Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inş sorun olmaz canım hayırlısı olsun artık

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merhaba kızlar, bugün doktordaydım ve bir oğluşum olacağını öğrendim... maşallah doktor çok sağlıklı buldu Allah nazarlardan saklasın... Allah hepimizin bebeğini anasına babasına bağışlasın... sağoldun Nur'um bugün ben topiğe gelmeyince merak etmiş, tam o sırada doktordan yeni çıkıyordum :) geçmişi okumadım... hiç tadım ve keyfim yok o yüzden inanın geçmişi okumak gelmedi içimden... nedenine gelince görümcem bugünümü mahvetmeyi başardı ve beni çok ama çok ağlattı, sonunda kayınvalidemi de bana karşı kışkırtmayı başardı, onu Allah'a havale ediyorum... bu halde bana bunu yaptığı için asla affetmeyeteceğim... öyle bir halası da olmayacak oğlumun zaten... neyse umarım herkes iyidir... Çiğdem geldi mi? nasıl? merak ediyorum ama gerçekten okumaya hiç gücüm yok senağlama senağlama senağlama

bu arada söylemeyi unuttum, amniyosentez için perşembe günü saat 16.30'a randevu aldım, ızmir'e gideceğim... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?

abowwwwwwwwwwwwwwwwwww ben anneyken bütün işler ve zeynep bana bakarken uğruyorum bunlarda tık yokkkkkkkkkkklmaz:
valla doğru diyosun beyazım tü tü maşallah diyelim sana hep böle gel topiğe
seni görmek güzel

entelliyecim canım maşallah oğluna tosunpaşa olmuş
sağlıklı olsunda sezeryan olsun hiç önemli dğeil canım her doğumun ayrı sıkınıtısı var mutlaka hangisi haırlıysa o olsun hepimiz için :Saruboceq:

maşallah canım oğluşuna tosuncuk olmuş yerim ben onu....
bizde drdan geldik 3380 gram 52 cm olmuş kuzucum sancımızda yok allaha şükür
aman minik hanımda büyümüş annesi maşallah ilaydamızada

ablacım çok sevindim oğlumuz göstermiş pipisini demkki kesinleştiğine göre kaydirigubbakcemile3
o görümceninde sat anasını salla gitsin ne halleri varsa görsünler sen kendini üzme yeterki olmadı ne zaan gelcektik biz ekimdemi klava:geliriz hepimiz bu şekilde valla görür o gününü seni üzmek nasıl oluyomuş

bu arada söylemeyi unuttum, amniyosentez için perşembe günü saat 16.30'a randevu aldım, İzmir'e gideceğim... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?

dularım seninle hiç endişe etme Rüzgarımız turp gibi aynı Zeynebimizin olduğu gibi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim demek bir erkekimiz daha oluo maşallah allah nazarlardan saklasın bu görümcen ne istiyo senden yahu ayıp vallahi kendi yeğeninide mi düşünmüo boşver sen kendini bilmez insanlar için oğlunnu üzmeye değer mi

bu arada söylemeyi unuttum, amniyosentez için perşembe günü saat 16.30'a randevu aldım, İzmir'e gideceğim... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?
inşallah seninde çiğdeminde sonuçları tertemiz çıkacak allah ın izniyle benim içim çok rahat

sanırım abisiyle boşanmamızı istiyor ve bekliyor, bunun olmadığını gördükçe de çıldırıyor... Allahından bulsun diyorum zaten... bugün bana döktürdüğü gözyaşları kat be kat çıkacak ondan... kimseye beddua etmem çünkü tutar ama bugün bana yaptıklarını Allah kat kat senden çıkarsın dedim... o kadar ağlattı çünkü, en mutlu olmam gereken günde üstelik... Allaha havale ettim zaten... zaten onun bizden bir yeğeni yok, hala olmaya layık biri değil çünkü...

Son düzenleme:
neyse ben çıkıyorum kızlar, yarın kendimi daha iyi hissedersem gelirim, gelmezsem merak etmeyin çok keyifsizim demektir... hepinize iyi geceler

Filiz ablacim oglun olacakmis demek, hayirli olsun. Ayrica lutfen kendini uzme, bosvermek cok zor olur ama bebegin icin bunu yapmaya calis. Allah yavrunu sag salim kucagina almani nasip eder insallah..

neyse ben çıkıyorum kızlar, yarın kendimi daha iyi hissedersem gelirim, gelmezsem merak etmeyin çok keyifsizim demektir... hepinize iyi geceler

abalcım ya üzme kendini nolurr
kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz mutlaka acısı çıkar onun bi tarafından
sen kocanla mutlumusun gerisi ne halt ederse etsin oğlunda gelicek ne güzell :1hug:

ablacım oğluşun hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin diğerlerine hiç bişe demiorum zaten sen huzurunu bozma görme duyma allah hidayet versin körkepçene (görümcene)

dualarımız seninle allaha emanet olasın..

