Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablacım ben kaçtım.gülçinle konuşursan çok selam söle.öpsün cereni yerimize bol bol.sende canını sıkma sakın tamammı?

h.b daha 5 aylık hamileyim allahın izniyle kasım da alıcam onu kucağıma siz?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
filiz ablacım ben kaçtım.gülçinle konuşursan çok selam söle.öpsün cereni yerimize bol bol.sende canını sıkma sakın tamammı?
görüşürüz birtanem, selamını söylerim :) tamam canım, artık canımı sıkmayacağım, onlar sıksınlar canlarını :)

ewet 87 liyim :)
tahmin ettim zaten hoşgeldin çıtır :) ben kartladımda ondan bakma işte laf ola beri gele öle yazıyoz

güle güle kayracım konuşamadık ama olsun şimdi gördüm ben öptüm

kızı bana yolladıalr konuştum kız hiç bişey bilmiyo ön muhasebe muhasebe hiç dneyimi yok patronda bişey demedi olumlu olumsuz nolcak bilmiyorum gitti bakalım kız kimseden ses çıkmıyor :sm_confused:

ne iş için başvurmuş peki? sekreterlik mi muhasebe mi? valla biraz tecrübe seni daha az yorar burcu'cum, sonuçta senin yetiştirmeni isteyecekler :)

çömez desene senin patronda hem pinti hem sübyancı galiba sapıkmıdır nedir

küçük olsun bizim olsun yerimseniben
benim patron iş konusunda bilgis olmasınki ne dersek yapsın sesini çıkaramasın derdinde valla :jeyyar:
canım sağol iyiyim sen nasılsın?
bende iyyim canım çok sağol yazana kadar sen gitmişsin gle güle canım

sadece arkadaş mı kız? resmen aile gibi olduk burada :)

evet aile olduk valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızı bana yolladıalr konuştum kız hiç bişey bilmiyo ön muhasebe muhasebe hiç dneyimi yok patronda bişey demedi olumlu olumsuz nolcak bilmiyorum gitti bakalım kız kimseden ses çıkmıyor :sm_confused:

niye gelmiş o zaman burcu ya bu kız kendini göstermeyemi ala al iş şartları belli değilmi tın tın süüslenip püslenip gelmiş hatun gerisi tınn

ne iş için başvurmuş peki? sekreterlik mi muhasebe mi? valla biraz tecrübe seni daha az yorar burcu'cum, sonuçta senin yetiştirmeni isteyecekler :)

evet valla bende anlamadım ne için başvurmuş
kıza dedim sekreterlik ve ön muhasebe adına ne varsa yapılıyo burda dedim bilmiyorumki dedi lmaz: şimdi 10 dakkada tek tek anlatılcak bi durum değil dedim en sonunda kıza kaydirigubbakcemile3

Allahım yarabbim... insan kendini bir yetiştirir ya bir işe başvuruyorsa :sm_confused:

sadece arkadaş mı kız? resmen aile gibi olduk burada :)
demi filiz ablam ya bende laf söyledim bal kabağı benim kız aklımı başımdan alınca ancak bu kadar topluyom cümleleri az önce tekme attı benimki minicik tamda elim karnımdaydı nasıl hoşuma gitti anlatamam ablam ya

küçük olsun bizim olsun yerimseniben
benim patron iş konusunda bilgis olmasınki ne dersek yapsın sesini çıkaramasın derdinde valla :jeyyar:

evet aile olduk valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heh şimdi oldu bende diyorumneden küçük deneyimsiz bakıyo
senin çakal patron her istediğini kolayca yaptıracak adam arıyor maaşıda az ister diye düşünüyordur ama unuttuğu birşey var artık yeni nesil daha uyanık öyle sen gibi elemanı zor bulur o tek simitle doymaz yeniler :)) ayranda ister tostta demi yaa demek küçükj olsun bizim olsun ha haha burcu güldürüdn kız beni allahta seni güldürüsün

oooo miniğimiz ben iyiyim annecim, sen sakın endişelenme diyor sana :)

oooo miniğimiz ben iyiyim annecim, sen sakın endişelenme diyor sana :)
evet ablam ya üzüldü annesine galiba üzülme diyor benim meleğim bir doğsun o ben onu pamuklara sarıp sarmalıcam inşallah canım o benim canımm

sesini duymalıydın zaten uyardılar zaten korkma diye
haifif travestimsi kaydirigubbakcemile3
ay töbe töbee
hadi ya tam oyun varmış orda tek perdelik hee bu kestirip gelmiş olmasın kız kaydirigubbakcemile3

amanda zeynebimizin tekmesine kurban oluruz biz opuyorumnanaktan
he valla millet benmi çerek sinitle douysun şimdiki nesil datlusunu bileme ister kaydirigubbakcemile3
amin amin hep gülelim çiğdemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…