- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.021
günaydın nurcummkızlar günaydın nasılsınız
evet ya süper olucak aslında işlerin kötü gitmesi böyle yapıyor durumu üzücü yani ama benim için iyi olucak şu dönem buna çok ihtiyacım vardı denk geldi işlerde umarım düzelir napalımaa süpermiş ne güzel izin öylee
ben daha eylüle kadar bekliciiimm mafoldumben
canım ya sen üzülme yeter herşey düzelir canını sıkma bebişin iyi olsun eşinle sen iyi ol gerisi boş doğumda nerde rahat edeceksen orda ol hayırlısı olsun canımgünaydın kızlar, sizi üzdüğüm için kusura bakmayın, destekleriniz için de teşekkürler :) insanın hayatında bir gün içerisinde neler oluyor neler... Neyse elimden geldiğince üzülmemeye ve umursamamaya çalışıyorum... dün gece doğumumu İstanbulda yapmaya karar verdim, en azından kendi ailemin yanında daha güvende hissedeceğim kendimi...
evet benimde akşam aklımdaydı uğramadı bayadır odakızlar ben benssenbyi merak ettim ne yaptı acaba
evet ya süper olucak aslında işlerin kötü gitmesi böyle yapıyor durumu üzücü yani ama benim için iyi olucak şu dönem buna çok ihtiyacım vardı denk geldi işlerde umarım düzelir napalım
Amin güzelim, inşallah :) boşvermek gerçekten çok zor ama dediğin gibi bebeğim için bunu yapmak zroundayım... onun sakin ve huzurlu büyümesini istiyorum... büyüklerin anlamsız çekişmeleri ve kıskançlıklarının dışında büyüyecek benim oğlum :) İnşallah güzelim, inşallah sağ salim kucağıma da alırım :) sen nasılsın? Yusuf nasıl? artık iyice ele avuca gelmeye başlamıştır :) Allah nazarlardan saklasın inşallahFiliz ablacim oglun olacakmis demek, hayirli olsun. Ayrica lutfen kendini uzme, bosvermek cok zor olur ama bebegin icin bunu yapmaya calis. Allah yavrunu sag salim kucagina almani nasip eder insallah..
Burcucum dün benden aldığı onca ah'dan sonra belini doğrultamaz... allah kimseye böyle görümce vermesin... nasıl bir kıskançlıksa yakında ya çatlayacak ya da patlayacak... o derece yani ve annesinin hala onu koruması artık kayınvalidemi de gözümden düşürdü ve bitirdi... bu yüzden eşim annesiyle kavga etmiş. Git barış, annenin hayır dualarını al dedim, hamile olunca insan daha hassas oluyor... neyse hepsi de Allahından bulsun... el kızı olmak zor ya senağlama böyle zamanlarda annemin eksikliğini daha çok hissediyorum, hayatta olsaydı bunların yaşanmasına asla izin vermezdi.. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki senağlamaabalcım ya üzme kendini nolurr
kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz mutlaka acısı çıkar onun bi tarafından
sen kocanla mutlumusun gerisi ne halt ederse etsin oğlunda gelicek ne güzell :1hug:
sağol birtanem amiiiiin :) elimde değil işte, keşke görmezden gelebilseydim... hani diyorlar ya hamileyken daha hassas daha alıngan olunuyor... bu kadar etkilenmeme sebep olan şey sanırım hormonlar, yoksa bu kadar kafaya takacak biri değilimdir... neyse inşallah en kısa zamanda geçer :)ablacım oğluşun hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsindiğerlerine hiç bişe demiorum zaten sen huzurunu bozma görme duyma allah hidayet versin körkepçene (görümcene)
dualarımız seninle allaha emanet olasın..
