- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.541
Temel bir gün yanına torununu almış ve askerlik anılarını anlatmaya
başlamış:
- Pen askerlik yaparken savaş çıktı ve pizi savaşa
cönderdular. Nasıl savaşıyoruz, nasıl savaşıyoruz. Aslanlar cibi.
Tüşmanları pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düştük ve bizi
esir aldular. Cünler sonra düşman ordularının komutani geldi:
- İki seçeneğinuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
Temel`in torununun gözleri parlamış:
- Ee sonra.
Temel, lafı ağzından kaçırdığına pişman:
- Sonra hepimizu öldirdüler
öyle anlaşılıyor kaydirigubbakcemile3temel adamlara vermişmi abladelikafadulden
afiyet olsun canımcım :)bende yemeğe gidiyorum bayanlar
herkese afiyet olsun
sıhhatler olsun şimdiden canım :)sular yoktu kızlar geldı sımdı bende bır dusa gıreyım sımdılık cok optum sızı 1-2 saate ugrarım yıne...ALLAH A emanet olun..
Selam kızlar. Dünden beri nasılsınız?
Biz çok iyiyiz.
Cerenciğim doğurmamış henüz. Ama moral bozmak yok. Sezeryan da olsa önemli olan sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almak.
Bu arada Çiğdem' in yazdıklarını okudum. Bence de birşeyi yok bebişin. Ama onu anlayabiliyorum. Bana da kafaya göre 2 hafta önden gidiyor demişti doktor da nasıl üzülmüştüm. Neyse ki bebişimin bütün vücudu 2 hafta önden gidiyormuş. Biraz kiloluymuş yani. Çiğdem' in bebişi de iyidir inşaallah.
Filiz abla, benim de ayağım balon gibi şişiyordu. Bir ayağım daha fazlaydı ama hangisi hatırlayamayacağım. Şimdi biraz geçti. Tansiyonunu ölç sürekli. Tansiyonun normalse problem yok.
Kumsalcığım valla çok meraklanıyorum. Şu testi yap da hayırlısıyla öğrenelim canım. İnşaallah olmuştur bu sefer.
Bu arada Nesemesenin aşılaması varmış. Cuma vakti onun için dua ediyorum. İnşaallah bebişi tutunur ona bu sefer.
Kumsalcığım, isim düşündün mü diye sormuşsun dün. Valla düşünüyorum ama birşey bulamadım henüz. Anlamlı olmasını ve kulağa hoş gelmesini istiyorum. Büyüyünce de ....hanım diye çağırıldığında garip kaçmasın istiyorum. Çok rastlanan birşey olmamasını istiyorum. Valla nasıl bulacağım bilmem. Çok şey istiyorum galiba.
Adamın biri hasta yatağında yatıyormuş, karısını yanına çağırıp : -Bak karıcığım Azrail biraz önce yanıma geldi ve 15 dakika içinde öleceğimi söyledi. Senden tek isteğim beni aldatmaman eğer beni aldatırsan her seferinde kendi etrafımda döneceğim lütfen beni aldatma, der. Karısı da : -Olur mu kocacığım seni hiç aldatırmıyım, der ve kocası ölür. Aradan seneler geçer ve kadın da hakkın rahmetine kavuşur. Diğer tarafta kocasını aramaya başlar ve bir danışmanlık bürosuna gidip : -Ben kocam Kemali arıyorum nasıl bulabilirim, der. Adam kadına : -Burada kaç Kemal var biliyormusun? Kadın da : -Kendi etrafında dönen biri varsa o benim kocamdır. Adam da : -Haaa vantilatör Kemal'den bahsediyorsun.
sana bir öneri hayatım... Duru ismi benim çok hoşuma gider, aklının bir köşesinde olsun canım :)
Sağol Filiz abla, düşüneceğim.
herkesler yemekte anlaşılan
evet canım, sonra bir rehavet çöker, yine kimse konuşamaz
bu arada Çiğdem'den haber yok değil mi? bugün mü yapılacaktı amniyosentez?
evet çiğdemden haber yok hafta sonu tatil planı vardı ama amniyosentez ne zaman olucak hiç bilgim yok fisfisfis
inşallah morali biraz daha iyidir
işallah
evydese buraya girse daha moral bulcak aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?