- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.221
evet ablacım sen şuanda hassas ve daha duygusal oldugun için daha çok takıyorsun buda seni mutsuz etmeyi başarıyor zaten..üzme kendini ne güzel kuaföre git gel söyle güzel bir makyaj yap silkelen bugünün tadını çıkar..
hah abla şöle kendine gel kimse snein bugünü bozmasına fırsat verme duymuyorum görmüyorum konuşmuyorum de herkese kuaför ve eşine hariç tabii.
ablacım biliyorum üzülmemek elde değil ama böyleolunca bebeğinde eşinde daha kötü etklenir bugün onların inadına daha çok eğlen daha mutlu ol allaha havale et kafanda affetki seni sürekli meşgul etmesin bu olay boşver kötülük onlarda kalsın sen kalbini iyi tut bebeğini düşün mutlu olman için çok neden var mutsuzluk yaratacak şeyleri kısa düşün ablam ya bak hava ne güzel çiçekler cıvıl cıvıl iki tane dötü poklumu üzecek seni allasen sen o kadar güçsüz bir kadınmısın salla ablam salla mutsuzlar kıskanırlar sen şükret çok mutlusun çok sebebin var bırak kıskanan kıskanmaya devam etsin bak cerenimizede için açılsın melek işte kanatsız melek dimisağol birtanem :) amin inşallah :) eşimle tartışmadım, çok şükür ailesinin yaptıklarından sonra bana karşı son derece hassas ve duyarlı yaklaşmaya çalışıyor... üzülmemem için gözümün içine bakıyor... evlilik yıldönümümüz olduğu için kuaföre gideceğim zaten... dış etkenler ne kadar ekiliyormuş meğerse evlilikleri... eskiden amaaaaaaaaan derdim kaparım kapımı kim ne yaparsa yapsın... ama öyle değilmiş işteneyse seneye inşallah oğluşumla beraber kutlayacağız bugünü... bu evliliğin bana getirdiği en güzel şey işte, inşallah kucağıma da alayım, benden mutlusu olmaz o zaman :)
canım ten yapından kaynaklanıyor olabilir genelde jiletlle alnalarda öyle gözüküyor ama bilemiyorum canım ya benim bir ay gidiyor sir sonrada yumuşak çıkıyor tüylervalla öylemi ben bilmiyorum yani takvime falan bile hiç bakmıyorum tv desen izlemedik olabilr 3 aylar başlangıcı falan...eblcım kuaföre gidemiyorum şacımı kestirmek istemiyorum uzun olursa toplamak şekil vermek daha rahat oluyor benim saçım her daim sorunlu kısa kestireyim desem oda olmaz boya zaten yokk..bıyıklarım uzadı pala kimin oldum..agda için komşum gitme gel bende makinası var ben alırım hemen dedi belki ona giderim bugün bacakalrımı alayım..ya sizde oluyormu bilmiyorum benim özellikle alt bacagımı aldırıyorum sirle 15 gün sonra yendien diken gibi belirmeye başlıyor ama seyrek seyrek yani hepsi birden çıkmıyor..siyah siyah oluyor yani bacagıma baktıgımda hiçte öyle pürüzsüz parlak olmuyor hep siyah nokta şeklinde her an çıkıcak gibi duran kıllar..sinir oldum baş edemiyorum valla..
allah iyilik versin canım gerçekten yanmışmışsın o zaman burcum
gece gündüz birbirine girer heralde :))
bende iyiyim çok şükür uykum var canım hiçbişey yapmak istemiyor
Günaydın kızlar, nasılsınız? Ben dünden daha iyiyim, zamanla daha iyi olacağım... Bugün eşimle evlenme yıldönümümüz... Nedense içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kızlar... Ben eşimden değil ama evlilikten soğumaya başladım galiba... Offf sabah sabah içinizi daraltmayayım şimdi :) Sizlerde ne var ne yok?
günaydın ablacım
duygular karman çorman oldu dabi
ne güzelde bir günmüş positif olmaya çalış bugun
Allah sağlıklı mutlu bebeciklerinizle huzur içinde bir hayat sunsun işallah size ablacım
günaydın kızlarrr nasılsınız gülçinin yazısını okudum çok duygulandım ya aglayacam şimdi neyse ki şükür çitlenbigine kavuştu saglıkla...bizim bıcırıgında resimleri pek tatlıymış...