inşallah güzelim, benim içim de çok rahat ama yine de insan huzursuz oluyor :) darısı senin de başına, inşallah sen de çok yakında bunları yaşayacaksın hayatım... dediğin gibi etme bulma dünyası... kendisi hamileyken kayınvalidesi ona çok çektirmiş... zannetmiyorum çektirdiğini, o kayınvalidesine çektirmiştir kesin bu çirkeflikle... huzursuz, asabi bir çocuk dünyaya getirmiş, bana da yapmaya çalıştığı bu bence... Allah bu yaptıklarını kat be kat çıkarsın inşallah ondan...ablam benim maşallahallah nazarlardan saklasın rabbim yavrunu kucaklamayı nasip etsin nasıl sevindim anlatamam çok şükür bu günleride gördük inşallah daha güzel haberler alıcaz .ne olur üzülme bebişinide üzme oğluşunla birlikte bu anıın tadını çıkar allah büyük ablacım bu dünyada herşey karşılıklı etme bulma dünyası boşver ablacım değmez valla
allahın izniyle çok güzel sonuçlar alıcaz inşallah içini ferah tut ablammm
dularımız çiğdem ve seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah korusun o nasıl laf allah tepesinden baktırsın o görümcene bişi daha derdim ama neyse ablam ne olur üzülme lütfen sen bu sıkıntıları hak etmiyosun rabbim eşinle mutluluğunuzu bozmasın bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:
hayatım eğer dediğin gibiyse Allah bu doktorları bildiği gibi yapsın... nasıl bir vicdandır ya? lütfen canım sakın üzülme, bence herşey çok ama çok normal çıkacak... biliyorum üzülme demekle olmuyor... en azından beynimizde bir şalter ya da düğme yok ki indirince ya da basınca o mekanizma dursun ve üzülme... ama kendimize telkin yaparak bebeğimiz için bunu başarabiliriz belki, en azından ben denemeye başladım :) Canım amniyosentez benim kendi tercihim ama yine de stres olmamak mümkün değil, senin durumun ise çok daha zor... herşeyin yolunda gideceğine inan güzelim, bence herşey yolunda gidecek :) ikimzi için de :teselli:günaydın kızlar herkesler iyidir umarım filiz abla ne olur kendini üzme inan o senin kadar üzülmeyi bırak zerre kadar üzülmüyordur değmez boşver amacıda seni üzmekse başarmasına izin verme sakın olabildiğince az görüş bu ara onlarla ayrıca sen şu an bebeğinden başka birşey düşünme sonsuz kere şükret bak oğluşun sağlıklıymış maşallah allah kem gözlerden korusun canım ablam üzülme sen bende kendi derdime düştüm ne geçmişi okudum ne bişey arad giriyorum işte cerenimize çok sevindim allah hepimize nasip etsin inşallah beni sormuşun daha iyiyim abla napayım beklemekten başka çarem yokki olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum kızımla konuşuyorum babasıda konuşuyor umarım sağlıkla gelir ablam ya bu cuma yaklaşık bir sonuç söylerler diye bekliyoruz bakalım artık kime güveneceğimi şaşırdım para içinmi yapılıyor tüm bunlar bilmiyorum eğer öyleyse bana bu yaşatılan acılar için onları allaha havale ediyorum inşallah yakında rahatlarım kızlar umarım iyi sonuçlar alırız amniyo sentez ve tahililler 800 küsür tutuyor tıpta döner sermaye denen birşey var bilirisniz biz para ödemesekte döner sermaye para kazanıyor çoğu kişi bunların para için yapıldığını söylüyor çünkü bu kadarmı problemli,gerizekalı,sakat çocuk var ya gittiğimde tam 36 kadın vardı gencecik hepsi yazık değilmi bize ailelerimize karnımızdaki bebeklerimize öyle çok üzülmüşümki zeynebimin hareketleri azaldı artık bugün topladım kendimi kendine gel çiğdem dedim korkmuyorum herşey iyi olacak kötüde olsa korkmuyorum elimden gelen herşeyi yaparım nereye gerekiyorsa giderim benim bebeğim nerdeyse 6 aylık olacak bu saatten sonra ondan vazgeçemem güzel allahım yardım eder elbet sizde dualrınızı eksik etmeyin ne olur hepinizi çok seviyorum
kızlar günaydın nasılsınız
Kızlar merhaba cuma gününden ebri giremiyorum, ne var ne yok? Güzel haberler var mı Kumsal son durum ne? Ceren ne zaman geliyor??? Kızlar cuma aşılamam oldu duarınızı bekliyorum, buarada sınavıma da çok az kaldı...Tam bir stres kübüyüm..
günaydın kızlar nasılsınız bizlere nazar degdi sanırım bugünlerde sanırım aldıgımız güzel haber cerenin dogması...onun dışında filiz abla üzüldüm ama lütfen artık kendini üzme o gerizekalı görümcene ne diyecegimi bilmiyorum allahından bulsun şu halinle seni üzmeye çalışıyorlar ya ne diyecegimi şaşırıyorum insan ne kadar gaddar olsa bunu yapamaz ya insanlıktan çıkmış bence sorun tam oalrak nedir daha dogrusu sana ne dedi bu adi bilmiyorum ama kusura bakma bende biraz agır konuştum belki ama tutabildigim bu kadarıydı..sen kendini üzme senin mutlu zamanların rabbim hayırlı saglıklı dogumlar versin tatlım...bu arada dün yazmıştık ama tekrar gözün aydın diyeyim ogluşun gelcekmiş..
