- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.061
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Daualrınızdane olur bizide unutmayın. Şimdi egne ders çalışma zamı, hepinizi kocaman öpüyorum. Şu sınav da geçsin hayırlısıyla bol bol yazacağım buraya...
günaydinlarrrrr günaydinlarrrrrr nasilsiniz bizler cok iyiyiz.gecmisi pek okuyamadim bir degisiklik varmi
gönül hoşgeldin nasılsın görmeyeli tatlım herşey yolundadır inşallah paşamız nasılmış bakalım
günaydın canım, hoşgeldin
kızlar günaydınnnnnnnnnlarrrr
arifem canımın içi naber eyyy güzelll allahım senide bu topikte çığlıklar basarken
iyi dersler canım görüşmek üzere bende kocaman öpüyorumKızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Daualrınızdane olur bizide unutmayın. Şimdi egne ders çalışma zamı, hepinizi kocaman öpüyorum. Şu sınav da geçsin hayırlısıyla bol bol yazacağım buraya...
günaydın cannım nasılsıngünaydinlarrrrr günaydinlarrrrrr nasilsiniz bizler cok iyiyiz.gecmisi pek okuyamadim bir degisiklik varmi
arkadaslar ben malesef cikmak zorundayim bir arkadas aradi onunla bulusicam hepinizi öpüyorummmmmmmm
Nurum Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin canım. Güzel heberlerini bekliyoruz...
arifem bizde iyiyiz tatlım ben 32 den 37 kadar çalışabilir raporu almıştım şuan 36 haftanın içindeyim fakat bu pzt si 36 doluyo eşim 37 yi beklemiyelim gidip iş göremez raporunu alalım benim içim rahat etsin evde dur artık diyooo çünkü 36 haftamın dolması haziranın 29 u oluyo 37 dolsun diye beklersen temmuz 6 sına kadar işte olmam lazım malum doğum da temmuz ayı olunca eşim hiç kendimizi riske etmiyelim çık evde bekle diyor
en doğrusu hayatım, bu veletlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz :)evet filiz ablacım bende öylesini uygun gördüm ha bi hafta fazla eklenmiş ha eksik farketmez varsın doğumdan sonraya 5 hafta depilde 4 hafta eklensin olsun sağlıklı olalımda bide 27 temmuz doğumum ama dr umuz 12 sinden sonra tetikte oluruz dedi bu nedenle eşim böyle olsun istiyooo
kendine dikkat et hayatım :) ben de seni çok öpüyorum :)şimdilik çıkmak zorundayım herkesi çok öpüyorum
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Daualrınızdane olur bizide unutmayın. Şimdi egne ders çalışma zamı, hepinizi kocaman öpüyorum. Şu sınav da geçsin hayırlısıyla bol bol yazacağım buraya...
günaydın canımmgünaydinlarrrrr günaydinlarrrrrr nasilsiniz bizler cok iyiyiz.gecmisi pek okuyamadim bir degisiklik varmi
güle güle :)))arkadaslar ben malesef cikmak zorundayim bir arkadas aradi onunla bulusicam hepinizi öpüyorummmmmmmm
güle güle canım öptümşimdilik çıkmak zorundayım herkesi çok öpüyorum
ay canım seninde az kaldı hepiniz tek tek bebişlerinizi kucaklıcaksınız ben yalnız kalcam bu arada eşin doğru söylemiş bitanem artık istirahat etme zamanı havalar çok sıcak zaten evinde oturup son günlerinizin dolu dolu keyfini çıkar en iyisi buarifem bizde iyiyiz tatlım ben 32 den 37 kadar çalışabilir raporu almıştım şuan 36 haftanın içindeyim fakat bu pzt si 36 doluyo eşim 37 yi beklemiyelim gidip iş göremez raporunu alalım benim içim rahat etsin evde dur artık diyooo çünkü 36 haftamın dolması haziranın 29 u oluyo 37 dolsun diye beklersen temmuz 6 sına kadar işte olmam lazım malum doğum da temmuz ayı olunca eşim hiç kendimizi riske etmiyelim çık evde bekle diyor
şimdilik çıkmak zorundayım herkesi çok öpüyorum
canım benim sağol inşallah bnede cereni çok merak ediyorum biraz toplansınlar mutlaka yazar gülçincimselam kızlar nasılsınız? Allah' a şükür Ceren dünyaya gelmiş. Çooook sevindim. Sıra Nur' da şimdi inşaallah.
