- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.041
selam kızlar nasılsınız? Allah' a şükür Ceren dünyaya gelmiş. Çooook sevindim. Sıra Nur' da şimdi inşaallah.
Filiz ablacığım seni üzmelerine çok kızdım inan. Sana neler söyledi bilmiyorum ama nasıl bir insan bu hamile olduğunu bile bile üzüyor seni. Allah bildiği gibi yapsın onu. Sakın keyfini kaçırmasına izin verme. Hamileliğin tadını çıkar. Bu arada oğluşumuz oluyormuş, Allah bağışlasın. Aminyosentezi dün sanıyordum ben, perşembeymiş. İnşaallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.
Çiğdemciğim Zeynep çok iyi inşaallah hiç endişelenme. Doktorlara hipokrat yemini ile göreve başlayacaklarına birz Allah' tan korksalar böyle olmaz zaten. Hiç moralini bozma. birşeyciği yok bebişin.
Arifeciğim adetinin gecikmesi için bir doktorunla görüş istersen canım. Moraller iyi değil mi?
Nesemese dualarımız seninle.
Mavi Deniz, Bulcuk sizler nasılsınız kızlar.
Sabırsızlıkla Gülçin' in hikayesini yazmasını bekliyorum ve ceren' in resmini.
Ben birazdan çıkacağım kızlar. Görüşmek üzere.
Rüzgarım denizim konu ne bilmiyorum ama sen ve bebişin iyi olun da gerisinin üstesnden gelirsin sen evvelAllah. Sana bu konuda sonsuz güveniyorum...a.s.
merhaba canım hoşgeldin nasılsın son durum bebiş yok adet olmadım aynı yaniiii bugün doktoru arayıp ne yapmam gerektiğini öğrenicem canım aşılaman olumuş hadi hayırlısı rabbim güzel hbaerler almayı nasip etsin ne zaman belli olucak aşılama sonucun dualarım sizlerle
evet canım bende benssenbyi merak ediyodum haberi okuyunca iyice meraklandım
evet iyilermiş öyle yazıyo yani :)))
bizde birleri yapalım bakarsın arkası gelir kız neşe
ilki çok bekletiyo seni ama dedim gibi bakarsın ikincin hemen geliverir arkadan
kaçıncı haftasındayıdı bensenb CADIARZU
selam kızlar nasılsınız? Allah' a şükür Ceren dünyaya gelmiş. Çooook sevindim. Sıra Nur' da şimdi inşaallah.
Filiz ablacığım seni üzmelerine çok kızdım inan. Sana neler söyledi bilmiyorum ama nasıl bir insan bu hamile olduğunu bile bile üzüyor seni. Allah bildiği gibi yapsın onu. Sakın keyfini kaçırmasına izin verme. Hamileliğin tadını çıkar. Bu arada oğluşumuz oluyormuş, Allah bağışlasın. Aminyosentezi dün sanıyordum ben, perşembeymiş. İnşaallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.
Çiğdemciğim Zeynep çok iyi inşaallah hiç endişelenme. Doktorlara hipokrat yemini ile göreve başlayacaklarına birz Allah' tan korksalar böyle olmaz zaten. Hiç moralini bozma. birşeyciği yok bebişin.
Arifeciğim adetinin gecikmesi için bir doktorunla görüş istersen canım. Moraller iyi değil mi?
Canım epey zaman geçti dimi? Canım acilen doktora gien gerek senin düzenin bozuldu benim gibi. Caım sonucum adetim gelince belli olacak dr öyle dedi.
Zaten 1. olsun hiç korunmayacağım inşallah...
selam canım cerenimiz geldi 3200 doğdu annesiyle mışıl mışıl uyuyordur yada koklaşıyorlardır şimdiopuyorumnanaktan aşılaman olmuş hayırlısı olsun canım elinde değil belki ama stresi azaltmaya çalışmalısın fazlası ne sınava ne bebeğe iyi değil biliyorsun rahatlatmaya çalış kendini:teselli:
ablacım nazarlara geldik galiba ama bende inanıyorum geçecek hepsi öpüyorum çok:teselli:
yok canım fazla değil ben 59 ile kaldım şimdi 64 oldum doktorum normal dedi ama dikkat etmek gerek tabi sen kaç kilo ile hamile kaldın
neşecim valla sanırım bebiş iyi artık içteki kıpırtıları hissediyorum..benim sıpam hareketli biraz teyzesi geçen ayrınıtılı ya girdim gayet iyi bebk dedi doktor tüm organlarını ölçtü şükür ki problem yok..
