Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar günaydınnnnnnnnnlarrrr

arifem canımın içi naber eyyy güzelll allahım senide bu topikte çığlıklar basarken

günaydın canım hoşgeldin nasılsın hayatım cemremiz nasıl nezaman çıkıyosun izne iyiyim canım çok şükür napalım uğraşıyoruz
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımm inşallah bitanem

iyi dersler canım görüşmek üzere bende kocaman öpüyorum
günaydinlarrrrr günaydinlarrrrrr nasilsiniz bizler cok iyiyiz.gecmisi pek okuyamadim bir degisiklik varmi
günaydın cannım nasılsın
arkadaslar ben malesef cikmak zorundayim bir arkadas aradi onunla bulusicam hepinizi öpüyorummmmmmmm

tamam görüşmek üzere canım

arifem bizde iyiyiz tatlım ben 32 den 37 kadar çalışabilir raporu almıştım şuan 36 haftanın içindeyim fakat bu pzt si 36 doluyo eşim 37 yi beklemiyelim gidip iş göremez raporunu alalım benim içim rahat etsin evde dur artık diyooo çünkü 36 haftamın dolması haziranın 29 u oluyo 37 dolsun diye beklersen temmuz 6 sına kadar işte olmam lazım malum doğum da temmuz ayı olunca eşim hiç kendimizi riske etmiyelim çık evde bekle diyor

aslında eşin çok doğru söylemiş güzelim, çünkü havalar da çok sıcak artık, işe gidip gelmek bile yorucu olur senin için :) bence de evinde otur ve dinlen güzelim :)

evet filiz ablacım bende öylesini uygun gördüm ha bi hafta fazla eklenmiş ha eksik farketmez varsın doğumdan sonraya 5 hafta depilde 4 hafta eklensin olsun sağlıklı olalımda bide 27 temmuz doğumum ama dr umuz 12 sinden sonra tetikte oluruz dedi bu nedenle eşim böyle olsun istiyooo

en doğrusu hayatım, bu veletlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz :)
şimdilik çıkmak zorundayım herkesi çok öpüyorum
kendine dikkat et hayatım :) ben de seni çok öpüyorum :)

iyi dersler neşecim

günaydinlarrrrr günaydinlarrrrrr nasilsiniz bizler cok iyiyiz.gecmisi pek okuyamadim bir degisiklik varmi
günaydın canımm

arkadaslar ben malesef cikmak zorundayim bir arkadas aradi onunla bulusicam hepinizi öpüyorummmmmmmm
güle güle :)))

güle güle canım öptüm

ay canım seninde az kaldı hepiniz tek tek bebişlerinizi kucaklıcaksınız ben yalnız kalcam bu arada eşin doğru söylemiş bitanem artık istirahat etme zamanı havalar çok sıcak zaten evinde oturup son günlerinizin dolu dolu keyfini çıkar en iyisi bu

tamam canım görüşmek üzere kendine dikkat et

valla ben artık sıcaktan işe plaja gelir gibi geliyorum
terliklerimide çıkaryıorum cıbıl cıbıl otuyorum masamda kaydirigubbakcemile3

canım benim sağol inşallah bnede cereni çok merak ediyorum biraz toplansınlar mutlaka yazar gülçincim

sağlığıklı şeyler ye canım o zaman çok almassın şekeri yağı azalt hamur işini yeme sebze meyva balık yeterli ölçüde tabi

canım daha iyiyim evet çok sağol canım gülçinin cebini kendisine sormadan vermeyi uygun görmedim canım ne olur bana kızma emi konuşurtsam mutlaka sorayım öyle vereyim olurmuki canım

herkes geri dökülmüş teker teker...burcu valla bende nasıl sıcaktan pişiyorum anlatamam sandalet aldım o bile kesmiyor sanki terlikle gelemiyorum pek hoş bakmıyorlar gerçi ögrendim terlik giyeceksen süslü terliklerden olacakmış öyle rahatlık için falan terliklerden degil..bende nereye oturacagımı nereye sıgacagımı şaşrıdım terliyorum sürekli piştim yaa..

bizim allahdan kıayfete falan karışmıyolar kapri ve terlik giyyorum
ayakabıyla geiyorumda terlikler iş yerinde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…