- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.201
inşallah canım sağolarifecim hadi hayırlısı inşallah en güzel haberlerini alırız
canlarım benim sizleri çok seviyorum ve çok özledim cerenim çok iyi allahım sizlerede yaşatsın bunları doğum öykümüzü yazdım canlarım ama fazla kalamıcam yine gelirim fırsat bulunca
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN....
çitlenbiğim kollarımda darısı başınıza :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlarr miniğimin resmini koydum albüme
kızım beni çağırıyor yine gelirim canlarımmmmm
hepinize iyi geceler.....
günaydın canım nasılsın miraçımız nasılherkese günaydın kızlaaarrrrzemuszemus
güzel sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallahhhhhhhhhhh
güanydin herkeseeee..mutlu huzurlu günler inşallah opuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın ağlıyorum sabah sabah çok duygulandım cerenin hikayesini okurken :gitme:günaydın canım nasılsın
günaydın canım nasılsın miraçımız nasıl
iyiyim canım sağol uykusuzum biraz bugün sorma bende okurkene çok duygulandımiyiyim canım sen nasılsın ağlıyorum sabah sabah çok duygulandım cerenin hikayesini okurken :gitme:
günaydın kumsalım iyyiz çok şükürr
Miraç geceleri paso uyanık sabaha kadar gündüzleri uyyo
çıkıncada böyle olursa yandık valla :bbo:
sen nasılsın arifecim
sağol tatlım, üstünden bir gün geçince biraz daha iyi hissettim kendimi :)kızlar kimse yok mu nerelerdesiniz
bayağı muhabbet varmış bugün
filizcim ne kadar zor olsada inadına boş vermelisin en önemlisi eşinin seni anlaması senin yanında olması çünkü ne eşler var göz göre göre kendi ailesini destekleyip eşini yalnız bırakan. sen inadına daha iyi daha mutlu olki o görümcen amacına ulaşamasın daha çok patlasın
çiğdem canım doktordan haberlerini yarın alacaz heralde hayırlı haberlerini bekliyorum cuma günüde eminim en güzel haberleri alacaz artık zeynebi üzmek yok artık dimi
mavi cnm ne zamandır karşılaşamıyoruz nasıl kendini daha iyi hissediyorsun inşallah benimde bulantılarım biraz uzun sürmüştü bebişimiz de iyidir inşallah dimi
jerror sen nasılsın bende doğum iznine 37 haftanın değil 36 haftanın sonunda çıkıyorum temmuzun 3 ünde yani çünkü sıcaklar fena bestırdı benim iş yeride bayağı uzak kanter içinde kalıyorum minübüslerde eşime kalsa hemen bırak diyor ama ben önümüzdeki hafta cumaya kadar çalışacağımı bildirdim insan kaynaklarına yavrumla geçireceğim zamandan çalmak istemiyorum daha fazla
doğumda tahminden biraz erken olabilir çünkü bakalım hayırlısı
arifecim hadi hayırlısı inşallah en güzel haberlerini alırız
neşecim senin için dua ediyorum rabbim hayırlısı ile gönlündeki muradı versin
ohhh ana - kız gezdiniz ha? ne güzel yapmışsınız :) vay be 40 gün geçti mi? nasıl hızlı geçiyor günler? sanki bana geçmiyor gibi geliyordu :) bu arada çocukcağız rahatladı o yüzden rahat uyumuştur annesi... gazına iyi geldi demek ki... kıyamam ilk kez rahat ve derin bir uyku çekti Zeynep'imiz :) neden için rahat değil hayatım? ne güzel rahatlamış çocuk... hmmm sen Zeynep'in mızmızlarına alıştın... tüm gün bunu yapmayınca huylandın değil mi? yok annesi Zeynepçik gazı kesildiği için ilk rahat uykusunu uyumuştur... bir de gezdiniz, temiz hava aldı, yoruldu canımcım :) normalde olması gereken de bu şekilde uyumasıdır tatlım :)iiyim güzelim sen naıslsın?
kırkımız çıktı bugün gezdik dolaştık çok yorulduk
zeynep uyuyor cnm ya,tüm gün uyudu
gece kalkar şimdi,
dün gazı için bir ilaca başlamıştık ,ondan mı acaba,
içim pek rahat değil
ama sabahları çok kötü olurdu bu sabah iyi uyandı yavrum
birkaç gün deneyeyim ona göre karar vericem kullanıp kullanmamaya
canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım, birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm dün gece saat 2.00'ye geliyordu ya da geçiyordu bilmiyorum, uyuyamadım bir topiğe bakayım dedim, senin mesajını okumak o kadar güzel geldi ki, hele hele doğum öykünü okuyunca nöbetteki gözyaşlarım şarrrr diye aktı... çok duygulandım hayatım :) fırsat buldukça uğra, çok özledik seni :)canlarım benim sizleri çok seviyorum ve çok özledim cerenim çok iyi allahım sizlerede yaşatsın bunları doğum öykümüzü yazdım canlarım ama fazla kalamıcam yine gelirim fırsat bulunca
çitlenbiğim kollarımda darısı başınıza :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
resimler harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... yorumlarıma da yazdım zaten, maşallah, Allah nazarlardan saklasın canımkızlarr miniğimin resmini koydum albüme
çok şüküüüüüüüüüüüüüüüüür... ohhhhh be seninle beraber bitirdik yani dershaneyi, sınava girecek gibi değiliz ama olsun seninle beraber gittik geldik dershaneye kaydirigubbakcemile3kızlar ben geldim
geçmişe takıldım bugün dershaneyi bitirdik şükür artık evde dinlenecez
ohhh canıııııııım maşallah annesi :) bizim için mıncıkla onu tamam mı? ayyyy yerim ben onu yerim yerim :) amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem... inşallah :)Sagol Filiz ablacim, biz iyiyiz cok sukur. Yusuf iyice ele avuca gelmeye basladi ve tam opup koklamalik kivamda:) Allahim sana ve tum bekleyen anne adaylarinada hayirlisi ile yavrularini kucaklamayi nasip etsin...
