- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.081
selam nasılsınız?
hoşgeldin kayracım :) dediğin çıktı, opluşum olacağı kesinleşti tatlım :) sen nasılsın?
filiz ablacım herkes kız derken ben hep erkek dedim.bugüne kadar hiçbir tahminimde yanılmadım..çok güzel bir bebişin olacak inşallah allahın izniyle.akşamda görümcene üzülmüşsün değermi?neler yaşadın ne zorluklar çektin boşver.ben yaklaşık iki aydır küsüm kayınvalidemle.ama ne yapalım eşlerimiz var ortada..o olmasa çok kötü olacak ama....
okudum dün çok sevindim ablacım.valla artık çok zorlanıyorum abla ağrılarım coştu.ama işte sıkıyorum dişimi.az kaldı hayırlısıyla...çok şükür evladımda bir sıkıntı yok doktorumuz herşey yolunda diyor ama ben tükendim....sen nasılsın?
boşver abla ya.oğlunun tadını çıkar.çok şükür herşey yolunda.daha ne?boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gülçinden haber varmı bu arada....
kızlar bi eleman geldi konuşuyo patron yerime çok kokoş bi kız 87liymiş ufak bi hatun
bakalım olucakmı
iyi çıkacak inşallah.ne badereler atlattık dualarla.buda gelip geçecek inşallah.korkma
kızlar bi eleman geldi konuşuyo patron yerime çok kokoş bi kız 87liymiş ufak bi hatun
bakalım olucakmı
merhaba bayanlar bende geldim bende bebişimin yolunu gözlüyomm yerimseniben
hoşgeldin kayracım
nasılsın
merhaba bayanlar bende geldim bende bebişimin yolunu gözlüyomm yerimseniben
87 liler sübyanmı oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?