Sağol birtanem, şu an hormonlarım tavan yaptığından mantıklı düşünemiyorum, tamamen duygusalım... konu görümcem kısacası... her neyse, benden çooooooooooooooooooooook uzak Allah'a yakın olsun, Allah'a yaklaşırsa iyice vicdana gelir belki.... sağol birtanem, benim de dualarım duaya ihtiyacı olan herkesle şu an :) seni seviyorum Neşem :)
Ceren 20 Haziran'da dünyaya geldi, sezeryan olmak zorunda kaldı çünkü Gülçin sancılandığı halde açılma olmamış :)
Rabbim her zaman iyilerin yanında... önce senin sonucu alıp bayram yapacağız sonra da benimkinin :)ablacım nazarlara geldik galiba ama bende inanıyorum geçecek hepsi öpüyorum çok:teselli:
Şeniz22 ymiş :))) filiz abla hızır gibi yetişti listeyle
aynen öyle canım, sizinle konuşmak çok iyi geldi, şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum sayenizde :)ablam benimmm çok sağol inşallah dediin gibi olur sende bebişini ve kendini düşün
onlarda kendilerini yesinler
çok şükür hayatım :)neşecim valla sanırım bebiş iyi artık içteki kıpırtıları hissediyorum..benim sıpam hareketli biraz teyzesi geçen ayrınıtılı ya girdim gayet iyi bebk dedi doktor tüm organlarını ölçtü şükür ki problem yok..
evet hayatım, oğluşum geliyor inşallah :) amin birtanem :)Filiz ablacığım seni üzmelerine çok kızdım inan. Sana neler söyledi bilmiyorum ama nasıl bir insan bu hamile olduğunu bile bile üzüyor seni. Allah bildiği gibi yapsın onu. Sakın keyfini kaçırmasına izin verme. Hamileliğin tadını çıkar. Bu arada oğluşumuz oluyormuş, Allah bağışlasın. Aminyosentezi dün sanıyordum ben, perşembeymiş. İnşaallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.
eveeet 2. de hemen gelsin inşallah :)Canım epey zaman geçti dimi? Canım acilen doktora gien gerek senin düzenin bozuldu benim gibi. Caım sonucum adetim gelince belli olacak dr öyle dedi.
Zaten 1. olsun hiç korunmayacağım inşallah...
canım bu haftalarda 2 ila 4 kilo alınması normalmiş, sen çok almamışsın :)ya kilo çok alıyorum diye problem yapmıyorum ama benim malum önceden pko vardı ve bununda şekerlede ilgisi vardı bir dönem insülün direnci kırılsın diye ilaç kullandım kiloda almaıştım o dönem başka ilaçlardan kızlar bilir gebe kalmadan önce 65 den 70 e çıktım gebe kaldıgımda 70 kilo idim şimdi 20 haftamdayım 3 kilo almış bulunuyorum o yüzden fazlamı dedim malum az alma gerekiyor şeker falanda çıkmasın diye..önceden riskliydim..
