- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.001
iyiyim bitanemm çok yoğunum sabah sabah ağlıcam izne çıkcam temmuzda şimdiden iş yetiştirmeye çalışıorum patlıcam artıkkgünaydın cicim nasılsın
yavrumm benim yaa kıyamam sen hiç üzülme emii lütfen olumlu düşün güzel şeylerin hayalini kur bizim dualarımız seninle eğer para için bu anneleri üzüyolarsa Allah razı gelmez zaten bu kadar insanın ahını alıyolar..ama sen kendini üzme canını sıkma kızınla konuş ve en önemlisi hep güzelini ve iyisini düşün tontişim benimmm..:1hug:günaydın kızlar herkesler iyidir umarım filiz abla ne olur kendini üzme inan o senin kadar üzülmeyi bırak zerre kadar üzülmüyordur değmez boşver amacıda seni üzmekse başarmasına izin verme sakın olabildiğince az görüş bu ara onlarla ayrıca sen şu an bebeğinden başka birşey düşünme sonsuz kere şükret bak oğluşun sağlıklıymış maşallah allah kem gözlerden korusun canım ablam üzülme sen bende kendi derdime düştüm ne geçmişi okudum ne bişey arad giriyorum işte cerenimize çok sevindim allah hepimize nasip etsin inşallah beni sormuşun daha iyiyim abla napayım beklemekten başka çarem yokki olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum kızımla konuşuyorum babasıda konuşuyor umarım sağlıkla gelir ablam ya bu cuma yaklaşık bir sonuç söylerler diye bekliyoruz bakalım artık kime güveneceğimi şaşırdım para içinmi yapılıyor tüm bunlar bilmiyorum eğer öyleyse bana bu yaşatılan acılar için onları allaha havale ediyorum inşallah yakında rahatlarım kızlar umarım iyi sonuçlar alırız amniyo sentez ve tahililler 800 küsür tutuyor tıpta döner sermaye denen birşey var bilirisniz biz para ödemesekte döner sermaye para kazanıyor çoğu kişi bunların para için yapıldığını söylüyor çünkü bu kadarmı problemli,gerizekalı,sakat çocuk var ya gittiğimde tam 36 kadın vardı gencecik hepsi yazık değilmi bize ailelerimize karnımızdaki bebeklerimize öyle çok üzülmüşümki zeynebimin hareketleri azaldı artık bugün topladım kendimi kendine gel çiğdem dedim korkmuyorum herşey iyi olacak kötüde olsa korkmuyorum elimden gelen herşeyi yaparım nereye gerekiyorsa giderim benim bebeğim nerdeyse 6 aylık olacak bu saatten sonra ondan vazgeçemem güzel allahım yardım eder elbet sizde dualrınızı eksik etmeyin ne olur hepinizi çok seviyorum
günaydın canımcımmgünaydın canım nasılsın inşalah canım inşallah güzel bir gün olu güzel haberler alırız
miraç nasıl annesi ne zaman gidiyosunuz doktor amcayı ziyarete
günaydın kızlar herkesler iyidir umarım filiz abla ne olur kendini üzme inan o senin kadar üzülmeyi bırak zerre kadar üzülmüyordur değmez boşver amacıda seni üzmekse başarmasına izin verme sakın olabildiğince az görüş bu ara onlarla ayrıca sen şu an bebeğinden başka birşey düşünme sonsuz kere şükret bak oğluşun sağlıklıymış maşallah allah kem gözlerden korusun canım ablam üzülme sen bende kendi derdime düştüm ne geçmişi okudum ne bişey arad giriyorum işte cerenimize çok sevindim allah hepimize nasip etsin inşallah beni sormuşun daha iyiyim abla napayım beklemekten başka çarem yokki olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum