- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.161
hiç sorma hayatım... hadi ben evdeyim bir şekilde serinlerim, olmadı duşa girerim sık sık serinlerim ama siz ne yapacaksınız?hele hele senin çalıştığın yer burcucum Allah yardımcınız olsun hepinizin... çalışanların işi daha zor
amiiinnnn
dün patronun karısı bana allah yardımcın olsun çok sıcak diyor
aa neresi sıcak küfür küfür esiyo dicektim :umursamaz:
Kızlar yoğunluktan yazamıyorum . Fırsat buldukça okuyorum göz ucuyla.
doğumda ziyarete gelenlere ikram ediceğim bebek süslerinden sipairş verdim
buzdolabı süsü olarakda kullanılabilcek hatıra iki ayrı model yaptırıyorum biri daha güsel özeller için kaydirigubbakcemile3
herşeyin farkında ama utanmadan hala konuşuyolaramiiinnnn
dün patronun karısı bana allah yardımcın olsun çok sıcak diyor
aa neresi sıcak küfür küfür esiyo dicektim :umursamaz:
tamam canım işlerini yap senKızlar yoğunluktan yazamıyorum . Fırsat buldukça okuyorum göz ucuyla.
aynen katılıyom ablacımbunu söyleyeceğine bir klima taktırsa ya şerefsizler... tövbe tövbeeeee Çok üzgünüm çoook
sağ olun sayenizde içim daha rahatprogestanı banada vermişti önce direk söktürücü sonra sonuçlar anormal çıkınca progestan verdş hep bebk varsa tutunmasını yoksa adet olmanı saglıyor bende öncesi kullandıgım gibi hemile kaldıktan sonrada düşük tehlikesine karşı vermişti...uzunca bir sürede kullanmıştım
doğumda ziyarete gelenlere ikram ediceğim bebek süslerinden sipairş verdim
buzdolabı süsü olarakda kullanılabilcek hatıra iki ayrı model yaptırıyorum biri daha güsel özeller için kaydirigubbakcemile3
evet burcu mutlaka bizlerede fikir oluyor bende hgülçinin aldıgı sepet gibi olan özellikle hoşuma gitmişti..
gelsin hemen koayarım bugun verdim daha siposunu :))resmini mutlaka koy canım :)
herşeyin farkında ama utanmadan hala konuşuyolar
tamam canım işlerini yap sen
aynen katılıyom ablacım
sağ olun sayenizde içim daha rahat
merak ettim bak şimdi sengözlerimebaksanab
evet burcu mutlaka bizlerede fikir oluyor bende hgülçinin aldıgı sepet gibi olan özellikle hoşuma gitmişti..
kızlar bende çıkacam birazdan şimdiden iyi akşamlar dileyeyimde sonra apar topar kapatmayayım..bende bugün kocişi ektim kız arkadaşımla buluşacam 40 dk falan sonra ..çoktandır görüşmemiştim hep tlf la neredeyse 1 sene olacak..kumsalım en kısa zmanda bekliyorum fotonu ...burcu sende ilk geldiginde siparişlerin hemen ekle ok..hadi ben kaçtım iyi akşamlar
kızlar bende çıkacam birazdan şimdiden iyi akşamlar dileyeyimde sonra apar topar kapatmayayım..bende bugün kocişi ektim kız arkadaşımla buluşacam 40 dk falan sonra ..çoktandır görüşmemiştim hep tlf la neredeyse 1 sene olacak..kumsalım en kısa zmanda bekliyorum fotonu ...burcu sende ilk geldiginde siparişlerin hemen ekle ok..hadi ben kaçtım iyi akşamlar
tamam canım iyi akşamlar eklicem mutlaka insan özlüyor valla size iyi eğlencelerkızlar bende çıkacam birazdan şimdiden iyi akşamlar dileyeyimde sonra apar topar kapatmayayım..bende bugün kocişi ektim kız arkadaşımla buluşacam 40 dk falan sonra ..çoktandır görüşmemiştim hep tlf la neredeyse 1 sene olacak..kumsalım en kısa zmanda bekliyorum fotonu ...burcu sende ilk geldiginde siparişlerin hemen ekle ok..hadi ben kaçtım iyi akşamlar
bendende iyi akşamlar kızlar
sağlıkla kalın öpüyorum opuyorumnanaktan
Kızlar ben çıkıyorum. Eve biraz erken gitmem gerek bugün. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?