- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.141
inşallah güzelim... hmmm Allah yardımcın olsun canımslmmmm....arkadaslar kayınvalıdem bızde 2 gundur.topıce gelemıyorum umarım ıyısınızdır....filiz ablacım cigdemcim umarım ıyı sonuclar alırsınız...hepımıze duacıyım...allah a emanet olun sımdılık arkadaslar....cadaloz karı bı gıtseydı...offff dıyecegım valla..-tatlicadiarzu-
1 saatlik uzaklık ne ki beee... hayret bir şey.... amaaaaaaan inşallah sık gelmiyorlardırhayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:
canııııım inşallah çok güzel söyleyecek doktorun :) dualarım seninle :)kızlar ben birazdan çıkıyorum yarın görüşürüz güzeller bugün normal kontrolümüz oraya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
amaaaaan boşver gitsin... eşinle huzurunu kaçırmasınlar da benim görümce gibi gerisini boşver canımaynen konusılacak bısey yok anca anlattıgı onun gelını bunun gelını falan be acıgım onlarda kapalı pek haz etmıyorlar....oyuzden bıraz ters bana...ne yapabılırım antalyadan taaaa tokata gelmısım daha ne ıstıyorlar...bıde torun verıyorum erkek....benı el ustunde tutmaları lazımkaydirigubbakcemile3
nasılsın canım niye gelmişki şimdislmmmm....arkadaslar kayınvalıdem bızde 2 gundur.topıce gelemıyorum umarım ıyısınızdır....filiz ablacım cigdemcim umarım ıyı sonuclar alırsınız...hepımıze duacıyım...allah a emanet olun sımdılık arkadaslar....cadaloz karı bı gıtseydı...offff dıyecegım valla..-tatlicadiarzu-
kız 1 saat uzakmı allasen 2 gün kalana kadar 2satte gelir gider iş olsun işte boşver takma senhayır evlerı uzak buraya 1 saat oyuzden gelınce kalıverıyorlar 2 gundur...65 yasında kafa dengıde deıl cıldırcam valla:çok üzgünüm:
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarın görüşürüz güzeller bugün normal kontrolümüz oraya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
ablacım sana zahmet listede adet tarihimi boş bırakırmısın
bence önce bir kan tahlili yaptır güzelim... aferim sana asla pes etmek yok... emeğinin karşılığını alacaksın birtanem sakın üzülme ve pes etme :)kızlar doktorumla konuştum
adet söktürücü ilaç verdi her ihtimale karşı zararı olmayan
5 gün kullancam adet olunca3.günü doktora gitcem
tekrar bebiş için yola devam
canııııııııııııııııım ben burdayım birtanem :)kumsal peki kan tahlili yaptırmışmıydın...kan tahlili yaptırmadan dokotrun sana nasıl adet söktürücü veriyor baka benim doktorum kesinlikle ama kesinlikle kan tahlil sonucunu görmeden vermiyor..hatta idrar yaptım negatif dedigimde bile kan için gönderdi...çigdemcim sevtapcım gitmiş benimde az işlerim vardı...kaçırdım filiz ablacımda yokk..
arifecim yaa kızlarda demiş zaten bari sen bi yerde kan tahlili yaptır soucda idrar testinin %50yanlış çıktığını hepimiz biliyoruz Allah korusun yanlış bişey yapma sonrakızlar doktorumla konuştum
adet söktürücü ilaç verdi her ihtimale karşı zararı olmayan
5 gün kullancam adet olunca3.günü doktora gitcem
tekrar bebiş için yola devam
ablacım gördüm gelmişsin sıkıcı hava var burada kapalı idi yagmur yagdı biraz mevsim tersine döndü resmen...
mavicim benimkide vermez normalde her seferinde tekrarlamıştır kan testini normal adet söktürücü vermedi zaten progeston kapsül varmış bebiş varsadakumsal peki kan tahlili yaptırmışmıydın...kan tahlili yaptırmadan dokotrun sana nasıl adet söktürücü veriyor baka benim doktorum kesinlikle ama kesinlikle kan tahlil sonucunu görmeden vermiyor..hatta idrar yaptım negatif dedigimde bile kan için gönderdi...çigdemcim sevtapcım gitmiş benimde az işlerim vardı...kaçırdım filiz ablacımda yokk..
sağol canım ablamtabii ki tatlım :)
ay güzelim ben unuttum onu kusura bakma en kısa zamanda ekliyorumbu arada kumsalcım hala fotonu göremedikk
bence önce bir kan tahlili yaptır güzelim... aferim sana asla pes etmek yok... emeğinin karşılığını alacaksın birtanem sakın üzülme ve pes etme :)
canııııııııııııııııım ben burdayım birtanem :)
mavicim benimkide vermez normalde her seferinde tekrarlamıştır kan testini normal adet söktürücü vermedi zaten progeston kapsül varmış bebiş varsada
hiç bişekilde zarar vermezmiş hamilelerede veriyoz dedi 5gün kullancam sonra hastalanmam gerekiyor adet olmazsam bişiler olabilir dedi bakalım hayırlsıı
:bbo:burasıda feci sıcak resmen donum ıslak terden
hava çok sıcak gerçekten, hava esmesine rağmen serinletmiyor
daha temmuz ve ağustos varr napcaz nasıl dayancaz bilmiyorum valla :bbo:
progestan'ı bana hamile iken düşüğe karşı vermişti, hiçbir problem olmaz o zaman canım :)
hadi bakalım dualarımız seninle canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?