Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yabancı madde olurmu kız içeri giren kocan o senin :mymeka:

KIRKAYAK

Kirkayak gelin ile damat muhtesem bir dugunle evlenmisler.Kirkayak
çift damadın baba evinde gerdege girmisler.Kirkayak evi iste! nohut
oda, bakla sofa, herkes herseyi duyuyor.Uzun zaman zifaf odasindan bir
ses gelmeyince kirkayak kayinpeder merak etmis ne olup bittigini.
Odanin kapisina kulagini dayamis ses seda yok. Egilip anahtar
deliginden bakmis bir de ne gorsun, kirkayak gelin en suh vaziyetinde
yataga uzanmis, kirkayak damat ise yatagin yaninda yirmi dizinin
uzerine cokmus yirmi elini yalvarir sekilde kavusturmus oylece
duruyor.

Kirkayak kayinpeder -"Herhalde bir fantezi yasiyorlar" diyerek
beklemesini surdurmus. Ikinci, ucuncu anahtar deligi kontrolunde
pozisyon degismeyince kapiyi tiklatarak iceri girmis ve ogluna:
-"Bu kadar saattir ne yapiyorsun boyle diz cokmus vaziyette oglum,
haydi su isi bitirsene" demis.
-"Bitirmesine bitirecegim babacigim, saatlerdir yalvariyorum,
hangi bacaginin arasinda oldugunu soylemiyor ki kahpe'!!!

hilal kısss ne komık oldun sen bugun yerım senı....
1)düşük riski
2)nedeni belli olmayan vajinal kanamalar
3)gebelik kesesinin erken acıldıgı,suyun erken gelmesi
4)erken dogum tehlıkesı
5)partnerın cinsel temasla hastalık tasıyıcısı olması
6)cogul gebelıklerde son 3 aya kadar ızın verıyorlar....teklı gebelıklerde son 1 aya kadar ılıskıye gırıle bılıyor...
bu durumlarda ızın vermıyolar sekerım

ımamın biri bir gün bir mezarlığa gider... Mezarlıkta dolaşırken dua okuyan bi kadın görür... yalnız bir bakar ki: kadın duasını bitirdikten sonra mezara poposunu açar ve gösterir...
ımam hemen kadının yanına gider ve sorar kadına: bu mezarda kim var..
Kadın da kocam yatıyor bu mezarda der...
ımam hemen sorar...
ya dua okuduktan sonra neden mezara poponuzu gösterdiniz der.
kadın da, rahmetli hayattayken, sendeki bu göt ölüyü bile diriltir
derdi..bendeki de bir umut, deniyom işte...

[QUOTE=Bulcuk;7544480]delikafaduldendelikafadulden ödleğim kı ben

bizdeki merak nolcak lmaz:

hoşgeldin beyazım sanada hayırlı cumalar[/QUOTE]
hoşbulduk cnma.s.
Şenizendişe edecek bişey yok ablacım,ama arada tansiyonunu ölçtür,yüksekse ve şişme oluyorsa sorun var demek ki,benim tansiyonum normaldi hep,yediklerimi falan kısıtlamamıştı dr.um
zenyenp eh işte abla,hareketlenene kadar olacakmış gaz sancıları,saç kurutma makinasıyla biraz sıcak hava üfletiyorum biraz rahatlıyor yavrum,yarım sat sonra falan yapıyor sonra,masaj falan da yapıyorum,iyi bir çocuk dr.u arıyoruz bulsak hemen gidicez dr.ahihoyyyt
hoşbulduk cnm,zeynep iyi zorla uyuyor iştekaydirigubbakcemile3çoktan uyanacaktı da sürekli sallıyorumkaydirigubbakcemile3sen naıslsın cnm,hala gelmemiş kırmızılar hadi bakalım cnm ahyırlsıı:teytey::teytey:
hoşgeldin canımmmm sana da hayırlı cumalar
hoşbulduk cnm sağolasınopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:ilahi Burcu kız sen insanı öldürürüsün:roflol::roflol:

bence onalrı orda ya şöför çocuk bastı yada bihterin anası
:umursamaz:
kızlarr kitaba göre beşirin basması lazım ben izlemedim ama anacığım anası basıyo galiba dedide pek ihtimal vermiorum beşirdir o kesin sonuçta beşirin gözünde nihalin aklanması lazım..

kız delüüüü billii o billiii bi öğretemedim sana :mymeka: inşaata girmek tehlikeli ve yasaktır die bi tabela asın siz yada baretsin girilmezz kaydirigubbakcemile3 hilaltoş onun gibi bişe işte anladın sen onu :kedi:

Uzaylılar bir görev için dünyaya inecekler görevleri dünya insanları ile cinsel ilişkiye girerek sonuçlarını gözlemlemek. Uzaylılar Türkiyenin tenha bir kasabasında bir çiftlik evine indirmişler gemilerini. Çiftlik evinin kapısını çalarak kapıyı açan adama amaçlarını anlatmaya başlamışlar. Adam biraz şaşkın biraz heyecanlanarak benim hanıma bi sorayım demiş. İçeri girerek karısına böle böle bişi var nedersin demiş. Kadın:
- 'Tamam olur hem bi gecelik değişiklikten bir şey olmaz'
diyerek kabul etmiş. Uzaylılarla beraber biraz oturduktan sonra uzaylı erkekle dünyalı kadın ayrı bi odaya, uzaylı kadın ile dünyalı erkekle ayrı bi odaya geçmişler. Uzaylı adam başlamış dünyalı kadını soymaya ve daha sonra kendi soyunmaya kadın uzaylı adamın penisini görünce çok şaşırmış ve gülmeye başlamış. Uzaylı:
- neden güldün.
- çok küçük demiş. Uzaylı:
- sol kulağımı çek o büyü r demiş.
Kadın çekmiş kulağı gerçektende büyümüs,
-ama demiş kadın şimdide çok ince. Uzaylı gayet rahat
- sağ kulağımı çek o kalınlaşır.
Kadın uzaylının kulağını çekince gerçektende kalınlaşmış ve sabaha kadar defalarca sevişmişler. Sabah olunca kahvaltıdan sonra uzaylıları gönderen karı koca konuşmaya başlamış. Adam kadına nasıl geçti diye sormuş. Kadın :
-"Tek kelime ile mükemmeldi.Peki senin nasıl geçti kocacığım ?"
Adam kendinden çok emin bi şekilde ;
-"Sen var ya sen,şu gül gibi kocanın kıymetini bilmiyorsun, bak elin uzaylısı zevkten kulaklarımı koparacaktı!! "

okadarda ıyı deılmıs poposu demekkı dırıltememıs...:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süperr

en iyisi biz ankara turuna çıkalım hazır havalar güzel yaz varken gündüzde sıcak oluyor akşam üstü en iyisi bakalım..benim yürüyüşte yapmam lazım ama yapan yokki...ayvalıktada vardır belki ablam ama dedigin gibi bir yere çıkmayınca bilmiyorsun yanı başındaki güzellikleri.. ama ben bu hafta sonu eşime bruncha götürmeyi ciddi ciddi düşünüyorum maaşımıda aldım orada eşime ödetmek olmaz hem sürpiz hemde ona ödett ..bizimde apartmanda topalntı var pazar günü c.tesi belki bir arkadaş bize gelebilir yatıya kalabilir önceden öyle demiştik belli degil ama o yüzden bazı pürüzler olabilir bakalım oda sorun degil onuda alır gideriz toplantı işi sakat eşimde gitmek zorunda denetçi çünkü..dün zaten kavga ediyorduk bu yüzden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…