çigdemcim lütfen üzme kendini artık inanıyoruz saglıkla gelecek kızın..bazı pislikler dönüyor zaten bu test lerde falan malum bir sürü para istiyorlar sgalıktan çıkıp ticarete döndü maalesef... içini ferah tut bebeginle konuş elinle dokun karnına o senin sıcaklıgını konuşmalarını anlıyor annesi ..
tatile gidecekler var sanırım yengeç gibi kumsala var daha ama kesinleşmiş gibi ben hala pinekliyorum gelmedi ki bizim gezenti hatun gelse görüşmeye çagıracaz şimdilik cuma günü var gerçide inşallah alınır...
entelliyem tosun getirecek bu arada maşallah diyeyim..nurum ilayda nın maşallahı var rabbim saglıkla sıkıntısız gelmesini nasip etsin..ayy doktorum bana da ortalama 3 300 dogar dedi gerçi fazlası olur inşallah biraz daha ..ama 3 kilo bile olması kötü degil aklınızda bulunsun küçük bebek daha çabuk büyüyor ..
ben iyyim çok şükür canım ufaklıkda iyiBulcuk canım sağlığım iyi şükür çok stres var , halime şükü. Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Hepinizi çok özledim..
Burcucum dün benden aldığı onca ah'dan sonra belini doğrultamaz... allah kimseye böyle görümce vermesin... nasıl bir kıskançlıksa yakında ya çatlayacak ya da patlayacak... o derece yani ve annesinin hala onu koruması artık kayınvalidemi de gözümden düşürdü ve bitirdi... bu yüzden eşim annesiyle kavga etmiş. Git barış, annenin hayır dualarını al dedim, hamile olunca insan daha hassas oluyor... neyse hepsi de Allahından bulsun... el kızı olmak zor ya senağlama böyle zamanlarda annemin eksikliğini daha çok hissediyorum, hayatta olsaydı bunların yaşanmasına asla izin vermezdi.. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki senağlama
ee neşe ne zaman alacaz güzel haberleri.. kızlar ya bu sabah tartıldım gebe kaldıgımdan bu yana 3 kilo almışım fazlamı sizce bu arada benim zaten kilomda vardı biraz ..
sen de bir görümce mağduru olarak beni çok iyi anlarsın :)filiz ablacım orda mısın akşamki yazına cevap yazmıştım gitmemiş
senin o görümceni var ya doğumdan sonra gelip iyice bi dövmek istiyorumklava: klava:
inşallah hayatım, buna kesinkes karar verdim... eşimin pek hoşuna gitmedi ama dün olanlardan sonra bana hak verdi :)aaa çok güzel bende rahatlıkla gelirim seni ve kelebeğimizi görmeyehihoyyythihoyyyt
inşallah güzelim :)günaydın ablacım nasılsın ne üzmesi aşk olsun sen üzülme yeter
hakkında hayırlısı ablacım inşallah aldığın kararlar hakında en hayırlı olanlardır
ben de merak ediyorum... umarım iyidirkızlar ben benssenbyi merak ettim ne yaptı acaba
aynen öyle... zaten eşimle iyi olmamız batıyor ya görümceme, pislik şeycanım ya sen üzülme yeter herşey düzelir canını sıkma bebişin iyi olsun eşinle sen iyi ol gerisi boş doğumda nerde rahat edeceksen orda ol hayırlısı olsun canım
ohoooo Ceren çoktaaaaaan geldi canım :) gayet iyiler, evlerine bile döndüler neşecim :) hayırlısı ile çok güzel haberler alacağız senden tatlım :) dualarımız seninle :)Kızlar merhaba cuma gününden ebri giremiyorum, ne var ne yok? Güzel haberler var mı Kumsal son durum ne? Ceren ne zaman geliyor??? Kızlar cuma aşılamam oldu duarınızı bekliyorum, buarada sınavıma da çok az kaldı...Tam bir stres kübüyüm..
