Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

geçmiş olsun cnm
sende bebişini görmüşssün ne güzel,insanın içi kıpır kıpır oluyor değil mi?Allah herkese yaşatsın bu duyguyu:1hug:

kızlar cumartesi dedim ya cumaya kaldı doktor işi randevuları doluymuş yine ama benim tepem atmaya başlıyo hiç boş vakti yok bu kadının napcem ben ya daha eşimle konuşmadım bakalım ne dicek yalnız gitmek istemiyom

beyazcım sagol valla degişik duyguydu bu seferki ama asıl tarif edilemeyecek duygu sanırım dogduktan sonraki ilk tanıştıgınız an olsa gerek..arife ne oldu yeniden randevu ayarlayamadınmı?

başka bi doktor denesen arifecim sürekli böyle yoğunsa ilerde hamile oluncada sorun olur
istedin zman ulaşamsssın

cnm ya geç değil mi,bence bu kadar çok bekleme daha erken git dr.a ki bir an önce tedavi başlasın
beyazcım sagol valla degişik duyguydu bu seferki ama asıl tarif edilemeyecek duygu sanırım dogduktan sonraki ilk tanıştıgınız an olsa gerek..arife ne oldu yeniden randevu ayarlayamadınmı?

mavişim hepsi farklı duygular cnm,bazen hamileliğimi özlüyorum
bazen de kollarımda olduğuna şükür ediyorum doğrusu
hepsi birbirinden güzel duygular:lepi:

burcum pek değiştirmek istemiyorum çünkü çok memnunum bi çare bulmam lazım bu işe benim

yok beyazcım geç değil zaten gidince adet söktürücü vericek 5 gün onu içicem o bittikten sonra adetimi beklicem sonra adetin3. günü tekrar gidicem pek geç kalınıcak bişi yok ortada

arifecim eşinde gittimi doktora? benim bi arkadaşım vardı yumurtası çatlamıodu görmediği tedavi kalmadı dökmediği para kalmadı karnından iğneler vuruluyodu artık..sonra doktorunu değiştirdi ve kocasıda bi ameliyat geçirdi akabinde hemen hamile kaldı allah herşeyin bi vakti zamanını ayarlamış ama genede 1 doktorla kalma bence..

kızlar yine ben geldim hepiniz gitmişsiniz kendii kendime yazışıyorum vallahi artıkın
c.tesi doktordaydım bebiş gayet iyiymiş hatta fazlasıyla çünkü beyefendi 10 gün büyük çıktı :))
böle giderse 4500 gr doğar bu bebek dedi doktor o zaman normal doğuramazsın dedi takip etcek 39.haftada 4000 falan olursa sezeryanla alacak offf normal doğuma çok alıştırmıştım kendimi ilk doğum olduğu için zor olur 4000 üstü dedi kocişte rejim yaptır sen bu çocuğa dio inşallah hayırlısı olur dua ediorum kızlar sorun çıkmasın bebişime zarar gelmesin die

maşallah canım oğluşuna tosuncuk olmuş yerim ben onu....
bizde drdan geldik 3380 gram 52 cm olmuş kuzucum sancımızda yok allaha şükür

maşallah canım oğluşuna tosuncuk olmuş yerim ben onu....
bizde drdan geldik 3380 gram 52 cm olmuş kuzucum sancımızda yok allaha şükür
ilaydamın maşallahı var nurcum allah nazarlardan saklasın senin doğum normalmiydi hayatım 2 haftan kalmış ne güzel sonra jerror kayra ve ben hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsan bebişlerimizi inşallah kilosu fazla çıkınca endişelendim ben doğum sırasında sorun olurmu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…