Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arifecim hadi hayırlısı inşallah en güzel haberlerini alırız
inşallah canım sağol

kızlarr miniğimin resmini koydum albüme
kızım beni çağırıyor yine gelirim canlarımmmmm
hepinize iyi geceler.....

çok güzel çok maşallah çok duygulandım canım mafoldumben

günaydın kumsalım iyyiz çok şükürr
Miraç geceleri paso uyanık sabaha kadar gündüzleri uyyo
çıkıncada böyle olursa yandık valla :bbo:
sen nasılsın arifecim

allah iyilik versin canım gerçekten yanmışmışsın o zaman burcum
gece gündüz birbirine girer heralde :))
bende iyiyim çok şükür uykum var canım hiçbişey yapmak istemiyor

Günaydın kızlar, nasılsınız? Ben dünden daha iyiyim, zamanla daha iyi olacağım... Bugün eşimle evlenme yıldönümümüz... Nedense içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kızlar... Ben eşimden değil ama evlilikten soğumaya başladım galiba... Offf sabah sabah içinizi daraltmayayım şimdi :) Sizlerde ne var ne yok?
sağol tatlım, üstünden bir gün geçince biraz daha iyi hissettim kendimi :)

bence de bir an önce izne ayrılmanda yarar var canım, madem doğum erken olabilir, bu sıcaklarda koşuşturma :) hakkında hayırlısı olsun tatlım :)
ohhh ana - kız gezdiniz ha? ne güzel yapmışsınız :) vay be 40 gün geçti mi? nasıl hızlı geçiyor günler? sanki bana geçmiyor gibi geliyordu :) bu arada çocukcağız rahatladı o yüzden rahat uyumuştur annesi... gazına iyi geldi demek ki... kıyamam ilk kez rahat ve derin bir uyku çekti Zeynep'imiz :) neden için rahat değil hayatım? ne güzel rahatlamış çocuk... hmmm sen Zeynep'in mızmızlarına alıştın... tüm gün bunu yapmayınca huylandın değil mi? yok annesi Zeynepçik gazı kesildiği için ilk rahat uykusunu uyumuştur... bir de gezdiniz, temiz hava aldı, yoruldu canımcım :) normalde olması gereken de bu şekilde uyumasıdır tatlım :)
canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım, birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm dün gece saat 2.00'ye geliyordu ya da geçiyordu bilmiyorum, uyuyamadım bir topiğe bakayım dedim, senin mesajını okumak o kadar güzel geldi ki, hele hele doğum öykünü okuyunca nöbetteki gözyaşlarım şarrrr diye aktı... çok duygulandım hayatım :) fırsat buldukça uğra, çok özledik seni :)
resimler harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... yorumlarıma da yazdım zaten, maşallah, Allah nazarlardan saklasın canım
kızlar ben geldim
geçmişe takıldım bugün dershaneyi bitirdik şükür artık evde dinlenecez
çok şüküüüüüüüüüüüüüüüüür... ohhhhh be seninle beraber bitirdik yani dershaneyi, sınava girecek gibi değiliz ama olsun seninle beraber gittik geldik dershaneye kaydirigubbakcemile3
Sagol Filiz ablacim, biz iyiyiz cok sukur. Yusuf iyice ele avuca gelmeye basladi ve tam opup koklamalik kivamda:) Allahim sana ve tum bekleyen anne adaylarinada hayirlisi ile yavrularini kucaklamayi nasip etsin...
ohhh canıııııııım maşallah annesi :) bizim için mıncıkla onu tamam mı? ayyyy yerim ben onu yerim yerim :) amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem... inşallah :)
slm kızlar bende ıkı ay sonra hamıs olmak ıstıyorum su adetım bır olsaydııııııııı hemen baslıyacamda daha olmadı
hadi bakalım hayırlısı olsun canım? korunmayı yeni mi bıraktın?
herkese günaydın kızlaaarrrrzemuszemus
güzel sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallahhhhhhhhhhh
günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güanydin herkeseeee..mutlu huzurlu günler inşallah opuyorumnanaktan
günaydın güzelim, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kumsalım iyyiz çok şükürr
Miraç geceleri paso uyanık sabaha kadar gündüzleri uyyo
çıkıncada böyle olursa yandık valla :bbo:
sen nasılsın arifecim
ohoooo sen yanmışsın Burcu, sana gece uykusu yok o zaman :) valla öyle diyorlar bebeğiniz karnınızda nasılsa çıkınca da öyle olacaktır diye... inşallah uykusu düzene girer annesi :)

günaydın kızlarrr nasılsınız gülçinin yazısını okudum çok duygulandım ya aglayacam şimdi neyse ki şükür çitlenbigine kavuştu saglıkla...bizim bıcırıgında resimleri pek tatlıymış...

