Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar günaydın nasılsınız
günaydın nurcumm

aa süpermiş ne güzel izin öylee
ben daha eylüle kadar bekliciiimm mafoldumben
evet ya süper olucak aslında işlerin kötü gitmesi böyle yapıyor durumu üzücü yani ama benim için iyi olucak şu dönem buna çok ihtiyacım vardı denk geldi işlerde umarım düzelir napalım

canım ya sen üzülme yeter herşey düzelir canını sıkma bebişin iyi olsun eşinle sen iyi ol gerisi boş doğumda nerde rahat edeceksen orda ol hayırlısı olsun canım

kızlar ben benssenbyi merak ettim ne yaptı acaba
evet benimde akşam aklımdaydı uğramadı bayadır oda

evet ya süper olucak aslında işlerin kötü gitmesi böyle yapıyor durumu üzücü yani ama benim için iyi olucak şu dönem buna çok ihtiyacım vardı denk geldi işlerde umarım düzelir napalım

işler yine toparlar kendini merak etme sen
böyle süreçler oluyo haırizinlermi oluo sen değerlendirmeye kafa dinlemey bak

Kızlar merhaba cuma gününden ebri giremiyorum, ne var ne yok? Güzel haberler var mı Kumsal son durum ne? Ceren ne zaman geliyor??? Kızlar cuma aşılamam oldu duarınızı bekliyorum, buarada sınavıma da çok az kaldı...Tam bir stres kübüyüm..

günaydın kızlar nasılsınız bizlere nazar degdi sanırım bugünlerde sanırım aldıgımız güzel haber cerenin dogması...onun dışında filiz abla üzüldüm ama lütfen artık kendini üzme o gerizekalı görümcene ne diyecegimi bilmiyorum allahından bulsun şu halinle seni üzmeye çalışıyorlar ya ne diyecegimi şaşırıyorum insan ne kadar gaddar olsa bunu yapamaz ya insanlıktan çıkmış bence sorun tam oalrak nedir daha dogrusu sana ne dedi bu adi bilmiyorum ama kusura bakma bende biraz agır konuştum belki ama tutabildigim bu kadarıydı..sen kendini üzme senin mutlu zamanların rabbim hayırlı saglıklı dogumlar versin tatlım...bu arada dün yazmıştık ama tekrar gözün aydın diyeyim ogluşun gelcekmiş..
çigdemcim lütfen üzme kendini artık inanıyoruz saglıkla gelecek kızın..bazı pislikler dönüyor zaten bu test lerde falan malum bir sürü para istiyorlar sgalıktan çıkıp ticarete döndü maalesef... içini ferah tut bebeginle konuş elinle dokun karnına o senin sıcaklıgını konuşmalarını anlıyor annesi ..

tatile gidecekler var sanırım yengeç gibi kumsala var daha ama kesinleşmiş gibi ben hala pinekliyorum gelmedi ki bizim gezenti hatun gelse görüşmeye çagıracaz şimdilik cuma günü var gerçide inşallah alınır...

entelliyem tosun getirecek bu arada maşallah diyeyim..nurum ilayda nın maşallahı var rabbim saglıkla sıkıntısız gelmesini nasip etsin..ayy doktorum bana da ortalama 3 300 dogar dedi gerçi fazlası olur inşallah biraz daha ..ama 3 kilo bile olması kötü degil aklınızda bulunsun küçük bebek daha çabuk büyüyor ..