Filiz ablacığım seni üzmelerine çok kızdım inan. Sana neler söyledi bilmiyorum ama nasıl bir insan bu hamile olduğunu bile bile üzüyor seni. Allah bildiği gibi yapsın onu. Sakın keyfini kaçırmasına izin verme. Hamileliğin tadını çıkar. Bu arada oğluşumuz oluyormuş, Allah bağışlasın. Aminyosentezi dün sanıyordum ben, perşembeymiş. İnşaallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.
Çiğdemciğim Zeynep çok iyi inşaallah hiç endişelenme. Doktorlara hipokrat yemini ile göreve başlayacaklarına birz Allah' tan korksalar böyle olmaz zaten. Hiç moralini bozma. birşeyciği yok bebişin.
Sabırsızlıkla Gülçin' in hikayesini yazmasını bekliyorum ve ceren' in resmini.
Ben birazdan çıkacağım kızlar. Görüşmek üzere.
sağlığıklı şeyler ye canım o zaman çok almassın şekeri yağı azalt hamur işini yeme sebze meyva balık yeterli ölçüde tabiya kilo çok alıyorum diye problem yapmıyorum ama benim malum önceden pko vardı ve bununda şekerlede ilgisi vardı bir dönem insülün direnci kırılsın diye ilaç kullandım kiloda almaıştım o dönem başka ilaçlardan kızlar bilir gebe kalmadan önce 65 den 70 e çıktım gebe kaldıgımda 70 kilo idim şimdi 20 haftamdayım 3 kilo almış bulunuyorum o yüzden fazlamı dedim malum az alma gerekiyor şeker falanda çıkmasın diye..önceden riskliydim..
canım daha iyiyim evet çok sağol canım gülçinin cebini kendisine sormadan vermeyi uygun görmedim canım ne olur bana kızma emi konuşurtsam mutlaka sorayım öyle vereyim olurmuki canımkızlar günaydınnnnnnnnnlarrrr
oooo çok güzel haberler varmış topikte
filiz ablamında paşası geliyomuş amanda aman allahım huzurunu hiç bozmasın ağız tadı versin paşamda sizin sıcak kollarınıza gelsin o görümceler kör kepçeler yokmu ahhhh sadece kötülerinden bahsediyorum aynen kocanla huzurunu çekemiyodur sen afedersin ipleme poponu göster onlara anca ona layıklar
nurcum kızımıza maşallah 3380 gr olmuşşş heyyy maşallah bu gidişle 4 kiloyu bulacak heeeee sen nasılsın ağrın sızın varmı tüyo alıyım senden
mavim ayrıntılıda çok güzel şeyler duymuşsun allah hep böyle güzel haberlerle sınasın seniii ahhh o bebişin yolunu gözlerken ne sıkıntılar yaşadın sus bakıyım kilo problemi yapma vallaa kızarımmm olsunnnn onlara lop lop et olsun yarasın yavrularımıza
arifem canımın içi naber eyyy güzelll allahım senide bu topikte çığlıklar basarken görmemizi nasip etsinde mutluluğumuz yazılara vursun göbecikler atalım
neşem aşılamanı olmuşsunnn tek yürekte sanada dua ediyorum tabi bu tek yürekte bebişimde sana dua edecek unutma pozitif olalım herşey yolunda gitsin
burcum tatlım sen nasılsın miraç paşamız nasıl hep hareketlimi senin bu şoparrrr annesi bi lokma zaten sana spor yaptırıyo bide
çiğdemim canımıniçi daha toparlanmış gördüm seni hissettiğim kadarı ile yazılarından bak cemremde diyoki zeynep bebek sen stresli olmayınca mutlu imiş içerde ona göreeee allahım daha büyük sıkıntılarla sınamasın bak görcen herşey yolunda gidecek
kızlar bi gülçinin tel nosunu özelime atın dedim kimse oralı olmadı aşkolsun
herkes geri dökülmüş teker teker...burcu valla bende nasıl sıcaktan pişiyorum anlatamam sandalet aldım o bile kesmiyor sanki terlikle gelemiyorum pek hoş bakmıyorlar gerçi ögrendim terlik giyeceksen süslü terliklerden olacakmış öyle rahatlık için falan terliklerden degil..bende nereye oturacagımı nereye sıgacagımı şaşrıdım terliyorum sürekli piştim yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?