Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inşallah güzelim... hmmm Allah yardımcın olsun canım
hayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:
1 saatlik uzaklık ne ki beee... hayret bir şey.... amaaaaaaan inşallah sık gelmiyorlardır
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarın görüşürüz güzeller bugün normal kontrolümüz oraya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
canııııım inşallah çok güzel söyleyecek doktorun :) dualarım seninle :)
amaaaaan boşver gitsin... eşinle huzurunu kaçırmasınlar da benim görümce gibi gerisini boşver canım

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

2.ıerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MıRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
nasılsın canım niye gelmişki şimdi
hayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:
kız 1 saat uzakmı allasen 2 gün kalana kadar 2satte gelir gider iş olsun işte boşver takma sen
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarın görüşürüz güzeller bugün normal kontrolümüz oraya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur

canım benim dularımız seninle arkadaşım sen içini ferah tut bak zeynepte haber yolluyo sana yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

kızlar doktorumla konuştum
adet söktürücü ilaç verdi her ihtimale karşı zararı olmayan
5 gün kullancam adet olunca3.günü doktora gitcem
tekrar bebiş için yola devam

kumsal peki kan tahlili yaptırmışmıydın...kan tahlili yaptırmadan dokotrun sana nasıl adet söktürücü veriyor baka benim doktorum kesinlikle ama kesinlikle kan tahlil sonucunu görmeden vermiyor..hatta idrar yaptım negatif dedigimde bile kan için gönderdi...çigdemcim sevtapcım gitmiş benimde az işlerim vardı...kaçırdım filiz ablacımda yokk..

bence önce bir kan tahlili yaptır güzelim... aferim sana asla pes etmek yok... emeğinin karşılığını alacaksın birtanem sakın üzülme ve pes etme :)
canııııııııııııııııım ben burdayım birtanem :)

arifecim yaa kızlarda demiş zaten bari sen bi yerde kan tahlili yaptır soucda idrar testinin %50yanlış çıktığını hepimiz biliyoruz Allah korusun yanlış bişey yapma sonra
ilaç zararsız dedin gerçi ama yinede kan testi nedirki iki dakkalık olay git bi hastaneye iş çıkışı yaptır

mavicim benimkide vermez normalde her seferinde tekrarlamıştır kan testini normal adet söktürücü vermedi zaten progeston kapsül varmış bebiş varsada
hiç bişekilde zarar vermezmiş hamilelerede veriyoz dedi 5gün kullancam sonra hastalanmam gerekiyor adet olmazsam bişiler olabilir dedi bakalım hayırlsıı
tabii ki tatlım :)
sağol canım ablam
bu arada kumsalcım hala fotonu göremedikk
ay güzelim ben unuttum onu kusura bakma en kısa zamanda ekliyorum

aminnnnn ablacım inşallahhhh sonuna kadar

progestan'ı bana hamile iken düşüğe karşı vermişti, hiçbir problem olmaz o zaman canım :)

hadi bakalım dualarımız seninle canım :)

daha temmuz ve ağustos varr napcaz nasıl dayancaz bilmiyorum valla :bbo:

hiç sorma hayatım... hadi ben evdeyim bir şekilde serinlerim, olmadı duşa girerim sık sık serinlerim ama siz ne yapacaksınız? hele hele senin çalıştığın yer burcucum Allah yardımcınız olsun hepinizin... çalışanların işi daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…