Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar kimse yok mu nerelerdesiniz
bayağı muhabbet varmış bugün
filizcim ne kadar zor olsada inadına boş vermelisin en önemlisi eşinin seni anlaması senin yanında olması çünkü ne eşler var göz göre göre kendi ailesini destekleyip eşini yalnız bırakan. sen inadına daha iyi daha mutlu olki o görümcen amacına ulaşamasın daha çok patlasın
çiğdem canım doktordan haberlerini yarın alacaz heralde hayırlı haberlerini bekliyorum cuma günüde eminim en güzel haberleri alacaz artık zeynebi üzmek yok artık dimi
mavi cnm ne zamandır karşılaşamıyoruz nasıl kendini daha iyi hissediyorsun inşallah benimde bulantılarım biraz uzun sürmüştü bebişimiz de iyidir inşallah dimi
jerror sen nasılsın bende doğum iznine 37 haftanın değil 36 haftanın sonunda çıkıyorum temmuzun 3 ünde yani çünkü sıcaklar fena bestırdı benim iş yeride bayağı uzak kanter içinde kalıyorum minübüslerde eşime kalsa hemen bırak diyor ama ben önümüzdeki hafta cumaya kadar çalışacağımı bildirdim insan kaynaklarına yavrumla geçireceğim zamandan çalmak istemiyorum daha fazla
doğumda tahminden biraz erken olabilir çünkü bakalım hayırlısı
arifecim hadi hayırlısı inşallah en güzel haberlerini alırız
neşecim senin için dua ediyorum rabbim hayırlısı ile gönlündeki muradı versin

Burcuuuuuu o özellerden biri benim canım,umarım anlamışsındır.:jeyyar:

aminnnnnnnnnopuyorumnanaktan
nasılsın beyazım zeynebi uyuttun anlaşılan kaydirigubbakcemile3

iiyim güzelim sen naıslsın?
kırkımız çıktı bugün gezdik dolaştık çok yorulduk
zeynep uyuyor cnm ya,tüm gün uyudu
gece kalkar şimdi,
dün gazı için bir ilaca başlamıştık ,ondan mı acaba,
içim pek rahat değil
ama sabahları çok kötü olurdu bu sabah iyi uyandı yavrum
birkaç gün deneyeyim ona göre karar vericem kullanıp kullanmamaya

ohh ne güzel ana kız geziyosunuz
ilaç iyi geldiği içindir canım gazını gerçekten alıyosa kuzum rahat rahat uyyodur
ağrısızı sızızı yokken
bende kocişi bekliyorum gelir birazdan işten bi geldim kotukda kıyafetlerimi değişmedne uyyakalmışım bi uyandım saat 10 kaydirigubbakcemile3

inş rahatladığı içindir cnm bakalım işte takipteyim
oh iyi yapmışssın cnm dinlenmen lazım senin

zeynep uyurken bende yatıcam şimdi
çok yorulduk bugün
iyi geceler cnmŞeniz

kızlarr miniğimin resmini koydum albüme
kızım beni çağırıyor yine gelirim canlarımmmmm
hepinize iyi geceler.....

canım benim hoşgeldin
kusura bakma arayamadım seni çok özür dilerim çok yoğulaştım
cerenimi kokla canım

Sagol Filiz ablacim, biz iyiyiz cok sukur. Yusuf iyice ele avuca gelmeye basladi ve tam opup koklamalik kivamda:) Allahim sana ve tum bekleyen anne adaylarinada hayirlisi ile yavrularini kucaklamayi nasip etsin...

Canim insallah hayirlisi ile bu sefer tutar asilaman. Ben sana aklima geldikce dua ediyorum, Rabbim dualarimizi kabul eder insallah...

hemen okuyorum
kızlarr miniğimin resmini koydum albüme
kızım beni çağırıyor yine gelirim canlarımmmmm
hepinize iyi geceler.....

işteee buuudurrrrrr minik bir melekkk mis kokulu Şeniz:ecrin_bebek:

kızlar ben geldim
geçmişe takıldım bugün dershaneyi bitirdik şükür artık evde dinlenecez
ohh şükür dershane bitti artık dimi ben rahat ettim valla nurr
şimdi bol bol dinlen kızınla

Sagol Filiz ablacim, biz iyiyiz cok sukur. Yusuf iyice ele avuca gelmeye basladi ve tam opup koklamalik kivamda:) Allahim sana ve tum bekleyen anne adaylarinada hayirlisi ile yavrularini kucaklamayi nasip etsin...

oyy oyy tam mıncırmalık olmuştur gerçekten Yusufumuzz
amiiin amiiinnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…