kızımla konuşuyorum babasıda konuşuyor umarım sağlıkla gelir ablam ya bu cuma yaklaşık bir sonuç söylerler diye bekliyoruz bakalım artık kime güveneceğimi şaşırdım para içinmi yapılıyor tüm bunlar bilmiyorum eğer öyleyse bana bu yaşatılan acılar için onları allaha havale ediyorum inşallah yakında rahatlarım kızlar umarım iyi sonuçlar alırız amniyo sentez ve tahililler 800 küsür tutuyor tıpta döner sermaye denen birşey var bilirisniz biz para ödemesekte döner sermaye para kazanıyor çoğu kişi bunların para için yapıldığını söylüyor çünkü bu kadarmı problemli,gerizekalı,sakat çocuk var ya gittiğimde tam 36 kadın vardı gencecik hepsi yazık değilmi bize ailelerimize karnımızdaki bebeklerimize öyle çok üzülmüşümki zeynebimin hareketleri azaldı artık bugün topladım kendimi kendine gel çiğdem dedim korkmuyorum herşey iyi olacak kötüde olsa korkmuyorum elimden gelen herşeyi yaparım nereye gerekiyorsa giderim benim bebeğim nerdeyse 6 aylık olacak bu saatten sonra ondan vazgeçemem güzel allahım yardım eder elbet sizde dualrınızı eksik etmeyin ne olur hepinizi çok seviyorum
inşallah canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: güçlü durmaya çalışıyorum desteğiniz için sağolun iyikide varsınız burda şunları yazmak bile insanı rahatlatıyor
sen ne yaptın balım varmı gelişme adet oldunmu son durum ne canım
iyiyim bitanemm çok yoğunum sabah sabah ağlıcam izne çıkcam temmuzda şimdiden iş yetiştirmeye çalışıorum patlıcam artıkk
iyiyim bitanemm çok yoğunum sabah sabah ağlıcam izne çıkcam temmuzda şimdiden iş yetiştirmeye çalışıorum patlıcam artıkk
yavrumm benim yaa kıyamam sen hiç üzülme emii lütfen olumlu düşün güzel şeylerin hayalini kur bizim dualarımız seninle eğer para için bu anneleri üzüyolarsa Allah razı gelmez zaten bu kadar insanın ahını alıyolar..ama sen kendini üzme canını sıkma kızınla konuş ve en önemlisi hep güzelini ve iyisini düşün tontişim benimmm..:1hug:
biraz olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize canım:1hug:sen sağ olgüzelim
napıyım çiğdemcim idrar testi yaprım negatif gelmedi bebiş yine
adette olmadım hala bugün doktorumu arıyıp anlatcam durumu bakalım ne dicek
cumartesi gidicektim bütün randevular dolu hafta içide izin alma şansım çok düşük
bakalım artık hayırlsıı yinede pes etmicem o minicik can için cabalıyorum işteeee
canım benim sağol dualarınız için miraç çok iyiymiş ne güzel allah nazarlardan saklasın balım gerçekten annelik böyle birşey sanırım şimdiden böyleyiz doğunca nasıl olucaz bilmem zorlukları var ama eminim çok güzel olucak sonu bir kucağımıza alsak sağlıklı mutlugünaydın canımcımm
Miraç iyi teyzesi kıpır kıpır bu cuma akşamı gidicez bakalım
nasılmış durumu öğrenicez son aylar yaklaştıkça insan tedirgin oluoymuş meğer
her dakka iyimi diye bilmek istiyo insan
çiğdemcim günaydın canım
oy oy 800 çokmuş hakkaten dediğin gibi çoğu bunu para için yapıodur eğer öyle ise bir bir çıksın bi taraflarından :umursamaz:
zeynepçiğimizde çok iyi annesi hepimiz onun için dua ediyoruz karnımızdaki bebeişler bile bizim dularımızdan etkilenip zeynebimize dua ediyolardır.
