Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın cicim nasılsın
iyiyim bitanemm çok yoğunum sabah sabah ağlıcam izne çıkcam temmuzda şimdiden iş yetiştirmeye çalışıorum patlıcam artıkk

yavrumm benim yaa kıyamam sen hiç üzülme emii lütfen olumlu düşün güzel şeylerin hayalini kur bizim dualarımız seninle eğer para için bu anneleri üzüyolarsa Allah razı gelmez zaten bu kadar insanın ahını alıyolar..ama sen kendini üzme canını sıkma kızınla konuş ve en önemlisi hep güzelini ve iyisini düşün tontişim benimmm..:1hug:

günaydın canım nasılsın inşalah canım inşallah güzel bir gün olu güzel haberler alırız
miraç nasıl annesi ne zaman gidiyosunuz doktor amcayı ziyarete
günaydın canımcımm
Miraç iyi teyzesi kıpır kıpır bu cuma akşamı gidicez bakalım
nasılmış durumu öğrenicez son aylar yaklaştıkça insan tedirgin oluoymuş meğer
her dakka iyimi diye bilmek istiyo insan

çiğdemcim günaydın canım
oy oy 800 çokmuş hakkaten dediğin gibi çoğu bunu para için yapıodur eğer öyle ise bir bir çıksın bi taraflarından :umursamaz:
zeynepçiğimizde çok iyi annesi hepimiz onun için dua ediyoruz karnımızdaki bebeişler bile bizim dularımızdan etkilenip zeynebimize dua ediyolardır.
şu hamilliek gerçekten çok zor bir durum 9ay boyunca herkezde ayrı dertler oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun
boşuna demiyolar cennet anaların ayakları altında diye

biraz olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize canım:1hug:sen sağ olgüzelim
napıyım çiğdemcim idrar testi yaprım negatif gelmedi bebiş yine
adette olmadım hala bugün doktorumu arıyıp anlatcam durumu bakalım ne dicek
cumartesi gidicektim bütün randevular dolu hafta içide izin alma şansım çok düşük
bakalım artık hayırlsıı yinede pes etmicem o minicik can için cabalıyorum işteeee

ohh ne güzel izne çıkıyorsun demek güzelce tatil yap dinlen bende bu konuda şanslı sayılırım bizim fabrika 8 hafta süreyle haftanın 3 günü çalışacak perşembe -cuma-cmt-pazar tatil oluyor şu süreçte bana çok iyi gelecek denize falan giderim biraz kafa dağııtırm diyorum temmuzdada ailemin yanına gidicem allah içimize sindirisn ne diyeyim
iyi temennilerin için sağol canım iyi düşünücem inşallah iyi olkucak bugün daha iyiyim sağol a.s.

arifecim ara bugun evet doktorunu en azından bi yorum yapar belki
veee pes etmek asla yok bu yolda karnımıza konmasından kucağımıza almaya kadar sürekli azimle umutla çabalıyoruz :ecrin_bebek:

canım benim sağol dualarınız için miraç çok iyiymiş ne güzel allah nazarlardan saklasın balım gerçekten annelik böyle birşey sanırım şimdiden böyleyiz doğunca nasıl olucaz bilmem zorlukları var ama eminim çok güzel olucak sonu bir kucağımıza alsak sağlıklı mutlu

canım inşallah bu gecikmenin nedeni bebektir bebek değilsede zamanı vardır elbet olucak balım allah hayırlısını versin canım

maşallah yavruma az kalmış kontrole güzel haberler alırız inşallah
tabiki canım her ay hergün ayrı bi heycan hep yanı durmuyo annesi
günden güne büyüyo annesi:)))

aa süpermiş ne güzel izin öylee
ben daha eylüle kadar bekliciiimm mafoldumben

arifecim ara bugun evet doktorunu en azından bi yorum yapar belki
veee pes etmek asla yok bu yolda karnımıza konmasından kucağımıza almaya kadar sürekli azimle umutla çabalıyoruz :ecrin_bebek:

arıcam bugün canım içim rahat eder yalnış bişi yapmam doğru bi şekilde yönlendirir hiç değilse allah izin verdiği sürece pes etmicem canım

öyle çiğdemcim hayırlısı sağol canım inşallahhhh:Saruboceq:

günaydın kızlar, sizi üzdüğüm için kusura bakmayın, destekleriniz için de teşekkürler :) insanın hayatında bir gün içerisinde neler oluyor neler... Neyse elimden geldiğince üzülmemeye ve umursamamaya çalışıyorum... dün gece doğumumu İstanbulda yapmaya karar verdim, en azından kendi ailemin yanında daha güvende hissedeceğim kendimi...

günaydın nurcum nasılsın
ilaydamız nasıl bugun
dershane yok dimi artık
ilayda iyi teyzesi
bugün son dershanede aslında saat 10 buçuktan itibarende tekrar desi vardı gitmeyi düşünüyordum ama gitmeyecem 2den sonrada dersim var eziyet olacak diye gitmedim.
sen nasılsın miracımız nasıl
günaydın nurcum nasılsın canım ilaydamız nasıl

günaydın arifecim biz iyiyiz sen nasılsın ....

filiz ablacım orda mısın akşamki yazına cevap yazmıştım gitmemiş
senin o görümceni var ya doğumdan sonra gelip iyice bi dövmek istiyorum klava:klava:

aaa çok güzel bende rahatlıkla gelirim seni ve kelebeğimizi görmeyehihoyyythihoyyyt

günaydın ablacım nasılsın ne üzmesi aşk olsun sen üzülme yeter
hakkında hayırlısı ablacım inşallah aldığın kararlar hakında en hayırlı olanlardır

bende iyiyim canım sağol dershane sonmuş çok sevindim hadi gözün aydın ee artık bol bol dinlen canım

günaydın ablacım
nerde daha rahat ediceksen orda yap gerçekten doğumunu

gitme gitme boşver artık evde dinlenme zamanı
iyyim bende Miraçda iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…