canımcım, az bile söylemişsin, hiç de ağır şeyler söylemiyorsun, daha ağırları zaten benim aklımdan geçiyor, merak etme :) sağol hayatım, geçmişe hiç bakmadığım için görmedim :) tebrik eden herkese teşekkür ediyorum :)günaydın kızlar nasılsınız bizlere nazar degdi sanırım bugünlerde sanırım aldıgımız güzel haber cerenin dogması...onun dışında filiz abla üzüldüm ama lütfen artık kendini üzme o gerizekalı görümcene ne diyecegimi bilmiyorum allahından bulsun şu halinle seni üzmeye çalışıyorlar ya ne diyecegimi şaşırıyorum insan ne kadar gaddar olsa bunu yapamaz ya insanlıktan çıkmış bence sorun tam oalrak nedir daha dogrusu sana ne dedi bu adi bilmiyorum ama kusura bakma bende biraz agır konuştum belki ama tutabildigim bu kadarıydı..sen kendini üzme senin mutlu zamanların rabbim hayırlı saglıklı dogumlar versin tatlım...bu arada dün yazmıştık ama tekrar gözün aydın diyeyim ogluşun gelcekmiş..
bence iyi hayatım :) benim kilom aynı duruyor, hiç değişmemiş :)ee neşe ne zaman alacaz güzel haberleri.. kızlar ya bu sabah tartıldım gebe kaldıgımdan bu yana 3 kilo almışım fazlamı sizce bu arada benim zaten kilomda vardı biraz ..
kızlar gülben ergen doğurmuş 30. haftasında delikafadulden
neşe ceren geldi bile ....
ee neşe ne zaman alacaz güzel haberleri.. kızlar ya bu sabah tartıldım gebe kaldıgımdan bu yana 3 kilo almışım fazlamı sizce bu arada benim zaten kilomda vardı biraz ..
Amin güzelim, inşallah :) boşvermek gerçekten çok zor ama dediğin gibi bebeğim için bunu yapmak zroundayım... onun sakin ve huzurlu büyümesini istiyorum... büyüklerin anlamsız çekişmeleri ve kıskançlıklarının dışında büyüyecek benim oğlum :) İnşallah güzelim, inşallah sağ salim kucağıma da alırım :) sen nasılsın? Yusuf nasıl? artık iyice ele avuca gelmeye başlamıştır :) Allah nazarlardan saklasın inşallah
Burcucum dün benden aldığı onca ah'dan sonra belini doğrultamaz... allah kimseye böyle görümce vermesin... nasıl bir kıskançlıksa yakında ya çatlayacak ya da patlayacak... o derece yani ve annesinin hala onu koruması artık kayınvalidemi de gözümden düşürdü ve bitirdi... bu yüzden eşim annesiyle kavga etmiş. Git barış, annenin hayır dualarını al dedim, hamile olunca insan daha hassas oluyor... neyse hepsi de Allahından bulsun... el kızı olmak zor ya senağlama böyle zamanlarda annemin eksikliğini daha çok hissediyorum, hayatta olsaydı bunların yaşanmasına asla izin vermezdi.. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki senağlama
sağol birtanem amiiiiin :) elimde değil işte, keşke görmezden gelebilseydim... hani diyorlar ya hamileyken daha hassas daha alıngan olunuyor... bu kadar etkilenmeme sebep olan şey sanırım hormonlar, yoksa bu kadar kafaya takacak biri değilimdir... neyse inşallah en kısa zamanda geçer :)
amiiiiiiiiiiin canım, şu aralar daha çok ihtiyacım var dualara :)
inşallah güzelim, benim içim de çok rahat ama yine de insan huzursuz oluyor :) darısı senin de başına, inşallah sen de çok yakında bunları yaşayacaksın hayatım... dediğin gibi etme bulma dünyası... kendisi hamileyken kayınvalidesi ona çok çektirmiş... zannetmiyorum çektirdiğini, o kayınvalidesine çektirmiştir kesin bu çirkeflikle... huzursuz, asabi bir çocuk dünyaya getirmiş, bana da yapmaya çalıştığı bu bence... Allah bu yaptıklarını kat be kat çıkarsın inşallah ondan...
Sağol hayatım, inşallah Çİğdem'imle beraber çok güzel haberler alacağız...
hayatım eğer dediğin gibiyse Allah bu doktorları bildiği gibi yapsın... nasıl bir vicdandır ya? lütfen canım sakın üzülme, bence herşey çok ama çok normal çıkacak... biliyorum üzülme demekle olmuyor... en azından beynimizde bir şalter ya da düğme yok ki indirince ya da basınca o mekanizma dursun ve üzülme... ama kendimize telkin yaparak bebeğimiz için bunu başarabiliriz belki, en azından ben denemeye başladım :) Canım amniyosentez benim kendi tercihim ama yine de stres olmamak mümkün değil, senin durumun ise çok daha zor... herşeyin yolunda gideceğine inan güzelim, bence herşey yolunda gidecek :) ikimzi için de :teselli:
günaydın tatlım :)
merhaba canım hoşgeldin nasılsın son durum bebiş yok adet olmadım aynı yaniiii bugün doktoru arayıp ne yapmam gerektiğini öğrenicem canım aşılaman olumuş hadi hayırlısı rabbim güzel hbaerler almayı nasip etsin ne zaman belli olucak aşılama sonucun dualarım sizlerleKızlar merhaba cuma gününden ebri giremiyorum, ne var ne yok? Güzel haberler var mı Kumsal son durum ne? Ceren ne zaman geliyor??? Kızlar cuma aşılamam oldu duarınızı bekliyorum, buarada sınavıma da çok az kaldı...Tam bir stres kübüyüm..
aaa??? sağlıklı mıymış bebekler?