Filiz ablacim oglun olacakmis demek, hayirli olsun. Ayrica lutfen kendini uzme, bosvermek cok zor olur ama bebegin icin bunu yapmaya calis. Allah yavrunu sag salim kucagina almani nasip eder insallah..
Amin güzelim, inşallah :) boşvermek gerçekten çok zor ama dediğin gibi bebeğim için bunu yapmak zroundayım... onun sakin ve huzurlu büyümesini istiyorum... büyüklerin anlamsız çekişmeleri ve kıskançlıklarının dışında büyüyecek benim oğlum :) İnşallah güzelim, inşallah sağ salim kucağıma da alırım :) sen nasılsın? Yusuf nasıl? artık iyice ele avuca gelmeye başlamıştır :) Allah nazarlardan saklasın inşallah
Burcucum dün benden aldığı onca ah'dan sonra belini doğrultamaz... allah kimseye böyle görümce vermesin... nasıl bir kıskançlıksa yakında ya çatlayacak ya da patlayacak... o derece yani ve annesinin hala onu koruması artık kayınvalidemi de gözümden düşürdü ve bitirdi... bu yüzden eşim annesiyle kavga etmiş. Git barış, annenin hayır dualarını al dedim, hamile olunca insan daha hassas oluyor... neyse hepsi de Allahından bulsun... el kızı olmak zor ya senağlama böyle zamanlarda annemin eksikliğini daha çok hissediyorum, hayatta olsaydı bunların yaşanmasına asla izin vermezdi.. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki senağlama
sağol birtanem amiiiiin :) elimde değil işte, keşke görmezden gelebilseydim... hani diyorlar ya hamileyken daha hassas daha alıngan olunuyor... bu kadar etkilenmeme sebep olan şey sanırım hormonlar, yoksa bu kadar kafaya takacak biri değilimdir... neyse inşallah en kısa zamanda geçer :)

amiiiiiiiiiiin canım, şu aralar daha çok ihtiyacım var dualara :)
inşallah güzelim, benim içim de çok rahat ama yine de insan huzursuz oluyor :) darısı senin de başına, inşallah sen de çok yakında bunları yaşayacaksın hayatım... dediğin gibi etme bulma dünyası... kendisi hamileyken kayınvalidesi ona çok çektirmiş... zannetmiyorum çektirdiğini, o kayınvalidesine çektirmiştir kesin bu çirkeflikle... huzursuz, asabi bir çocuk dünyaya getirmiş, bana da yapmaya çalıştığı bu bence... Allah bu yaptıklarını kat be kat çıkarsın inşallah ondan...

Sağol hayatım, inşallah Çİğdem'imle beraber çok güzel haberler alacağız...
hayatım eğer dediğin gibiyse Allah bu doktorları bildiği gibi yapsın... nasıl bir vicdandır ya? lütfen canım sakın üzülme, bence herşey çok ama çok normal çıkacak... biliyorum üzülme demekle olmuyor... en azından beynimizde bir şalter ya da düğme yok ki indirince ya da basınca o mekanizma dursun ve üzülme... ama kendimize telkin yaparak bebeğimiz için bunu başarabiliriz belki, en azından ben denemeye başladım :) Canım amniyosentez benim kendi tercihim ama yine de stres olmamak mümkün değil, senin durumun ise çok daha zor... herşeyin yolunda gideceğine inan güzelim, bence herşey yolunda gidecek :) ikimzi için de :teselli:
kızlar günaydın nasılsınız

günaydın tatlım :)

ee neşe ne zaman alacaz güzel haberleri.. kızlar ya bu sabah tartıldım gebe kaldıgımdan bu yana 3 kilo almışım fazlamı sizce bu arada benim zaten kilomda vardı biraz ..

ceren hanım geldi bile dünyaya zemuszemus
ne zaman belli olcak aşılama sonucun

günaydın mavicim evet son haberler içimizi burktu biraz hasssıs bide :çok üzgünüm:

Bulcuk canım sağlığım iyi şükür çok stres var , halime şükü. Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Hepinizi çok özledim..
ben iyyim çok şükür canım ufaklıkda iyi
stresi hemen kov üzerinden sakin sakin bekleme aşamasıdayızz

oyy dayanmam ben bu kadar üzülmene :1hug::1hug:Şeniz

ee neşe ne zaman alacaz güzel haberleri.. kızlar ya bu sabah tartıldım gebe kaldıgımdan bu yana 3 kilo almışım fazlamı sizce bu arada benim zaten kilomda vardı biraz ..

