- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.181
doğumda ziyarete gelenlere ikram ediceğim bebek süslerinden sipairş verdim
buzdolabı süsü olarakda kullanılabilcek hatıra iki ayrı model yaptırıyorum biri daha güsel özeller için kaydirigubbakcemile3
Burcuuuuuu o özellerden biri benim canım,umarım anlamışsındır.:jeyyar:
anladım canımmm yerimseniben ni dimek
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benim inş o günleride sağlıcakla görmek nasip oluropuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnopuyorumnanaktan
nasılsın beyazım zeynebi uyuttun anlaşılan kaydirigubbakcemile3
iiyim güzelim sen naıslsın?
kırkımız çıktı bugün gezdik dolaştık çok yorulduk
zeynep uyuyor cnm ya,tüm gün uyudu
gece kalkar şimdi,
dün gazı için bir ilaca başlamıştık ,ondan mı acaba,
içim pek rahat değil
ama sabahları çok kötü olurdu bu sabah iyi uyandı yavrum
birkaç gün deneyeyim ona göre karar vericem kullanıp kullanmamaya
ohh ne güzel ana kız geziyosunuz
ilaç iyi geldiği içindir canım gazını gerçekten alıyosa kuzum rahat rahat uyyodur
ağrısızı sızızı yokken
bende kocişi bekliyorum gelir birazdan işten bi geldim kotukda kıyafetlerimi değişmedne uyyakalmışım bi uyandım saat 10 kaydirigubbakcemile3
inş rahatladığı içindir cnm bakalım işte takipteyim
oh iyi yapmışssın cnm dinlenmen lazım senin
zeynep uyurken bende yatıcam şimdi
çok yorulduk bugün
iyi geceler cnmŞeniz
canlarım benim sizleri çok seviyorum ve çok özledim cerenim çok iyi allahım sizlerede yaşatsın bunları doğum öykümüzü yazdım canlarım ama fazla kalamıcam yine gelirim fırsat bulunca
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN....
çitlenbiğim kollarımda darısı başınıza :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlarr miniğimin resmini koydum albüme
kızım beni çağırıyor yine gelirim canlarımmmmm
hepinize iyi geceler.....
Sagol Filiz ablacim, biz iyiyiz cok sukur. Yusuf iyice ele avuca gelmeye basladi ve tam opup koklamalik kivamda:) Allahim sana ve tum bekleyen anne adaylarinada hayirlisi ile yavrularini kucaklamayi nasip etsin...Amin güzelim, inşallah :) boşvermek gerçekten çok zor ama dediğin gibi bebeğim için bunu yapmak zroundayım... onun sakin ve huzurlu büyümesini istiyorum... büyüklerin anlamsız çekişmeleri ve kıskançlıklarının dışında büyüyecek benim oğlum :) İnşallah güzelim, inşallah sağ salim kucağıma da alırım :) sen nasılsın? Yusuf nasıl? artık iyice ele avuca gelmeye başlamıştır :) Allah nazarlardan saklasın inşallah
Kızlar merhaba cuma gününden ebri giremiyorum, ne var ne yok? Güzel haberler var mı Kumsal son durum ne? Ceren ne zaman geliyor??? Kızlar cuma aşılamam oldu duarınızı bekliyorum, buarada sınavıma da çok az kaldı...Tam bir stres kübüyüm..
canlarım benim sizleri çok seviyorum ve çok özledim cerenim çok iyi allahım sizlerede yaşatsın bunları doğum öykümüzü yazdım canlarım ama fazla kalamıcam yine gelirim fırsat bulunca
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN....
çitlenbiğim kollarımda darısı başınıza :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlarr miniğimin resmini koydum albüme
kızım beni çağırıyor yine gelirim canlarımmmmm
hepinize iyi geceler.....
ohh şükür dershane bitti artık dimi ben rahat ettim valla nurrkızlar ben geldim
geçmişe takıldım bugün dershaneyi bitirdik şükür artık evde dinlenecez
Sagol Filiz ablacim, biz iyiyiz cok sukur. Yusuf iyice ele avuca gelmeye basladi ve tam opup koklamalik kivamda:) Allahim sana ve tum bekleyen anne adaylarinada hayirlisi ile yavrularini kucaklamayi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?