kızlar günaydınnnnnnnnnlarrrr
oooo çok güzel haberler varmış topikte
filiz ablamında paşası geliyomuş amanda aman allahım huzurunu hiç bozmasın ağız tadı versin paşamda sizin sıcak kollarınıza gelsin o görümceler kör kepçeler yokmu ahhhh sadece kötülerinden bahsediyorum aynen kocanla huzurunu çekemiyodur sen afedersin ipleme poponu göster onlara anca ona layıklar
nurcum kızımıza maşallah 3380 gr olmuşşş heyyy maşallah bu gidişle 4 kiloyu bulacak heeeee sen nasılsın ağrın sızın varmı tüyo alıyım senden
mavim ayrıntılıda çok güzel şeyler duymuşsun allah hep böyle güzel haberlerle sınasın seniii ahhh o bebişin yolunu gözlerken ne sıkıntılar yaşadın sus bakıyım kilo problemi yapma vallaa kızarımmm olsunnnn onlara lop lop et olsun yarasın yavrularımıza
arifem canımın içi naber eyyy güzelll allahım senide bu topikte çığlıklar basarken görmemizi nasip etsinde mutluluğumuz yazılara vursun göbecikler atalım
neşem aşılamanı olmuşsunnn tek yürekte sanada dua ediyorum tabi bu tek yürekte bebişimde sana dua edecek unutma pozitif olalım herşey yolunda gitsin
burcum tatlım sen nasılsın miraç paşamız nasıl hep hareketlimi senin bu şoparrrr annesi bi lokma zaten sana spor yaptırıyo bide
çiğdemim canımıniçi daha toparlanmış gördüm seni hissettiğim kadarı ile yazılarından bak cemremde diyoki zeynep bebek sen stresli olmayınca mutlu imiş içerde ona göreeee allahım daha büyük sıkıntılarla sınamasın bak görcen herşey yolunda gidecek
kızlar bi gülçinin tel nosunu özelime atın dedim kimse oralı olmadı aşkolsun
ne mutlu bana :) Allah o günleri göstersin inşallah :)ablacım biz ilayda ile sana bakarız hastanede
Sağol birtanem :) amiiiiiiiin hepimizi inşallah... sen ve kımsal dahil :)Aaaaa demek sezeranla oldu, sağlık olsun da. Canım ben de seni çok sevdim. Bu dünyada en öenmli ikinizsiniz. Gerisini hiç umursama bile. Hassas noktandan vurmaya çalışırlar hiç gösterme. Hep dik dur. Söylememe gerek bile yok sen bunu gayet iyi başarıyorsun. Canım oğluşun olacakmış çok tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla bebişlerinize kavuştursun hepinizi..
amiiiiiiiiin... huzur gerçekten ne kadar önemli :) evet yaptıkları sadece ve sadece kıskançlıktan... kendisinin sahip olmadağı şeyler yüzünden kuduruyor... Allah onu bildiği gibi yapsın zaten :) aynen dediğin gibi yapacağım zaten :)filiz ablamında paşası geliyomuş amanda aman allahım huzurunu hiç bozmasın ağız tadı versin paşamda sizin sıcak kollarınıza gelsin o görümceler kör kepçeler yokmu ahhhh sadece kötülerinden bahsediyorum aynen kocanla huzurunu çekemiyodur sen afedersin ipleme poponu göster onlara anca ona layıklar
kızlar günaydınnnnnnnnnlarrrr
oooo çok güzel haberler varmış topikte
filiz ablamında paşası geliyomuş amanda aman allahım huzurunu hiç bozmasın ağız tadı versin paşamda sizin sıcak kollarınıza gelsin o görümceler kör kepçeler yokmu ahhhh sadece kötülerinden bahsediyorum aynen kocanla huzurunu çekemiyodur sen afedersin ipleme poponu göster onlara anca ona layıklar
nurcum kızımıza maşallah 3380 gr olmuşşş heyyy maşallah bu gidişle 4 kiloyu bulacak heeeee sen nasılsın ağrın sızın varmı tüyo alıyım senden
mavim ayrıntılıda çok güzel şeyler duymuşsun allah hep böyle güzel haberlerle sınasın seniii ahhh o bebişin yolunu gözlerken ne sıkıntılar yaşadın sus bakıyım kilo problemi yapma vallaa kızarımmm olsunnnn onlara lop lop et olsun yarasın yavrularımıza
arifem canımın içi naber eyyy güzelll allahım senide bu topikte çığlıklar basarken görmemizi nasip etsinde mutluluğumuz yazılara vursun göbecikler atalım
neşem aşılamanı olmuşsunnn tek yürekte sanada dua ediyorum tabi bu tek yürekte bebişimde sana dua edecek unutma pozitif olalım herşey yolunda gitsin
burcum tatlım sen nasılsın miraç paşamız nasıl hep hareketlimi senin bu şoparrrr annesi bi lokma zaten sana spor yaptırıyo bide
çiğdemim canımıniçi daha toparlanmış gördüm seni hissettiğim kadarı ile yazılarından bak cemremde diyoki zeynep bebek sen stresli olmayınca mutlu imiş içerde ona göreeee allahım daha büyük sıkıntılarla sınamasın bak görcen herşey yolunda gidecek
kızlar bi gülçinin tel nosunu özelime atın dedim kimse oralı olmadı aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?