bende dün akşam 9 buçuga kadar arkadaşla lafladık durduk ne kadar konuştuysam bogazım agrıyordu ve sesim degişmişti hafif travestimsi gibi çıkmaya başlamıştı eşimde soguk birşeyler mi içtin diye kızdı bu ara bogazım çok hassasta..yaklaşık 1 buçuk sene görüşmemişiz yuh bize dedim burnumun ucunda ama işte hafta sonları görüşemezsek kalıyordu hafta içide ben kocişi bırakamıyordum ama sık yapacagımızı söyledik birbirimize çok ta uzak sayılmazmışız üstelik.. neyse bende durum böyle kendime yeni ruj aldım göz kalemi denedim akmayan tam yaz için uygun söyle milletin arasına karışınca ne kadar bakımsız oldugumu farkettim hamileyim diye bol giydigim bluzler salaş bir halde dolaşıyordum yüzümde uzun zmandır gram makyaj yoktu saçlar desen öyle..kadın hemen denemem için akmadıgı ispat edebilmek için gözüme kalem sürdü gerçekten gece boyunca akmadı hiç..sanırım kısa zmanda alacam...kızlar ya sizde varmı böyle vurdumduymazlık kendini bırakmalar...
günaydın canımm maşallah baya çene yapmışsınız kaydirigubbakcemile3
evet ya saldık ekndimizi galiab iyice bende öyleyim arada bi ne bu halin ya kendine gel diyorumlmaz:
:sm_confused:kızlar bugün kandil mi????
burcum bebkler anne karnındayken gündüzleri hep sallandıgı hareket halinde oldugu için beşikte yatar gibi rahatg oluyorlarmış sen gün boyunca hareket halinde oldugun için..ama geceleri yatış pozisyonuna geçince içeride hareket olmayınca bebek uyanırmış yani dogan bir bebgi beşik sallanıdıgnda daha huzurlu oldugu durdugu zmanda hemen bagırmaya başlaması gibi ...sizde artık büyüdünüz hareketleri daha net alabildigin için hissediyorsun henüz ben birşey algılamıyorum ama yakında bende çekecem diye bekliyorum korkuyla..
.
gece ninni söylemeye başlıcam zaten şimdiden uyuması için bu gidişlee kaydirigubbakcemile3
günaydın ablacım nasılsın canım rüzgarımız nasıl evet ya hem sıcak hemde adet olamadım onun sıkıntısı bütün gece dönüp duruyoru yatakta bu sefer iyice atş basıyo beniiigünaydın tatlım, dün gece çok sıcaktı, ben de çok zor uyudum güzelim..
evet canım şirket hayatımcanım senle biz meslektaşmışız sen büromu yoksa şirket muhasebesindemisin?
Günaydın kızlar, nasılsınız? Ben dünden daha iyiyim, zamanla daha iyi olacağım... Bugün eşimle evlenme yıldönümümüz... Nedense içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kızlar... Ben eşimden değil ama evlilikten soğumaya başladım galiba... Offf sabah sabah içinizi daraltmayayım şimdi :) Sizlerde ne var ne yok?
selam filiz abla daha iyiyim bugün dün doktordaydık tekrar kontrol etti cumayı bekliyoruz hep birlikte ama güzel şeyler söyledi eldeki küçük kusurun sadece fiziksel olabileceğini söyledi zekasal bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum heryeri çok normal dedi sağ elide çok sağlıklı sadece sol elde 3 parmağını açmıyor dünde açmadı ama çyle güzeldiki kızım kıpırkıpırdı heryeri maşallah sapasağlam sadece o minik sol eli varya eldede problem yok hareket ediyor ağzına kafasına götürüyor ama o üç parmağı açmıyor 40 dk baktı doktorum sürekli takip edicez dedi allah korusun en kötü ihtimalk diyelimki elinde kusurla doğdu bu tedavisi çok kolay fizik tedaviyle düzeltilebilir birşey hiç korkma dedi öyle hastaları varmışki içe dönük ayaklı doğan çocuklar oluyor yürüyemiyorlar ama sonra fizik tedaviyle onları bile çok normal sağlıklı duruma getiriyoruz sen bundan hiç korkma dedi belkide hiçbirşeyi çıkmayacak küçük bir parmak eğriliği falan olabilir bilemiyoruz bende ve annemdede var çünkü çok az serçe parmaklarımzı eğri inşallah öyle birşeydir genetik yada zekasal olmadıkça hiç problem değil . Onu her haliyle seviyorum ben ellerini ayaklarını heryerini elinde problem olursada dünyayı gezerim herşeyi yaparım imkanlarım dahilinde napayım allahım başka dert vermesin durum böyle ablam cuma temiz sonucumuzu alırsam daha da rahatlıcam duanızı eksik etmeyin ne olur minik kızım zeynebim sağlıklı olsun allah kimseye bunları yaşatmasıngünaydın çiğdemcim, nasılsın?