hadi bakalım hayırlısı olsun canım? korunmayı yeni mi bıraktın?slm kızlar bende ıkı ay sonra hamıs olmak ıstıyorum su adetım bır olsaydııııııııı hemen baslıyacamda daha olmadı
günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese günaydın kızlaaarrrrzemuszemus
güzel sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallahhhhhhhhhhh
günaydın güzelim, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnngüanydin herkeseeee..mutlu huzurlu günler inşallah opuyorumnanaktan
ohoooo sen yanmışsın Burcu, sana gece uykusu yok o zaman :) valla öyle diyorlar bebeğiniz karnınızda nasılsa çıkınca da öyle olacaktır diye... inşallah uykusu düzene girer annesi :)günaydın kumsalım iyyiz çok şükürr
Miraç geceleri paso uyanık sabaha kadar gündüzleri uyyo
çıkıncada böyle olursa yandık valla :bbo:
sen nasılsın arifecim
iyiyim canım sağol uykusuzum biraz bugün sorma bende okurkene çok duygulandım
günaydın kızlarrr nasılsınız gülçinin yazısını okudum çok duygulandım ya aglayacam şimdi neyse ki şükür çitlenbigine kavuştu saglıkla...bizim bıcırıgında resimleri pek tatlıymış...
bende dün akşam 9 buçuga kadar arkadaşla lafladık durduk ne kadar konuştuysam bogazım agrıyordu ve sesim degişmişti hafif travestimsi gibi çıkmaya başlamıştı eşimde soguk birşeyler mi içtin diye kızdı bu ara bogazım çok hassasta..yaklaşık 1 buçuk sene görüşmemişiz yuh bize dedim burnumun ucunda ama işte hafta sonları görüşemezsek kalıyordu hafta içide ben kocişi bırakamıyordum ama sık yapacagımızı söyledik birbirimize çok ta uzak sayılmazmışız üstelik.. neyse bende durum böyle kendime yeni ruj aldım göz kalemi denedim akmayan tam yaz için uygun söyle milletin arasına karışınca ne kadar bakımsız oldugumu farkettim hamileyim diye bol giydigim bluzler salaş bir halde dolaşıyordum yüzümde uzun zmandır gram makyaj yoktu saçlar desen öyle..kadın hemen denemem için akmadıgı ispat edebilmek için gözüme kalem sürdü gerçekten gece boyunca akmadı hiç..sanırım kısa zmanda alacam...kızlar ya sizde varmı böyle vurdumduymazlık kendini bırakmalar...
canım senle biz meslektaşmışız sen büromu yoksa şirket muhasebesindemisin?iyiyim canım sağol uykusuzum biraz bugün sorma bende okurkene çok duygulandım
AH BALIM BENİMM bizde seniçok seviyoruz ve çok özledik öykünü okudum ağlamamak elde değil sevinçten tabi allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım darısı bekleyen tüm annelerin başınacanlarım benim sizleri çok seviyorum ve çok özledim cerenim çok iyi allahım sizlerede yaşatsın bunları doğum öykümüzü yazdım canlarım ama fazla kalamıcam yine gelirim fırsat bulunca
baktım bakmazmıyım deliridm görünce kırkbirkere maşallah annesi ben böyle güzel bebek görmedim kartpostal gibi melek gibi allahım şansınıda yüzü gibi güzel yapsınkızlarr miniğimin resmini koydum albüme
ya aynen salya sümük oldum bende durmuyor gelen geçen tuhaf tuhaf bakıyor ne oldu diye yok birşey diyorumiyiyim canım sen nasılsın ağlıyorum sabah sabah çok duygulandım cerenin hikayesini okurken :gitme:
iyiyim canım sağol uykusuzum biraz bugün sorma bende okurkene çok duygulandım
ablacım evlilik yıldönümüzün kutlu olsun rabbim nize seneler kutlamak nasip etsin..neden bu akdar durgunsun..canın birşeyemi sıkıldı eşinlemi tartıştın?lütfen ablacım bu mutlu gününüzü degerlendirin mutlu hale getirmeye çalışın daha dogrusu ogluşunuzla birlikte, seneye oda dahil olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?