Maşallah biz daha 1. yi yapamadık kadın 2. doğumu da yaptı maşallah diyorum...
.
evet canım bende benssenbyi merak ediyodum haberi okuyunca iyice meraklandım
selam canım cerenimiz geldi 3200 doğdu annesiyle mışıl mışıl uyuyordur yada koklaşıyorlardır şimdiopuyorumnanaktan aşılaman olmuş hayırlısı olsun canım elinde değil belki ama stresi azaltmaya çalışmalısın fazlası ne sınava ne bebeğe iyi değil biliyorsun rahatlatmaya çalış kendini:teselli:Kızlar merhaba cuma gününden ebri giremiyorum, ne var ne yok? Güzel haberler var mı Kumsal son durum ne? Ceren ne zaman geliyor??? Kızlar cuma aşılamam oldu duarınızı bekliyorum, buarada sınavıma da çok az kaldı...Tam bir stres kübüyüm..
ablacım nazarlara geldik galiba ama bende inanıyorum geçecek hepsi öpüyorum çok:teselli:Amin güzelim, inşallah :) boşvermek gerçekten çok zor ama dediğin gibi bebeğim için bunu yapmak zroundayım... onun sakin ve huzurlu büyümesini istiyorum... büyüklerin anlamsız çekişmeleri ve kıskançlıklarının dışında büyüyecek benim oğlum :) İnşallah güzelim, inşallah sağ salim kucağıma da alırım :) sen nasılsın? Yusuf nasıl? artık iyice ele avuca gelmeye başlamıştır :) Allah nazarlardan saklasın inşallah
sağol birtanem amiiiiin :) elimde değil işte, keşke görmezden gelebilseydim... hani diyorlar ya hamileyken daha hassas daha alıngan olunuyor... bu kadar etkilenmeme sebep olan şey sanırım hormonlar, yoksa bu kadar kafaya takacak biri değilimdir... neyse inşallah en kısa zamanda geçer :)
amiiiiiiiiiiin canım, şu aralar daha çok ihtiyacım var dualara :)
inşallah güzelim, benim içim de çok rahat ama yine de insan huzursuz oluyor :) darısı senin de başına, inşallah sen de çok yakında bunları yaşayacaksın hayatım... dediğin gibi etme bulma dünyası... kendisi hamileyken kayınvalidesi ona çok çektirmiş... zannetmiyorum çektirdiğini, o kayınvalidesine çektirmiştir kesin bu çirkeflikle... huzursuz, asabi bir çocuk dünyaya getirmiş, bana da yapmaya çalıştığı bu bence... Allah bu yaptıklarını kat be kat çıkarsın inşallah ondan...
Sağol hayatım, inşallah Çİğdem'imle beraber çok güzel haberler alacağız...
hayatım eğer dediğin gibiyse Allah bu doktorları bildiği gibi yapsın... nasıl bir vicdandır ya? lütfen canım sakın üzülme, bence herşey çok ama çok normal çıkacak... biliyorum üzülme demekle olmuyor... en azından beynimizde bir şalter ya da düğme yok ki indirince ya da basınca o mekanizma dursun ve üzülme... ama kendimize telkin yaparak bebeğimiz için bunu başarabiliriz belki, en azından ben denemeye başladım :) Canım amniyosentez benim kendi tercihim ama yine de stres olmamak mümkün değil, senin durumun ise çok daha zor... herşeyin yolunda gideceğine inan güzelim, bence herşey yolunda gidecek :) ikimzi için de :teselli:
günaydın tatlım :)
yok canım fazla değil ben 59 ile kaldım şimdi 64 oldum doktorum normal dedi ama dikkat etmek gerek tabi sen kaç kilo ile hamile kaldınee neşe ne zaman alacaz güzel haberleri.. kızlar ya bu sabah tartıldım gebe kaldıgımdan bu yana 3 kilo almışım fazlamı sizce bu arada benim zaten kilomda vardı biraz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?