şu hamilliek gerçekten çok zor bir durum 9ay boyunca herkezde ayrı dertler oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun
boşuna demiyolar cennet anaların ayakları altında diye
canım inşallah bu gecikmenin nedeni bebektir bebek değilsede zamanı vardır elbet olucak balım allah hayırlısını versin canımbiraz olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize canım:1hug:sen sağ olgüzelim
napıyım çiğdemcim idrar testi yaprım negatif gelmedi bebiş yine
adette olmadım hala bugün doktorumu arıyıp anlatcam durumu bakalım ne dicek
cumartesi gidicektim bütün randevular dolu hafta içide izin alma şansım çok düşük
bakalım artık hayırlsıı yinede pes etmicem o minicik can için cabalıyorum işteeee
maşallah yavruma az kalmış kontrole güzel haberler alırız inşallahgünaydın canımcımm
Miraç iyi teyzesi kıpır kıpır bu cuma akşamı gidicez bakalım
nasılmış durumu öğrenicez son aylar yaklaştıkça insan tedirgin oluoymuş meğer
her dakka iyimi diye bilmek istiyo insan
ohh ne güzel izne çıkıyorsun demek güzelce tatil yap dinlen bende bu konuda şanslı sayılırım bizim fabrika 8 hafta süreyle haftanın 3 günü çalışacak perşembe -cuma-cmt-pazar tatil oluyor şu süreçte bana çok iyi gelecek denize falan giderim biraz kafa dağııtırm diyorum temmuzdada ailemin yanına gidicem allah içimize sindirisn ne diyeyim
iyi temennilerin için sağol canım iyi düşünücem inşallah iyi olkucak bugün daha iyiyim sağol a.s.
kızlar günaydın nasılsınız
arifecim ara bugun evet doktorunu en azından bi yorum yapar belki
veee pes etmek asla yok bu yolda karnımıza konmasından kucağımıza almaya kadar sürekli azimle umutla çabalıyoruz:ecrin_bebek:
canım benim sağol dualarınız için miraç çok iyiymiş ne güzel allah nazarlardan saklasın balım gerçekten annelik böyle birşey sanırım şimdiden böyleyiz doğunca nasıl olucaz bilmem zorlukları var ama eminim çok güzel olucak sonu bir kucağımıza alsak sağlıklı mutlu
canım inşallah bu gecikmenin nedeni bebektir bebek değilsede zamanı vardır elbet olucak balım allah hayırlısını versin canım
kızlar günaydın nasılsınız
ilayda iyi teyzesigünaydın nurcum nasılsın
ilaydamız nasıl bugun
dershane yok dimi artık
günaydın nurcum nasılsın canım ilaydamız nasıl
günaydın kızlar, sizi üzdüğüm için kusura bakmayın, destekleriniz için de teşekkürler :) insanın hayatında bir gün içerisinde neler oluyor neler... Neyse elimden geldiğince üzülmemeye ve umursamamaya çalışıyorum... dün gece doğumumu İstanbulda yapmaya karar verdim, en azından kendi ailemin yanında daha güvende hissedeceğim kendimi...
günaydın kızlar, sizi üzdüğüm için kusura bakmayın, destekleriniz için de teşekkürler :) insanın hayatında bir gün içerisinde neler oluyor neler... Neyse elimden geldiğince üzülmemeye ve umursamamaya çalışıyorum... dün gece doğumumu İstanbulda yapmaya karar verdim, en azından kendi ailemin yanında daha güvende hissedeceğim kendimi...
ilayda iyi teyzesi
bugün son dershanede aslında saat 10 buçuktan itibarende tekrar desi vardı gitmeyi düşünüyordum ama gitmeyecem 2den sonrada dersim var eziyet olacak diye gitmedim.
sen nasılsın miracımız nasıl
günaydın arifecim biz iyiyiz sen nasılsın ....
filiz ablacım orda mısın akşamki yazına cevap yazmıştım gitmemiş
senin o görümceni var ya doğumdan sonra gelip iyice bi dövmek istiyorumklava: klava:
ilayda iyi teyzesi
bugün son dershanede aslında saat 10 buçuktan itibarende tekrar desi vardı gitmeyi düşünüyordum ama gitmeyecem 2den sonrada dersim var eziyet olacak diye gitmedim.
sen nasılsın miracımız nasıl
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?