Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sevtabın dedigi dogru gerçi bende sizi geriden takip ediyorum kusura bakmayın işlerim çıkıyor onalra bakarken yazım yarım kalıyor sonra devam edip gönderince..

tansiyonum normal canım çok şükür

ptesi doktora gidince soracağım zaten :) kıyamam, canım nasıl canı yanıyordur kimbilir :)

evet doktor çok önemli canım, eşinin çevresinde tavsiye edebilecekleri bir doktor yok mu hayatım?

zeynep mırıldanmaya başladı ben emzireyim ,sonra ben bişeyler atıştırat-yım acıktım,uyursayine gelirimopuyorumnanaktan

sen de dinlen canım fırsat buldukça :)

sağol canım o kadarını bilioz herhalde doktor bana 4 5 ay yasak dedi de ben ucundan acık sürte srte başlasam olur mu die düşünüodum al işte bozdunuz gene beni :kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: süpermişşşşşş

sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bayıldım ya harika

sağol canım o kadarını bilioz herhalde doktor bana 4 5 ay yasak dedi de ben ucundan acık sürte srte başlasam olur mu die düşünüodum al işte bozdunuz gene beni :kedi:

demekkı düşük olmasın dıe demiştir sekerım ılk gebelıgın sonucta...dr banada fazla cınsel temasta bulunmayın dedı....cok normal takma kafanı esın anlayıslıdır en azından...

okadarda ıyı deılmıs poposu demekkı dırıltememıs...:roflol::roflol::roflol:
hehehe evet galiba :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süperr
kaydirigubbakcemile3
evet havalar güzelken fırsattan istifade keşif turlarına çıkmak lazım :)

hadi bakalım bence eşine güzel bir sürpriz olur, toplantı öğleden sonra olur herhalde siz sabahtan gidip kahvaltınızı edebilrsiniz canım, misafirinize de değişik bir şey olur :)

sagol ablacım çözümleyici bir sonuç oldu bakalım bugün ögrenirim ben hangi saatte yapıldı koştur koştur gitmek istemiyorum..neyse bana müsade yemege gidiyorum oradanda biraz dışarı çıkacagım eşimle..1 buçukta görüşürüz...afiyet olsun şimdiden..

ilk üç aydan sonra izin veriyor doktorlar ya, seninki niye bu kadar uzattı ki? benim önceden 4 düşüğüm olmasına rağmen 3. ayın bitiminde izin verdi, dikkatli olun, kanama olursa hemen yasağa başlayın ve beni arayın demişti, 6. aydan sonra yasak yine başlıyor da biz pek cesaret edemiyoruz, aslında benim de işime geliyor böylesi çünkü bebeğime birşey olacak korkusuyla hiçbir şey anlamıyorum, ben anlamayınca da istemiyorum doğal olarak

rica ederim canım, ne demek :) işe yararsa sevinirim :) afiyet olsun tatlım :)

Temel bir gün yanına torununu almış ve askerlik anılarını anlatmaya
başlamış:

- Pen askerlik yaparken savaş çıktı ve pizi savaşa
cönderdular. Nasıl savaşıyoruz, nasıl savaşıyoruz. Aslanlar cibi.
Tüşmanları pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düştük ve bizi
esir aldular. Cünler sonra düşman ordularının komutani geldi:

- ıki seçeneğinuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
Temel`in torununun gözleri parlamış:

- Ee sonra.

Temel, lafı ağzından kaçırdığına pişman:

- Sonra hepimizu öldirdüler

temel adamlara vermişmi abladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…