ohhhhhhhhhhhhhh maşallah maşallah allah nazarlardan korusun meleklerimiz teker teker
büyüyüp kocaman oluyor valla .entelliyecim tam tosun olucak senin doruk negüzel ya
hakkında hayırlısı canımnormal sezeryan hiç farketmez sizin için en sağlıklı olanı ne ise o olsun canım
maşallah canım oğluşuna tosuncuk olmuş yerim ben onu....
bizde drdan geldik 3380 gram 52 cm olmuş kuzucum sancımızda yok allaha şükür
maşallah prensesimizeallah nazarlardan saklasın nurcum sırada sen varsın inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın kızını:Saruboceq:
ablam benim maşallah allah nazarlardan saklasın rabbim yavrunu kucaklamayı nasip etsin nasıl sevindim anlatamam çok şükür bu günleride gördük inşallah daha güzel haberler alıcaz .ne olur üzülme bebişinide üzme oğluşunla birlikte bu anıın tadını çıkar allah büyük ablacım bu dünyada herşey karşılıklı etme bulma dünyası boşver ablacım değmez valla
allahın izniyle çok güzel sonuçlar alıcaz inşallah içini ferah tut ablammm
dularımız çiğdem ve seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah korusun o nasıl laf allah tepesinden baktırsın o görümcene bişi daha derdim ama neyse ablam ne olur üzülme lütfen sen bu sıkıntıları hak etmiyosun rabbim eşinle mutluluğunuzu bozmasın bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlarrr
işallah sağlıklı mutlu güzel bir gün olur hepimiz için :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın inşalah canım inşallah güzel bir gün olu güzel haberler alırız
miraç nasıl annesi ne zaman gidiyosunuz doktor amcayı ziyarete
günaydin hatuncuklaaaarrr..

günaydın cicim nasılsın

günaydın kızlar herkesler iyidir umarım filiz abla ne olur kendini üzme inan o senin kadar üzülmeyi bırak zerre kadar üzülmüyordur değmez boşver amacıda seni üzmekse başarmasına izin verme sakın olabildiğince az görüş bu ara onlarla ayrıca sen şu an bebeğinden başka birşey düşünme sonsuz kere şükret bak oğluşun sağlıklıymış maşallah allah kem gözlerden korusun canım ablam üzülme sen bende kendi derdime düştüm ne geçmişi okudum ne bişey arad giriyorum işte cerenimize çok sevindim allah hepimize nasip etsin inşallah beni sormuşun daha iyiyim abla napayım beklemekten başka çarem yokki olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum kızımla konuşuyorum babasıda konuşuyor umarım sağlıkla gelir ablam ya bu cuma yaklaşık bir sonuç söylerler diye bekliyoruz bakalım artık kime güveneceğimi şaşırdım para içinmi yapılıyor tüm bunlar bilmiyorum eğer öyleyse bana bu yaşatılan acılar için onları allaha havale ediyorum inşallah yakında rahatlarım kızlar umarım iyi sonuçlar alırız amniyo sentez ve tahililler 800 küsür tutuyor tıpta döner sermaye denen birşey var bilirisniz biz para ödemesekte döner sermaye para kazanıyor çoğu kişi bunların para için yapıldığını söylüyor çünkü bu kadarmı problemli,gerizekalı,sakat çocuk var ya gittiğimde tam 36 kadın vardı gencecik hepsi yazık değilmi bize ailelerimize karnımızdaki bebeklerimize öyle çok üzülmüşümki zeynebimin hareketleri azaldı artık bugün topladım kendimi kendine gel çiğdem dedim korkmuyorum herşey iyi olacak kötüde olsa korkmuyorum elimden gelen herşeyi yaparım nereye gerekiyorsa giderim benim bebeğim nerdeyse 6 aylık olacak bu saatten sonra ondan vazgeçemem güzel allahım yardım eder elbet sizde dualrınızı eksik etmeyin ne olur hepinizi çok seviyorum

günaydın canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın hayatım
çiğdemcim herşey çok güzel olucak allahın izniyle bu sıkıntıların hepsi geride kalıcak biz buna inanıyoruz minik meleğimiz gayet iyi tedbir amaçlı olsa bile insan üzülüyor allah kimselere yaşatmasın ama dediğin gibi para içinse bütün bunlar ozaman her annenin bir damla gözyaşından acısından sorumlu olsun vebali büyük .kendini toparlamana sevindim
zeynebimiz iyi ve daha iyi olucak büyücek kocaman olup annesinin sıcacık kollarına gelicek canım dualarımız sizlerle.bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: güçlü durmaya çalışıyorum desteğiniz için sağolun iyikide varsınız burda şunları yazmak bile insanı rahatlatıyor
sen ne yaptın balım varmı gelişme adet oldunmu son durum ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…