bende dün akşam 9 buçuga kadar arkadaşla lafladık durduk ne kadar konuştuysam bogazım agrıyordu ve sesim degişmişti hafif travestimsi gibi çıkmaya başlamıştı eşimde soguk birşeyler mi içtin diye kızdı bu ara bogazım çok hassasta..yaklaşık 1 buçuk sene görüşmemişiz yuh bize dedim burnumun ucunda ama işte hafta sonları görüşemezsek kalıyordu hafta içide ben kocişi bırakamıyordum ama sık yapacagımızı söyledik birbirimize çok ta uzak sayılmazmışız üstelik.. neyse bende durum böyle kendime yeni ruj aldım göz kalemi denedim akmayan tam yaz için uygun söyle milletin arasına karışınca ne kadar bakımsız oldugumu farkettim hamileyim diye bol giydigim bluzler salaş bir halde dolaşıyordum yüzümde uzun zmandır gram makyaj yoktu saçlar desen öyle..kadın hemen denemem için akmadıgı ispat edebilmek için gözüme kalem sürdü gerçekten gece boyunca akmadı hiç..sanırım kısa zmanda alacam...kızlar ya sizde varmı böyle vurdumduymazlık kendini bırakmalar...

günaydın tatlım, ne güzel anlatmaış duygularını değil mi?

hiç sorma... bende had safhaya ulaştı... bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorum... ben de farkettim kendimi çok bıraktığımı

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burcum bebkler anne karnındayken gündüzleri hep sallandıgı hareket halinde oldugu için beşikte yatar gibi rahatg oluyorlarmış sen gün boyunca hareket halinde oldugun için..ama geceleri yatış pozisyonuna geçince içeride hareket olmayınca bebek uyanırmış yani dogan bir bebgi beşik sallanıdıgnda daha huzurlu oldugu durdugu zmanda hemen bagırmaya başlaması gibi ...sizde artık büyüdünüz hareketleri daha net alabildigin için hissediyorsun henüz ben birşey algılamıyorum ama yakında bende çekecem diye bekliyorum korkuyla..

zeynebinde gazı azalmıştır o yzüden rahat etmiştir merak etme annesi çocukta yoruldu hep aglamaktan sancı çekmekten ..40 nız hayırlı olsun..

entelliyecim evet karşılaşamıyoruz malum ben akşamları sık girmiyorum sende akşam giriyorsun karşılaşamıyoruz nasılsın?bende bulantı eskisi gibi degil ara ara oluyor ama kusma derecesinde degil şükürki aman nazar degmesin tahtaya vurayım her seferinde haah iyiyim artık dedigimde yeniden kusuyordum..

ablacım evlilik yıldönümüzün kutlu olsun rabbim nize seneler kutlamak nasip etsin..neden bu akdar durgunsun..canın birşeyemi sıkıldı eşinlemi tartıştın?lütfen ablacım bu mutlu gününüzü degerlendirin mutlu hale getirmeye çalışın daha dogrusu ogluşunuzla birlikte, seneye oda dahil olacak.

AH BALIM BENİMM bizde seniçok seviyoruz ve çok özledik öykünü okudum ağlamamak elde değil sevinçten tabi allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım darısı bekleyen tüm annelerin başına

baktım bakmazmıyım deliridm görünce kırkbirkere maşallah annesi ben böyle güzel bebek görmedim kartpostal gibi melek gibi allahım şansınıda yüzü gibi güzel yapsın

iyiyim canım sen nasılsın ağlıyorum sabah sabah çok duygulandım cerenin hikayesini okurken :gitme:
ya aynen salya sümük oldum bende durmuyor gelen geçen tuhaf tuhaf bakıyor ne oldu diye yok birşey diyorum

iyiyim canım sağol uykusuzum biraz bugün sorma bende okurkene çok duygulandım

kumsalcım günaydın allah bizlered nasip eder inşallah canım

sağol birtanem :) amin inşallah :) eşimle tartışmadım, çok şükür ailesinin yaptıklarından sonra bana karşı son derece hassas ve duyarlı yaklaşmaya çalışıyor... üzülmemem için gözümün içine bakıyor... evlilik yıldönümümüz olduğu için kuaföre gideceğim zaten... dış etkenler ne kadar ekiliyormuş meğerse evlilikleri... eskiden amaaaaaaaaan derdim kaparım kapımı kim ne yaparsa yapsın... ama öyle değilmiş işte neyse seneye inşallah oğluşumla beraber kutlayacağız bugünü... bu evliliğin bana getirdiği en güzel şey işte, inşallah kucağıma da alayım, benden mutlusu olmaz o zaman :)

valla öylemi ben bilmiyorum yani takvime falan bile hiç bakmıyorum tv desen izlemedik olabilr 3 aylar başlangıcı falan...eblcım kuaföre gidemiyorum şacımı kestirmek istemiyorum uzun olursa toplamak şekil vermek daha rahat oluyor benim saçım her daim sorunlu kısa kestireyim desem oda olmaz boya zaten yokk..bıyıklarım uzadı pala kimin oldum..agda için komşum gitme gel bende makinası var ben alırım hemen dedi belki ona giderim bugün bacakalrımı alayım..ya sizde oluyormu bilmiyorum benim özellikle alt bacagımı aldırıyorum sirle 15 gün sonra yendien diken gibi belirmeye başlıyor ama seyrek seyrek yani hepsi birden çıkmıyor..siyah siyah oluyor yani bacagıma baktıgımda hiçte öyle pürüzsüz parlak olmuyor hep siyah nokta şeklinde her an çıkıcak gibi duran kıllar..sinir oldum baş edemiyorum valla..

evet ablacım sen şuanda hassas ve daha duygusal oldugun için daha çok takıyorsun buda seni mutsuz etmeyi başarıyor zaten..üzme kendini ne güzel kuaföre git gel söyle güzel bir makyaj yap silkelen bugünün tadını çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…