bence 3 kilo çok bi kilo değil mavicim

filiz ablacım orda mısın akşamki yazına cevap yazmıştım gitmemiş
senin o görümceni var ya doğumdan sonra gelip iyice bi dövmek istiyorum klava:klava:
sen de bir görümce mağduru olarak beni çok iyi anlarsın :)
aaa çok güzel bende rahatlıkla gelirim seni ve kelebeğimizi görmeyehihoyyythihoyyyt
inşallah hayatım, buna kesinkes karar verdim... eşimin pek hoşuna gitmedi ama dün olanlardan sonra bana hak verdi :)
günaydın ablacım nasılsın ne üzmesi aşk olsun sen üzülme yeter
hakkında hayırlısı ablacım inşallah aldığın kararlar hakında en hayırlı olanlardır
inşallah güzelim :)
kızlar ben benssenbyi merak ettim ne yaptı acaba
ben de merak ediyorum... umarım iyidir
canım ya sen üzülme yeter herşey düzelir canını sıkma bebişin iyi olsun eşinle sen iyi ol gerisi boş doğumda nerde rahat edeceksen orda ol hayırlısı olsun canım
aynen öyle... zaten eşimle iyi olmamız batıyor ya görümceme, pislik şey
ohoooo Ceren çoktaaaaaan geldi canım :) gayet iyiler, evlerine bile döndüler neşecim :) hayırlısı ile çok güzel haberler alacağız senden tatlım :) dualarımız seninle :)
canımcım, az bile söylemişsin, hiç de ağır şeyler söylemiyorsun, daha ağırları zaten benim aklımdan geçiyor, merak etme :) sağol hayatım, geçmişe hiç bakmadığım için görmedim :) tebrik eden herkese teşekkür ediyorum :)
bence iyi hayatım :) benim kilom aynı duruyor, hiç değişmemiş :)

kızlar gülben ergen doğurmuş 30. haftasında delikafadulden

Maşallah biz daha 1. yi yapamadık kadın 2. doğumu da yaptı maşallah diyorum...

neşe ceren geldi bile ....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa süper haber bu, bugün arayıp tebrk edeyim inşallah. Çok sevindim bu habere. İler mi? Doğum normal mi oldu? Ne zaman dğdu? Sen nasılsın mavişim? Bebiş nasıl?

Ben çok umtlu değilim haberi anca ben adet görünce alacaksınız. Bu ay üstüne düşmek istemiyorum inşallah..Kilo problemi mi olurmuş gebelikte? Gelmeyeyim oraya? Teyzesime iyi bak klava:

Rüzgarım denizim konu ne bilmiyorum ama sen ve bebişin iyi olun da gerisinin üstesnden gelirsin sen evvelAllah. Sana bu konuda sonsuz güveniyorum...a.s.

merhaba canım hoşgeldin nasılsın son durum bebiş yok adet olmadım aynı yaniiii bugün doktoru arayıp ne yapmam gerektiğini öğrenicem canım aşılaman olumuş hadi hayırlısı rabbim güzel hbaerler almayı nasip etsin ne zaman belli olucak aşılama sonucun dualarım sizlerle
kızlar gülben ergen doğurmuş 30. haftasında delikafadulden

evet canım bende benssenbyi merak ediyodum haberi okuyunca iyice meraklandım

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2.aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aaa??? sağlıklı mıymış bebekler?

evet iyilermiş öyle yazıyo yani :)))

Maşallah biz daha 1. yi yapamadık kadın 2. doğumu da yaptı maşallah diyorum...

.

bizde birleri yapalım bakarsın arkası gelir kız neşe
ilki çok bekletiyo seni ama dedim gibi bakarsın ikincin hemen geliverir arkadan
evet canım bende benssenbyi merak ediyodum haberi okuyunca iyice meraklandım

kaçıncı haftasındayıdı bensenb CADIARZU

selam canım cerenimiz geldi 3200 doğdu annesiyle mışıl mışıl uyuyordur yada koklaşıyorlardır şimdiopuyorumnanaktan aşılaman olmuş hayırlısı olsun canım elinde değil belki ama stresi azaltmaya çalışmalısın fazlası ne sınava ne bebeğe iyi değil biliyorsun rahatlatmaya çalış kendini:teselli:

ablacım nazarlara geldik galiba ama bende inanıyorum geçecek hepsi öpüyorum çok:teselli:

yok canım fazla değil ben 59 ile kaldım şimdi 64 oldum doktorum normal dedi ama dikkat etmek gerek tabi sen kaç kilo ile hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…