canım yukarıda yazdım durumu duanı eksik etme canımçigdemcim nasılsın tatlım merhaba bu arada...sen nasılsın zeynebimiz iyimi tatlım...
acık çorba etmişim kaydirigubbakcemile3
selam filiz abla daha iyiyim bugün dün doktordaydık tekrar kontrol etti cumayı bekliyoruz hep birlikte ama güzel şeyler söyledi eldeki küçük kusurun sadece fiziksel olabileceğini söyledi zekasal bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum heryeri çok normal dedi sağ elide çok sağlıklı sadece sol elde 3 parmağını açmıyor dünde açmadı ama çyle güzeldiki kızım kıpırkıpırdı heryeri maşallah sapasağlam sadece o minik sol eli varya eldede problem yok hareket ediyor ağzına kafasına götürüyor ama o üç parmağı açmıyor 40 dk baktı doktorum sürekli takip edicez dedi allah korusun en kötü ihtimalk diyelimki elinde kusurla doğdu bu tedavisi çok kolay fizik tedaviyle düzeltilebilir birşey hiç korkma dedi öyle hastaları varmışki içe dönük ayaklı doğan çocuklar oluyor yürüyemiyorlar ama sonra fizik tedaviyle onları bile çok normal sağlıklı duruma getiriyoruz sen bundan hiç korkma dedi belkide hiçbirşeyi çıkmayacak küçük bir parmak eğriliği falan olabilir bilemiyoruz bende ve annemdede var çünkü çok az serçe parmaklarımzı eğri inşallah öyle birşeydir genetik yada zekasal olmadıkça onu herhaliyle seviyorum ben ellerini ayaklarını heryerini elinde problem olursada dünyayı gezerim herşeyi yaparım imkanlarım dahilinde napayım allahım başka dert vermesin durum böyle ablam cuma temiz sonucumuzu alırsam daha da rahatlıcam duanızı eksik etmeyin ne olur minik kızım zeynebim sağlıklı olsun allah kimseye bunları yaşatmasın
kelle paça olmuş resmen ya denesi bol :))
çok haklısın tatlım, dediğin gibi mutsuz insanlar kıskanırlar... görümcem de dünyanın en mutsuz kadını... neyse dediğin gibi unutmaya çalışacağım, bugünün tadını çıkaracağım :) evet Ceren'imiz kanatsız bir melek :) çok şükür annesine ve babasına kavuştu :) darısı bizlerin ve olmayanların başına :)ablacım biliyorum üzülmemek elde değil ama böyleolunca bebeğinde eşinde daha kötü etklenir bugün onların inadına daha çok eğlen daha mutlu ol allaha havale et kafanda affetki seni sürekli meşgul etmesin bu olay boşver kötülük onlarda kalsın sen kalbini iyi tut bebeğini düşün mutlu olman için çok neden var mutsuzluk yaratacak şeyleri kısa düşün ablam ya bak hava ne güzel çiçekler cıvıl cıvıl iki tane dötü poklumu üzecek seni allasen sen o kadar güçsüz bir kadınmısın salla ablam salla mutsuzlar kıskanırlar sen şükret çok mutlusun çok sebebin var bırak kıskanan kıskanmaya devam etsin bak cerenimizede için açılsın melek işte kanatsız melek dimi
amiiiiiiiin canım inşallah :)evet ya yandım galiba :bbo:
uyuyamadınmı gece canım
günaydın ablacım
duygular karman çorman oldu dabi
ne güzelde bir günmüş positif olmaya çalış bugun
Allah sağlıklı mutlu bebeciklerinizle huzur içinde bir hayat sunsun işallah size ablacım
biz iyiyiz hayatım :) doğru, adet olamaman seni iyice bunlatır, bunun yanında havaların sıcak olması da olumsuz etkiliyor tabii... ben idrar testlerine çok fazla güvenmediğimden sonuçtan emin değilim, onun için ufakta olsa bir umudum var benim :) neyse fazla dillendirmek istemiyorum, hakkında hayırlısı tatlım :)günaydın ablacım nasılsın canım rüzgarımız nasıl evet ya hem sıcak hemde adet olamadım onun sıkıntısı bütün gece dönüp duruyoru yatakta bu sefer iyice atş basıyo beniii
sabahta zor kalkıyom
yıldönümünüz kutlu olsun ablacım rabbim mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzla birlikte nice senelere inşallah sağlıkla öyle deme abla çıkın bişiler yapın hem sanada iyi gelir
kafan dağılır biraz hem bakarsın eniştemiz planlıyodur bişiler tekrar tebrik ederim
ee nette bugun yazıyo fisfisfisfiliz ablacım allah mutluluğunuzu daim etsin oğluşunuzla birlikte nice yıllara inşallah..bu arada kandil yarın ablacım..
benim bugun hiç keyfim yok yaaaa mafoldumben
kızlar merhaba. Nasılsınız? Biz çok iyiyiz ve maalesef bugün de çok yoğunuz. İşten ayrılmama az kaldığı için toplanmam zor oluyor tabii.
