Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

anaaa gerizekalı mı onlar başka yer bulamadılar mı basılırlar tabiii :kedi:

:roflol::roflol::roflol: azda bana bırak der:roflol::roflol:

ablacım aslında vardır ben maul 3 sene önce geldim öncesinde ögrenciydim çok gezmedim eşimde çok fazla gezeyip egleneyim biri degil işte bazen arkadaşlarıyla buluşup bir yerde oturular yada piknik yaparlardı nadir tabii burada büyük parklar va ryeşillik yürüyüş yeri cafeler ppiknik yapacak yerleri çimler falan tabii akşam vakti pek gitmedim gündüz bir kaç kez gitmiştik ama çok yakın degil bize ondan ha deyince gidemiyoruz yakınlarda bir yerde pek biz bilmiyoruz ne var diye bizim komşunun gittigni daha dogrusu çalıştıgı kurumun tesisleri var spor alanları havuzu açık havada masaları kurulu cafesi var en azında gidip oturuyorsun küçük bir yer sayılır ama insan arıyor yaz geldi birde ... hatta bak b,izim genelde gittigimiz yer burası hakkını yemeyeyim ankaranın gezilecek yeri vardır icraat bizde yok ..hatta şimdi bulabilsek dim bir kaç resim koyacaktım parkların resimlerini ama henüz bulamadım..

tamam ablam hadi bakalım hayırlısıyla çok güzel geçer tahilil allahın izniyle güzel haberler alırız dualarımız seninle ablacım

burcuuuuuu bu senle dalga geçio ama kendi de alası panik atak var bunda benden duymuş olmakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

anaaa gerizekalı mı onlar başka yer bulamadılar mı basılırlar tabiii :kedi:
he önce otele gittiler hazırlandılar yk burda olmaz deyip vazgeçtiler :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: azda bana bırak der:roflol::roflol:

:roflol::roflol:kesin

gondoldan korkuyomuş kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm:

hemen sattın beni hain hilal:mymeka::dilcikar:
laelaelaelaelae

siz hafta sonalrı çıkın kocişle keşfedin ankarayı

gondoldan korkuyomuş kaydirigubbakcemile3
oy oy oy kıyamaaaaaaam... ama gondoldan ben de korkarım, bir kere bindim, binmez olaydım, ruhumu teslim ediyordum inene kadar... indikten sonra toprağı öpesim geldi yaaa.... aman aman aman... Allah bir daha şaşırtıp da bindirmesin öyle şeylere kaydirigubbakcemile3

mutlaka hayatım, burnumuzun dibindeki yerleri keşfetmeyi bilmiyoruz aslında, sen bana bakma, ben de tam olarak bilmiyorum, kimbilir bizim buralarda neler vardır :)

ya ben bişey sorcam ama biraz terbiyesiz beni utandırmayın sormak zorundayım :kedi:
sor anacım sor hazırız bizz
hiç utandrırmıyız yahu biz aşk ol kaydirigubbakcemile3

hiç binmedim binmedim halde böyle korkuyorum binsem bende hatim indirridim herhalde kaydirigubbakcemile3

ya ben bişey sorcam ama biraz terbiyesiz beni utandırmayın sormak zorundayım :kedi:
sor gülüm, utanma utanma :)
tamam ablam hadi bakalım hayırlısıyla çok güzel geçer tahilil allahın izniyle güzel haberler alırız dualarımız seninle ablacım

inşallah güzelim, pzartesi günü ne zaman test olacağımıza karar vereceğiz, o hafta içinde de İzmir'e gidip yaptıracağız... hakkımızda hayırlısı inşallah :)

şimdi bu ilişki riskli bişey varsa yasak ya,neden yasak?yani zarar veren ne kadının orgazm olması mı,sarsıntı mı ,içeri giren yabancı madde mi,onun bıraktığı sıvı mı hangisi yane :kedi: dalga geçmeyin bak zar zor sordum zaten

cevap veriyorum
hepsi kaydirigubbakcemile3

tamam dalga geçmiyorum, daha çok kasılmalardan kaynaklanan bir risk sanırım, ben öyle biliyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…