Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

2.ıerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MıRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
filiz ablacım herkes kız derken ben hep erkek dedim.bugüne kadar hiçbir tahminimde yanılmadım..çok güzel bir bebişin olacak inşallah allahın izniyle.akşamda görümcene üzülmüşsün değermi?neler yaşadın ne zorluklar çektin boşver.ben yaklaşık iki aydır küsüm kayınvalidemle.ama ne yapalım eşlerimiz var ortada..o olmasa çok kötü olacak ama....

hoşgeldin kayracım :) dediğin çıktı, opluşum olacağı kesinleşti tatlım :) sen nasılsın?

okudum dün çok sevindim ablacım.valla artık çok zorlanıyorum abla ağrılarım coştu.ama işte sıkıyorum dişimi.az kaldı hayırlısıyla...çok şükür evladımda bir sıkıntı yok doktorumuz herşey yolunda diyor ama ben tükendim....sen nasılsın?

evet tatlım :) inşallah güzelim inşallah :)

evet görümcem yaptı görümceliğini, bir daha hayatta yüzüne bakmam, eşim de sildim diyor ama sonuçta kardeşi, böyle bir şey yapması beni üzüyor... sıra sanırım kayınvalideme de geliyor, fazla şımarttım hepsini, tepeme çıktılar... gerçekten eşim olmasa neler yapardım ama... neyse o daha çok sinirlenecek diye fazla da konuşamıyorum... Allah'ından bulsun diyorum hepsi

boşver abla ya.oğlunun tadını çıkar.çok şükür herşey yolunda.daha ne?boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gülçinden haber varmı bu arada....

ağırlaştın artık iyice ama dediğin gibi az kaldı, önemli olan ikinizin sağlığının da iyi olması, çok şükür iyisiniz :) analık hiçte kolay değilmiş meğerse, ama bazı analar var sadece doğurmakla kalıyor, bazı analar da canını feda ediyor... benim kayınvalidem maalesef erkek çocuklarını kızlardan ayıran biri, yani kocasından yediği kazık yüzünden hırsını oğullarından çıkarıyor sanki, kızlarını korumaktan onların yaptıkları yanlışları görmüyor ve en kötüsü de onaylıyor... eşim buna karşı çıktıkça kötü oldu annesiyle ve en sonunda sen bizi yetiştiremedin deyiverdi annesine... haklıydı isyanında aslında ama ben yine üzüldüm, karnımda oğlum var ve birgün onun da bana böyle davranmasından korkuyorum... git dedim annenin hayır duasını, gönlünü al... bilmiyorum, karmakarışığım anlayacağın, dün benim en mutlu günüm olması gerekirken, burnumdan getirdiler

boşver abla ya.oğlunun tadını çıkar.çok şükür herşey yolunda.daha ne?boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gülçinden haber varmı bu arada....

elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum :) evet çok şükür herşey yolunda, amniyosentez sonucu da iyi çıkarsa dünyalar benim olacak :)

Gülçin iyi canım, bugün daha konuşmadım, Ceren de iyiymiş maşallah :) sizlere selamı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…