.
günaydın mavicim nasılsın canım hasret gidediniz canım kolaymı valla bende aynı senin gibiyim arkadaşlarım burnumun dibinden hiç güç kimseyle görüşemiyom uzun zaman oldu havalardanmıdır nedir benimde canım hiç bişi yapmak istemiyor iyice saldım kendimi bende acilen toparlanmalıyımmmgünaydın kızlarrr nasılsınız gülçinin yazısını okudum çok duygulandım ya aglayacam şimdi neyse ki şükür çitlenbigine kavuştu saglıkla...bizim bıcırıgında resimleri pek tatlıymış...
bende dün akşam 9 buçuga kadar arkadaşla lafladık durduk ne kadar konuştuysam bogazım agrıyordu ve sesim degişmişti hafif travestimsi gibi çıkmaya başlamıştı eşimde soguk birşeyler mi içtin diye kızdı bu ara bogazım çok hassasta..yaklaşık 1 buçuk sene görüşmemişiz yuh bize dedim burnumun ucunda ama işte hafta sonları görüşemezsek kalıyordu hafta içide ben kocişi bırakamıyordum ama sık yapacagımızı söyledik birbirimize çok ta uzak sayılmazmışız üstelik.. neyse bende durum böyle kendime yeni ruj aldım göz kalemi denedim akmayan tam yaz için uygun söyle milletin arasına karışınca ne kadar bakımsız oldugumu farkettim hamileyim diye bol giydigim bluzler salaş bir halde dolaşıyordum yüzümde uzun zmandır gram makyaj yoktu saçlar desen öyle..kadın hemen denemem için akmadıgı ispat edebilmek için gözüme kalem sürdü gerçekten gece boyunca akmadı hiç..sanırım kısa zmanda alacam...kızlar ya sizde varmı böyle vurdumduymazlık kendini bırakmalar...
yarın kandil galiba ablamkızlar bugün kandil mi????
günaydın canım benim nasılsın çiğdemcim aminnn canım inşallah nasıl sabırla bekliyom bi bilseniz varya anlatamıyorummafoldumbenkumsalcım günaydın allah bizlered nasip eder inşallah canım
selam filiz abla daha iyiyim bugün dün doktordaydık tekrar kontrol etti cumayı bekliyoruz hep birlikte ama güzel şeyler söyledi eldeki küçük kusurun sadece fiziksel olabileceğini söyledi zekasal bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum heryeri çok normal dedi sağ elide çok sağlıklı sadece sol elde 3 parmağını açmıyor dünde açmadı ama çyle güzeldiki kızım kıpırkıpırdı heryeri maşallah sapasağlam sadece o minik sol eli varya eldede problem yok hareket ediyor ağzına kafasına götürüyor ama o üç parmağı açmıyor 40 dk baktı doktorum sürekli takip edicez dedi allah korusun en kötü ihtimalk diyelimki elinde kusurla doğdu bu tedavisi çok kolay fizik tedaviyle düzeltilebilir birşey hiç korkma dedi öyle hastaları varmışki içe dönük ayaklı doğan çocuklar oluyor yürüyemiyorlar ama sonra fizik tedaviyle onları bile çok normal sağlıklı duruma getiriyoruz sen bundan hiç korkma dedi belkide hiçbirşeyi çıkmayacak küçük bir parmak eğriliği falan olabilir bilemiyoruz bende ve annemdede var çünkü çok az serçe parmaklarımzı eğri inşallah öyle birşeydir genetik yada zekasal olmadıkça onu herhaliyle seviyorum ben ellerini ayaklarını heryerini elinde problem olursada dünyayı gezerim herşeyi yaparım imkanlarım dahilinde napayım allahım başka dert vermesin durum böyle ablam cuma temiz sonucumuzu alırsam daha da rahatlıcam duanızı eksik etmeyin ne olur minik kızım zeynebim sağlıklı olsun allah kimseye bunları yaşatmasın
canım yukarıda yazdım durumu duanı eksik etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?