- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.121
evet ablam ya üzüldü annesine galiba üzülme diyor benim meleğim bir doğsun o ben onu pamuklara sarıp sarmalıcam inşallah canım o benim canımm
aman aman yolu açık olsun o zaman...
evet ablam ya üzüldü annesine galiba üzülme diyor benim meleğim bir doğsun o ben onu pamuklara sarıp sarmalıcam inşallah canım o benim canımm
hadi ya tam oyun varmış orda tek perdelik hee bu kestirip gelmiş olmasın kız kaydirigubbakcemile3
kızlar ben biraz uzanacağım, sonra yine gelirim, şimdilik hoşçakalın...
kızlar ben biraz uzanacağım, sonra yine gelirim, şimdilik hoşçakalın...
canım benimamanda zeynebimizin tekmesine kurban oluruz biz opuyorumnanaktan
he valla millet benmi çerek sinitle douysun şimdiki nesil datlusunu bileme ister kaydirigubbakcemile3
amin amin hep gülelim çiğdemcim
sağol ablacım sağol burdaki bebeklerin hepsi şanslı çünkü anneleri onları çok seviyor çok haklısın ben iyi olursam kızımda iyi olur iyi olucam ablam artık kötü düşünmücemsenin gibi annesi olduğu için Zeynep çok şanslı canım :) sen de artık üzme onu... hiçbir sorun çıkmayacak, sen de artık kafanı toparla ve sakin ol, rahat ol ki Zeynep'de kendini güvende hissetsin... o sen ne hissediyorsan onu hissediyor :)
ay çok fena cidden geliyomuş tenhada kıstırıyomuş seni ne gülerim ben yaa kaydirigubbakcemile3amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimizin :çok üzgünüm:
he valla zaten komedi burası
olurmu olur kı sulanmasın bana sonra bu delikafadulden
her türlü severim yavrum deyip amaniinnn
uzan abalacım dinlesin tosuncuk
ayy muhabbete bak koptuım valla allah muhabbetinizi daim etsin canlarım...inşallah bir an önce alınırda yanına biri rahat edersin burcucum..
canım benim
ister anam ister tatluda ister kaymakta kaydirigubbakcemile3
sağol ablacım sağol burdaki bebeklerin hepsi şanslı çünkü anneleri onları çok seviyor çok haklısın ben iyi olursam kızımda iyi olur iyi olucam ablam artık kötü düşünmücem
ay çok fena cidden geliyomuş tenhada kıstırıyomuş seni ne gülerim ben yaa kaydirigubbakcemile3
ayy muhabbete bak koptuım valla allah muhabbetinizi daim etsin canlarım...inşallah bir an önce alınırda yanına biri rahat edersin burcucum..
dimee gııı delikafadulden
benim lisede vardı öyle hatun artık hatunmuydu bende bilmiyorum ama açık ve seçik itiraf ediyodu kız aynı sınıfdaydık delikafaduldendelikafadulden
amiin amiin mavicim
valla kız alınınca rahat edip etmicemi pek bilmiyorum açıkcası
dipdibe iki ay çalışmak beni kascak sanırım yıllardırı aynı işi tek başıma yapınca
zor gelcek gibi geliyo bana
desene sen çekiyon böylelerini sende var demekki birşey :)
ya burcu biriyle yanyana çalışmak kolay olmuyor allahtan ben stajere yarım yarım öğrettim bitiridim yarım gün yanımda kaldı işi öğrendi sonra santrale gönderdim orayı öğrendi birde anlayışlı bir kız çıktı bunaltmadı beni allahtan umarım şansına iyi biri gelir tatlım
slmmmm....arkadaslar kayınvalıdem bızde 2 gundur.topıce gelemıyorum umarım ıyısınızdır....filiz ablacım cigdemcim umarım ıyı sonuclar alırsınız...hepımıze duacıyım...allah a emanet olun sımdılık arkadaslar....cadaloz karı bı gıtseydı...offff dıyecegım valla..-tatlicadiarzu-
hayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:slm canımm
aa napmaya geldi kı kaynanan sana bakmayamı yoksaa
hayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:
evet ya gelip kaldılarmı öle karşılıklı kös kös oturuluyo
benim öyle pke hoş sohbetimde yok bakışıp duruyoruz kaydirigubbakcemile3
canım sağolasın sabret gider elbet sık dişini canımslmmmm....arkadaslar kayınvalıdem bızde 2 gundur.topıce gelemıyorum umarım ıyısınızdır....filiz ablacım cigdemcim umarım ıyı sonuclar alırsınız...hepımıze duacıyım...allah a emanet olun sımdılık arkadaslar....cadaloz karı bı gıtseydı...offff dıyecegım valla..-tatlicadiarzu-
aynen çok sıkıcı öğretmek kalkıp yaparım daha kolay geliyor ama napıcan el mecbur öğretecen:jeyyar::jeyyar:
evet yaa çiğdemcim ben hele birine bişi öğretme konusunda hiç sabırlı değilim
canım ya ciddenn çekilmez ama napıcan eşinin hatrına saygıda kusur etme sen yine huzurun kaçmasın ben çıkıyorum kızlar hoşçakalınhayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:
hiç deelmi :dilcikar:aynen konusılacak bısey yok anca anlattıgı onun gelını bunun gelını falan be acıgım onlarda kapalı pek haz etmıyorlar....oyuzden bıraz ters bana...ne yapabılırım antalyadan taaaa tokata gelmısım daha ne ıstıyorlar...bıde torun verıyorum erkek....benı el ustunde tutmaları lazımkaydirigubbakcemile3
burcu bende pek sabırlı degilim ama ne yapayım gelen kişiyide fazla bunaltmadan ögreteyimde birden yüklenirsem karıştırı unutur bana sorarlar sonra niye ögretmedin diye..yeterki gelsin of..zaten bu hafta sonu düşünüyordum normalde gitmeyi kimseyi almadıkları için kaldı maalesef. artık temmuz sonu agustos başı gibi olacak sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?