain hilal:mymeka::dilcikar:
e o zaman dizi biter canım :)
olsun boşver, bütün yaz döndürür döndürür koyarlar merak etme
yaaaaaaaaaaa sen bizi meraktan kurtarmak için birşeyler yap bari :)
bu arada ptesi 13.15'e randevu aldım doktordan :)
burcuuuuuu bu senle dalga geçio ama kendi de alası panik atak var bunda benden duymuş olmakaydirigubbakcemile3
he önce otele gittiler hazırlandılar yk burda olmaz deyip vazgeçtiler :roflol::roflol:anaaa gerizekalı mı onlar başka yer bulamadılar mı basılırlar tabiii :kedi:
:roflol::roflol::roflol: azda bana bırak der:roflol::roflol:
:çok üzgünüm:gondoldan korkuyomuş kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelaehemen sattın beni hain hilal:mymeka::dilcikar:
ablacım aslında vardır ben maul 3 sene önce geldim öncesinde ögrenciydim çok gezmedim eşimde çok fazla gezeyip egleneyim biri degil işte bazen arkadaşlarıyla buluşup bir yerde oturular yada piknik yaparlardı nadir tabii burada büyük parklar va ryeşillik yürüyüş yeri cafeler ppiknik yapacak yerleri çimler falan tabii akşam vakti pek gitmedim gündüz bir kaç kez gitmiştik ama çok yakın degil bize ondan ha deyince gidemiyoruz yakınlarda bir yerde pek biz bilmiyoruz ne var diye bizim komşunun gittigni daha dogrusu çalıştıgı kurumun tesisleri var spor alanları havuzu açık havada masaları kurulu cafesi var en azında gidip oturuyorsun küçük bir yer sayılır ama insan arıyor yaz geldi birde ... hatta bak b,izim genelde gittigimiz yer burası hakkını yemeyeyim ankaranın gezilecek yeri vardır icraat bizde yok ..hatta şimdi bulabilsek dim bir kaç resim koyacaktım parkların resimlerini ama henüz bulamadım..
oy oy oy kıyamaaaaaaam... ama gondoldan ben de korkarım, bir kere bindim, binmez olaydım, ruhumu teslim ediyordum inene kadar... indikten sonra toprağı öpesim geldi yaaa.... aman aman aman... Allah bir daha şaşırtıp da bindirmesin öyle şeylere kaydirigubbakcemile3gondoldan korkuyomuş kaydirigubbakcemile3
ablacım aslında vardır ben maul 3 sene önce geldim öncesinde ögrenciydim çok gezmedim eşimde çok fazla gezeyip egleneyim biri degil işte bazen arkadaşlarıyla buluşup bir yerde oturular yada piknik yaparlardı nadir tabii burada büyük parklar va ryeşillik yürüyüş yeri cafeler ppiknik yapacak yerleri çimler falan tabii akşam vakti pek gitmedim gündüz bir kaç kez gitmiştik ama çok yakın degil bize ondan ha deyince gidemiyoruz yakınlarda bir yerde pek biz bilmiyoruz ne var diye bizim komşunun gittigni daha dogrusu çalıştıgı kurumun tesisleri var spor alanları havuzu açık havada masaları kurulu cafesi var en azında gidip oturuyorsun küçük bir yer sayılır ama insan arıyor yaz geldi birde ... hatta bak b,izim genelde gittigimiz yer burası hakkını yemeyeyim ankaranın gezilecek yeri vardır icraat bizde yok ..hatta şimdi bulabilsek dim bir kaç resim koyacaktım parkların resimlerini ama henüz bulamadım..
sor anacım sor hazırız bizzya ben bişey sorcam ama biraz terbiyesiz beni utandırmayın sormak zorundayım :kedi:
oy oy oy kıyamaaaaaaam... ama gondoldan ben de korkarım, bir kere bindim, binmez olaydım, ruhumu teslim ediyordum inene kadar... indikten sonra toprağı öpesim geldi yaaa.... aman aman aman... Allah bir daha şaşırtıp da bindirmesin öyle şeylere kaydirigubbakcemile3
sor gülüm, utanma utanma :)ya ben bişey sorcam ama biraz terbiyesiz beni utandırmayın sormak zorundayım :kedi:
tamam ablam hadi bakalım hayırlısıyla çok güzel geçer tahilil allahın izniyle güzel haberler alırız dualarımız seninle ablacım
ablacım randevu almışın darısı güzel sonuçları duymaya inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:
sor anacım sor hazırız bizz
hiç utandrırmıyız yahu biz aşk ol kaydirigubbakcemile3
hiç binmedim binmedim halde böyle korkuyorum binsem bende hatim indirridim herhalde kaydirigubbakcemile3
sor gülüm, utanma utanma :)
inşallah güzelim, pzartesi günü ne zaman test olacağımıza karar vereceğiz, o hafta içinde de İzmir'e gidip yaptıracağız... hakkımızda hayırlısı inşallah :)
şimdi bu ilişki riskli bişey varsa yasak ya,neden yasak?yani zarar veren ne kadının orgazm olması mı,sarsıntı mı ,içeri giren yabancı madde mi,onun bıraktığı sıvı mı hangisi yane :kedi: dalga geçmeyin bak zar zor sordum zaten
şimdi bu ilişki riskli bişey varsa yasak ya,neden yasak?yani zarar veren ne kadının orgazm olması mı,sarsıntı mı ,içeri giren yabancı madde mi,onun bıraktığı sıvı mı hangisi yane :kedi: dalga geçmeyin bak zar zor sordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?